Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:59
- Nahlásit

Biluška Svaly tam jsou, ale úplně dole. Takže jakoby nebyly. S tím se skoro nedá pracovat.

ketty
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:01 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Vlčáčková
JO AHA TAK TO POTOM SEM MELA TEN VELKY 4metry na metr a pohodaaa nebyt sousedu zavistivich mam ho jeste dnes
http://www.jpeg.cz/images/579_badik_narozeniny_5__ tn.jpg

-no neni moc videt ---jinak urco sou lepsi ty do zeme maj i schudky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 21:55
- Nahlásit

Vlčáčková
svaly jsou všude, mě třeba držej celou páteř, ale já jsem na normální ženskou nasvalená dost,bohužel ty svaly jsou pod tukem, ale mě se dělaj svaly dobře, mám i ty prsní, nejvíc jich mám na nohách ty zas držej kolena.
Gošu taky n asvaluju myslím, že na lokty by to mohlo pomoct, asi pomáhá, ptž zvíže s její diagózou má sotva lézt a stabilně kuhlat na obě nohy, no uvidíme

helps
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:44 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Člověk jen vystrčí nos z baráku na dvacet minut na venčení a už sem zase nas*aná... Známej má krásný čtyřměsíční štěndo - křížence borderky a často si hrává s naším prckem, protože spolu chodíme na cvičák, ale jsme i ze stejnýho baráku..... No a dneska zřejmě svěřil na pohlídání pejska jedné slečně, co se taky tváří jako velká kynoložka, má štěňouse choďáka a bydlí s nima - no a zkrátka jsem potkala jí, jejího pesana a mrňouse, co hlídala. Pochopitelně když se štěňata znají, tak se chtějí pozdravit... Ten její pes po nějakým řvaní k ní odběhl, ale protože pejsek jí zřejmě nebere jako paničku a navíc jsou mu teprve čtyři měsíce, tak byl zabranej do vítání se s mým psiskem... A co ta pinda udělá?! Rozběhne se k nám, čapne chudáka prcka pod krkem, chvíli ho tam škrtí, psíček naříká jak na lesy a pak odchází... No čumím. Jako vždycky se mi zdálo, že je na svýho psa moc tvrdá, ale ok - její pes, její věc. Ale že takhle krotí i takle malý a cizí mimino... Navíc je to na přez držku, protože udělat to takhle párkrát, tak mám za to, že si pes udělá nemilou reakci buď na ostatní psy nebo na její příchod k němu. Pffff......... Tak sem se vypovídala, dobrou Ať Vám degeni neničí náladu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:00
- Nahlásit

helps
Tak to hlavně řekni pánečkovi. Aby věděl, že příště má psa dát na hlídání někomu jinému.

helps
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

Vlčáčková

Jj, budu muset... On sice ví, že na svýho psa je "náročná", ale hádám, že nepředpokládal, že bude takovým způsobem vychovávat i jeho o čtyři měsíce mladšího psa.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:34
- Nahlásit

Tak jsem nasraná z mnoha důvodů:
1. petardy a šílený pes
2. leze na mě asi chřipka nebo něco podobného
3. musím makat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:16
- Nahlásit

makrel
Nic si z toho nedělej. Tady taky zase petardy a psi se mi při nich začali prát o žrádlo a když jsem je odtrhávala, tak mě Astra chytla za rukáv, takže dostala po hubě. Vlčáček byl vyhozen za dveře a Bekynka, nevím proč, se jala Astře prohlížet misku, tak jí Astra povrčela taky. Teď jsou granule po 2 m2 rozházený a Astra si je tam hlídá.
Ti debilové mě fakt serou! Myslít kretény s ohňostrojema.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:17
- Nahlásit

Vlčáčková
mě taky, už má problém vyvenčitpsa i přes den. vždycky něco bouchne a i kdybych tam s ním chodila 2 hodiny, tak se stejně nevyčurá. Díky bohu jdou haranti zítra do školy, tak bude apsoň dopoledne klid.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:23
- Nahlásit

makrel
Já bych řekla, že u nás to nebudou haranti, ale blbí tátové těch harantů. Nejhorší je to, že to je rozloženo v čase, né, že se to teď vybouchá a klid. Ne, jedna rána, pak 10 minut nic, další rána.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:25
- Nahlásit

Vlčáčková
jo a takhle už od 23.12.A pak že lidi nemají prachy. Hlavně že je mají na takové věci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:28
- Nahlásit

makrel
Že lidi nemají prachy, to ať vykládají hadům v lese a ne mě. Stačí se jít podívat před jakýkoliv supermarket. Když jsem to řekla jednomu zaměstnanci mého zákazníka, který furt nadává, tak se pohoršoval. Tak jsem mu řekla, že on má už čtvrtou televizi letos. Ale že prej přece to nic není, jedna je stará a ty tři nové jsou "malé" a stály kolem 5 tisíc. Tak to teda máme 15 000. Pak má zase během roku 2 notebooky - dnes už oba ukradené. To je celkem kolem 40 000. Kuchyňská linka s úpravou jádra a podlahou v kuchyni cca 200 000. Atd. To je jen jeden z těch "chudáků".

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:29
- Nahlásit

Vlčáčková
jo, přesně, taky jsem nechápala ty davy v obchodem. každý den.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:30
- Nahlásit

makrel
To je takovej českej sport: furt si stěžovat, držkovat, pindat, kňourat a vysírat.

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:32
- Nahlásit

Vlčáčková
takto si teď hezky zasportuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:36
- Nahlásit

Zdar, sem tu páč sem tuze nasraná
Něgdy vod poledne se snažím nahrát fotky na FB a muj web, na FB už něco mám (asi půlku), na webu 1, slovy JEDNU fotku páč se mi furt vypíná debilní internet.
Dále doma mě se... ,venku je hnusná vobleva, která zapřičinila to, že sníh co mám pomalu do pasu je totálka neprostupnej a já nemůžu ven se psema, max korzovat v půlkilometrovým okruho kol baráku
nemám mikrovlnku, páč mi taktéž vodešla neznámo kam a vůbec dnes jsem prostě strašně nas...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:37 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Jo a lidi sou kreténi, když nemám peníze nelezu do krámu, když lezu do krámu mám prachy a nestěžuju si furt.
Naprostej souhlas
makrel
Vlčáčková

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:41
- Nahlásit

Hele, aby se nám to nestalo. Ačkoliv mě už se možná stalo:
http://www.novinky.cz/veda-skoly/221179-facebookov a-generace-trpi-abstaky-jako-narkomani-potvrdili-v edci.html

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:51
- Nahlásit

Vlčáčková
to už mám dávno

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:53
- Nahlásit

Tak já se taky přidám, i když to, co se mi stalo, je dneska už možná normální a nemá mě to co srát. Jdu se psem navolno, vidím v dáli perdela - u nás ve skoroměstě jsou jen dva, oba sfiňky, takže psa dám na vodítko k noze, zpomalím a jdu po straně cesty. Perdel okamžitě k nám, žádný sranda vrčení, jde rovnou po psu. Nejdřív na něj řvu, pak ho kopnu do kejty, zároveň točím svým chudákem oběšeným psem, aby mu perdel nedosáh na zadek, po kterým mu jde. Perdel nic, takže sundám čepici a mrsknu ho po čumáku. To ho odradí, otočí se a běží od nás. V dáli už kvačí jeho majitel, v ruce vodítko i s obojkem, na psa volá, řve, pes si z něj nic nedělá a nechá se chytit až u vody, kde nemá kam utéct. Doteď sice strsová, ale bohužel i běžná situace. Co mě ale nasralo - myslíte, že ten jeho majitel se třeba zeptal, jestli se psu nic nestalo? Nebo nedejbože omluvil? Ach jo

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:56
- Nahlásit

corgi
jo, bohužel je to celkem častý jev. taky točím se psem na špagátě jak kráva a u toho poveluju cizího zmetka, popřípadě se ho snažím chytit.nesnáším tyhle móresy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:00
- Nahlásit

makrel Přemejšlím, co s tím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:02
- Nahlásit

su veeelmi nasrané,musela sem koupit novou mikrovlnku a tu starou sem měla nad stolem na takový debilní poličce kuli tomu tam udělaný,stejně mi srala ale páč měla trouba krátkou šnúru a já mám málo zásuvek,nešlo jinak.Takže ta nová má šnůru eště kratší tagže na tý polici bejt nemůže takže ta je tam úplně na hovno,trouba stojí debilně na stole kam se sotva vejde a tak vůbec..chápu že to nikoho nezajímá ale mě to sere a taxem tady

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
mě to náhodou zajímá, co prodlužovačka?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:07
- Nahlásit

corgi
Hele pani mě za podobnou situaci dokonce jednou i vynadali a později jsem se dozvěděla, že to vlastně byl můj pes a navíc ohrožoval i okolostojící lidi (?) nikdo tam pochopitelně nebyl a i kdyby je všechny v tý vesnici sežral, tak by to stejně nebyla žádná škoda, ale služba lidstvu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:09
- Nahlásit

makrel
co prodlužovačka?
chybí maximálně 10 cm

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

makrel
davidkova renata
Mám prodlužku dlouhou jen metr!!! Pořiď si taky takoovu.
Jo a náčelníku, hlavní nasrávací článek jsem Ti poslala do domovského fóru.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:18
- Nahlásit

Vlčáčková
Pořiď si taky takoovu.
to sou další výdaje
hlavní nasrávací článek jsem Ti poslala do domovského fóru.
no já ho už četla..ted to musim nějak zpracovat a rozdejchat,ale pude to těžko

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:19
- Nahlásit

davidkova renata
No, prostě: ŽIVOT není peříčko!

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:29
- Nahlásit

davidkova renata
to sou další výdaje
Tak ještě můžeš nechat o těch deset čísel přesekat elektriku, ale počítám, že to vyjde mnohem dráž než ta prodlužka

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání