| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
zkus se na to divat pozitivne
jestli byl takovy a vybral si tebe, neco to znaci. Zrejme jsi pro nej necim specialni, asi by si byval mohl vzit jinou, kdyby chtel. Nebo se nezenit vubec a uzivat si dal - a bez lhani. Clovek, ktery lze v obchodnich vecech nemusi lhat v soukromym zivote.
nehlede na to, ze on sam muze zarlit (a skryvat to, aby si "nezadal") a tak si vylepsuje ego tim, ze subtilne budi zarlivost v tobe
a mezi nama, i kdybys ho casem "nachytala na svestkach" tak co?
Kdyz se budes chtit rozvest tak to udelas, financne si to dovolit muzes a kdyz nebudes chtit, tak privres ocko a pockas, az ho to prejde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:56
- Nahlásit
leyenda
kdyz nebudes chtit, tak privres ocko a pockas, az ho to prejde
hlavně ať nenavleče do baráku ňáký brebery a za milenku moc neutrácí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:59
- Nahlásit
makrel
ale je k tomu třeba velký barák
jo, v malobyte si to neumim prectavit, naky demarkacni lynyje jedine a stejne by to nefungovalo kvuli hluku
uplne idealni je dvojdomek s jednim velikym spolecnym obyvakem pristupnym z obou domku, pri pristim stehovani to dotahnem do konce, v tom pripade si mus bude moct konecne poridit trvalou uklizecku, kterou ja neustale sabotoju
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:01
- Nahlásit
leyenda
a mezi nama, i kdybys ho casem "nachytala na svestkach" tak co?
No mezi nama je to furt takovy kdo z koho. Asi kdybych ho nachytala, tak bych mela radost, ze jsem mela pravdu, ze je furt ten kurevniiiik! jinak mas pravdu, ze me schvalne provokuje, mame dost podobnou povahu, takze to vetsinou poznam, ze to dela naschal, ale stejne me to straslive nasereeee! jsme oba lvi...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:02
- Nahlásit
Gerda
hlavně ať nenavleče do baráku ňáký brebery a za milenku moc neutrácí.
tak kdyz mas zodpovednyho muze, tak se na breberky vyzbroji a utraci si ze svyho uctu, naopak ti bude jako kompenzaci spatnyho svedomi kupovat drahy darky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:03
- Nahlásit
leyenda
kterou ja neustale sabotoju
Proooc?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:06
- Nahlásit
leyenda
naopak ti bude jako kompenzaci spatnyho svedomi kupovat drahy darky
jak bude vyzbrojenej, může kompenzovat, to je jasný.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
Proooc?
me strasne serou uklizecky, a ja je. snasela jsem jen jedinou, ekvadorskou Anitu a to jen proto, ze jsem v ty dobe fakt absolutne nestihala a ona byla taky trochu chuva a s deckama to umela
jinak mi proste cizi zenska, co mi hrabe ve vecech leze na nervy vic nez uklidit sama, takhle aspon vim, co je opravdu cisty a co jen vypada jako ze je cisty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:18
- Nahlásit
leyenda
hele a co taková uklízečka všechno NORMÁLNĚ dělá? Uměla bych si představit, že luxuje, umývá okna, vytírá...žehlí košile samozřejmě....jinak nevim...přece ti nepere a neskládá věci do skříně....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:33
- Nahlásit
leyenda
Tak jako me taky uklizecka doma vadi, ale mnohem vic mi vadi uklizeni. A ted mame fakt strasnou! Sezrala mi z lednice cptri ctvrte bio uheraku a pak se ohanela tim, ze vsude kde pracovala to bylo normalni, ze si brala cokoli z lednice!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:35
- Nahlásit
Gerda
přece ti nepere a neskládá věci do skříně
Me jo. Dela fsecko, co ji reknem, treba prezklada botnik, abysme to tam meli lip zorganizovany, sice pak chvili nevim, kde mam ktery boty, ale furt lepsi nez uklizet sama!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
treba prezklada botnik
Tak to by mě s mym autismem zabilo, bych se vůbec v tom bytě neorientovala )) A mě samotný by asi vadilo šahat na cizí věci v cizim domě, když tam nejsem ani jako návštěva...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:41
- Nahlásit
Gerda
Ja jsem v pohode, kdyby tu nebyla uklizecka, tak by tu byl stejne takovej bordel, ze bych nikdy nic nenasla, takze je to v podstate to samy, akorat toto je bez prace
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:42
- Nahlásit
Gerda
mě samotný by asi vadilo šahat na cizí věci v cizim domě, když tam nejsem ani jako návštěva...
Je to uklizecka, tak ji to asi nevadi, gynekologovi taky nevadi sahat na cizi prciny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
akorat toto je bez prace
ale jo, pohodlný určitě...myslim, že bych si časem taky dokázala zvyknout, i na jiný další vymoženostě ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
gynekologovi taky nevadi sahat na cizi prciny
kdyby tu byla můdr, pověděla by ti takový historky, že by ses třináctkrát poblila dokolečka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:48
- Nahlásit
Gerda
ses třináctkrát poblila dokolečka
Tak vidis, voproti tomu ma moje uklizecka krasnou praci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
Máš jubileum!!! Tvoje zpráva je sedmistá v pořadí tohoto tématu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je fakt ))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Máš jubileum!!! Tvoje zpráva je sedmistá v pořadí tohoto tématu.
Jak to poznás?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
Když si dáš seznam témat, jsou tam názvy a za nimi dva sloupce s čísly. První číslo je počet zpráv napsaných.
Takže gratuluju.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Diiik!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:37
- Nahlásit
Gerda
hlavně ať nenavleče do baráku ňáký brebery
ty woe ty seš těma breberama nějaká posedlá
kdyby tu byla můdr, pověděla by ti takový historky, že by ses třináctkrát poblila dokolečka.
třá švestkový knedlíky žejo. Bože už mi tu dost chybí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:48
- Nahlásit
Alexa
ty woe ty seš těma breberama nějaká posedlá
to si piš, zvlášť když takovou breberou jako je hp virus můžeš dostat rakovinu. A to jen kvůli tomu, že pán néjni zodpovědnej.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 20:32
- Nahlásit
GerdaRaka můžeš dostat aj z uzenýho představa,že nebudu žrát uzený mě děsí!JO a ted sem čtla študii a pražena měla několik pramužů kdyby je sežral rex nebo zadupl mamut tak aby se vo ni starali ti zbylí páč nebylo dna tak pramuži nevěděli čí to pračlovíče vlasně je takže jsme jako ženy předurčeny k promiskuitě holt jme chytřejší od pravěků. No ale nemlttemě já to fakt čítala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:35
- Nahlásit
Su nasraná. Apsolutně není možné vysvětlit samečkovi, že půl kila masa PLUS zelenina musí štěněti na den naprosto stačit. Jak na něj ta potvora přežraná hodí utýranej pohled, hned jí de na svačinku přisypávat granule. Asi ten pytel granulí za litr vezmu a VYHODÍM!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 03:18
- Nahlásit
Baysha
Až budeš mít dítě tak budeš taky vypočítávat, že mu na den stačí jogurt, přesnídávka a talíř kaše? Nebo mu dovolíš vzít si navíc rohlík když bude mít ještě hlad?
Bwt. máš spočítaný kolik má na den stačit jedné ženské?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 08:55 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
to né, ale de vo to, že je tlustá, vypadá jak válečkoid - potřebuje shodit a sameček to furt bojkotuje, dneska jí zase nasypal grancle V PŮL ŠESTÉ RÁNO! a to jsem si zrovna konečně začala libovat, že už v tuhle hodinu žrádlo neočekává a po venčení zapadne znovu do peřin
jinač ona má hlad furt, podle toho se nedá řídit, je to labrador
pravda je ta, že aji my dva bychom měli shodit
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 09:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
a nemyslím si, že půl kila masa plus skoro půl kila zeleniny plus pamlsky plus sušený uši plus co upadne nám při jídle je nějak zoufale malá denní dávka pro patnáctikilový štěně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2010 09:01
- Nahlásit
Baysha
no pokud je fakt tlustá. tak bych taky řvala, navíc velký rostoucí pes.zkus mu popsat jak jí zničí klouby a nebude moct chodit. v co nejčernějších barvách
|