Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:27
- Nahlásit

inu

Aha, tak to by fakt asi byla ta prodavačka pod Tvou kvalifikační úroveň.
Podívej se sem: http://www.podlahysuper.cz/kariera.php

A pak bude ještě jeden zákazník asi časem hledat administrativní pracovnici - takovou holku pro všechno. Je to stavební firma. On to tedy zatím ještě neví, ale ta jeho pracovnice už to s ním nemůže vydržet...
On je totiž cholerik.

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:26 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Vlčáčková
asi byla ta prodavačka pod Tvou kvalifikační úroveň.

to je i ta sekretářka

Ale když nedopadnou ta výběrka, beru to jako alternativu. Dík.

On je totiž cholerik.
to bychom se zabili. Já totiž taky

Psíček
tak "podnikej" truhlíku,

to se snadno řekne, ale v čem? Aby mě to teda jako uživilo a abych já pak neživila exekutora

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:35
- Nahlásit

inu
to se snadno řekne, ale v čem? Aby mě to teda jako uživilo a abych já pak neživila exekutora
Hele já už mám dávno v merku založit FA-Řekněte nám co potřebujete a my Vám povíme jak se bez toho obejdete.To bé trhák

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:59
- Nahlásit

danajasa
Hele já už mám dávno v merku založit FA-Řekněte nám co potřebujete a my Vám povíme jak se bez toho obejdete.To bé trhák

Brouk Pythlík a.s. ?

Minnie
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:28
- Nahlásit

inu

ty jo, s molekularkou a genetikou a PhD. ta nikde nechcu vziat? a v tom labaku kde si robis PhD. si ta nenechaju?
no tak to potom mna s tou mojou vseobecnou biologiou nevezmu uz absolutne nikde (a este na Slovensku) som rozmyslala tiez, ze si spravim doktorat, ale mam taky pocit, ze to je ako prast a uhod. mam kamosku co si uz asi rok hlada pracu, v obore aj mimo neho a hovori, ze to Mgr. je skor minus ako plus pretoze sa casto stretava s reakciami, ze ta ponukana praca je pod jej "kvalifikacnu uroven". ach jo, ach jo, ach jo.

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

Minnie
ty jo, s molekularkou a genetikou a PhD. ta nikde nechcu vziat?

já chápu, že to veřejnost obvykle překvapuje, ale ne, nechtějí.

v tom labaku kde si robis PhD. si ta nenechaju?
nenechali, loni došly prachy a nyní již není vůle. A já osobně bych teda taky radši šla jinam..

som rozmyslala tiez, ze si spravim doktorat, ale mam taky pocit, ze to je ako prast a uhod.
na doktorát jde 90% lidí z důvodu, že nesehnali práci. Na doktorátu nějaký prachy jsou. Není jich moc, ale jsou.

Biologie je obecně prokletej obor, kdybych šla tehdá na farmacii, mám se dneska tisíckrát líp.

obore aj mimo neho a hovori, ze to Mgr. je skor minus ako plus pretoze sa casto stretava s reakciami, ze ta ponukana praca je pod jej "kvalifikacnu uroven". ach jo, ach jo, ach jo.

ano, přesně tak to bohužel je.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:34
- Nahlásit

inu
ano, přesně tak to bohužel je.

Máma si kdysi scháněla přivýdělek k penzi. Velice rychle pochopila, že pokud něco chce sehnat a není to v oboru, nemůže nikde uvádět titul ing. arch.

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
, nemůže nikde uvádět titul ing. arch.

no, tak já doktorát rozhodně zatloukám, ale bohužel nevím, jak zatlouct toho magora. Tu pětiletou díru v CV nejsem schopná ničím vysvětlit..

Minnie
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 21:11
- Nahlásit

na doktorát jde 90% lidí z důvodu, že nesehnali práci. Na doktorátu nějaký prachy jsou. Není jich moc, ale jsou.
tak som nad tym aj ja rozmyslala, ze su tam peniaze iste, ale co po tych 4 rokoch? vyjdem v 30-tke zo skoly vymleta zo zivota a bez pracovnych skusenosti tak isto ako student, ktory vyjde SS v 19-tich. tak som si to rozmyslela. to radsej budem robit hocico aj mimo odboru.

Biologie je obecně prokletej obor, kdybych šla tehdá na farmacii, mám se dneska tisíckrát líp.
detto, aj ja som to uz olutovala..

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

Minnie
ale co po tych 4 rokoch?

no, já to dělám šest let. Kvůli tomu, že jsou tam nastavené podmínky, které nemusí být lehké splnit - třeba prvoautorský článek v impaktovaném časáku.

to radsej budem robit hocico aj mimo odboru
a máš tušení, kde člověka s Tvojí profesí vezmou? Já to nevymyslela. Být chemik, je to OK. Být technik, je to OK. Být informatik, je to super. Být doktor, práci najdu. Být biolog.. je úplně na hovno

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 22:13
- Nahlásit

inu
to ani neříkej. jak mám v plánu velkej doktorát po veterině, ne teda kvůli práci, ale proto, že medicínu dělat nechci, takže chci nasbírat víéc zkušeností v labu... ale že bych pak nedostala práci, to by mě asi moc nepotěšilo...

Minnie
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 23:08
- Nahlásit

inu
neviem kde ma vezmu, to je jedno, moc na vyber stejne mat nebudem.. a ked nevezmu, vypadnem kam do sveta..

inu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 06:47 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Maky a Trix
nevím, jak to maj veti. Ale koukni na to takhle: labáků je v Brně omezenej počet. Každej rok naše fuckulta vychrlí na sedmdesát lidí, kteří někde musí dělat diplomky či bakalářky - a ti budou makat zadara. Nač tedy vytvářet nová pracovní místa??

Minnie
a ked nevezmu, vypadnem kam do sveta..

taky jsem chtěla, ale bohužel ani toto není tak snadné. Z Japonska mi ani neodpověděli a z Anglie mi napsali, že by mě chtěli, ale nemají prachy...

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:58
- Nahlásit

teď jsem se zase vytočila... projížděla jsem inzerci bíglů na bazoši, jestli náhodou někdo nehledá toho našeho uprchlíka, a opět mě to hrozně vytočilo. Člověk ví jak se lidi nezodpovědně chovaj, naráží na to dnes a denně, ale když to čte černý na bílym tak se nemůže nerozčílit. Takový strašný množství bíglů, kterejch se lidi v dospělosti zbavujou "z rodinejch důvodů"!!!!!!!!!!! Ať tam radši rovnou napíšou z důvodu: protože jsem nezodpovědnej kretén, co si pořídil čokla podle obrázku aniž by tušil co to vůbec znamená mít doma psa a po 1 - 5-ti letech už mě to prostě nebaví a otravuje!" bože ty keci- hledáme někoho u koho se bude mít líp, nesedli si se synem (čoklovi 3 roky), stěhování, nemáme čas, blablablabla to netušili že i při psovi budou muset chodit do práce??
a když to neni darování dospělýho psa, tak krytí a prodej hromady psů bez PP!! Ťufínek je sice bez papírů ale chce si vrznout, tak co!! Koukam že za ty čtyři roky co jsme si pořizovali naší magorku se situace vůbec nezměnila, papíráci dostupný jenom na moravě.

Saita
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 23:53
- Nahlásit

Tak jsem totálně nasraná. Čtyři štěňata ve vrhu, rodiče plnochrupí fena co měla jít na výstavy a je na výstavy až na to že jí chybí zub šla na mazla. Překrásný pes jak vzhledově tak povahově za čtyři týdny mu narost úžasný předkus. Štěně které mělo jako první krásně nahmatatelná varlata, za celou dobu se mu ani nehnula, v době odběru i okem viditelná(u malinkého plemene kdy bývá problém je najít ještě ve třech měsících), dnes na prohlídce u veterináře jedno chybí. Tohleto je jako co už? Co jsem kur.a udělala blbě? Že jsem si pořídila jednu fenu na chov, že jsem s ní lítala po výstavách, že jsem ji nenakryla některým z psů kterými kryje každý a kteří dávají stejné vady které se stejně objevily u mých štěňat? Proboha na čem se to sakra chová když pak mám vrh sice fakt krásný ale vadný. Se klidně můžu snažit být dobrou chovatelkou jak chci, stejně jsem zase jen ta svině co je podvedla( i když jim třeba varlata ukazovala). Můžete mi říct jak mám prodat toho psa s předkusem a zaručovat že mu vlastně nic není když vím celkem houby protože jsem nikdy psa s předkusem neměla. Jsem si nějak představovala že se většinou rodí normální štěňata a sem tam se něco vyskytne. Jak se teď dozvídám tak jedno výborné štěně z vrhu je vlastně úspěch. A jak tak zjišťuju kolem sebe je to fakt pravda. Kam jsme to sakra dotáhli?

Zlatí bezpapíráci. Kdysi jsem je odchovala naprosto bez problémů, všechno ok a i kdyby nebylo tak by to bylo jedno. Nikoho to nezajímalo. Nechci už v životě slyšet slovo chov a už vůbec ho někdy provozovat. Nemám na to nervy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 00:01
- Nahlásit

Saita

Nechci Tě naštvat, ale měla jsem jeden vrh - 7 štěňat a všechny OK. Papíráky. A taky na chov nemám nervy. Podruhé už jsem nemnožila. Buď šťastná, jestli jsi je udala dobrým lidem, kde se psi budou mít dobře, nebo vrať peníze a psy si vem zpátky. A pak je prodej za míň jako nechovné.

Prostě stane se. Fakt Tě lituju. Ale hlavně si pohlídej, aby se k Tvým štěndům někdo kvůli tomu handycapu nezachoval jako prase.

Saita
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 00:16
- Nahlásit

Vlčáčková

No nejsem jediná co takhle u nás dopadl. Ještě můžu být ráda že nemusím nechávat dělat operace kloubů nebo srdce(i když kdoví ještě není všem dnům konec). Holka je na mazlíka tam se má dobře. Pes s předkusem je zatím u mě a dokud mu nenajdu pořádnou rodinu u mě zůstane. To varle tam musí prostě být, snad nejsem idiot a neměla jsem halucinace. To se pojedu asi osobně přesvědčit. Je fakt že u mého plemene ta varlata často ještě lítají ale tenhle je tam měl přikované už fakt odmalička. No čekám co ještě čtvrtý pes. Já nervy na chov přestala mít po tom co fena dostala eklampsii a pak se rozhodla uzvracet málem k smrti. Co to má nevím ale ty prášky jsou i na léčení vředů. Ještě je bere. Fakt mám dost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 00:36
- Nahlásit

Saita
My jsme zdravotní problémy neměli, ale ty nervy, kam se psiska dostanou. A psů je všude hafo, takže já už jsem to neopakovala a byla jsem na sebe naštvaná, že jsem s tím vůbec začala.
Není možné, že máš v linii nějakého podvrženého psa? Co jsem slyšela, tak jeden chovatel s PP chtěl při výstavě psa, který nebyl uchovněný s tím, že si to zařídí. A myslel tak, že má hodně psů, tak prostě některému přiřadí papíry tohoto. Nic dalšího neřešil. No, lidi sbalili svýho psa a utekli, než jim ho fakt vezme. Prý, že se mu líbí, a to mu stačilo... Jako že by se zajímal o zdravotní stav, to ani náhodou.

inu
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 08:34
- Nahlásit

Saita
problém je, že nikdy do čokla nevidíš. I na pohled zdravej materiál může mít v sobě geneticky řadu problémů, který, když se sejdou dohromady, tak se projeví.

Saita
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:33
- Nahlásit

Vlčáčková

U našeho plemene je zdravotní stav všem putna. Nic se nekontroluje. Myslím že tam ani žádného podvrženého psa nepotřebuju. Nevím jak je ta informace zaručená ale prý je to tu natahané díky psům z ciziny, kterými se kryje(všechno šampioni). Tam oni totiž neřeší nic, ukážou na výstavách ty nejkrásnější jedince, zbytek mají v chovu bez ohledu na nic- nemusí prý bonitovat(i když jsou ty bonitace u nás dost směšné, je fakt že psy bez koulí a se špatnýma zubama fakt do chovu nepustí- na tom teda bazírují). No fena tam ty předky z poloviny má, tak co se můžu pak divit. Každopádně další potomky mít nebude, není do dobrá chovná fena(ne teda že by nebyla úžasnou mámou, ale na co jsou fakt krásná výstavní štěňata když "něco" mají).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:05
- Nahlásit

Saita
U našeho plemene je zdravotní stav všem putna. Nic se nekontroluje
Co jsem kur.a udělala blbě? Že jsem si pořídila jednu fenu na chov, že jsem s ní lítala po výstavách, že jsem ji nenakryla některým z psů kterými kryje každý a kteří dávají stejné vady které se stejně objevily u mých štěňat? Proboha na čem se to sakra chová když pak mám vrh sice fakt krásný ale vadný
dyk sis sama odpověděla..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

Saita
podívej se na to z tý lepší stránky... máte lukcusní fotky z agi

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

Ja sem straslive NASRANA na slecnu LEILU, kterazto sem sveho casu tez chodila. Dela mrtvyho brouka, no reply na mobilu, mailech....

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:59
- Nahlásit

Saita
Děvče zlatý, kdyby se dokonalým rodili jen dokonalí, tak je na světě ráj, ale naštěstí to tak nefunguje. Pes je živej tvor a takovýhle věci se prostě stávají, stačí když si rodiče nesednou. A jsou horší věci na světě, než jeden nepovedenej vrh.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:15
- Nahlásit

Fifi
Ja sem straslive NASRANA na slecnu LEILU, kterazto sem sveho casu tez chodila. Dela mrtvyho brouka, no reply na mobilu, mailech....
Můžu se přidat?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

Fifi
ona mizmizela z FB, vůbec nevím, co s ní je

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

Biluška
A ty nevíš co s ní je?Já myslela,že se dobře znáte a stýkáte.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:24
- Nahlásit

jablunka
Nevím. Známe se a stýkali jsme se. Pak najednou přestala komunikovat. Nebere telefony, neodpovídá na maily, ani na vzkazy po známých...poslední dobou všichni naši společní známí hlásí, že už nekomunikuje ani s nima . Kdyby to bylo naráz tak bych měla strach, že se jí něco stalo, ale ona odstříhává jednoho po druhém.

Hanca
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

taky se přidám , jsem hrozně nasr.... a to nemluvím nikdy sprostě zas na uvedené: http://www.ovcak.cz/snek/7-POMOC-PEJSKUM hlavně, že mají pod článkem a fotkami odkaz na nahlášení týrání zvířat. Organizace PESOS má na FB skoro 400 fanoušků - což jsou potencionální lidé, co přispěchají nevědomky s materiální pomocí azylu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:28
- Nahlásit

Biluška
Aha.
A zajet za ní a zeptat se jí co se děje,to by nešlo,nemohla bys?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání