| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Biluška
všechny víme, že to s nima není prdel. ale jako že bysme my žencký byly zrovna výhra...
já jsem za svůj ne zrovna megadlouhý život potkala kde co, od násilníků po mamánky. všichni měli pár společnejch rysů.
ale i tak bez chlapa zatím být nechci.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:53
- Nahlásit
jbat
i tak bez chlapa zatím být nechci.
Podle toho, nač ho chceš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Podle toho, nač ho chceš.
no robertek mi zahradu neposeká...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:01
- Nahlásit
jbat
no robertek mi zahradu neposeká...
Přesně tak . Taky na patálie s těma věčně rozbitýma autama sou dobrý... a čék si jim může postěžovat jaká je Veruna,Božena a Mařena děsná kráva...což teda může i ženským, ale musí dávat bacha která s kterou je zrovna nejlepší kámoška
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:09
- Nahlásit
jbat
No jo, když jsi nesamostatná, tak to potom jo. Já si zahradu sekám sama, případně zadám vesnickým pracantům při obecním úřadu za peníze. Taky si sekám dřevo a maluju a nechám opravovat auto. Vše se dá zaplatit, když to člověk sám neumí.
A pak si dělám, co chci. Nevařím, neuklízím po nikom, nemusím se dohadovat, mám klid. Pěstuju si své koníčky a nikdo mi nekecá do psů v posteli a do orchestru a do nočních pozorování.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:15
- Nahlásit
Vlčáčková
když jsi nesamostatná,
no to teda nejsem.
že mám chlapa neznamená, že umí držet vrtačku. tak jsem se to všechno naučila taky. oškrábat stěny, vymalovat, vyměnit těsnění, baterii a milion dalších věcí.
zahradu nemám (to byl jen takovej blbej vtip) a topení ústřední.
vařím ráda, bavčí mě to a jednu porci stejně neumím. sameček se dá vychovat dokonce i na úklid, sice jen omezený, ale aspoň nějaký.
je to člověk od člověka a taky záleží na výchově, co si odnesou z domu od maminky. někdy bych ony maminky nakopalal do zadele...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:20
- Nahlásit
jbat
No tak nač potřebuješ chlapa? Máš strach, abys nebyla sama?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:25
- Nahlásit
jbat
někdy bych ony maminky nakopalal do zadele...
Tak tos nezažila mojí tchýni. Ta dělala vše, starala se o vše. Děti nemusely nic. Proto měl taky tatínek (čili tchán) konflikty s dcerou. Nemákla totiž na nic. A tchýně mi řekla, že můj bývalý byl jediný, který jí občas s něčím pomohl. Dodávám: když chtěl...
Totéž aplikoval na mě. V soudu při rozvodu po třetí větě tak vytočil soudkyni, že vyskakovala na židli a napsala mu do rozsudku, že se ženil, aniž by věděl, co má od manželství chtít a očekávat. Vykleslila ho jako nedospělé děcko, rozvedla nás po 20 minutách a ze mě v tu chvíli spadly všechny strachy z toho, co do rozvodu ještě napáchá za průsery.
A tchýně?: "Je prostě takový a už se nezmění." Jednou mi to řekl sám, když se od ní vrátil, a když se kvůli němu manželství rozpadalo. Tak jsem mu řekla, ať se s maminkou vezmou za ruce a jdou do prdele oba. Krátce na to jsem s ním vyrazila dveře a KLID!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:25
- Nahlásit
já si nemyslím, že ho potřebuju. naopak na to jsem opatrná. ale baví mě, líbí se mi, jsem s nima ráda.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 15:30
- Nahlásit
jbat
JO ták, zábava!!! Tos měla říct hned!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:32
- Nahlásit
Su nasraná páč já se tady drbu s dušičkovejma věncema a voni mě pak zdrbou že je to moc barevný a málo pietní,příště to poleju térem at to má pietnípatinu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:01
- Nahlásit
danajasami to nepripada barevny,je to krasne sladeny,asik nemaji cit no.moc pekny pani,moc pekny,jste taky jak ja hodne kreativni.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:10
- Nahlásit
nemethova5
Že jo díky,třá v mexiku to oslavujou zvesela a barevně,napřesrok budu vyvážet a export do chille
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:13
- Nahlásit
danajasabarvy jsoustrizlivy,neni to zadna divocina,tak to pujde asik do ciziny a komu se to nelibi,at ti prd.l polibi,no ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:48
- Nahlásit
nemethova5
jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 23:13
- Nahlásit
danajasa
A kde kritici vzali přesvědčení, že se mrtvejm barevný věnce líbí míň než černobílý???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 08:58
- Nahlásit
Vlčáčková
tak asi dělali průzku veřejnýho mínění, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
danajasa
mě se vaše vjence líbjej a prosila bysem jeden vot vás na hrobek..esi teda nějakej vůbec budu mít jakože asi ne bo se budu vznášet někde mezi Prokopákem,Jílovým,Libní a dalšíma fajnejma místama,takže bude asik i málo popela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:22
- Nahlásit
danajasa
Hele pani, jak se daj takový vjěnečky posílat? Mohla ste nám udělat adventní...koše...veselý...dá se to poslat?
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:23
- Nahlásit
tak to je síla já se hledám s kvalitníma psema na krytí a ona když má teď vrh tak nakreje druhou čubu se psem kterej je 2.3 příbuzenská... se na to můžu vysrat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:25
- Nahlásit
Akky0Aime
jako gdo? Ta jejíž jméno se nesmí vyslovit? ))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
jo babi
jako nechápu to kdyby ten pes byl aspoň špičkovej nééé prostě proč krejt s někym jinym když tenhle byl nejblíž
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:30
- Nahlásit
Akky0Aime
proč krejt s někym jinym když tenhle byl nejblíž
to je bohužel častej jef..pak ti psi nemaj vypadat jak vypadaj
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
davidkova renata
ne já si na Akky vyberu nějakýho co to má v hlavě v pořádku bude makat a krásnej bejt nemusí.. známá mi pučí CHS a odchovám si je sama s babi nebudou mít nic společnýho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:43
- Nahlásit
Akky0Aime
nějakýho co to má v hlavě v pořádku
vo nějakým bych věděla ))) třá zlatovlásky buřt
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:48
- Nahlásit
davidkova renata
to je kdo?
já našla psa jménem Avar Bohemia Rom-Pan (panakovi.cz)
má nulový rtg, má zv2,t2,fpr3
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Akky0Aime
to je kdo
to neřeš,to byl ftip ))) byl to pes našeho fíka co byl tak hustej,že musel skončit na poněkolikátý až v dalekém Fénixu f USA
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:58
- Nahlásit
Akky0Aime
hm,tak ten je ale pěknej! eště i navíc )))
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
no ten by šel viď
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:07
- Nahlásit
Akky0Aime
Takže babi neva, že teď máte doma vrh, co nejde udat, a nadělá další?
|