| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
tak chod kolem jinudy!!
Ti kolemjdoucí sou fakt fšude
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:22 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
tak já jdu založit radostný fórum
...ale tam nikdo nebude chodit, páč v dnešní době sou všicky spíš nasratý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:23
- Nahlásit
gabifi
tak já jdu založit radostný fórum
no to můžeš, ale abys tam nebyla sama
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:25
- Nahlásit
makrel
naděje umírá poslední
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:26
- Nahlásit
gabifi
já se tam za tebou opčas stavím...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:28
- Nahlásit
gabifi
Já tam chodit budu, mám radost skoro furt . Hlavně gdyž se mi podaří někoho odvedle nasrat, což se mi daří skoro permanentně
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Biluška
škodolibá radost vítána, páč ta je nedovopravdičtější, hovk (aspoň u mne )
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:15
- Nahlásit
Jsem nasraná, protože jsem si na stránkách úřadu Zbraslav dočetla že za 1. psa platíš 1 500 ročně, a za každého druhého a dalšího psa 2 250,- ročně. Mám teď nového druhého pesana a serou mě!!! Tady na tý zbraslavi je pro psy HOVNO, pytlíky doplňujou 1x za měsíc, koše na hovna tu nejsou, neni tu ani cvičák, není tu pro psy pěkná louka, všude psům vstup zakázán a úklid po psech nula nula nic a já mám platit 3 750 ročně za to, že mám dva psy, na prochajdy i na cvičák je beru vlastním autem do jinejch městskejch částí, hovna sbírám do svačinovejch sáčků který kupuju, poslouchám babky co mi nadávaj že jsem si dovolila mit psa a denně šlapu do hoven cizích pesanů?! Jinde v Praze pro ty psy alespoň NĚCO mají, ale u nás... Klidně bych platila, ale tyhle prachy nejdou zpátky do těch psů ale do kapes nějakejch přizdisráčů- Sorry že jsem sprostá.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:17
- Nahlásit
Grin
tak přihlaš druhýho psa na někoho z rodiny.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:19
- Nahlásit
gabifi
Bohužel není na koho..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:21
- Nahlásit
Grin
Sorry že jsem sprostá.
tsss,to je eště málo
na zbraslavi neni cvičák? dyk tam je! pytlíky ti musej dát na ouřadě ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:21
- Nahlásit
Grin
nedá se to nějak obejít? Třá, že mají slevu psi terapeutičtí, lovečtí, nebo tak něco? Nebo ho přihlásit na nějakou babičku, nejlépe invalidní.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:49
- Nahlásit
jsem nasraná bo doma máme zase PZ a rači chlastám...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:52
- Nahlásit
Biluška
Třá, že mají slevu psi terapeutičtí
ti nemají.Ilu to na praze 8 vyšlo,taxem tam okamžitě volala a chtěla totéž a ta píp mi řekla,že pani to má neoprávněně páč se do toho počítaj akorát psi co vykonávaj myslivost a nebo bych musela bejt v nějaký ofiiko záchranný brigádě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
sou to sfině
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 20:04
- Nahlásit
Biluška
sou to sfině
si piš
ted abych se stěhovala na prahu 8..eště štěstí,že vlak končí ve stanici Kobylisy ,což je na praze 8
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
ted abych se stěhovala na prahu 8..eště štěstí,že vlak končí ve stanici Kobylisy ,což je na praze 8
Toš to je dobrý, se ti nemůže stát, že zapomeneš vystoupit a přejedeš Dycky dojedeš domů
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 21:41
- Nahlásit
Už taky patřím mezi vás, jsem děsně naštvaná Vím, proč nerada vynáším koš, když jdu venčit... ale hádejte se s maminkou, ty mají vždycky poslední slovo žáno... Jdu si takhle po náledí, mlhou hustou tak, že by se dala krájet, se psem na flexině a s náručí plnou bordela. Koš držím tak daleko od mého nosu jak je to jen možné. Zbylými prsty přidržuju všemožné papírky, aby neuletěly a já je nemusela náhodou sbírat. Kontejnery máme na parkovišti. Kočičky milují kontejnery. Kočičky se rády schovávají poblíž kontejnerů pod auty. Můj pes nesnáší kočičky! Zbytek příběhu je asi všem jasný... Pes ví, kde se kočičky rády schovávají. Chytrý kočičky zůstanou pod autem, hloupý kočičky utíkají Tohle byla hodně hloupá kočička! Čokl vyrazil za ní, já ztratila balanc, koš letěl vzduchem a všechen bordel na parkoviště. Nadávala jsem hrozně moc Pes se tvářil asi jako tenhle smajlík " " a já jako tihle " " Někdo měl nejlepší nápad zrovna chtít parkovat, krásně si posvítil na mě sbírající bordel všude po okolí. Moje rukavice tento týden už 2x praný děsně smrdí rybičkovým olejem V jednom ale s tím psem souhlasím - nesnáším kočičky!
Potřebovala jsem se vypsat, už je mi ok
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 08:38
- Nahlásit
Shelticka
vynášení odpadků s čoklema sem už dávno vzdala. Rači to vemu dvakrát
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:24
- Nahlásit
Sem nasraná, páč jsem si přečetla jedno šeltií forum. Jdu blejt velebnosti :blijícísmajlík:
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:31
- Nahlásit
Biluška
který?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:42
- Nahlásit
Shelticka
na ifauně. Nějaká holka nechce uchovnit poměrně dost nehezkou fenu se stojícíma ušima,ale chce na ní bezpapíráky, páč má prý výbornou povahu. Ostatní do ní hustí, ať ji uchovní a jen tak mimochodem přiznávají jaké zrůdičky uchovňují oni Třá Katka Pánková se přiznala, že ten její slavný import má DKK 4/4, operativně sklopené uši, ale ona s ním normoš kryje :blijícísmajlík: Prý je to přece věc majitele feny když si ho vybere ke krytí :třikrát blijící smajlík:
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:43
- Nahlásit
Biluška
aha tam nechodím ale asi začnu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Shelticka
normálně tam taky nechodím, páč se tam schází na můj vkus dost divný lidi. Ale dneska jsem tam koukla a nestačím se divit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:52
- Nahlásit
Biluška
a pak ten chov tady má k něčemu být že nejsem schopná si najít pro Konču ženicha, fakt že ne, když už je to zdravý, tak je to zas na můj vkus hnusný když je to zdrdavý i hezký, tak je to zas příbuzný...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:57
- Nahlásit
Shelticka
nejsem schopná si najít pro Konču ženicha, fakt že ne, když už je to zdravý, tak je to zas na můj vkus hnusný když je to zdrdavý i hezký, tak je to zas příbuzný...
přesně A do toho si ještě započítej úmyslně tajené nemoci, nebo přehlížené a nevyšetřované nemoci (protože trojková dysplazka přece šeltku vůbec nezatěžuje) Humus, humus, humus.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:01
- Nahlásit
Biluška
když já bych tak chtěla nějaký zdravý a hezký miminka jen netuším, kde vzít takovýho ženicha...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:05
- Nahlásit
Shelticka
Já taky ne . Páč i když seženeš hezkého, povahově dobrého, zdravého psa nepříbuzného na Konču tak ještě nikde nemáš jistotu, že si ti dva "sednou" . Ještě větší problém vidím do budoucna s ženichem na Lasárdku . Chtěla bych bicolora...na ni nepříbuzného bika seženu asi leda v zahraničí . Jet bůhví kam s prvničkou, která docela pravděpodobně bude dělat cavyky při krytí mi přijde uvalené....si snad nějakého psa přiimportuju, jinak to nevidím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:17
- Nahlásit
Biluška
teď mě napadlo, zlatá s bicolorem být nemůže nebo jo? ale co by z toho vzniklo... Bych chtěla nejspíš tricolora, ale možná z toho slevím pokud najdu lepšího zlatého... no je to bída a na to abych někde jela do tramtárie já opravdu nemám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:27
- Nahlásit
Shelticka
zlatá s bicolorem být nemůže nebo jo?
Zlatá s černobílým bikolorem být může. S modrým ne. Z kombinace zlatá x bikolor, nebo zlatá x trikolor ti vzniknou buď zlatí s tmavým přelivem (jako Hesinka), nebo trikoloři. Ale ti trikoloři mají většinou takové škaredé to zlaté pálení. Je to takové neohraničené, neostré....nic moc prostě . Pokud má vlohu pro bi tak by mohl vzejít i bikolor, ale podle mě je tam dost malá šance.
|