| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:40
- Nahlásit
Biluška
Můžu se přidat?
Jisteee...
Kdyby to bylo naráz tak bych měla strach, že se jí něco stalo, ale ona odstříhává jednoho po druhém.
Tak at si udela poradek.. a pisne - "seru ti na to, posefuj si to nejak..."
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
jablunka
Nevím kde bydlí. Vím jenom čtvrť, ale přesnou adresu ne. Ale obávám se, že i kdybych věděla tak bych nejela, páč kdybych jela tak bych se asi neubránila fyzické inzultaci Protože mě Leila svojí nečekanou a bezdůvodnou ignorací způsobila dost velké problémy
Fifi
Tak at si udela poradek.. a pisne - "seru ti na to, posefuj si to nejak..."
Sem z ní nevyrazila ani hesla ke stránkám. Museli jsme to kvůli tomu úplně předělat, celé to bylo komplikované a pracné Páč mi není schopná poslat jeden jediný pitomý mail s heslama
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:28
- Nahlásit
Biluška
Ale obávám se, že i kdybych věděla tak bych nejela, páč kdybych jela tak bych se asi neubránila fyzické inzultaci Protože mě Leila svojí nečekanou a bezdůvodnou ignorací způsobila dost velké problémy
OK,to chápu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:30
- Nahlásit
jablunka
já vím taky jen část, ale ulici a barák nee
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:33
- Nahlásit
makrel
V pohodě,já myslela,že se znáte nějak líp.To asi nemá cenu takhle řešit,když je vidět že zavařila více lidem,asi jí ani nenajdete.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:36
- Nahlásit
jablunka
my jsme byly párkrát spolu venčit, ale když nereaguje na tel. Biluši, tak mi asi taky nebude.no kdyby náhodou se někde vyskytla, tak dám vědět.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 20:13
- Nahlásit
jablunka
Ja mela taky strach, ze se s ni neco stalo, deje.... Vyhledala jsem si stranky jejiho dedecka (o kterem zde na serveru psala dost), kteryzto coby bodry moravsky clovek mi pravil, ze je ok, a ze s nima jede kamsi na vystavu (Nitra ci Bratislava to byla - asi pred mesicem..).
Vzkaz okavidne vzkazal, protoze mi pak prilitla za cas sms, co si to dovoluju ji kontaktovat pres pribuzny. Na me dotazy, sms, maily pak dalsi opet zadna odpoved.
Takze cislo 5 zije, jen se emigrovalo nekam - kdoviproc - do ilegality, zrusila svy stranky CHS apod. Esli ma podobnych restu vice, chapu, ze hrat si na pstrosa je resenim castecnym, ale kdyby si to resila kousek po kousku a hlavne komunikovala, nemusela by se bat brat tlf a odpovidat na maily.
makrel
no kdyby náhodou se někde vyskytla, tak dám vědět.
To by bylo mile, hlavne at se neboji. Vse se da vysvetlit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:06
- Nahlásit
nevim, jestli to uplne patri sem, ale nekam sem to pichnout chtela... co delat kdyz narazite uprostred vsi na psa, kterej beha cik cak po silnici a ohrozuje sebe i ridice?
vcera v noci sme jednoho bilyho vorecha malem prejeli, nez sme se otocili a vyrazili za nim, tak ho malem prejeli dalsi 2 auta. Vesnice spatne osvetlena, svitila tak kazda 3 lampa. Psa sme se snazili dohonit autem, vylezt, lakat na mlaskani a dobrutku v ruce. Jenze se dycky objevilo nejaky auto, pes se lek a zdrhal. Nakonec pes sebehl z hlavni nekam do vedlejsi a kolem rodinnych baraku asi do poli nebo se schovat. Tam uz verejne osvetleni 0, tak sme chvilu sondovali zda se pes ukaze a pak jeli dom. po 30 minutach nahaneni psa docela hotovi a mozna i radi ze se ztratil
Ted otazka - jak se zachovat v situaci, kdybychom psa vazne chytili a on nemel znamku/identifikaci... zavolat na urad?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
cernej caj
Volala bych policii, od nich případně psa v útulku přijmou, od tebe pravděpodobně ne.
U úřadu bych měla trochu obavy, že psa zašantročí, aby za něj v útulku nemuseli platit. Stává se to poměrně často, bohužel...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:07
- Nahlásit
Fifi
hlavne at se neboji. Vse se da vysvetlit.
Tak mě ať se teda radši bojí Mě už v životě vyrobila jeden průser, to jsem jí odpustila. Pak tady ty problémy s těma stránkama a ty jí teda odpustit nehodlám, protože to byli hodně velké problémy a naprosto zbytečné Dřív nebo později ji někde na závodech, coursingu, výstavě, nebo někde potkám a pak se má hodně co těšit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:14
- Nahlásit
cernej caj
Tak nevím jak u vás na Moravě, ale tady v Čechách je nalezený pes na vesnici problém. Taky se mi poštěstilo. Policie nepřijede, ano normální ani městská, ale odkáže na starostu, stejně tak útulek psa nevezme, jedině od starosty, pokud má tedy daná vesnice s útulkem podepsanou smlouvu. Jediný legální je tedy odevzdat psa na obecním úřadě starostovi, který má povinnost o psa se postarat. Dle mé zkušenosti pokud staroste nebude chcít psa převzít, tak ho nepřevezme a pokud se o něj nebude chtít postarat, tak ho převezme a jen vytáhneš paty, tak ho vykopne z baráku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
PROGRAM F602
Vyplnila jsem daňové přiznání v Programu F602 (program pro formuláře) a nejde mi to převést do PDF. UMÍ TO NĚKDO???
Dosud na to byla jedna ikonka a šlo to hned. Letos se změnilo ovládání a nemůžu najít, kterou ikonou to mám převést.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/228137-odvolaci-soud-s nizil-trest-chlapci-ktery-brutalne-zbil-jine-dite. html?ref=boxE
Být to naopak, dostal by doživotí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 09:19
- Nahlásit
Eire
Být to naopak, dostal by doživotí
Ač nerada, souhlasím s tebou. Jsem zvědavá jak dneska dopadnou ti puberťáci z Vítkova. Vsadím se, že jim tresty o polovinu nesníží ani omylem
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 15:56
- Nahlásit
Biluška
jim tresty o polovinu nesníží ani omylem
to nesníží, už je to jasný, jdou dohromady na 84 let. Jenom jednomu ho trochu smrskli, ostatní maj smůlu. A když se mrkneš naopak... já si myslím, že za to může opravdu ta nechutná medializace natálčina případu, jinak si to nedovedu vysvětlit. Žijeme v kocourkově, vždyť i laikovi musí být jasné, že ty tresty by si měly být podobné! Rasismus naruby? nevím. Možné to je. Mediální cirkus? stopro.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 19:06
- Nahlásit
Psíček
chjo proč to nemůže bejt jako v pohádkách?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 20:13
- Nahlásit
Grin
jj, četla jsem.
Žijeme v kocourkově, vždyť i laikovi musí být jasné, že ty tresty by si měly být podobné!
Několik let jsem žila na sídlišti obývaném v převážné většině těmi jejichž jméno nesmíme vyslovit. Zcela běžně po bílých pořvávali nadávky typu "ty bílá svině, bílá hubo" a tak podobně. Kupodivu toto rasismus není . Ale zkus někdy jim říct blbé "zdovolením" a máš na krku nejmíň podmínku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 21:33
- Nahlásit
Biluška Jo, naštěstí už jsem si odvykla, tady kde teď bydlím mě spíš sejří ožralí běloši-nezletilci ale je pravda, že se stále častěji doslýchám, že se neměří stejným metrem. Pokud jsem dobře pochopila proč jsou Vítkovské tresty tak přísné, je to kvůli tomu že útok byl apriori rasově motivován a soudci takhle chtějí zatočit s každým, kdo bude menšiny utlačovat. Ale kdo pak bude bránit tu většinu???
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 22:23
- Nahlásit
Biluška
Taky s tebou semotamo souhlasím,ač nerada
Psíček
Grin
tak tento výrok "nezávislé soudnictví"opět v očích veřejnosti posunul směrem dolů.
Bohužel i v soudnictví jde o peníze až v první řadě.Jednou se jim to vymstí,doufám,že jednou bude brzy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 07:32 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Psíček
přece nemůžeš po jakékoliv části takovéhoto celku chtít, aby byl zcela jiný.
Jsem kdysi dávno, hned po škole v soudnictví pracovala. Nechtěj vědět jak nekřesťansky vysoké má tenhle spolek prachy. Právě proto, aby byli neúplatní. Dělala jsem tam nějak kolem roku 2004-5. Můj plat zapisovatelky byl tuším asi 4.000,- . Když se jeden z tamních soudců rozhodl pořídit si štěně tak za mnou přišel (ve výplatní den, prachy ještě v sáčku), oddělil pět táců a požádal mě essi bych mu nenakoupila výbavu pro štěňátko. Podotýkám, že nikoliv i štěňátko, skutečně pouze výbavu pro něj. Zírala jsem na ty prachy tak neuvěřitelně, že asi nabyl dojmu, že za takový pakatel to nelze pořídit a oddělil z paklíku dalších pět litrů s tím, že kdyby to bylo málo tak ať za ním zajdu
Myšlenka dát jim hodně, aby neměli fin.nedostatek a stali se tak neúplatnými možná může fungovat jinde ve světě, ale tady určitě ne
Edit: Kecám, byl to rok 1994, už jsem to spočítala
|
Papi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:11
- Nahlásit
Biluška
hele a neměl ten soudce v tom výplatním pytlíku peníze dohromady? Teda i s úplatky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:22
- Nahlásit
Papi
hele a neměl ten soudce v tom výplatním pytlíku peníze dohromady? Teda i s úplatky?
No bylo to na chodbě před účtárnou tak to by snad nestihl . I když kdo ví, bych se vůbec nedivila kdyby šly i úplatky oficiální cestou . Něco ve stylu "hele zítra tady nebudu, tak mi to když tak nech na vrátnici, oni mi to dají"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:26
- Nahlásit
Psíček
Mno to, co píšeš, je zcela stejný jako ta povodeň na poslance. Tak jen ať víš.
FAkt? Hele udělej pro nás něco. Skoč si restartovat mozkovou buňku, jo? Aspoň to zkus, prosím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:29
- Nahlásit
Psíček
Je pro většinu zdejších pisatelů v těchto tématech opravdu tak těžké pochopit, že pokud jsou svéprávní, nesou odpovědnost jak za sebe a vše jim svěřené, tak spoluzodpovědnost za to, kam se ubírá společnost, kterou spoluvytváří?
To si částečně uvědomuji,leč nemám ráda větrné mlýny a chcípl mi oblíbený osel a zrezavěl meč,sem vyčerpaná,takže si budu hrabat jen svůj píseček,páč tam mám hezkou mandalu a sousedovic anglický trávník s krtkama je mi volný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:39
- Nahlásit
Psíček
A taky to ještě neznamená, že pediatr a pedofil jedno a to samé jest.
A já jsem někde řekla, že jsou? Některým cizím termytům náhodou rozumím . Mám slovník, víš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 09:47
- Nahlásit
Psíček
Tak essi to nezvládneš sám tak někoho popros . Nejlíp se to restartuje tak, že se vezme hodně velké kladivo a praštíš se s ním do hlavy. Nebo tě někdo praští, to je možná i lepší. Eventuelně můžeš bušit hlavou do zdi, ale musíš víckrát. Tak běž už, běž, je nejvyšší čas
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:14
- Nahlásit
Psíček
u nás takovýto systém v oblasti rozsudků nefunguje
Tento výrok byl pronesen spolu s rozsudky a obsahuje ho i tisková zpráva.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:15
- Nahlásit
Psíček
píšeme raději thrillery, tragédie a dramata
náhodou já pohádky píšu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 12:58