| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:30
- Nahlásit
Biluška
Jj s modrým vím, že ne. Právě se nemůžu rozhodnout jestli si chci zlatou nebo trikolorku potom takže vybírat budu asi mezi zlatými i trikolor psy a uvidíme no Kdybys měla třeba časem nějaký dobrý tip, tak sem s ním
Jinak si čtu tu ifaunu a už mě to ani nebaví
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:33
- Nahlásit
Shelticka
No já mám typ na bikolora a tím nejspíš nakreju Bonku. Taky mám tip na trikolora a tím chci zprubnout Nýnu. Gdyž neseženu zlatýho. Bysem radši toho zlatýho Možná taky Nýnu nakreju tím bikolorem, ale to budou asi děsně očklivý štěňata . Ale zase by mohli dobře běhat . Nevím no . Pořád hledám . A krátí se to, Nýný nejspíš začne hárat každou chvíli
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:38
- Nahlásit
Biluška
A kteří psi to jsou? No já ted asi ještě štěňata nechávat nebudu, nejspíš až jak bude hárat na podzim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:40
- Nahlásit
Shelticka
ti když tak písnu mejlem, vzhledem k velkému množství kolemjdoucích to nechci probírat veřejně
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:42
- Nahlásit
Biluška
jj jasné můžeš třeba na shelticka@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:45
- Nahlásit
Shelticka
máš to tam
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 16:09
- Nahlásit
davidkova renata
no jestli myslíte ten "dole", ten je v komořanech, je pravda že to není tak daleko, ale je to jiná čtvrť, a jestli ten nahoře tak to je 20 m čtverečních a na nich 3 uhnilé dřevěné konstrukce asi původně na agility, o které se nikdo nestará.
Já to asi neochčiju, max. tím, že prcka nechám očipovat, to pak dostanu slevu cca 300,-.. ale jak říkám, platit mi nevadí, mě štve, že ty peníze v ničem pro psy tady v okolí nevidím...
no a co se týče toho že mi pytlíky daj na úřadě.. uh, no nevim, to jsem nezkoušela. Ale toby mi museli dát do zásoby a pořádně, aby se mi vyplatilo tam chodit je to ode mě pěkná dálka
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 18:04 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
u nás na úřadě teda kdysi dávali, takže možná i teď.. ale to jsou pytlíky papírové a uvnitř je papírová lopatička, kterou si musíte složit věřte, že ty hovna se tím nabrat opravdu nedají... už teda stojí po městě koše s obyč. sáčky, které i občas doplní. To si jich pak pejskaři naškubou hned spoustu do zásoby a kdo pozdě chodí... na toho nezbyde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 08:54
- Nahlásit
Grin
co se týče toho že mi pytlíky daj na úřadě.. uh, no nevim, to jsem nezkoušela. Ale toby mi museli dát do zásoby a pořádně, aby se mi vyplatilo tam chodit je to ode mě pěkná dálka
a tak to je jasný,já bych taky byla líná,akorát že jako by je jeden trošku prudil aby se jim jako nezkrátily žíly
jinak sou to prostě šmejdi
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:46
- Nahlásit
Tak mě nas... další debilní majitel psa Jedný paní utekla fena jack russela přes silnici, protože se bála velkýho psa. Na druhým chodníku uviděla moje psy a tak se naježila a důležitě a napruženě k nim šla. Mezitím jí paní doběhla a místo aby jí chytla, tak jí zezadu plácla přes zadek.... Fena na to hned vystartovala po mojí a začala se do ní dost vztekle navážet. Já jí teda kopáním odehnala, ale panička se nezmohla vůbec na nic a fenka jí pak uteka zase zpátky přes silnici .... jako nechápu, proč takovýhle psi chodí na volno, když se je majitelé neobtěžujou nějak vychovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:53
- Nahlásit
Venta
ty vado ty máš fakt pech s těma kreténama napadajícíma
na volno choděj proto bo páneček je debil..snadná odpověd
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
Mám pech hroznej, a to už se některejm vyhýbám. Tahle paní se chtěla vyhnout asi nám, protože zdálky jsem viděla, že jak nás viděla, tak přešla na druhou stranu...no ale ten její čokl si pak přešel zas zpátky.
Jako já teda mám oba psy taky furt navolno, ale neutíkaj mi a neobtěžujou nikoho, teda kromě jednoho pána s plnou kapsou piškotů
Jako nemám ráda psy, co jsou věčně na krátkým vodítku, je mi jich líto. No ale tohle mě teda sere víc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:44
- Nahlásit
Tak o víkendu jsem u mamky na sídlišti viděla paní s argentinou, pes šeltak na metr a půl vodítku, paní za ním vlála jak prápor, pes se snažil dostat ke každýmu čoklovi, kterýho potkali, ale nevypadal zle, spíš si chtěl jen hrát. Mamka říkala, že paní potkává dost často, psa prý vůbec nepouští, protože co kdyby utekl, ke psům ho nepouští od štěněte, protože co kdyby mu některej něco udělal (no, teď už spíš obráceně, i když kupodivu pes zatím agresiví není). Když se jí mamka zeptala proč si teda pořizovali plemeno,který nezvládají a nepořídili si něco menšího, paní jí odpověděla, že chovatelka jí řekla, že TOHLE štěně bude kliďas, ať jsou v pohodě, že z něj vyroste v podstatě tupounek
Nutno podotknout,že pes je s PP a paní chovatelka tvrdí potenciálním zájemcům o štěně přesně to co chtěj slyšet, trochu mám pocit, že kdyby chtěli psa velikosti kokra, tak jim slíbi i toto.
Jsem velmi nasraná, chudák pes
|
bea
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 10:54
- Nahlásit
Tak se přidávám k nas*anejm. Po pejsech poctivě sbírám hovínka na chodníku i trávníku. Čubina měla srajdu, na mou duší, na psí uši to fakt nešlo sebrat, mazala jsem to po tom chodníku, jak se dalo a najednou za mnou bába. A paní, to si musíte uklidit, takhle nikam nepůjdete, zavolám na vás policii...tak jsem jí dala jméno i číslo, ať si užije. Těsně u trávníků máme videopůjčovnu, přišel chlap a jal se očůrávat roh. Bába sice prohlásila, že fuj (což s ní teda souhlasím), ale chlap se na ni jen podíval, udělal krok dopředu a jela. Potichu a rychle. Achjo. Čekám, kdy si chlapi budou čůrat, kde chtějí a my budeme nosit hadr a vytírat po psech loužičky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:26
- Nahlásit
bea
přišel chlap a jal se očůrávat roh
Steho měla požádat esli by na to nečůral by se to spláchlo jak vafkou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:29 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
bea
Mám jednu k pobavení. Kdysi jsme seděli s kamarádkou a psy na chalupě na zahradě u ohýnku, se zahradou sousedilo fotbalové hřiště, dementní vesničtí vychlastaní fotbalisti chodili močit k nám k plotu a vůbec jim nevadilo, že tam asi tak 5 metrů od plotu sedíme u ohně a opejkáme buřty
Pes, kterýho jsme šoupli na vodítku těsně k plotu pomohl jen u některých, ti otrlejší se dokonce začali točit "čelem" k nám Nakonec to výborně rozsekla kámoška, když v okamžiku, kdy jeden z dementů chcal otočen k nám skoro na naši zahradu, vstala, došla až k plotu, zkoukla vochcávače a velmi nahlas řekla: "No tak s tímle bych se fakt nikde nechlubila." otočila se k nám a prej: "Pojďte se podívat, tak malýho č... jste ještě neviděli." Blbeček se sbalil a do večera jsme měli klid
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:30
- Nahlásit
Eldoguero
Pojďte se podívat, tak malýho č... jste ještě neviděli."
jste zlí,pani!! určo doted chodí psícholokoj
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
Dobře mu tak, doufám, že z toho má sexuelní disfunkci ňákou, prasák jeden, smrdělo to tam jak sviňa, ďáli to naschvál, polívali jsme to vodou, aby se tam vůbec dalo sedět.
Je to vážně vesnice debilů, teď beze srandy, v okolí se traduje,že je to "špatnou vodou"
Kámoška byla velice duchapřítomná
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:54
- Nahlásit
Já ty lidi tak nenávidím panebože!!!!!!!!!!!
Tak jsme zase hezky začali dnešní den. Jdu si s čoklem takhle pěkně ráno venčit a když se vracíme, tak vidím, že se k nám blíž kluk a holka, kluk na vodítku pitbula a holka nějakýho většího křížence, pak ještě něco malýho a na volno jezevčík. Můj pes vrčel pravda, ale šli jsme v poho okolo, on na vodítku vždycky bublá, tentokrát se mu ani nedivím proti takový smečce. Každopádně nám uhli z cesty a čekali až projdem, ale najednou ten jejich malej čokl co byl na volno po Ajsovi vyjel, ale nic jen k nám teda skočil vrknul, ale čokli se očuchávali a v poho. V tom ten idiot zahřměl ať jako táhnem, což ještě několikrát zopakoval nebo že pustí toho pita, tak sem ho poslala do prdele s tím, že to by si mohl zkusit a že je to idiot.. No doufám, že ho brzy zase potkám, abych ho mohla vyřvat. Kdyby měl toho malýho na vodítku ani bysme se nezastavili, tak to mě fakt s prominutím nas.alo a mám zase zkaženej den. To je vidět jaký inteligentní jedinci si pity pořizují... alepoň tady u nás je to běžně omladina, která o psech nic neví a pak chudák pes čumí celej den z balkonu a v podstatě znají jen život na vodítku kolem baráku... Achjóó...
Už je čas pořídit si paralyzér!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 09:21
- Nahlásit
v podstatě znají jen život na vodítku kolem baráku.
mno to na sidlisti znaji moji coklove taky myslim ze na sidlisti jim to i staci..
jinak k vete:To je vidět jaký inteligentní jedinci si pity pořizují.
fakt myslim ze staci ve velm obecne rovine..jako je videt kdo si vubec porizuje psa...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:19
- Nahlásit
danajasa
Dobrej nápad - chlap by se vyčůral a chodník umyl a všichni by byli spokojeni. No, tak příště.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Eldoguero
Dobrý...i když teda tenhle chlap vypadal, že by nás z fleku zabil obě najednou
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 11:07
- Nahlásit
sarax
No tak já netvrdím, že by toho pita měl mít na volno, to nedej bože.... ale podle mě je to pes, kterej chce zaměstnat. chápu a docela i věřím, že třeba bišon, pekinéz apod. se rádi vyvalují ve společnosti pána a nic nedělání jim tolik nevadí.. mě jde spíš o to, že když jediný vyžití pro toho psa je že vyleze před barák obejde ho a zase zaleze není úplně ono. Navíc je to tu malý město a kolem spousta přírody kam by člověk se psem mohl. I na vodítku se může pořádně projít a začmuchat si :P
Je pravda, že lidi co mají psi jsou někteří neuvěřitelní né, že né.. Ale většinou jsou to buď hysterky vyzvedávající psy metr nad hlavu, nebo lidi, kteří nesnesou, aby se k jejich psu nějakej jinej přiblížil a pak prostě tak buzerují a nadávají, ... někteří je prostě nemají zvládnuté atd atd, ale s takovým postojem jakože mi někdo bude vyhrožovat ať vypadnu nebo na mě pustí čokla, to sem se teda nesetkala. a ten paralyzér pořídím, už mě takovýhle týpci se.ou. O inteligenci ostatních samozřejmě vůbec nepochybuji
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:23
- Nahlásit
Psíček
bo su zase přemnožený kráfy
Tož nebudte to znamená,že hovězí bude levnější to je dobrá zpráva
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 16:42
- Nahlásit
helps
ja mluvila o sidlisti..tak pokud presne vis co ten clovek dela v kteroukoliv denni dobu je to OK..jak rikam u nas to tak lidi taky maj..to jsou ti psi co jsou "jen"na voditku...a me treba nebavi nekomu vysvetlovat ze na cvicak jezdime jinam,vencit jezdime jinam(tam kde je na volno pustim) a tak..proste taky jsem ta co chudaky nepusti..jenze aspon se mi nestane to ze by nekoho desili a tak a teda taky patrim mezi ty co sidliste naucilo ze ne fakt nechci aby kazdej cokl bez rozdilu vlitnul na moje pokud nekdo ovsem vyhrozuje ze cokla pusti tak bych ho poresila asi radikalne,pac blbovi nepatri do ruky ani chivava
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:02
- Nahlásit
sarax
teď to asi vyznělo špatně nebo jsme se nepochopili, ale já proti psům na vodítku tak moc nemám, jen jsou lidi, které opravdu vidíš, že lezou s tím psem jen okolo baráku a zase zalezou....
každopádně kdy ten blb se psem chodí nevím, potkala jsem je po delší době. Spíš mi jde právě o to, že vyhrožoval, v podstatě ani důvod neměl páč jeho pes přiběhl ke nám, můj byl na vodítku a to víš, že se ve mě vaří krev, když takovej kretén spustí ať táhnu nebo na nás pustí toho pita - jinak ten pes na volno se s tím mým normálně očuchával a byli v poho. Nevím co to toho debila popadlo, ale na.ral mě neskutečně.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 17:03
- Nahlásit
Psíček
volů je taky dost, nic si z toho psíčku nedělej, nejsi sám kdo je nasratý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
jako jeden by řek,že na sociálce a VS pracují jedni a ti samí lidé na svém místě
http://www.novinky.cz/krimi/224025-na-tyrani-domin ika-marne-upozornovali-sourozenci-teta-i-lekarka.h tml
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
jako jeden by řek,že na sociálce a VS pracují jedni a ti samí lidé na svém místě
bohužel můžu z vlastní zkušenosti potrvdit Odebrat na rok dítě, vrátit dítě. Odebrat všechny děti, některý zase vrátit Nemusim bohužel pro příklad chodit moc daleko
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
Jsem dneska nasraná ,protože když jsem ráno na poslední chvíli letěla na sjednanou schůzku k doktorovi,tak otevřu vrata a do zahrady mi vpadne na smrt vyděšená pošťačka s tím,že se tam potuluje rotvajler,bez majitele a že už volala odchyt.Po chvíli si to přihasil rotvík i se sousedovic jezevcem směrem k nám.No agresivní nebyl ,ale jako ňuňánek zrovna nevypadal.Vůbec se pošťačce nedivím,že měla strach,psi tak nějak všeobecně nemají rádi pošťáky,tak jsem s ní chvíli počkala a potom jsem viděla,že jede odchyt tak jsem fičela na tu schůzku.Tak sakra, když už si pořídím takového psa,tak ho musím umět zabezpečit!!!!!!Když ne,tak si pořídím nějakého kotníkáče!!!!
|