| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:19
- Nahlásit
Grin
Bingo!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:21
- Nahlásit
Grin
zdá se mi to nebo mají ti psi EO??????
Tak zase to nebude žádná chudá famýlije gdyž mají na tři EO .By mě zajímalo jak chodí po venku se třema ovladačema v ruce?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:35
- Nahlásit
Biluška
By mě zajímalo jak chodí po venku se třema ovladačema v ruce?
Buď je venčí zvlášť a nebo maj takovej ten univerzální ovladač a rovnou dostanou pecku fšicí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:41
- Nahlásit
jablunka
jakou pecku prosim tě! ty to tu snad nečteš nebo co? nešiř panyku laskavě
nicméně je to celý podivný teda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:42
- Nahlásit
jablunka
a rovnou dostanou pecku fšicí.
No, ti zbývající dva to mají vybraný na příště. Taková forma stavebního spoření
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:48
- Nahlásit
davidkova renata
NO ještě takhle při pracovní sobotě mi asi rupne céfka. Nějak tomu nerozumim, prooooč....???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:49
- Nahlásit
Grin
Nějak tomu nerozumim, prooooč....???
nerozumim ted čemu nerozumíš ,ale jistě se doberem nakonec výsledku..du ted ven ale
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:51
- Nahlásit
zdá se mi to nebo mají ti psi EO
Nejsou to ty protištěkací?Takže jádro darování nebude f alergii,ale holt je překvapilo,že psi štěkaj vobojky nefungujou.Bože já dyž si představím ten vobojek na hmyzopsovi tak jak vona řve nonstop tak asi tak za hodinu by byla uškvařená nebo bych ju používala místo baterky by nastartovala kamion
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:18
- Nahlásit
davidkova renata
nerozumím proč má každej jejichpes Eo a vypadá že permanentně... ale to by mi asi zodpověděl jen majitel
závidím že jdeš ven, já se dostanu z práce až v osm
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 15:25
- Nahlásit
Moje šéfová je vcelku solidní kráva.
Jsem říkala, že chci dělat pod šéfem - chlapem!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 15:38
- Nahlásit
Psíček
Chápu, dobře, že si tedy myslíš, že ženský jsou prostě krávy, když jsou šéfový?
výjimečně chápeš dobře.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 15:59
- Nahlásit
jbat
Jsem říkala, že chci dělat pod šéfem - chlapem!!!
Si to nemaluj, i ten může bejt pěkná kráva...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:19
- Nahlásit
Si to nemaluj, i ten může bejt pěkná kráva...
nemaluju, ale to je zkušenost - chlap mě nikdy nezjebal za to, že má krámy!
rovněž žádný z chlapů neměnil názor dle frekvence koitusů a podobně.
ano,chlapi umí být pěkní kreténi a hovada, ale to ženské taky a navíc jim ještě pěkně jebe, když maj PMS, krámy, přechod...
prostě s chlapem - šéfem jsem nikdy neměla problém, pokud jsem pracovala tak, jak jsem měla. s ženskou se můžu snažit sebevíc, ale jak se blbě vyspí, je jí všechno málo.
kor u ženské, která ve třiceti nechce děti, nemá žádný vztah a do práce chodí od 6 do 19 jen proto, že nemá co dělat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:21
- Nahlásit
jbat
Tak podle mě teda záleží jak kterej jedinec. Chlap tě klidně taky sjede, když se blbě vyspí a né všechny ženský šéfové musí bejt jako ta tvoje :-P
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:28
- Nahlásit
helps
Chlap tě klidně taky sjede, když se blbě vyspí a né všechny ženský šéfové musí bejt jako ta tvoje :-P
samozřejmě. taky jednou "může" být konec světa.
moje zkušenost je taková, jaká je a jelikož brigádničím a pracuju od patnácti, tak to není zcestná nasranost, ale fakt prověřený praxí.
každá ženská se řídí v rozhodování úpa něčím jiným, než chlap (ano, ten možná občas genitáliema, ale to je druhá věc). a očividně "to něco" já postrádám a nejsem schopná tolerovat.
neznám babu, s kterou by občas nezacloumaly hormony. a pak to odnáší podřízení.
navíc mají sklony intrikovat a hájit si chlapskou část podřízených, což v praxi znamená, že "na oběd s hezkým kolegou jíti, do hodiny příval nechutné práce, která se tě vůbec netýká, je možno očekávati".
atd.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:39
- Nahlásit
jbat
Jó, tak asi máš v lec čems pravdu. Třebák ty hormony, to určitě cloumají Jenže právě voni ani ty chlapi nebejvají nijak skvělí.
Hele třeba ti závidí, jak seš krásná a šikovná, no né
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:09
- Nahlásit
Psíček
to komentovat nebudu, páč žejo to nemůžu u cizích soudit.... ale vzhled bylo to první co mě napadlo.
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
Ještě nasraná nejsem (tak nevím jestli to tady patří),ale mám v úmyslu se dneska podívat na "Soukromá dramata", kde bude repka o množárnách a to se zcela jistě naseru. Ach jo.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:11
- Nahlásit
helps
Hele třeba ti závidí, jak seš krásná a šikovná, no né
ne, to nebude ono.
je to prostě kráva. nebeská
Psíček
A hlavně ji závidí, jak je chytrá! Ale s tím by se halt milá jbat měla smířit, že když je takhle moc chytrá, tak ji to budou spousty lidí závidět no.
tak samozřejmě, jen mě to ještě občas překvapí...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
Papi
Soukromá dramata", kde bude repka o množárnách a to se zcela jistě naseru
V tom případku budu nasraná s váma bude nás asi víc.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 22:06
- Nahlásit
Psíček
No moje není ...
Ale tak vážně, sme jako spolu zatím moc nemluvily. Nebo se nepamatuju. Tak přece nemůžu jen tak každýho považovat za svýho né ))
jbat
ne, to nebude ono.
je to prostě kráva. nebeská
Jo, no to je pěkně na ho... Hlavně dyž jí musíš vídat a poslouchat celej den. Ale náš profesor na pychologii tvrdí, že nic nemusíš. Že chceš. Takže vlastně nemusíš vůbec nic. A to je prej důležitý si uvědomit, abys mohla dosáhnout 100% štěstí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:22
- Nahlásit
jsem nasraná protože se dneska celej den velkopes choval úúúúchvatně, až jsem se rozplývala jak mu (potažmo mi) to učení jde, chodili jsme vzorně na vodítku, a protože nám to tak šlo, tak jsem s ním chtěla na dlouhou procházku jít i po setmění, jakože normoš chodíme jen malej okruh, no a šli jsme, pes vzorný, a aby se chudinka nepřetrénoval, tak jsem ho pustila z vodítka. Ten hajzlík vyrazil s řevem na nějakou slečnu, a když jsem se vrhla za ním, že ho ulovím, tak frrrnk a přeběh mi celou hlavní!!! ještě že nejezděj takhle večer už tolik auta, jinak by byl na placičku. Já v hysterii za ním, a za mnou se řítí čuba, já na čubu čekej, na slečku aby mi podržela čubu, slečna kouká, nevěří, ale čubu chytá, já kličkuji mezi auty, pejsánek si na druhé straně očuchává drn a jen k němu dojdu, zase trysk pryč, jako že honička. Mě rupaj nervy, zle řvu Grineee! a pak se v duchu proackuji, medovým vysokým hláskem zavolám ke mně, pejsánek běží ukázkově, já bych ho zabila ale usmívám se, švitořím, pamlskuji, přecházím se psem na vodítku hlavní, slečně se omlouvám, čuba se klepe, já se klepu vzteky a mám před sebou ještě celou procházku. jsem podezřele zticha, psi čujou že se mnou něco je a na přeskáčku seřvávají kolemjdoucí, já v duchu klikrtréninku nereaguji a jen se omlouvám lidem, svádím to na čubu, malému psovi spíš odpustí. soptím. Dojdeme na louku, tam je asi 15 blbců na kolech, ve tmě, s čelovkama,psi se můžou zblááááznit a řvou, otáčíme, jdeme domů.
DOHAJZLU PROČ JSEM PROSTĚ NEŠLA TEN MALEJ OKRUH?????????????????????????????????????????
PS: je to úplně čerstvej zážitek, tak jsem tu aspoň mohla upustit páru
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:24
- Nahlásit
Grin
je to úplně čerstvej zážitek
těch eště bude
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:35
- Nahlásit
davidkova renata já vim to je na tom to nejhorší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:47
- Nahlásit
Grin
jo, znám moc dobře, přesně si vybavuju okamžik, kdy mi prchnul můj exjazvečík před rotvíkem, co ho zpoza plotu vyplašil, vzal dráhu přes hlavní, kde se zastavil a seděl v pruhu, málem sem umřela hrůzou, skočila pro něj do silnice, auto zabrzdilo metr ode mě, vylezl pán a velmi oprávněně na mě začal hystericky ječet, pes furt v pruhu a jel bus. Začal brzdit, zastavil tak, že měl jazvečíka mezi předníma kolama. Normálně u mě proběhla inkontinence. Zážitek monstrózní, je mi myslim docela jasný, jak ti je. Těžko radit...v rizikovejch místech nepouštět snad leda...než ho uposlušníš....
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
Gerda
v rizikovejch místech nepouštět snad leda...než ho uposlušníš....
To se neboj, teď už bude chodit u hlavní na vodítku a nebude mě krkat, ale do teď se mě vždycky držel, takže jsem na to vůbec nebyla připravená. začíná mu prostě pubertička, budu se muset obrnit... ale jak jsem si to takhle x-krát přehrála v hlavě, asi jsem přišla na to co ho k tomu vedlo..
1)seřval tu slečnu - tý se lekl, to on mi teď dělá často, už to s klikrem odnaučujeme
2) já jsem za ním vyrazila, což si myslím, že ho buď vylekalo, ale to není pravděpodobný, nikdy jsem mu neublížila, nebo spíš si myslel, že přecházíme - ještě se neumí zastavit před silnicí, ale už umí silnici rychle přeběhnout.
3)když pak viděl jak po něm jdu, vyloženě to vypadalo jako že si hraje, žádnej strach nebo tak, prostě popoběhl a postavil se proti mně, přední packy rozcapený
takže jsem ho podle mě měla hned přivolat, a ne za nim běžet... přivolání máme zatím skvělý.. jenže v tom šoku...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 22:04
- Nahlásit
Tak dneska se nám chlubila nějaká paní, že její pes (kříženec) právě přišel o panictví. Vyprávěla, jak potkali pána s fenou na volno a její pes se k ní hodně měl. Když prý psi byli dál od majitelů, začal pes fenu nakrejvat. Pán prý říkal, že fena hárá, ale že ho má nechat, protože by od ní chtěl štěňátko..... vyjádřila jsem svůj názor na takovýhle množení a na přecpaný útulky, tak mi paní řekla, že pán vypadal jako milovník psů a že tu fenku měl zachráněnou snad z popelnice... No tak jsem dost nasraná na takovejhle přístup
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 22:12
- Nahlásit
Venta
ale že ho má nechat, protože by od ní chtěl štěňátko.....
fuj,nesnáším takový přístup!!!
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 22:26
- Nahlásit
Grin
Tak to muselo být strašný, to já znám bohužel moc dobře tyhle situace, to se stane asi každýmu Ale aspoň se z toho člověk poučí, ne?
Mně mimochodem dneska psa taky málem zajelo auto, moje chyba samozřejmě, protože jsem zazmatkovala a pozdě zareagovala, nicméně jsem teda skočila před to auto pro psa, za což jsem na sebe nasraná, protože jsem mohla umřít A pak jsem psovi z toho stresu vynadala, za což jsem na sebe byla nasraná teda podruhý během dvou vteřin Ale jnak super noční venčení m Pes málem mrtvý, já málem mrtvá, řidič auta málem infarkt, no comment.
|
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2011 22:40
- Nahlásit
Grin
Ahoj, kdysi mě pomáhal a radil s výchovou a výcvikem soused, kterej měl dobrmana.
Moc hodnýho, skvěle vedenýho, poslušnýho na slovo. Chodil jen na volno a bylo to naprosto v pohodě. Přivolání, chůze u nohy, ignorace háravky, dotěrnejch psů, který si chtěj začít... Skvělej pes ve všech ohledech.
Jedinkrát ve svém dospělém životě neposlech, když na druhý straně hlavní ulice šla háravka... Skončilo to blbě .
Jsou místa, kde nikdy tohle nebudu riskovat.
|