Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:28
- Nahlásit

Gerda
ano to je přístup viď?!!!! je mi na blití ptala sem se jí proč kryla (když teda už kryla ) zrovna s Bredem a víte co mě řekla!!!!
Jana (poradkyně chovu tam na Dobříšsku) chtěla

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:53
- Nahlásit

Akky0Aime
Jana (poradkyně chovu tam na Dobříšsku) chtěla

Tak jí tam ty štěnda zavez dyž tak chtělaGerda
Poslat asik blbě páč pošta by vám z toho doručila podpouri(čili šmelc)(jo a do košíčků dávám na dno cihlu proti větru,trochu váží teda)

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

danajasa
Su nasraná páč já se tady drbu s dušičkovejma věncema a voni mě pak zdrbou že je to moc barevný a málo pietní,příště to poleju térem at to má pietnípatinu

Mě se tvoje věnce moc líbí . Pietní patina je přesně něco, co naprosto nesnáším a dovádí mne k zuřivosti...
Na pohřbu mámy jsem objednala, aby zaměstnankyně krematoria CIVILNĚ a bez patosu, dvěma větama poděkovala za účast a květinové dary a už po první větě jsem měla chuť jí dát do držky za ty děsný trpitelský ksichty a hlas chvějící se "jako" dojetím...
Když před lety umřel táta, nakradla jsem soustu slunečnic, které miloval (tenkrát se jěště řezané neprodávaly), aby se to v pohřební síni trochu rozsvítilo...

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:31 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Jsem nasraná, až to pěkné není, mamka nechala Sophi hrát si s takovým pomerančem (byla to kdysi vůně, je to plastové a je to asi něčím napuštěné - uvnitř) a malá má teď sračku mě asi omeje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak já se tedy snažím socializovat Vlčáčka na cizí pejsky. Dopoledne úspěch, nesnažil se kousnout malou pinčku Ťapinku do nosu, ani trošičku se na ní nezakřenil, tak jsem ho moc chválila. A odpoledne za náma přilítla vlčačka, v kohoutku tak 60 cm aspoň, za ní panička už z dálky hystericky řvala, pes sámo neposlechl. Oběhla všechny mé psy a byla docela divoká. Vlčáček byl na konci a sámo se začal uťapovat a vlčačka taky a už se začínala hrbit a povrčovat, podle mýho prostě už pomaličku začínala rvačku. Tak jsem zařvala, panička taky, tak zůstala stát k němu bokem a jen kroutila očima. A když jsem paničce řekla, že by měla mít koš, když jí neposlouchá, tak baba ještě měla držku!!! Tak jsem chytila nerva a řvala jsem, že se otáčeli lidi až na konci ulice. Kráva jedna. Socializaci mám v háji. Ale fakt je, že když jsme jí potkali asi za čtvrt hodiny tak už si jí držela na vodítku. Minula nás s vopuchlou hubou, ale psa už si udržela.
Mě tedy nevadí, když nás přijde nějaký pes otravovat, ale pokud je tak velikej a neposlouchá jí a navíc je ochotný se i štengrovat, tak ten koš má mít. Pak ať si lítá. Baba drzá, mě fakt vytočila.
Je rozdíl, jestli chodí s nevychovaným jorkšírem nebo vlčákem. Navíc ho ani pořádně nenapomenula.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:59
- Nahlásit

Tak jsem zas na fejsbůku narazila na hezké video - taková inspirace, jak by mělo vypadat "chovatelské zařízení". Reportáž se týká aukce, kterou nařídil stát jedné chovce, protože měla psy v hrozných podmínkách - nakonec tam vyaukciónovali asi 1000 psů. No musela to bejt krásná chovka. Je tam i rozhovor s majitelem "dobré" chovky. Taky si myslíte, že štěňata na mříži místo podlahy není to pravé ořechové?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:07
- Nahlásit

danajasa

tý vado!! sou krásný!! pijéta neni vo tom, esli je všecko černý /a že já jí miluju/. Kašli na blbý kecy. sou to moc krásný věnce

Pššššt neřikej to nikomu, ale ... nejsi tady jedinej čék, kterej má starosti s věncema , ty je máš barevný, ale vim vo jedinci, kterýmu už prošly žehem

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:15
- Nahlásit

PetraK
ale vim vo jedinci, kterýmu už prošly žehem

Ty megero!!! Zalez zpátky do svýho vlákna a nepomlouvej!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:18
- Nahlásit

inu
Ty megero!!! Zalez zpátky do svýho vlákna a nepomlouvej!!!!

jejda!! Jejda!!! co ty tady???

třá by ty tvoje byly dost pyjétní? Barevně?

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:22
- Nahlásit

PetraK
jejda!! Jejda!!! co ty tady??

hádej

třá by ty tvoje byly dost pyjétní?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:25
- Nahlásit

inu
hádej

hádej Gdo sem?

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:27
- Nahlásit

PetraK
hádej Gdo sem?

Roura Jitkovitá Pražská Ouhylná.
kšá, kšá, zpátky do kurníku

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:35
- Nahlásit

inu
Roura Jitkovitá Pražská Ouhylná.

nemohla bych používat psojdoným nějakej? Todle do kolonky jméno ve formuláři nevypíšu :

kšá, kšá, zpátky do kurníku

čéče, tam se nevejdu, vobsadil to nějakej vobří pták

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

PetraK
nemohla bych používat psojdoným nějakej?

Co třeba Roura OUhylná Pražská

čéče, tam se nevejdu, vobsadil to nějakej vobří pták

vzdávám to, dneska vedeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 22:41
- Nahlásit

inu
Co třeba Roura OUhylná Pražská

dyš má někdo ¨ROUPy maj se mu dát kroupy......... jenže........ to je ........ nebezpečná zbraň hromadnýho ničení

vzdávám to, dneska vedeš

to fajka s Travoltou za to můžou

Dáška
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:22
- Nahlásit

Čaute nasranci, jdu se přidat... Jsem od minulého pondělí v mojí nové první práci v životě a sem nasraná a zklamaná a vůbec Můžete mi někdo říct, proč si někteří jedinci myslí, že mám o zařízení, kam nastoupím, ty informace vrozené? A přestože se furt jenom ptám, dozvídám se málo a připadám si od začátku do konce dne jako totální idiot?
No prej je to normální, tak sem se aspoň vykecala

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

DáškaNo ale ůpa normální,je potřeba počkat až nastoupí někdo další a štafetu grínhorna nechtěně přebere,ovšem nejlepší je jít se vožrat s kolektivem voni se pak stydí a de to jak po másle

Dáška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

danajasanejlepší je jít se vožrat s kolektivem voni se pak stydí a de to jak po másle
No díky za radu, ale tento kolektiv se vožrat určitě nepůjde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:48
- Nahlásit

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 08:53
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:02
- Nahlásit

inu
a tak furt dál!

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:03
- Nahlásit

davidkova renata
Otevřela jsem cz-psa, viděla nahoře téma pro nasrané a hned jsem věděla o čem bude tvůj příspěvek zde

inu
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:04
- Nahlásit

to musí bejt darda

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 09:53
- Nahlásit

Přidávám se k davítkové.

Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 14:53
- Nahlásit

davidkova renata
renčiny fakáče

A tak to s tebou bude až do jara, co?

Sněěěěěžííííí, sněěěěěžííííí, sníííížéééék k nááám běěěžííííííííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:01
- Nahlásit

Sněěěěěžííííí, sněěěěěžííííí, sníííížéééék k nááám běěěžííííííííí
Zabije tě . už jsi v podstatě mrtvá . Chceš na pohřeb karafiáty, nebo frézie?

Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:16
- Nahlásit

Biluška
Zabije tě . už jsi v podstatě mrtvá . Chceš na pohřeb karafiáty, nebo frézie?

hmmm, esli neuklouzne někde na ledu, tak sem asi mrtvá... Radši teda frézie, sím... to víš, jsem z generace, která má karafiáty spojený s pionýrama, nabalzamovaným Leninem a tak... blicí smajlík...
A taky by se podle mě třeba moh natočit film Mrtvá žena, něco jako Mrtvý muž s Johnym Deppem

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:57
- Nahlásit

Jsem nasraná, protože už nesněží. Na Andělu ne. Tak snad na Barrandově...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:00
- Nahlásit

Ja sem nasrana, bo Rambik zacal kulhat, asi mu to fcera ujelo na snehu. Tak ho budu vlacet zas tejden na flexine!

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:02
- Nahlásit

jbat
Jsem nasraná, protože už nesněží
:m

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání