| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:52
- Nahlásit
makrel
no, my mame dva spolecny - jeden na bezny vydaje kolem chodu domacnosti a decek a jeden na dulezitejsi spolecna vydani, na ty prispivame pro rato; mimoto ma kazdej svy ucty na svy veci, bych teda jeden spolecnej ucet snasela asi stejne blbe jako spolecnou lednici
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:53
- Nahlásit
leyenda
asi stejne blbe jako spolecnou lednici
vy máte každý svoji lednici?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:55
- Nahlásit
makrel
ano
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:55
- Nahlásit
leyenda
no tak to jsem ještě neslyšela. Oddělené ložnice znám, lednici nee.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:59
- Nahlásit
leyenda
ano
nádhera!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:00
- Nahlásit
makrel
no tak to jsem ještě neslyšela. Oddělené ložnice znám, lednici nee.
Počkej až to uslyší Gerda A Gabifi
leyenda
děcka mají taky svoje ledničky, nebo chodí namátkově do rodičovských?
makrel
tak to obdivuju tvou důvěru. asi mám jiné myšlení
V tomhle mu fakt naprosto důvěřuju. Když se to tak vezme tak mu důvěřuju i v důležitějších věcech (většina ženských takhle důvěřuje svým chlapům). Třeba v tom, že si to někde nerozdá s nějakou prostitutkou a nenakazí mě HIV. Nebo v tom, že není skrytý pedofil a nebude "si hrát" s mýma dcerama když nejsem doma. Co jsou proti tomu nějaké prachy?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:04
- Nahlásit
leyenda
Hele, ze ty v tom stouras jen proto, abys nemusela mit pezetko
No ja nevim, necim me von hrozne irituje, mozna to bude to, ze me nuti do pezetka...mimo jine asi..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:05
- Nahlásit
Biluška
Oddělené ložnice znám, lednici nee.
Počkej až to uslyší Gerda A Gabifi
Myslim, že gabifi nápat tento taky krásně ocení ))) Krom toho oddělené ložnice považuju za výbornej vynález, pro případ, že jsou ty čéci jinak rozvržený - jeden ranní pták, jeden noční pták, jeden víc paří, druhej míň paří., jeden chrápe jako blázen, druhý v noci dlouho čte...je velmi dobré mít své kanapátko v místě, kde nerušíš toho druhýho, co nevinně spí ))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:05
- Nahlásit
leyenda
Oddeleny lednice...hmm, to neni spatnej napad, muj by tam mel furt prazdno, protoze nakupuju ja
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:15
- Nahlásit
Gerda
hurá, shodneme se aspoň s ložnicema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:17
- Nahlásit
Gerda
Oddělené ložnice vůbec nejsou dobrý nápad, páč mě se ze všeho nejlíp spí v náručí toho druhého . By mi to chybělo. Je fakt, že se vzájemně nerušíme - jeho nevzbudí ani rána z děla a mě je nějaké buzení fuck páč spím jen pár hodin. A navíc mě budí Fufík každou půlnoc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:20
- Nahlásit
Biluška
děcka mají taky svoje ledničky, nebo chodí namátkově do rodičovských?
decka se stravuji z me lednicky,ktera je mimochodem vzdycky cista, vonava po ovoci, prehledna, proste otevres a poslepu sahnes a mas, po prvnim roce manzelstvi, kdy jsem se vecne dohadovali o tom, ze ja mu zase vyhodila pasticku nebo smrduty syr a moje salatky nasmradly jeho salamem, jsme se rozhodli pro toto reseni a je klid, dovoluje mi v jeho lednici v jednom fochu skladovat maso pro cokla
makrel
Oddělené ložnice znám, lednici nee.
oddelene loznice mame taky, a oddelene pracovny a skrine samozrejme, ale to asi kazdy, kdyz chceme byt spolu, jsme v obyvaku nebo jidelnokuchyni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:21
- Nahlásit
Biluška
ty jsi fakt můj opak. Potřebuju kolem sebe na spaní prostor,ruší mě všechno možné, kromě psa teda a chrápání nenávidím ze všeho nejvíc. To už neusnu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
necim me von hrozne irituje,
se snaz zjistit cim, pak to muzes treba jednoduse odstranit,
nekdy lezou na nervy uplny prkotiny
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:25
- Nahlásit
makrel
chrápání nenávidím ze všeho nejvíc
vidis, proto mame kazdej svou loznici, ja potrebuju taky na spani klid, nechci v posteli dokonce ani psa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:27
- Nahlásit
leyenda
já psa jo, ten spí potichu a když leží na té druhé půlce, tak mi to nevadí. Jenže v bytě moc oddělené ložnice nejdou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:31
- Nahlásit
leyenda
oddelene loznice mame taky, a oddelene pracovny a skrine samozrejme
My sme asi fakt divný, ale nejen že nemáme oddělené pracovny, nemáme dokonce ani oddělené skříně . Máme fšechno pohromadě. Nemáme ani oddělené komínky ve skříni, moje trička jsou pomíchané s jeho tričkama. Taky si je dost často vzájemně nosíme . Čili máme ty trička společné .
Navzdory megabaráku, kde je několik prázdných místností nemáme ložnici a pracovnu. Máme všechno v obýváku. Taky tady máme psy takže je to obývák v pravém slova smyslu. Od slova "obývat". Je tu televize, počítač, postel, křesla...v podstatě všechno co k vegetu potřebujem. Jsme tu víceméně furt když jsme doma. Všichni včetně děcek. Když to viděli jeho rodiče tak nám chtěli koupit ložnici. S díky jsme odmítli. Mášenek jim to odůvodnil tím, že dělám dlouho do noci na počítači a on chodí dřív spát. A že by mu vadilo jít spát pryč ode mě. Takhle spí hned vedle a jsme v podstatě pořád spolu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:33
- Nahlásit
leyenda
se snaz zjistit cim, pak to muzes treba jednoduse odstranit
Asi nevic tim, ze nez jsme spolu zacli chodit, byl vyhlasenej kurevnik. Jeho rajon byl hlavne v byznysu, kde se pohybuju. A ja nejak nemuzu uverit, jeho tvrzeni, ze uz neni. Taky je nehoraznej lhar, kolikrat jsem ho videla nekomu lhat az do morku kosti, nepriznal, ze lze a nakonec toho druhyho presvedcil. Tvrdi, ze takhle se clovek musi v jeho byznysu chovat, kdyz chce prezit. Takze uplne stejne muze lhat i me. A podle me to i dela, to je na tom to nejhorsi, ze mam v sobe strasne zakorenenou neduveru k nemu....kurna tak ja ani nepotrebuju psychologa, krasne jsem si to sama analyzovala!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
Essi se ti zdá, že ti lže tak je velice pravděpodobné, že ti lže. Ženské na tohle mají zvláštní smysl. Nějak to souvisí s pravěkem, gdyž museli chránit pézetka v tlupě před mamutama, samečkama a jinýma šelmama. Uš nevím jak přesně. Je to moc krásně popsané v knížce "muži jsou z marsu, ženy z venuše". Vřele doporučuju . Je to suprově napsané, žádná sucharská nuda. Otázka je jak mu dokážeš, že lže a co s tím budeš dělat. To se fakt chceš rozvádět? Víš jak si na tobě bulvár smlsne? No máš to zapotřebí se pořád zviditelňovat?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak proč sis ho brala? (sorry, nedalo mi to)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:41
- Nahlásit
Biluška
gdyž museli chránit pézetka v tlupě před mamutama
Jakoze poznali, ze jim ty mamuti lzou??
Hele ja nepoznam vubec nic, mam naprosto nevivynutou vetsinu zenskych instiktu, hlavne materskej pud nejvic zakrnel. Jsem po strance psychycke jsem mnohem vic muz nez zena. Dokonce jsme si jednou delili cela rodina test z nake takove vedeckopopularni publikace - a jsem nejvetsi muz z rodiny! Pak segra, pak tata, pak exmanzel a nakonec mama takze s nakejma instinktama na me nechod
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:42
- Nahlásit
Biluška
Prosímtě, a spodní prádlo máte taky přeházený a nosíte ho vzájemně tak, jak přijde pod ruku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:44
- Nahlásit
makrel
já psa jo, ten spí potichu
To teda neznáš mojí Bekynku!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jakoze poznali, ze jim ty mamuti lzou??
No tak nějak. Si to už nepamatuju. Ale nějak to souviselo s pravěkýma tlupama.
nebo víš co, ještě taková pojišťovácká finta fň - když s někým mluvíš a on ti lže tak se automaticky dívá doprava nahoru. Nebo doleva nahoru, teď si nemůžu vzpomenout. Ale na jednu stranu přemýšlí (tuším nalevo) a na druhou lže (tuším napravo). Zkusím vyhrabat zápisky ze školení a podívám se.
Kdybych to nenašla tak si to otestuj, dej mu otázku na kterou může lhát a nemůže přemýšlet a uvidíš. Essi bude koukat nahoru tak lže.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:46
- Nahlásit
Biluška
My sme asi fakt divný,
nejste divny, kazdej to ma tak, jak mu to vyhovuje
my jsme nikdy nebyli porad celou dobu spolu, porad jsme oba cestovali, kazdy mel sve zajmy, jsme oba dost nezavisli a samostatni jedinci, fajn je, ze jsme se takhle sesli, protoze kazdej z nas by asi v jinak usporadanym vztahu nebyl spokojenej
Myho muze by to rusilo, kdybych vedla nej spiciho delala na pocitaci, stejne jako me by rusilo, kdyby se dival na tv, kdyz chci spat, jeho by budil v 5 muj budit, taky by nebyl rad
je to vsechno o dohode a usporadani
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:47
- Nahlásit
makrel
Tak proc sis ho brala
Twe nevim...je to vic duvodu, nikdy jsem nebyla tak zamilovana jak do nej na zacatku, nikdy jsem nemela s nikym tak skvelej sex jak s nim, rozvadela jsem se kvuli nemu a nebyl to zadnej med, tak jsem asi chtela aby to za to stalo, ze jsem se jako nerozvedla pro nic za nic, a taky, byl to velkej challange vpulovit ho, vsichni se ho strasnou dobu snazili ulovit a nikoho nechtel ( teda na sex jo ale na vztah ne)... Jo a ma rad psy, ex je nesnasel....a tak podobne
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Prosímtě, a spodní prádlo máte taky přeházený a nosíte ho vzájemně tak, jak přijde pod ruku?
Nikolif . Na spodní prádlo máme každý svůj šuplík. Ale mě se to občas do mýho nevejde tak ekspanduju do jeho . Ovšem vzájemně si ho nenosíme, to jenom ty trička na doma Nebo tepláky - ty teda nosím já jeho, on moje ne, páč jsou mu krátké
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
leyenda
ale je k tomu třeba velký barák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:48
- Nahlásit
leyenda
je to vsechno o dohode a usporadani
přesně tak! Proto chci mít dycky větší a lepší půlku než on.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:51
- Nahlásit
Tak jsem konečně vydolovala smlouvu na ta okna. Ale až teď, takže odvolat ostatní firmy budu muset až zítra. No ale mám termín 6.10. na dvě věci, což je hlavní, a naštěstí se to podařilo i s cenou docela dobře.
|