Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:40
- Nahlásit

PetraK
chudák malej, můj se taky všeho bojí a schovává se u mě,nelituju ho,ale nevyháním- nedovedu si představit, že bych ho nechala venku, aby se tam sám bál.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:45
- Nahlásit

makrel

můj první pes byl celkem tvrďák, jakože myslím, že ho nic nerozházelo /ani já /- teriér, bolest na sobě nedal vidět nikdy,( až v poslední noc). Nebyl posera, no hodili mu spratci bouchací kuličky pod čumák na ulici. Jemu a starý paní, nevěděla jsem koho zachraňovat dřív. No bylo vystaráno. Od tý doby hodně tězká panika, takže si dovedu představit v čem ten pes je, taky bych to takhle neřešila. Alespoň v tuhle dobu ne, věřím, že si pesan radši udělá na močáku uzel, jen když bude chráněnený.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Tá ta
včera byl Desenský a nějaká doktorka (z Helppesu?)od 16 do 17h.v rádiu na Praze 2.Bohužel jsem slyšel jenom začátek,ale nemyslím si,že mluvili tak špatně.Možná to tam mají v archívu.
http://www.rozhlas.cz/iradio/archiv/?p_po=318
tady to máš..sem to teda slyšela,veta jsem moc neregistrovala,ale Daušová se mi líbila,RD se celkem držel ,nevytáh snad ani úspěšnou léčbu epky a raka a změny imprítingu ,jen tak zlehka zavadil

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 11:13
- Nahlásit

PetraK
tak kdyby se řídila radama RD, tak ví, že on nedoporučuje nechávat psy samotný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 17:28
- Nahlásit

No jo, on RD doporučuje spoustu věci co by člověk alespoň s půlkou funkčího mozku neměl dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:49
- Nahlásit

Malé děcko ztratilo kružítko. Velké děcko ztratilo rovnou celé pouzdro Mášenek ucpal vlasama odpad ve vaně. Lilátko jak degen neustále štěká na divočáka v televizi a nenechá mě v klidu dívat. Auto má už ZASE prázdnou nádrž Je tu něgdo nasranější než já?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:50
- Nahlásit

Biluška
Je tu něgdo nasranější než já?
asi ondra444 ..došla mu sůl((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:52
- Nahlásit

davidkova renata
asi ondra444 ..došla mu sůl
Tchán dělá skladníka v Solných mlénech Holomóc. Vyměním větší množství soli za větší množství benzínu a jedno pouzdro Případně můžu přidat ty Mášenkovi chlupy z odpadu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:54
- Nahlásit

Biluška
Případně můžu přidat ty Mášenkovi chlupy z odpadu
fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj .tak to je nejvíc!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
Aby ses nepoto Tak teda budu měnit jenom tu sůl no Za kružítko obyčejnou, za pouzdro voňavou koupací

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Jsem nas...é na T-mobile a to teda tak že veeeelmiiii.
fuj, se mi alespoň trochu ulevilo

Saita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 19:33
- Nahlásit

Tak se hlásím mezi nasrané. Mám sedmitýdení štěňata a poslední dobou jsem čím dál nasranější nastarenější a nasranější, téměř každý den vzteklejší a vzteklejší. Ještě že tu jsou ta štěňata aby mě trochu rozveselila.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 19:37
- Nahlásit

Saitajak to proc,ja jsem taky nasrana a duvod uz tu sirit nebudu,neb jsem odposlouchavana a ocenzurovana,nesmim si ani pomalu usrat!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 19:43
- Nahlásit

Maya
Jsem nas...é na T-mobile

co ti můj dementní zaměstnavatel provedl??? sedím v práci a trošku se nudím, třá na to můžu aspoň zkusit mrknout...

Saita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:07 - Změnil/a: Saita
- Nahlásit

nemethova5

Serou mě lidi chtěli by je za hubičku, štve mě jak se to vůbec všechno vyvinulo a taky to že je tam jeden pes. Ten pes se mi prostě odmalička líbil. Ještě když jenom jedl a spal a jak rostl má fascinace vzrůstala, ten pes je zatím přesně takový jak bych si představovala svého ideálního psa. Jak vzhledem tak povahou. No a roste si mu tam předkus. Panebože kdyby měl alespoň ještě nějaké mínus, ale on je den ode dne fajnější a fajnější. Fix už.
No jedno je jasné tohle je můj první a poslední chovatelský pokus.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:11
- Nahlásit

Saitajo to je normalni kazdy by chtel dnes vse zadara,jak jinak se ti ani nedivim.

Saita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:19
- Nahlásit

nemethova5

Já jim je za hubičku nedám. Však on se někdo časem najde. Zase ta cena není nijak astronomická právě naopak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:20
- Nahlásit

Saitastuj si na svem mas recht!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:35
- Nahlásit

Baysha
Ty děláš u mého operátora? Nemohla by ses mi kouknout, jestli by se dalo někde ušetřit? Přišla mi dnes SMS, že mi končí smlouva a že můžu mít nějaké výhody, když u Vás zůstanu... Máte z toho nějaké provize, když to zařídíte? Nechceš si to třeba vzít na starosti?

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:48
- Nahlásit

Vlčáčková
jaj tak toto vůbec netuším, já dělám na technický potvoře nikde mě necituj, ale nejvíc dycky dostaneš, když řekneš, že končíš a jdeš k jinýmu operátorovi jinač co a jak ti můžou nabídnout, to jsou bohužel informace, ke kterým se já snad ani nedostanu

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 20:49
- Nahlásit

jsem nas.aná, protože máme doma bráchové PZ

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:41
- Nahlásit

Baysha
Aha. No, škoda. Díky za informaci.
Vzhledem k tomu, že jsem cca 2 roky stále reklamovala u T-Mobilu připojení na internet, jsme se možná i slyšeli. Já byla ta hóóóódně protivná, vzteklá, přímo zuřivá, že mi to zase nejde!!!!!!!!!

Monty
Poštvi na něj knírače.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:49
- Nahlásit

Vlčáčková

je to možný, že jsme se slyšely to je gól

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 21:54
- Nahlásit

Vlčáčková
kdyby ti zas něco nefungovalo, tak dej vědět, udělám co pude... případně i nepude

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:00
- Nahlásit

Vlčáčková
Poštvi na něj knírače
knírači by PZkům neublížili a Monty se někdy trochu PZ bojí, protože ta malá č.za jak byla malá, tak neuměla hladit pejsky, ale bacala je

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:01
- Nahlásit

Baysha
jé ty děláš u vodafounu? já jsem tam ted nově, mě překecali, tak doufám, že mě nenaserou, už se jim to celkem povedlo s roamingem

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:02
- Nahlásit

zuzanarosakovapaní jste mimo, ona dělá u T-mobile, pokud se nemýlím

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:05
- Nahlásit

makrel
a jo, tak tam sem eště nebyla, třá tam taky jednou přejdu

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:06
- Nahlásit

zuzanarosakova

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:18
- Nahlásit

Baysha
To tedy možný je, protože já jsem tam volala jak urvaná ze řetězu. Fakt mockrát, protože mi to opravdu nešlo. Teď mám ADSL, tak to celkem jde.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání