| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 20:57
- Nahlásit
Biluška
Tak třá tam Davídková klofne nějakou roli
cák vypadá jak tučňák?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 21:01
- Nahlásit
inu
cák vypadá jak tučňák?
cák mafyjánka musí vypadat jak tučňák? A aj gdyby tak co, šikovní maskéři zmáknou fšechno
Du se svalyt, dopíšem ten scénář zítra
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 21:07
- Nahlásit
Biluška
Du se svalyt, dopíšem ten scénář zítra
jojo, a pak vyděláme majlant
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:25
- Nahlásit
Biluška
inu
sim vás přes film je u nás akorát Nanynka ,ale nevim co by mohla hrát..tuty ne severskýho psa páč to by jí jeblo ,nesnáší sních a je taky celkem dost líná
ale tudle jí zkoušela Maryje táhnout na saních(marně teda) a to vypadala,že by celkem i jo,tak jedině nějakýho Amundzéna že by si střihla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:46
- Nahlásit
a su nasraná bo mi vod včera skoro nikdy nejde odeslat emil ,mám seznam,máte to taky někdo????????????
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
hele tak zapřáhnem bonici, na boby posadíme nandu a můžem začít točit! Ofci necháme dělat volavku, z čehož bonice šílí, ofce má teď změněnej ympryntýng na polární lišku, tagže nána pojede smykem! Chybí mi pes kerej by se chtěl nechat vozit, dáma Beluška uš bohužel neni mezi náma, ta se nechala vozit jako královna.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
su nasraná bo mi vod včera skoro nikdy nejde odeslat emil
zdar pani odesíláš ho z webového rozhraní seznamu, anebo z počítače (outlook nebo tak něco)?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
Tak jsem to zkusila, mě seznam maká a odesílá. Posílám to z webu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
Amundzéna ž
tak to asi neklapne, pani...
mám seznam,máte to taky někdo????????????
já jsem měla podobnej problém v pátek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Baysha
odesíláš ho z webového rozhraní seznamu, anebo z počítače (outlook nebo tak něco)?
cože?????????????????????????????????????????
inu
já jsem měla podobnej problém v pátek.
no tagže se to vyřešilo,poslala mi to inu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
Baysha
odesíláš ho z webového rozhraní seznamu, anebo z počítače (outlook nebo tak něco)?
cože?????????????????????????????????????????
Je nějaká drzá pani, co? Mluví na nás cizí řečí a určitě je to moc sprostý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
no tagže se to vyřešilo,poslala mi to inu
Cák znám tvůj mejl? Neznám!!!! Nikdá jsme si nepsaly jinak než tady na fóře či v žumpě, tak to na mě laskavě nesváděj!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:23
- Nahlásit
Baico
Je nějaká drzá pani, co? Mluví na nás cizí řečí a určitě je to moc spros
no přesně!!!!za prvně nevim co to je a za druhý mě to uráží
inu
Cák znám tvůj mejl? Neznám!!!! Nikdá jsme si nepsaly jinak než tady na fóře či v žumpě, tak to na mě laskavě nesváděj!!
si to poslala jako Kolumbus...vodovodem!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
se normálně ptám, né?
esi to odesíláš z webu - přímo ze stránek seznamu, je problém na seznamu - ale esi to posíláš z počítače z ňákýho programu, jako je třeba outlook nebo tak podobně, tak to se seznamem nemá nic společnýho a mohla bych ti s tím třá pomoct
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:33
- Nahlásit
Baysha
se normálně ptám, né?
ftipná zas žejo..
né,normálně to jebnu z těch stránek,asi hodinu se to načítá aby mi to pak napsalo,že si můžu tak leda..víš co.. ted poslední hodinu to už ale celkem de..tak uvidim
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
tož to nic, to je fakt volaké vypípané přímo na seznamu a s tím ti nepomůžu ale snaha byla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 13:37
- Nahlásit
Baysha
ale snaha byla
toš to jo, si pamatuju ale ty trpajzlíci ze seznamu at si mne nepřejou!! jim zkrátim řetez asi!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 15:09
- Nahlásit
Rododendrón jako úžasný, skvělý člověk, kterého si lidi váží, protože pomáhá pejskům? Bohužel mi video nejde pustit, ale tohle jsem si přečetla v diskuzi pod ním. Tož se na to koukněte a povězte mi, co tam dělal tak úžasného...
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10169715607- zivot-bez-skatulky/308295350260003/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 15:20
- Nahlásit
corgi
Na www.utulekplzen.cz je nový pes Korgi. Jsem si myslela, že tedy x velškorgiho, ale mrkni tam, takový gigant by to asi být nemohl.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 15:34
- Nahlásit
Vlčáčková
No ona ta fotka může mást, ale každopádně to vypadá jako corgi s leonbergerem....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 15:38
- Nahlásit
corgi
Dáš si ho tedy někam na stránky, jestli nějaké "v nouzi" děláš?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 16:53
- Nahlásit
davidkova renata
si to poslala jako Kolumbus...vodovodem!!!!
dyk ani nevím, kde bydlíš asi ti napeču rakve
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 20:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Já žádné "v nouzi" nedělám, anžto oficiálně samozřejmě žádný corgi není v nouzi a žádný kříženec corgi neexistuje... Dávám to na stránky klubu do knihy a na svůj facebook a už tak čelím kritice, jak to, že se snažím udat to a to zvíře zadarmo, když ten a ten chovatel má štěňata za tolik a tolik a nemůže je udat (už jsme to tu řešily, pamatuješ?)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 23:26
- Nahlásit
corgi
Pamatuju. Pošli je do pr...., hajzlíky hamižný.
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 23:17
- Nahlásit
Jsem nasraná,protože jsem se po dlouhé době mrkla na bazoš a jedna množitelka tam prodává za nízkou cenu 7kilovou čivavu a nazývá jí obludou,kterou si koupila asi od jiné jí podobné chovatelky a hnulo mi to žluží........toto nepochopím!!!!!!
Chudák feňule
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 14:46 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
No, to je dneska den. Ráno budíček v sedm řvoucím vlčákem od sousedů, který vydržel permanentně vřískat do devíti. Pak řval dál, ale s přestávkami.
Po obědě razím na vycházku se svým lazaretem a hned potkáváme volně courajícího psa jiného souseda-alkoholika, který podle mého není ani očkovaný. Takže beru svého útulkového asociála na vodítko a odháním tuláka.
Za 10 minut na to jdu kolem domu (co domu - obludy, zikkuratu, sila nebo jak ten útvar nazvat) přistěhovalého brněnského státního zástupce, kterého miluju jako osinu v .... od té doby, kdy tam ještě s jedním prezentem vřískali na brečící babku z vesnice zřejmě kvůli pozemku, no a co se nevyvalí z otevřených vrat? Pes. Tedy štěně boxera. Nádherné. Opět odvolávám a beru asociála na vodítko, zatímco štěně hopsá po mých na záda (a všelijak jinak) nemocných fenách a samozřejmě na taktéž na asociála, který je sice třetinový než štěně, ale chová se, jak kdyby to byl kavkazák. A k dovršení všeho opět přibíhá onen neočkovaný tulák. Dávám na vodítko (ač nemá obojek) i štěně a odkopávám tuláka od svého asociála a zástupcova boxera a dávám bacha, aby se mi asociál při té příležitosti nepustil do štěněte. Přibíhá asi tak čtyřleté zástupcovo děcko ... čekám, až se tulák odloudá až za jejich barák a říkám děcku, ať si psa vezme i s vodítkem, nepouští ho a až psa dá tátovi, tak ať mi ho přinese. Pan státní zástupce se samozřejmě pro psa neobtěžuje i přesto, že tulák se štengruje naproti jeho baráku se psem za plotem a nehodlá opouště bojiště. Dítě po 3 metrech pouští vodítko... Táta sámo neráčí vodítko vrátit nebo prostě aspoň zabučet. Děcko nakonec to vodítko přineslo, tak jsem mohla jít.
Vzhledem k tomu, že ten pes tam prý takhle lítal vícekrát, se ptám - nechce někdo krásné štěně boxera? Někdo, kdo by se o něj opravdu staral...?
Návrat domů pak provázen opět řvoucím ovčákem od sousedů, který stále zavřen v kotci ječel jak v úkole.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 17:07
- Nahlásit
nejsu nasraná, jen tak du radostně kolem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 17:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Hezký bydlení pani tak chvilku dělejte,že ste se zbláznila voblečte se do maskáču pučte si paintbalovej samopal mázněte na vobličej černozelený stíny a tvařte se bojovně eště můžete hlasitě zpívat kdož sů boži bojovníci a pochodovat(sice sem dodnes nepřišla na to jak,ale husiti to uměli)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 17:23
- Nahlásit
danajasa
Jo. Obleču si tu bundičku z armyshopu od Bundeswehru.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 17:45
- Nahlásit
gabifi
nejsu nasraná, jen tak du radostně kolem
tak chod kolem jinudy!!
|