| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:17
- Nahlásit
Vlčáčková
Tys nechala Pumičku hlídat Psíčkem? No, seš Ty normální? Tos neměla strach, že to Pumička nepřežije?
Ne, Puma se o sebe umí postarat . Ale říkala sem mu "nešahej na ni, vůbec se k ní nepřibližuj, nehýbej se. A gdyby vrčela tak si lehni na zem a krej si hlavu". Poslechl mě? Neposlechl Sama vidíš jak to dopadlo
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:18
- Nahlásit
Biluška
Ty znáš Psíčka osobně??? No nekecej!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
helps
Ty znáš Psíčka osobně??? No nekecej!!
Jistě. Já ho znám tak moc osobně, že nás dlouho spousta lidí považovala za jednu osobu V podstatě jsem takový jeho astrální stín
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:23
- Nahlásit
Biluška
Jistě. Já ho znám tak moc osobně,
ty se máš
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:30
- Nahlásit
Jistě. Já ho znám tak moc osobně, že nás dlouho spousta lidí považovala za jednu osobu V podstatě jsem takový jeho astrální stín
Jenže teď je mi smutno, poněvadž nevím co si mám myslet.... Jako ale hlavně si ze mě nedělejte legraci
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:38
- Nahlásit
Psíček
No tak dobře... Tak já myslet nebudu.
Ale stejnak mi to nedá... Kde tě Biluška našla? A kde tě najdu já?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:40
- Nahlásit
helps
Kde tě Biluška našla? A kde tě najdu já?
hele paní, postavte se do řady, jo?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:42
- Nahlásit
makrel
Tak se omlouvám.... to já si na Psíčka ráda počkám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:56
- Nahlásit
Psíček
Nezáviď, našetři nějaký prachy, dej se trochu dokupy, nafoť se pro jistotu i s těma prachama a možná si taky udělám čas.
Být tebou tak bych si ho udělala .Páč Makrel je moc pěkná, mladá, čananá, slušně vychovaná, má byt a moc krásné červené vlasy
helps
Si s tebe nedělám srandu. Svého času si fakt Rudínek a spousta jeho bezmozkových následovníků myslela, že Psíček (tehdá chvd) a já jsme jedna a tatáž osoba. Pak teda slevili a psali, že jsem jeho partnerka . Někteří si to možná myslí dodnes, někteří už nás možná rozvedli
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
Biluška
.Páč Makrel je moc pěkná, mladá, čananá, slušně vychovaná, má byt a moc krásné červené vlasy
že ty po mě něco budeš chtít?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
makrel
si piš, ale ještě nevím co . Já furt po někom něco chci, nejčastěji prachy
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
Biluška
Mno tedáááááá..... ) to je dost zajímavý. Ale zas mi nepřijde, že byste měli nějak podobnej styl. To asi posuzoval někdo lehce paranoidní
NO ALE S PRAVDOU VEN! - ---- potkali jste se jako dovopravdy? Nebo tu vymejšlíte báchorky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:04
- Nahlásit
helps
jo, se známe osobně. Někdy nevím essi bohudík, nebo bohužel
To asi posuzoval někdo lehce paranoidní
Tak to oni jsou u Rudínků fšichni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:13
- Nahlásit
No a kolik mám teda našetřit, než uvidím Psíčka?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 21:31 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
jo, se známe osobně. Někdy nevím essi bohudík, nebo bohužel
"šťastná to žena ..... "
Tak to oni jsou u Rudínků fšichni
To je vlastně prafda. Takofá menší segta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:04
- Nahlásit
Psíček
zde malý příklad=úryvek z mailu, který mi přišel svého času.
Co kesáš, ten přišel mě. Musela jsem to číst asi osmkrát než jsem pochopila, že to patří tobě
Dobrej byl taky Erbák jak mi přes noc zaspamoval schránku asi třema milionama mejlů. Přicházeli v půlminutových intervalech, pořád. Volala jsem na něho policajty. Jenže ti nevěděli co mají dělat. Co bych od nich nakonec taky čekala Tak jsem s tím poradila sama, nastavila tam filtr a fšechny ty maily poslala zpátky Erbákovi. Pak už se nigdy neozval, takže myslím, že mu rupla céfka
Ten mě z nich dostal nejvíc, páč to byl údajně lékař, čili člověk by předpokládal nějakou inteligenci a stejně si pořád tvrdošíjně trval na svém bludu... asi do té sekty dělají nějaké přijímačky kde musí prokázat nedostatek logiky a myšlení vůbec
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:31
- Nahlásit
Psíček
Ježiši marja.... Já nemám slov
SNad jen....
Je mi opravdu líto, že jsem musela zjistit kdo ve skutečnosti jsi. Když mi všechno došlo a byla jsem obeznámena kamarádem, který se ve vyšetřování PČR angažuje, opravdu mě to rozplakalo.
Taky mě to rozplakalo.
Tož to je zajímavé.... a ten citovej výlev ještě zajímavější. A btw, ty se/ses někdy pohyboval v okolí Budějovic??? Já abych dyžtak měla voči na šťopkách
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 07:33
- Nahlásit
Biluška
asi do té sekty dělají nějaké přijímačky kde musí prokázat nedostatek logiky a myšlení vůbec
Tím jsem si zcela jistá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
Doufám, že tě i spoustu dalších mé trošilinku delší vstupy potěšily
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:50
- Nahlásit
Biluška
A gdo je vůbec ten Erbák?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:38
- Nahlásit
no toto...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
Psíček
No a co, však já dělám vše pro radost lidem, to nevíš paní makrel? škoda, že to ne všichni ocení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
Psíček
Oprava:
Renči s velkým RRRR samosebou, manželka promine!
no proto,zlato! si nemysli,že dyš to tu nečtu ,tak že Tě nesleduju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
Psíček
to mi někdo heknul účet
no to je možný páč jinak nevim jak byste moch psát takový kraviny leckdy
Holki to tu zajýmá, jak vydno!
holki to většinou už vijó a ty co nevijó,tak testy byly f prvopočátku z bezva pána co zachránil mnoho krupáčků od jisté smrti..z dárcovství nebyly,sem celkem lakomá,tak tam to bylo f poho z mý strany aspon ,postupně začly věci vypadat jinak než původně,kdy nebyla osobní znalost dotyčného..ale to už sem Ti řikala,šmudlo,taxi to někam napiš do deníčku a dycky si to vyhledej ..du ted pa,tak už na ne nemluf,páč nebudu odpovídat monumentálně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Psíček
Já nekecám. Nebo snad chceš tvrdit, že mě nepřišel?
Sem myslela, že přišel mě a já sem ti ho přeposílala. Ale možná přišel tobě a přesposílals to ty mě. To je asi pravděpodobnější. Uš nevím, se v tom ztrácím. Mě v té době psal furt něgdo a snažil se mě obrátit na správnou cestu
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:08
- Nahlásit
Psíček
Jasně, že jo, dokonce poměrně hodně a čaasto, ale bylo to tak zhruba o 10 let dříve než udává tenhle pisatel(ka).
Týjo A teď už ne teda? Tož to je škoda, třeba sem mohla jako Biluška být osvícenější po setkání s Vámi, pane Psíček ))
Jeden pán, který pod tíhou stádového šílenství taky věřil tomu, že pan Desenský je skoro dar nebes pro pejsky a táák.
Jó to já se jen tak ptám, abych věděla, koho ta pisatelka měla na mysli vo kom šla řeč
Mimochodem tohle je ještě z doby, kdy jsi má milá skorochoti výhradi k němu moc neprojevovala, neníliž prauda?
tohle sem ještě neslyšela... von umí i kouzlit to je fakt dobrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:15
- Nahlásit
Psíček
To si vážně nepamatuješ, že dos ekty tě vzali minimálně nějakej rok před tím, než vůbec akce krupá počala, šmudlo?
pro případ, že by se po čase zase snažil někdo lhát ;)
tak začni u sebe,máš to celkem zapotřebí,nějak ztrácíš přehled bo ted zrovna lžeš přímo ukázkově..nevim esi proto žes tak blbý anebo naschvál.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
Psíček
kdo si mě pak vezme? Nooo?
Myslím, že helps a Vlčáčková by měly zájem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 13:55