| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:58
- Nahlásit
Gerdajinak ať jde, kam ho ten malý splihlý kamarád vede
ty voleeeeee!ted jste mi dala,ale realu mate pravdu!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:59
- Nahlásit
Gerda
ž nakonec najde bohatýho a ten jí bude dávat spoustu peněs a darů a tomu už bych do mejlu teda nelezla, aby si to s těma prachama nerozmyslel.
jo
jinak ať jde, kam ho ten malý splihlý kamarád vede.
mocinky bubá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:02
- Nahlásit
Gerda
Hele, ja maily nikdy neprohlizela a to sem byla 10 let vdana. Ale tady ten manzel me tak nejak nevysvetlitelnym zpusobem irituje, ze jednou za cas dostanu nezvladatelnou chut ho trochu pomucit. Tak zacnu smejdit a doufam, ze neco najdu, abych mela duvod ho vyrvat, nemluvit s nim, udelat skandal zmlatit ho atd nevim, co to je, z zadnym chlapem jsem to nikdy nemela az s timhle. Je to takovej adrenalin, neco jako bungee jumping, je to neprijemnej pocit, jak padas, ale vlastne neco je na tom dobryho.....neni zde nekdo psycholog?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:06
- Nahlásit
Gerda
Nó hezký. Ale co jako my, kteří jsme věřili na schopnost dvou lidí spolu vydržet až do smrti a snažili se o to??? Měnit partnera stejně většinou nic neřeší, protože si člověk zpravidla vybere stejný typ a i kdyby ne, tak je to stejně akorát ženská nebo chlap a je to prašť jak uhoď. To by člověk měnil furt.
A jinak nikdo neříká, že se Akky měla podívat, aby něco nedělala špatně. Správný postup je dle mého: něco není v pořádku, tak se zeptám, když dostanu NEUSPOKOJUJÍCÍ odpověď a stále není něco v pořádku, tak se popídím. Jiné pídění neberu, ale pídění, abych věděla pravdu a mohla se podle toho zařídit, vidím jako nezbytné.
Akky měla ještě kliku. Ale on drahý taky ještě mohl přijít s tím, že si vezmou půjčku na něco, půjčku by si vzali, on narval peníze do náročné milenky, půjčku nesplácel a splácela by Akky jako ručitel nebo spoludlužník. To jsou ta nebezpečenství, která se už nejedné nevyhnula.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
eni zde nekdo psycholog
asik budeš muset na Vysočinu a vem sebou hodně peněs
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:08
- Nahlásit
zuzanarosakova
Prostě Tě něčím sere.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
chraň bůůůch a nadbůch, abych snad nedejbože někomu výtýkala, co dělá. Je to jen takový konstatování, že bych to dělat nechtěla krs vlastní blbý pocity, ale ne falešný, prostě mám z toho pocit, že sem fakt asi dost chudák, když tohle musim dělat, jenže to každej vidí jinak, nic proti tomu nemám, jen se necejtim dobře, kdybych to měla deělat já. Třeba je to chyba, to posoudit neumim, a je to ve výsledku jedno, buď seš podvedená-zjištěná, nebo seš podvedená-nevědomá, což se mi zamlouvá víc, ovšem s tim, že ty brebery mě na tom serou nejvíc.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
prosim te, kasli na spijonovani
k cemu ti to bude? kdybys nahodou neco zavadnyho nasla, tak se
budes jenom uzirat a stejnak nebudes moct nic delat
Akky0Aime
je mi to lito, ze se ted trapis, ale vsechno spatny je pro neco dobry, Gerdicka to napsala uplne dobre
jsi mlada a predstaf si tu nudu, bejt uz odted s nekym celej dlouhej zivot...
urcite se pro tebe nekde chysta nejaky daleko lepci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:12
- Nahlásit
Vlčáčková
to, že nemám s nikým společné pohledávky pokládám za samozřejmé. Můžeme mít společný akorát jeho majetky, ze kterých ještě část dostanu, až budu odcházet. Takový společný se mi líbí. Co je moje, do toho ti nic neni, co je tvoje, je i moje. Sem jako Bilušky pumice ))) A nemít toho svazujícího moc, aby čék mohl odejít rychle, nekomplikovaně a bez tahanic u soudu, to pak dělá velké peklo. Dobré účty dělají dobré přátele.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:17
- Nahlásit
Gerda
Ty jsi pěkná mrcha, koukám.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:19
- Nahlásit
Gerda
Jsem si teď vzpomněla, jak jsem svojí výplatu posílala na manželovy účty, od kterých jsem neměla jakékoliv manipulační právo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale na tom nic mršského není, myslím, že je to velmi moudré....
pročež toto je vyloženě hloupé jednání, toto nikdy nedělat, nikdy a nikomu, ani vlastním harantům: jsem svojí výplatu posílala na manželovy účty, od kterých jsem neměla jakékoliv manipulační právo.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:23
- Nahlásit
leyenda
jsi mlada a predstaf si tu nudu, bejt uz odted s nekym celej dlouhej zivot...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:26
- Nahlásit
Gerda
JO, to bylo velmi hloupé!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsem si teď vzpomněla, jak jsem svojí výplatu posílala na manželovy účty, od kterých jsem neměla jakékoliv manipulační právo.
gerda je možná mrcha, ale aspoň neni blbá (myšleno jen jako vtipná narážka, ne jako hodnocení, prosím tě)
My máme každý svůj účet. Michal platí hypotéku, svoje oblečení a naftu, já platim vše ostatní.
Neměnila bych. Ještě se mi líbí kamarádova varianta. tří účtů - jeden společný, kam se posílají peníze na společné výdaje + asi rezerva a pak oba vlastní účet, kam si posílají zbytek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:29
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co se ti na tom nelibi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:32
- Nahlásit
kachna_
gerda je možná mrcha, ale aspoň neni blbá
to se mi líbí daleko víc než vobráceně, jakože tulipánku je lepší než blpko )))
Ještě se mi líbí kamarádova varianta. tří účtů - jeden společný, kam se posílají peníze na společné výdaje + asi rezerva a pak oba vlastní účet, kam si posílají zbytek.
tohle je úplně ideální, s tim souhlasim.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:34
- Nahlásit
kachna_
No, mě se tohle nikdy nelíbilo. Nevím, připadá mi to divný. Moje drahá matinka je otřesná ženská, ale fakt je, že peníze ochraňovala ona, byla velmi spořivá a vydávala je pro rodinné účely a nikdy na ně nehrábla ve prospěch jen svůj, nikdy nic nevytunelovala. Táta měl účet psaný na sebe, dyť byl chlap a původně živitel rodiny, ale matka s ním hospodařila víc. A její hospodaření bylo většinou o tom, že tam peníze vložila, skoro nikdy nevybírala.
Jenže oba se narodili za 1. republiky a měli na mnoho věcí velmi odlišné názory, než jsou dneska. Myslím, že současný blahobyt velmi pokřivuje rodinné vztahy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 13:41
- Nahlásit
Gerdas vama pani souhlasim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:09
- Nahlásit
Odjakživa jsme měli a pořád máme účet společný. Úplně všechny prachy co kdokoliv vydělá (nebo dostane např. od babičky a tak podobně) dáváme dohromady. Kdyby mi chlap řekl, že chce mít účet svůj asi by mě to dost ranilo. Beru to takový jako napůl rozvod - od stolu a od lože... Máme všechno společné v dobrém i zlém. Akorát psi jsou teda jenom moji, na ty ať se mi neopovažuje sáhnout
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:23
- Nahlásit
leyenda
Jaktoze nebudu moct nic delat? Rozvedu se a jeste ho znicim!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Rozvedu se a jeste ho znicim!
hlavně ho ober o prachy, to je strašně důležitý, to udělej eště předtim, než ho zničíš.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:26
- Nahlásit
Gerda
Ještě se mi líbí kamarádova varianta. tří účtů - jeden společný, kam se posílají peníze na společné výdaje + asi rezerva a pak oba vlastní účet, kam si posílají zbytek.
Tak to presne mame, akorat ze na ten spolecnej posila jenom on
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:28
- Nahlásit
Gerda
hlavně ho ober o prachy, to je strašně důležitý
Tak vo tom zadna!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak to presne mame, akorat ze na ten spolecnej posila jenom on
seš genyjální, to je TA cesta!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:41
- Nahlásit
Gerda
seš genyjální, to je TA cesta!
Vlastne to neni spolecnej ucet, je to muj ucet, ktery se pouziva na domaci vydaje, pravo mam k nemu jen ja
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:44
- Nahlásit
Tak já bych teda společný účet nechtěla nikdy. To když tak teda ty tři. A jak to má Mášenek přístup na tvůj podnikatelský účet. biluš?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jaktoze nebudu moct nic delat? Rozvedu se a jeste ho znicim!
simte, ses pred chvilkou vdala, ne? Hele, ze ty v tom stouras jen proto, abys nemusela mit pezetko, vid?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pani ste ženijální Musíte nám něgdy udělat nějaký seminář, abysme se to taky naučili
makrel
A jak to má Mášenek přístup na tvůj podnikatelský účet. biluš?
Jo má. On teda nemá hlavu na písmenka, takže si nepamatuje heslo . Musím mu ho pokaždé zopakovat Ale může tam v podstatě kdykoliv. Taky ho dost často zaúkoluju, aby něco někam poslal, nebo tak něco.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:50
- Nahlásit
Biluška
Jo má.
tak to obdivuju tvou důvěru. asi mám jiné myšlení
|