Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Škoda, že tam nebyl tenhleten páneček.
jo, doufám že se mi pejsek vrátí až bude v lochu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:15
- Nahlásit

Mucholabka
To bych se nebála. Má sice ublížení na zdraví, ale asi do té doby vedl spořádaný život a polehčující okolnost je, že dotyčný jel nebezpečně a pod vlivem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:19
- Nahlásit

Vlčáčková
velmi spořádaný pán. Říkal že max podmínka. Operace u Rašky ho stála 10 tis.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 16:20
- Nahlásit

Mucholabka
Operaci může přece nehledě na své odsouzení nárokovat na tom dotyčném. Lépe řečeno to dát jako protinávrh při vyrovnání, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

Vlčáčková
JO, tak v Brně-Lužánkách na psím výběhu přejel cyklouš štěně, zlomil mu páteř, takže ho museli utratit, a ještě měl hubu

jako jako v psím výběhu??? to bylo voplocený bo co?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
Oplocené nebylo, opatřené cedulkami.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 08:38
- Nahlásit

jsem nasraná, protože kámoška dala pryč psa, důvod ještě nevím, ale dost mě to vytočilo, hlavně, že dělala, jak pro ní psi nejsou nejdůležitější

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 14:56
- Nahlásit

Monty
Asi zjistila, že jí v něčem překážejí.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 15:02
- Nahlásit

Vlčáčková
nevím, dala pryč svou mladší feňuli, je těhotná, tak asi proto, ale to já nevidím jako důvod

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 15:19
- Nahlásit

Monty
Souhlasím s Tebou. To si měla rozmyslet dopřeeu

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:13
- Nahlásit

Vlčáčková
přesně tak, má něco málo přes třicet, tak to asi musela počítat, že jednou příjde dítě, já to bohužel čekala, ale šlo to ještě rychleji než jsem si myslela

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 19:06
- Nahlásit

Montyja su taky nasrana,aminovy padaji zuby!dnes jsme na to prisli,ze ma jeste mlicnaky a me bylo moc divny,ze dnes blbe kousal,asi ho to boli,hele to je ta,jak jsi mi vykladala????

domisek
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

Tak a dnes i já. Začali jsme pořádně pracovat na nevybíhání za cizími psy a motivaci na paničku, krásně se nám dařilo a dnes k nám zase doběhl cizí pes a začal Peťku provokovat ke hře. Veškerá práce je v háji a panička po mém připomenutí, ať si ho zavolá prohlásila, že si chce jen hrát. Sakra proč jsou ti lidi takoví sobci. Je můj pes hračka nebo co? Taky neběžím za každým člověkem a neobjímám ho. Snad se dá domluvit, jestli si psi budou hrát ne? Docela jsem litovala, že můj pes nemá aspoň blechy, aby z toho dotyčná taky něco měla.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

Taky už mám zase plné zuby jako monty toho jak furt někdo daruje a zbavuje se psů. Furt dokola jak u blbých na dvorku, buď otěhotní, nebo ho nezvládají, nebo nemají čas atd. Asi by je zabilo, kdyby přemýšleli dopředu, že?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

makreltak to jsme tri!jenze nekteri debilove dopredu nepremysli,asi to moc boli,nebo nevim,fakt.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 21:53
- Nahlásit

tak už vím důvody:
takže za 1) finanční a za 2) mimino
jo to jsou skvělé důvody, protože fenečku si brala jak byla na úp, takže musela počítat s tím, že živit a celkově finančně obstarat dva psy bude asi těžší než z jedním
a mimino se ještě ani nenarodilo, takže to ani nezkusila jaké to je a už to vzdala, fakt paráda, nechápu takové lidi a jak píše makrel, proč sakra nepřemýšlí dopředu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:10
- Nahlásit

Monty
nemethova5
Možná, že nepřemýšlí dopředu jen proto, že nepřemýšlí vůbec. Ani dopředu, ani dozadu, napravo, nalevo ... prostě nepřemýšlí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

Vlčáčkováno finance a mimino,no to je fakt velice ale velice vaznej duvod!!!!ja se potykam s financnima problemama,ale abych kvuli tomu dala pryc psi,to fakt ne!
jak rikate nepremysli vubec,jak ja pisu fakt to moc boli to mysleni,ale moc!

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:20
- Nahlásit

Brej večír a už je to tu zas,kuwa bojuju s tím deset let!!!!Bunka psovodů je psovodů a ted zas nějací dementní dědci brojí proti tomu,že když do ní chodí tak tady nesmí být pes,mám ho prej uvázat u plotuboooože já budu vraždit,páč s takovým dementizmem-že pes smrdí a smrdí jim oblečení a padají z nich chlupy a tdd uááááááááááááááá to je furt dokola co firma to dycky tak dopadne psovodi jsou DISKRIMINOVANÍÍÍ

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:27
- Nahlásit

danajasahele to jsou kreteni,pritom nekteri lidi a hlavne plesivy dedci smrdi upa ze vseho nejvic starobinou a zatuchlinou,mela jsem tu cest,no tak pokud je unimobunka pro psovody,tak je jasne,ze je i pro psi,taky jsem to nepochopila,hele ja zatim mela stesti na to,ze muzu mit psa u sebe,jak na vratnici,tak v mistnosti,proste u sebe,nechapu,jako k cemu mi je privazanej pes,u me to jaksi postrada logiku,nez dojdu pro psa,tak me nekdo staci pretahnout pres hlavu,helepar takovych diskriminacnich pojebanych firem bylo,ale ja rekla,dekuju nemam zajem,ja psa nepiplala proto a necvicila proto,aby byl nekde privazanej za jakkehokoliv pocasi,je to zivy tvor,neni to kus hadru!!!!!takze se necil,ja te plne chapu,bych dedky poslala doprdele!!!!!!!
jo a jak jsem delala na argosu,tak navratnici bylo cisto,ze by se tam dalo jist ze zeme,vzdycky me vedouci chvalil,ze jedina mam poradek i kdyz mam psa vevnitr!

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:32
- Nahlásit

nemethova5No právě že takovejhle bitev sem svedla spoustu,vždycky vyhraju bitvu a stejně prohraju válku,no nedám se ale plesnivci sou v přesile tak budu bojovat do posledního argumentu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:41
- Nahlásit

danajasa
tak at si to ty kreténi hlídaj alarmem ,případně svépomocí,hovada,sami smrděj jak stádo tchořů a špinavý sou tak,že by se jich čék bál dotknout tyčí,ale chytrý budou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:46
- Nahlásit

davidkova renatapresne pani,presne!
danajasaproste se nedej,na blbou otazku blba odpoved!!!smradlavym plesnivcum to nandej!!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:07
- Nahlásit

Su geniááálníí nalákala sem zdejšího dvousedadlového potkána na salám to bunky a ty sfině byly na máry tak sem jim odemkla zasedačku at maj komfort tak sem jim zavřela hubu doufám že z toho nebude bordel teda pokud oni neudělaj bordel,ale to sou dva ted eště další dva mě čekaj na nedělu,držte palec aj u nohou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:28
- Nahlásit

danajasaco to je dvousedadlovy potkan?????palce drzim i u nohouch

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:32
- Nahlásit

nemethova5Prostě větší než obvykle,že by ho moli osedlat dvěma sedlama to se tu tak používá když je něco fakt velké,máme i dvousedadlové mouchy(masařka)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:05
- Nahlásit

danajasaaha,si rikam,co to jen je,tak jich tam posli aspon jeste deset,at se dedkove smradlavy treba poserou,je prejdou roupy rypat do mpsu hned.

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:06
- Nahlásit

Nasraná!!!!
http://www.hafbezobav.cz/view.php?cisloclanku=2010 101002
náš cvičák! nějaká svině si na nás vybíjí zlost a teď tam pusťte psa na volno, aby se nemstil ještě jinak!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:36
- Nahlásit

younglady
Co ste komu provedli? Budu hádat, ti hnusní čokli štěkají, že jo?

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:40
- Nahlásit

Biluška
hele je to trochu složitější... ale kvůli štěkání to nejni, sme v "pustině" mezi firmama, rodiných domků je tam pomálu, nejbližší asi 300m (a ten je kamarádky, která u nás cvičí) a dál až tak 800-1000m... na jedný straně máme firmu, na dvou stranách nic, na poslední firmu za kterou už sou len louky... vadíme tam jistým lidem od začátku, už sme měli spory s koňákama, co tam načerno jezdili, přičemž my to máme normálně pronajatý od města... a tak... staráme se o to, dali sme pozemek dokupy, snažíme se o to, aby lidi neměli problémy se psy, aby byli ti psi vycvičení, ale všechno špatně

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání