Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Gerda Tě sprdne, že mu prohlížíš maily. To se teda připrav.

možná se zdrží komentáře dyš zjistí,že akyhaky-muš byl přesně takovej šmejd jaxme řikaly
Akky0Aime
byl to jedinej chlap co na mě byl kdy hodnej a zajmalo ho vše co dělám
no...akorát že jen do tý doby neš mu podržela jiná,že

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:42
- Nahlásit

Akky0Aime
Jo, tak aspoň budeš mít klid. Nebudeš ho mít na očích. Jak že byl jedinej hodnej?
Najdeš si jinýho hodnýho, se společnými zájmy a navíc to bude chlap a né děcko, co se vymlouvá, že neuklízíš.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:43
- Nahlásit

Vlčáčková

Ja mu to prohlizim schvalne, abych neco nasla a pak ho mohla zmucit! ;)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
možná se zdrží komentáře dyš zjistí,že akyhaky-muš byl přesně takovej šmejd jaxme řikaly
Na to bych nevsázela, protože nehledě na vývoj okolností zásady jsou zásady!!! Žádný louhy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jen tak na ně. Mučení je nejlepší přístup k podřadnému druhu, zvanému "chlap".

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:45
- Nahlásit

Akky0Aime
Holky mají pravdu, evidentně to nebyl ten pravý. To, že neuklízíš je čistě jen záminka. Spíš bych tipla, že před třemi týdny nějakou potkal...Hlavně ho rychle kopni do pr... až za pár týdnů přijde s fází "udělal jsem chybu, nemůžu bez tebe být"
Blbeček. Neví o co přišel. Pár dní si pobreč (ale jenom pár dní, v zásadě i pár hodin by mohlo stačit) a pak si najdi někoho lepšího.
Vem si příklad z Muchoš

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:46
- Nahlásit

Akky0Aime
jo a nevim jestli ti to pomůže, ale myslím, že už to trvá dýl, nejen ty tři týdny. Minimálně v létě už jí určitě měl

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:49
- Nahlásit

Akky0Aime

Pár dní si pobreč

Nebrec, radsi se vozer!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:49
- Nahlásit

Alexa
Taky bych řekla, že ty tři týdny nejsou o délce vztahu, ale spíš o délce sexu v novém vztahu. Anebo ani to ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:50
- Nahlásit

Biluška
(ale jenom pár dní, v zásadě i pár hodin by mohlo stačit
v zásadě bych to považovala za ukončený sdělením zde f tématu o nasranejch

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:52
- Nahlásit

Vlčáčková

Jen tak na ne!

A nemas nakej zpusob, jak prolizt jeste telefon? to uz bych ho pak mohla uplne dodelat !

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
No to nemám. Já jsem nijak moc nepátrala. On měl tak debilní výmluvy a dělal tak zásadní chyby, že nebylo třeba žádných intrik.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
No normálně mu ten telefon seber až bude spát, nebo půjde se psama, nebo se smetím..nebo tak něco prostě. V čem je problém?

davidkova renata
v zásadě bych to považovala za ukončený sdělením zde f tématu o nasranejch
No tak já taky, ale víš jak, ty mladý to nesou hůř.... před lety by mě to asi taky sebralo víc než teď.

Alexa
Minimálně v létě už jí určitě měl
Nepudem ho zmlátit? Aby jako věděl jak se má chovat, sameček škaredej Bysem půjčila Pumu, ona má ukázkové hladké zadržení. Akorát nigdy nejde po rukávu, ale vzhledem ke své velikosti vyskočí kam může....hádej kam asi tak skáče zhruba desetikilový pejsek?

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:57
- Nahlásit

Biluška
hádej kam asi tak skáče zhruba desetikilový pejsek?
na přesně to správný místo určitě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:58
- Nahlásit

Biluška
Alexa
Myslíte, že jako eunuchovi by mu ta nová láska vydržela?

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:03
- Nahlásit

nemethova5
on mi to ale renato nedelal????az ted to zacal delat,ma fakt amok!
Ahojky, mám jen takový malý postřeh, není náhodou Amok v pubertě? Když ti tohle nikdy nedělal, může se měnit a může i zkoušet co mu dovolíš. Já vím, máš Hajana perfektně vychovaného a proto si myslím, že malej ti to dělá s puberty. Jasně, že to musíš kontrolovat a nedovolit, však ty už výš co a jak, ale jen mě tak napadlo, jestli to není ta puberta, když to nikdy neudělal.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:05
- Nahlásit

Biluška

Ma ho furt u sebe, kdyz jde spat tak ho vypne a ma ho zaheslovanej. A navic je to strasne slozitej aparat, trvalo by mi dlouho, nez bych se v tom zorientovala. Bych chtela, aby se mu do toho nekdo napich!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:06
- Nahlásit

Du na nakup, kdyby mel nekdo naky tipy, jak intrikarit a stalkovat manzela, tak sem s nima!

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
opila jsem se hned v pondělí a bylo to hovno platný
all
díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:09
- Nahlásit

zuzanarosakova
a ma ho zaheslovanej
To je podezřelé. Co ho zmanipulovat, aby ti na důkaz lásky svěřil heslo a dokázal tím, že nemá co skrývat? On to teda skrývat stejně bude, ale snáz se k tomu dostaneš .
Já jsem třá Mášenkovo heslo do mailu zmanipulovala tak, že jsem mu zavolala do práce (gdyž teda ještě pracoval ), že potřebuju od někoho něco poslat a že se mi to nevejde do schránky, takže to posílám k němu. A o půl hodinky později jsem volala, že ten soubor nutně ihned potřebuju, ať navalí heslo. Tak ho vyklopil a bylo . Ale je fakt, že před sebou nemáme tajnosti, on do mých mailů leze pořád, telefony si vzájemně zvedáme, vzájemně si čteme sms, vyřizujeme si vzkazy a tak podobně.

Vlčáčková
Myslíte, že jako eunuchovi by mu ta nová láska vydržela?
Určitě ne . Myslím, že pak už by mu nevydržel žádný fstach

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:12
- Nahlásit

Akky0Aime
Holky mají pravdu. Kašli na něj. A argument,že jsi málo uklízela, je upá scestnej. Jakoby sameček nemohl zvednout prdel a uklidit sám, když se mu to zdálo málo.
Podle ségřínýho vzoru ti poradím, aby jsi jela do Chorvatska na kurz mořské biologie a do dvou let budeš mít na prstě prsten s diamántem Já už jsme na ten kurs stará, ale ty by jsi se tam věkově ještě vešla

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že pak už by mu nevydržel žádný fstach
Já myslím, že by pak navázal stálý fstach akorát s ledničkou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:15
- Nahlásit

zuzanarosakova
Bych měla jeden nápad, ale ten mi neprojde:
opatři mu milenku a ta bude hlídat za obě, to se vsaď!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:28
- Nahlásit

Darina1ahoj darinko!nejak se k tobe chystam a nemam vubec cas,joje v puberte,pekne to s nim mlati,proste se chova jak hovado,to neni normalni,ale asik uz jsem na to prisla,on jak hlida,tak je upa mimon a pak jede domu a je celej z toho vyvarenej,zkusim vsechny moznosti,jako takovy zmetek semnou vorat nebude,to ani nahodou!jo hajanek,to je jinaci kafe,jako jak byl maly,jako zlobil tak v normalu a stacilo mu rict,ale tady ta svine,to se neda vubec srovnat!
Akky0Aimeze se na nej nevyseres na idiota,kvuli takovemu magorovy nema cenu brecet!a to,ze jsi neuklizela jenom same vymluvy a vymluvy,debiiiil.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:29
- Nahlásit

budu vedle

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:33
- Nahlásit

Akky0Aime
tak to mě mrzí, páč jsem byla proti špehování, jak si pamatuješ. Debilní výmluvy znám, já si je vyslechla po 7 letech. Teď jsem sama a chlapa už do baráku nechci.

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:43
- Nahlásit

nemethova5
Stav se kdykoliv, kdy ti to bude vyhovovat.
Ona ta puberta mě napadla proto, že opravdu ti pejskové ať je to mini nebo maxi vždy v té pubertě vyvádějí to, co nikdy neskulily, nevyvedly a pak to zkouší kam, až můžou zajít. Neboj i já s těma moji má pídi psama kulíškama jsme si prošla pubertou. Jenže je mezi námi rozdíl v té psí velikosti já jako když neposlechne tak prostě ho i s tou JOJO šňůrou přehodím přes hlavu, u tebe je to horší.
Tak ti hlavně přejí pevné nervy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:14
- Nahlásit

Darina1diky moc.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:45
- Nahlásit

Biluška

To je podezrely

Je trochu paranoidni, ma ho zaheslovanej, co ho znam a to s nikym nechodil. Boji se, aby se mu tam nepodivali treba i zamestnanci. Ten mail jsem nasla v Ipadu, ten byl samo tez zaheslovanej, ale heslo jsem nenapadne vycumela, bo je jen ctyrmistny. Notebook ma zaheslovanej nezjistitelnym heslem....je trochu agent...nebo mafian?...ted nevim..

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:49
- Nahlásit

Děcka nezdržim se komentáře, i když to dopadlo, jak ste řikaly, stejnak bych ty mejly prostě neprohlížela, bo jesi má jinou ženckou, tak to vůbec neznamená, že akyháky udělala něco blbě, je to prostě jenom další rozchod v řadě rozchodů, co jí eště čekaj, né každej narazí hnet napoprvý na někoho, s kym je ochotnej vydržet déle. Najde si jinýho a s tim se pak taky rozejde, až nakonec najde bohatýho a ten jí bude dávat spoustu peněs a darů a tomu už bych do mejlu teda nelezla, aby si to s těma prachama nerozmyslel. Hlavně aby domu nezatách nějaký brebery, to by mě sralo asi víc, než cokoli jinýho. Hlavně nic nechytit, jinak ať jde, kam ho ten malý splihlý kamarád vede.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání