Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:37
- Nahlásit

To je zase den totok!!!
Ráno jsem vstávala hóóódně brzy, abych z kotěhůlek přes namrzlý lesík a ranní brněnskou zácpu dorazila na 7:30 do centra Brna na městskou správu sociálního zabezpečení. Přesně v 7:30 říkám vrátnýmu, že jedu na kontrolu a potřebuji otevřít závoru na parkoviště. (Neb k tomu ho tam za barákem mají!) A on, že pozvánky už neplatí, že tam pouštějí už jenom invalidy. Tak říkám: "To si ze mě děláte SRANDU???!!!" A on že se prý vrátil po 8 měsících do práce a taky se tomu divil. A že o 3 ulice dál je parkovací dům. Tak jsem mu řekla, že mu na parkovací dům o tři ulice dál kašlu, protože minule mě chvilka stání u finančního úřadu stála 35 Kč a že každý úřad by měl být vybaven parkovištěm, když chce být v centru Brna, kde se nedá zaparkovat po několika desítkách minut pojíždění dokola.
Zaparkovala jsem sice o dvě ulice dál, ale přišla jsem schválně tak pozdě, jako kdybych parkovala až na okrajové čtvrti.
No, a vyfásla jsem tam zrovna tu nejprotivnější babu, kterou tam v tom baráku mají! Už si jí pamatuju od minula!!!
Na protokol jsem měla čekat 3/4 hodiny - slovy TŘIČTVRTĚ!!! Přitom nebyl žádný nález, tak v podstatě nebylo co do předtištěného formuláře doplňovat.
Jsem šla pryč, došla jsem ve 14:30(!!!) a prokol stále ještě nebyl napsán.
No, je totok vůbec možný v údajně civilizovaným státě??? Asi napíšu do Bruselu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:51
- Nahlásit

tak.. a mě šíííleně nasrala vlčáčková co mi fkydla na foru todle výdejko,takže tady ho máte páč nehodlám bejt nasraná sama!!!
http://www.stream.cz/video/559099-vyuka-jezdeni-na -koni-na-szes-lanskroun

Papi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
ta moc pěkně děkuji už jsem se nasrala taky.Proč já blbec jsem se na to dívala....
Se nedivím,že tu hňupku chtěl ten kůň dostat ze sedla,seděla na něm jak vosa na bonboně a navíc podle toho jak byl upocený,tak už toho měl "plné brýle".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:18
- Nahlásit

Vyjádření ředitele:

,Dobrý večer,
právě formuluji své vyjádření k tomuto videu a věřte, že pečlivě vážím každé
slovo. Internet potažmo veřejně dostupná sociální síť umí nevídané. Prosím
Vás proto o shovívavost. Rozešlu toto vyjádření na všechny adresy, ze
kterých už mi přišly obdobné reakce té Vaší.
Zatím uveřejním jen tato fakta:
- tento videozáznam, dle sdělení dotčených osob, je datován do léta roku
2009
- zacházení s koněm je neoddiskutovatelně špatné a nestandardní
- nešlo o výuku a jezdec není žákem školy, není ani vyučujícím jezdectví
- jako jezdec s tímto koněm nemá v současnosti nic společného (právě od roku
2009 je tento problematický kůň ježděn zkušeným jezdcem - několikanásobným
mistrem republiky), do výuky tento kůň chodí minimálně, jen pod vedením
nejzkušenějších žáků (dle sdělení)
- toto video jsem dnes odpoledne viděl poprvé v životě
- jde o anonymní zveřejnění (BoubasL)
- podle mého názoru nejde o jednu videosekvenci, ale pasáže se tam opakují
(účelově sestříhané)
- osobně jsem na školu nastoupil v dubnu roku 2010 (tím se neomlouvám)
- analyzuji stav a hledám vhodné řešení situace

Doufám, že mě teď již trochu více chápete, upřímně lituji této
události a zároveň i dopadů na školu tímto vzniklých. Paradoxně i proto, že
od incidentu uplynula relativně dlouhá doba a následovaly změny učiněné
ještě před mým nástupem.

Ing. David Hruška
ředitel SZeŠ Lanškroun "

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:19
- Nahlásit

Jsem nasraná, neb není línějších kolegů, než tady. A teď myslím čistě chlapské pokolení!
"Ahoj Honzo, jde tohle a tohle? Klient by to chtěl."
"Ježiš, však mu za rok končí smlouva... Nejde."
Je mi to divný, tak volám kolegyni a ona "Jasně, proč by to nešlo?"
A to není prvně...
Jako opravdu, pokud někoho jeho práce nebaví, ať jde pro mě za mě na pracák, ale ať nekurví práci ostatních!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jbat
Hm. Tak jestli si dobře pamatuju, kde děláš, tak se pak nemůžu divit, že s Vámi mám furt und furt nějakej problém.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:43
- Nahlásit

Vlčáčková
tak se pak nemůžu divit, že s Vámi mám furt und furt nějakej problém.

Hele COKOLIV začíná UniCredit, je špatně. Vod základů.
Oni by ani jako kavárna neuspěli...
Ale tady je to konkrétně o našem oddělení, jako spotřebitel s výsledným produktem téhle firmy nemám zkušenost, takže nemohu soudit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

jbat Chacha. Já myslela T-Mobile. Tak to zase byla jiná, no. U UC nemám, myslím, nič.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Já myslela T-Mobile

Hele tak jako tady si nevybereš. Vodafone, o2, t-mobile, všechno jedna sračka. Je tu malá konkurence, však i ty ceny jsou šílený!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

jbat
Dyť jo. Ale v chování k zákazníkům je nejlepší asi Vodafone.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale v chování k zákazníkům je nejlepší asi Vodafone.

Chacha!
Tak já mám zas nejlepší zkušenost s O2, ovšem jen co se mobilu týče, zařizování netu bylo vo infarkt!!!
Vodafone mi totiž úpa v klidu řek, že budu mít simku do 24 hodin aktivní. Když nebyla, volám tam a oni "jo, kolega tady napsal poznámku, že to z tech. důvodů nešlo zaktivovat a až budete volat znova, že vám to máme říct."
A to tam na mě měli druhej mob, e-mail i adresu. SVině líný!!!

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

jbat
Vlčáčková

outů je na hovno na hovno na hovno, ste debilové!!!

něco takového mi loni posílala kamarádka jako usměvný hovor, který natočili v kólcentru na nějakou tu smyčku, co maj jako linku dyž v noci nepracujou. Kamarádka už tam taky nepracuje a mám takový tušení, že jí ještě dluží vejplatu. Tak co z toho asi může vylízt dobrýho...?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:08
- Nahlásit

jbat
Já měla internet po drátu superrychle. Neb jsem již asi 3 roky průběžně volala infolinku a nadávala operátorům, že mi nejede přes PCMI.... kartu. Pak jsem jim řekla, že Vodafone to má levnější, a to o dost, a mě je celkem fuk, jestli mi to nejede s nima nebo s Vodafonem. Takže protekčně zařídili kabel, což byl docela problém. Došel technik z jiné firmy a říkal, že bude problém se sloupem, protože ten je elektráren ... a tak. Tak jsem to přetlumočila operátorům s tím, že resumé musí být rychlé, protože Vodafon stále tlačí na pilu. No a za 14 dní byl natažen kabel (asi 100 m) po elektrických sloupech a měla jsem to zapojeno na 20 metrovej kabel, protože jsem byla ve fázi stěhování a káblík pak budu muset sama nějak protahovat místnostma a půdou, tak abych ho měla dost.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:20
- Nahlásit

Pumpa
outů je na hovno na hovno na hovno

Ale to je jasný, však píšu, ono de jen o to, že u nich jsme nemusela řešit žádnej průser krz mobil.
Když došlo na net, řvala jsem po operátorech tak dlouho, až všechny lhůty zkrátili na hodiny a ne dny...

Vlčáčková
No jasně, to jediný na ně funguje.
Ty vado já jsme tehdy byla tak vytočená, že jsem sice nemluvila sprostě, ale myslím, že se tak dvě operátorky zhroutily... Neměly si ze mně dělat prdel a pořád dokola mi "pouštět hudbu" a "přepojovat na kompetentního pracovníka".

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:33
- Nahlásit

jbat
Já jsem jednou ječela na operátora a pak jsme se domluvili, že je to kamarád mého kamaráda... Tak mi sklaplo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Já jednou volala jakési operátorce, tuším z m-bank, byla jsem děsně nasraná a hned z kraje jsem jí řekla "chápu, že vy osobně za to nemůžete, ale pokud mě nepřepojíte na vašeho nadřízeného tak budu ječet po vás". Nepřepojila Ječela jsem fakt děsně, asi pak litovala

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:35
- Nahlásit

Vlčáčková
Já jsem jednou ječela na operátora a pak jsme se domluvili, že je to kamarád mého kamaráda... Tak mi sklaplo.

to by my bylo úpa fuk, protože jsem nikdy neřvala neoprávněně. ale když mi ve smlouvě napíšou á a na call centru mi budou tvrdit bé a přepojovat od čerta k ďáblu, kterej mi nakonec řekne, že vlastně cé, tak jako to by nešlo.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:37
- Nahlásit

Biluška
chápu, že vy osobně za to nemůžete, ale pokud mě nepřepojíte na vašeho nadřízeného tak budu ječet po vás

tak nějak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:41
- Nahlásit

jbat
Jako ten ďábel Ti řekl za Cé???

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Jako ten ďábel Ti řekl za Cé???

jo, to byl někdo z fakturačního.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Psíček
A to se ti pak děsně uleví viď?
kdyby aspoň to. Já většinou nic nevyřešim, vytočená jsem doběla a ještě mám černé svědomí, že si to třeba nezasloužil

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:42 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

jbat
jo, to byl někdo z fakturačního.
Tak to jo. Na fakturačním tam jsou fakt ďábli, co kolikrát oni nevyfakturují! A Cé je pak jasný: to je Curevská Cena.

kachna_
Ale zasloužil.

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:05
- Nahlásit

Jsem nasraná. Zjevně jsem nezaměstnatelný člověk, protože mám buď moc vysokou nebo špatnou nebo žádnou kvalifikaci

Když už se dostanu na nějakej pohovor, tak musím odpovídat na naprosto debilní otázky, které v žádném případě nemůžou vypovídat nic o mém potenciálu a dneska mi nadto přijde dopis, že jedno výběrko se ruší úplně... přijdu si jako debil

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:11
- Nahlásit

inu

Á, to si moc dobře pamatuju, přesně takhle jsem na tom byla před půl rokem! V oboru mě přímo ze školy nikam nechtěli a když jsem (kvůli bytu, kterej platím sama) žebrala o místo sekretářky tak mi sdělili asi na čtyřech místech, že jsem příliš kvalifikovaná. Nezávidím ti a přeju ať se to brzy zlomí!

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:17
- Nahlásit

Grin
Nezávidím ti a přeju ať se to brzy zlomí!

Už to trvá pět měsíců, začínám si zoufat
klidně bych šla i mimo obor, ale nemám kam, nikde mě nechtějí

ale díky za podporu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:14
- Nahlásit

inu
Odkud jsi?

inu
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Brno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 23:12 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

inu
Hm. A jakou máš kvalifikaci, kolik Ti je? Mám tam nějaké zákazníky. Jeden teď hledá prodavače podlah, který by i jezdil na zakázky, měřil místnosti, počítal plochu a dělal cenové nabídky. Zvládla bys to? Nevím ale, jestli už to neuzavřel. Pracoviště Starý Lískovec a pak ty výjezdy. Přičemž bys zapisovala i faktury a musela jezdit autem. Je to práce i pro prodavačku, máme už dvě, takže nemusíš mít strach, že to chce z nějakého důvodu jen chlapa. Plochy obdélníků snad počítat umíš, ne?

inu
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:16 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Vlčáčková
A jakou máš kvalifikaci, kolik Ti je?

Je mi 28 a mám VŠ molekulární biologie a genetika, do cca půl roku z téhož i doktorát. Takže kvalifikace teoreticky: výzkumáky, laboratoře, školství
¨
prodavače podlah, který by i jezdil na zakázky. Zvládla bys to?

Čéče to nevím. řidičák sice mám, ale poměrně krátce a zatím si s autem moc nerozumím

Plochy obdélníků snad počítat umíš, ne?
Tož to bych snad umět mohla

...
Nevím ale, jestli už to neuzavřel
mám do konce února ještě dvě výběrový řízení v oboru, tak snad mě někde budou chtít

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:26
- Nahlásit

hele já se přidám, kdybyste někdo věděli o práci pro chlapa na mělnicku - řidič, podlahář, skladník... k céčku nemá profesák. řidičák na VZV má, výborná orientace po Praze, sem s tim.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání