| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:46
- Nahlásit
younglady
Pozeptej se, kdo měl zájem si to tam pronajmout nebo koupit a na co. Třeba budeš mít jasno, kdo to dělá.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:03
- Nahlásit
youngladyNo vzhledem k tomu že je všechno dřevěný spíš bych tipla že něgdo neměl čím topit páč ta kladina je na metry do krbu taky tak řežem ale né natřený cizí majetek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:21
- Nahlásit
danajasa
Si nemyslím, že to chtěl někdo na topení, to by nerozřezal i tu parkovací cedulku.
younglady
Myslíš, že to byli ti koňáci? Je to fakt o strach tam teď pustit psy, Ratimor se dá koupit v každé drogošce
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:59 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit
Vlčáčková
my ale cca víme kdo to byl, nemusíme se ptát... navíc ten pozemek máme už 4 roky, to by se mstil dřív, tohle je novej cca rok starej problém
Biluška
koňáci ne, někdo z trochu bližšího okolí... ale stejně nechápu, doteď byla s tím člověkem okolo všeho domluva a najednou toto
danajasa
ale lavičky jsou cíleně rozřezaný v půlce, aby nebyly použítelný + ta cedule, to nebylo do krbu...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
youngladyno,tak to bych byla nasrana taky!to musi byt pekny hovado!!!jinak pochybuju,ze policie neco vysetri,tem je to srdecne jedno!pomahat a chranit,bych se nenapadne poptavala a pak bych hajlovy udelala to same,jinak to u nas v bananovy republice nejde!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:34
- Nahlásit
nemethova5
nevyřeší, mám přítele u policie a řešila sem to s ním a sám přiznal, že se na to fízlové vybodnou, že je lepší si to vyřešit po svém :-X
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:36
- Nahlásit
youngladyno prave,ze to pisu,se na to toalne vyserou,prosim te,je nakej cvicak upa vubec nezajima,ano lepsi je to vyresit po svem,jak ja rikam,oko za oko,zub za zub!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:44
- Nahlásit
nemethova5
jj bohužel je to tak achjo se fakt bojím, co ten chlap vymyslí dále
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:53
- Nahlásit
youngladyto asik melo byt podle me varovani,aby jste se zalekli,tak mi to pripada,i kdybych mela na tom cvicaku chrapat jak minule,bo nam ho trikrat vykradli!tak bych si pekne na neho pockala!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:13
- Nahlásit
nemethova5
bohužel tam není kde spát a v týhle zimě bych tam chcípla někde v autě ve spacáku a navíc tohle se stalo přes den, ani ne v noci, což mi přijde jako hodně velká drzost
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 21:31
- Nahlásit
youngladyno to drzost teda je jako dost husty teda,u nas je kde spat i zatopit si tam muzu,skoda,no,aspon by clovek vedel a videl,co to je za posahany debilni hovado,kdyz se msti na psech,to je fakt ubohost prvotridniho kalibru.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:41
- Nahlásit
Zrovna jsem viděla zajímavou reportáž o psíkovi v ostravském útulku, bylo to v Černých ovcích, viděli jste? Útulek odmítal vydat psa chovateli, který o něj měl zájem, když zjistil, že štěně z jeho chovu skončilo v útulku. V závěru psa útulek sice předal, ale potrhaného od cizích psů, s půlkou ucha pryč a ještě chtěl po chovateli (tedy nikoli majiteli, který zavinil, že pes byl v útulku) náhradu veterinárních nákladů. Achichjo...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:43
- Nahlásit
corgi
a ve kterém útulku to bylo? mi se nezdá, že by u MP nechali nějakého psa pokousat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 18:56
- Nahlásit
makrel
mi se nezdá, že by u MP nechali nějakého psa pokousat
sim tě proč by todle měla bejt záruka? viděla sem hochy " v akci" když je zavolali k odchytu psa..tak takovou frašku si neumíte ani představit ,samo že neuspěli,mám za to,že psa viděli poprvý v životě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:26
- Nahlásit
davidkova renata
o to nejde, ale ti psi bývají oddělení, každý sám, tak jsem to myslela
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:38
- Nahlásit
makrel
Bylo to v tom od MP, psa prý potrhali hlídací psi ze sousedního pozemku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:40 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
corgi
hm, tak to je divné...
už si to pouštím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
corgi
tak to že chtěli zaplatit veterinární náklady, když se to psovi stalo u nich je drsné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:00
- Nahlásit
makrel
už si to pouštím
taky si to chci pustit!!!! naval odkaz,ty solisto
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
http://www.ct24.cz/vysilani/2010/10/12/1097429889- 210452801081012-18:25-cerne-ovce/1/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:08
- Nahlásit
makrel
no vidíš..kuju ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
no jako sila,fakt!a ja proc utulkum od jiste doby neverim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:48
- Nahlásit
Vždyť tam není žádný sousední pozemek s hlídacími psy Z jedné strany je služebna MP, z druhé silnice, ze třetí je cvičák Rychlých tlapek (hlídacího psa tam zaručeně nemají) a ze čtvrté nějaká černá skládka, nebo co to je. Prostě pozemek zarostlý chroštím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 20:52
- Nahlásit
Biluškami to bylo hned jasny!buh-vi,jak se to stalo a kterej pes pokousal,jak pise renata,jsou to samy profici!v orlove,jeste pred tim tomasem,taky kamaradovy zdrhla stafordka,hrozne hodna čubina a co se nestalo,fena zlomena celist,zlomena tlapa,vyrazeny zuby,pry ji krotili,to je na ranu mezi oci,to jsem se dozvedla o roxane nedavno!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:28
- Nahlásit
tak a je to,dobré téma
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
můžu sem, i když jsem byla nasraná fčera a dneska už nejsu?
jinak teda důvod standardní až nudný - chlap!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:14
- Nahlásit
jbat
Jistěže můžete paní Povídejte co vám sameček provedl, já vám na oplátku vysvětlím, že fšichni samečci jsou stejní a vůbec nejlíp by nám bylo gdyby si pramáti Eva ochočila místo Adama nějaké jiné zvířátko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:21
- Nahlásit
Biluška
já vám na oplátku vysvětlím, že fšichni samečci jsou stejní
taky prosím o vysvětlení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:28
- Nahlásit
makrel
taky prosím o vysvětlení
Ono na tom vlastně není moc vysvětlovat. Babička mi dycky říkala "děuče,kdybys hodila fšechny chlapy do jednoho hrnce, zamíchala obří vařečkou a naslepo vytáhla, tak je úplně jedno kterého vytáhneš, fšichni jsou stejní". Já jí to ve čtrnácti nevěřila. Teď, v pětatřiceti, už vím o čem mluvila
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Biluška
A čím budeš starší, tím víc to budeš vědět... Jsem toho zářný příklad.
Proto žiju sama, protože si nedovedu představit, že bych se nechala rozčilovat každý den nějakýma kravinama, který pán tvorstva nedomyslí.
Příklad, aby dámy pochopily:
Já: "Až budeš bourat ten komín, odstav pračku nebo ji alespoň zakryj, ať jí nepoškrábeš."
On: "To je zbytečný."
Já (už poučená z dřívějších diskuzí): "Možná je to zbytečný, ale udělej to, protože kdyby náhodou Ti tam spadla cihla, bude o zbytečnou práci navíc."
On: "Neboj, já ji nepoškrábu."
Já: "Navíc pračka doprala a prát se teď nebude, takže ji stejně budeme muset dát na místo. Tak to udělej před bouráním." (my jsme totiž měli krátké hadice po celou dobu 11 letého manželství, protože pán tvorstva nebyl schopen koupit delší a namontovat je. Jsem to nechala předělat až po rozchodu spolu s jinými průsery, které doma byly.)
On: "No jo. Tak já to udělám."
Přijdu domů a ... co myslíte? ... pračka sice odsunutá na své místo, ale podřená, protože ji samozřejmě odsunul až poté, co ji poškrábal!!!
Já: "Říkala jsem Ti, abys tu pračku odsunul předtím, než ji zničíš!!!"
On: "Mě na to nespadly cihly, ale ..." (už nevím, co, ale každopádně něco, co by na ní nespadlo, kdyby tam nestála).
Po celém jednom roce:
Já: "Kdy už konečně spravíš té pračce ten poškrábaný vršek? Vždyť už je to celé rezavé???" (jsem mu to za tu dobu říkala už asi tak 20x).
On: "...." Zarytě mlčel jako vždy. Pak procedil cosi ve smyslu, že to udělá (jako už mnohokrát!!!...)
Po nějaké době při mé další už velmi vzteklé připomínce na téma pračka odmontoval zrezavělý vršek pračky a odnesl do sklepa. Přinesl druhý den natřený na hnědo!!!! Nikdy už to nenamontoval zpátky tak, aby při každé manipulaci s pračkou kryt neodlítl.
Chcete, dámy, ještě nějakou veselou historku z mého manželství??? Mám jich mraky, všechno na jedno brdo.
|