| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:06
- Nahlásit
Biluškane,nechtelo,ma asi slaby nervy nebo co,jak je hyperaktivni,tak ho nezajima v buse,zadnej pamlsek,zadnej balonek proste nic,proste amoka chytl amok a jak pojedu s tim debilnim ridicem,tak uz me sebou neveme,vecer jel normos v pohode a spal a jeste mi chlapy nadavali s mojim znamym ridicem,ze je moc hodny a ja si vymyslim,tak to meli videt rano,proste se amok zblaznil,ne fakt,vyvenceny byl dobre,vychcany a ma normos bobek,vylitany nez jsme jeli taky,proste mu rupa permanetne v bedne,proste dostane ostnac.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:18
- Nahlásit
nemethova5
mě minule vyváděla axa, jak jsme šli ven a pršelo, ona miluje ležení na dešti mimochodem, normálně si chystám obojky, vodítka apod,psi samozřejmě poštěkávali těšili se ven, naobojkovala jsem malý psy, pustila ven pak velký jdu s vodítkama k vratům, volám si psy, abych je mohla připnout, axa nejen že pořád pobíhala okolo, ale nechtěla přijít ke mě, třeba 2 metry uskočila, pak teda přišla, připla jsem ji a najednou se rozeběhla, já to nečekala tak mi proklouzlo vodítko z ruky, držela jsem ho jen lehce, neměla jsem připnutý všechny psy, zalezla pod auto a nechtěla vylézt, pak teda po dobrým vylezla, ale překvapilo mě to, venku se chovala normálně a když jsem ji připínala na cestu zpátky tak taky.
mohla mít nevím nějakou vzpomínku z minulosti, ale ty máš amina od štěněte tak mohl mít třeba zkrat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:25
- Nahlásit
nemethova5
myslim,že ti vostnáč nepomůže..
kejtlin
volám si psy, abych je mohla připnout, axa nejen že pořád pobíhala okolo, ale nechtěla přijít ke mě, třeba 2 metry uskočila, pak teda přišla, připla jsem ji a najednou se rozeběhla
hele už sem ti řikala a nejen já,že jí sere to cukání,posledně to bylo vidět tak jasně,že víc to ani nešlo,nevim proč a co jí na tom vadí,ale řikám ti,že bych s ní vůbec necvičila na vodítku,obojek bych pověsila na hřebík a vysrala se na to..stejně poslouchá co sem viděla,tak nač jí nervit nějakejma škubama kuli rychlejm vobratům či co,to by mě ani nehlo teda.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:28
- Nahlásit
Taky sem nasraná,páč týpek se vysral na šichty vzal si jich jen osum a zbytek mám jít já a brigádník dělá,že je mrtvej tak asi se do roboty odstěhuju25dní se poseru né.kejtlinzalezla pod auto a nechtěla vylézt-to dělal náš bobtail každé jaro dyž sem ho ostřihala na krátko asi se styděl.Třá nebyla učesaná namalovaná a tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
já s ní vůbec necukám, zkusila jsem to nešlo to tak jsem se na to vysrala, pak jsem zjistila, že nechtěla cvičit kvůli tomu uchu to bych si pak nafackovala, ona je vůbec na ně citlivá nevím proč, je to asi týden jsem koukala velkým do uší a s ní byl vždycky problém i když ji nic nebolelo, ošívá se a neni v pohodě když jí koukám do uší.
a zrovna v tu sobotu měla pevnej obojek neměla řetízkáč, už jí ho nedávám ani na cvičák, na pevným cvičí líp.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:37
- Nahlásit
kejtlin
já s ní vůbec necukám
no zaplatpábůh,tak znervenýho čokla sem dlouho neviděla..ale třá to eště v sobě má,neni to tak dlouho,tak si to asi pamatuje ještě .
Co víš,třá měla záněty v uchu víckrát,dyk jí máš z útulku, a to bolí jak kráva tak na ně bude citlivá asi furt,to se dá celkem pochopit,osobně bych to teda ani nelámala ani neřešila,já taky nenávidim veškerý doktory a ty jejich prohlídky čehokoli ,tak jí chápu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:46
- Nahlásit
davidkova renatamozna pomuze,mozna ne,za vyzkouseni nic nedam,jenze ja se renato potrebuju dostat do prace a ne tam krotit divou zver!vsak pisu,pamlsek nula,micek nula,proste vse nula,tak co mam delat????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
nekoukám jim do uší denně, ale občas jo, kdyby zánět nebo osina, tak abych na to přišla včas, nerejpu dovnitř ničím, s uchem nekroutím, jen ho jemně vezmu a kouknu shora kam vidím tam vidím, čuchnu k němu a prohlídka končí, ale axa je z toho vždycky v háji, u mě měla zánět jen jednou za 3 roky, tak před 2 lety jsem jí vůbec na ucho nemohla šáhnout, ječela hrozně, kousala kolem sebe, jela jsem k veterináři, sem myslela, že tam musí něco bejt, že jí něco bolí, neměla tam nic. to už jí přešlo, ale pokníkává, ošívá se, přitom má ty uši zdravý, nevím co jí vadí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:50
- Nahlásit
nemethova5
potrebuju dostat do prace
no to já samo chápu..tak zkusit to můžeš,no..nebo prostě ve volnu trénovat třá po kouskách,ovšem na to nejni čas a síla,to je mi jasný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
kejtlin
ale to já vůbec nemyslim,že bys jí dělala cokoli nepříjemnýho nebo tak!prostě je hysterická z nějakejch, a možná oprávněnejch ,důvodů.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renataa kdy to mam jako trenovat,jo mozna to by slo s marketou,ridickou,jak pojede na nadrazi,tak me vyhodi zpatky u baraku,se s ni asi domluvim,on mi to ale renato nedelal????az ted to zacal delat,ma fakt amok!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:04
- Nahlásit
nemethova5
renataa kdy to mam jako trenovat
no dyk řikám..když nebudeš v háku..prostě nastoupit a ject jen 1 stanici..na to nepotřebuješ známou,tu chvilku se to neposere a stejnak vystoupíš,tak je fuk,že by tě vyhodili ..postupně přidávat stanice,no..ale je to voser,to chápu a časově náročný.
Mě to dělala od mala tak sem měla jasno )))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:13
- Nahlásit
mě sindy tohle dělá občas taky,zaleze pod první auto a nevyleze ani po dobrém,musím jí vytáhnou až když jí drapnu za nohu přední,neklepe se nic,jenom prostě první auto a už tam je,takže musím na vodítkoa až za rohem pustím,dělá to jenom před barákem,jinde nezalejzá,občas to udělá i jendovi a ten pak čeká až já dorazím a vytáhnu jí
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:16
- Nahlásit
Tak ste holky meli asi pravdu nebyl unavenej přemejšlel jak se semnou rozejít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
Akky0Aime
Jsme Ti to říkaly, což mě moc netěší. Důvod Ti sdělil? že by ses z něj případně poučila. Nebo prostě jen zdrhnul, jak to chlapi dělají?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:18
- Nahlásit
Akky0Aime
Fakt? . Tak poď, děsně ho pomluvíme a bude líp.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:23
- Nahlásit
Vlčáčková
no krom toho že už mě nemiluje, sem prej málo uklízela.. cěmuž nerozumim když jsem uklízela každý den , myslim si že spíš někoho poznal jiného
Biluška
nebude líp to už jsem zkoušela
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:25
- Nahlásit
Akky0Aime
sem prej málo uklízela
bože to je kretén!!!! původně sem tě chtěla politovat,ale změnila sem názor a navopak ti gratuluju!
neřvi,nestojí za to,at táhne někam k úklidový firmě ,casanóva posranej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:26
- Nahlásit
Akky0Aime
Ser na něj, na debila. To víš, že našel někoho jinýho. Chlap sex potřebuje, to že neuklízíš by ho od sexu neodradilo. A jestli "už Tě nemiluje", to znamená neumí si udržet vztah na delší dobu, protože zamilovanost trvá jen cca rok až dva, tak je to malý dítě. S děckem se žít nedá, to vím jistě, měla jsem to doma taky, najdi si chlapa, kterej bude fakt chlap. To znamená - dospělý jedinec, ne mamimčin mazánek. Hele, neříkal Ti náhodou, že maminka tohle a támhle - víc uklízela, líp vařila omáčku atd.?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:27
- Nahlásit
davidkova renata
Tak nějak. Gratulace je, zdá se, na mistě.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:28
- Nahlásit
Vlčáčková
ne to neřikal
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
já to nechápu bylo to odmilování nějaký moc rychlí ještě před 3 týdnama byl normální
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:29
- Nahlásit
Akky0Aime
Bud v poho, ja zas nasla manzeloj velmi zajimavej mail!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
Akky0Aime
A co teď budeš dělat? Kam se budeš stěhovat? Řeš praktické věci a na něj se vyser. Vůbec se jím nezabývej.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:31
- Nahlásit
Akky0Aime
tak to mě je líto, ale zas na druhou stranu ti gratuluju, páč nestál za to 1) když nedokáže na rovinu říct co a jak a čeká až ho k tomu dotlačísš a za 2) ty woe to je fakt důvod k rozchodu. Prostě neni dost chlap aby řek našel sem si jinou tak to prostě chodí, ale né lepší je hodit to na tebe
Nebul určitě najdeš jinýho lepšího
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:32
- Nahlásit
Akky0Aime
Před 3 nedělema byl normální? To sis možná jen ničeho nevšimla.
Jestli je to rychlý, tak to bude možná i rychle pryč. A možná ne. Každopádně pro Tebe nebyl ten pravej!!!! To si uvědom a buď ráda, že jsi s ním neztratila víc času.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
zas nasla manzeloj velmi zajimavej mail!
Akky0Aime
nebul ti řikám! co s debilem kerej tě nechce?at de do džá,neni jedinej na světe!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
Gerda Tě sprdne, že mu prohlížíš maily. To se teda připrav.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:38
- Nahlásit
Vám se to řekne, byl to jedinej chlap co na mě byl kdy hodnej a zajmalo ho vše co dělám
Vlčáčková
jen co to dořek a já zkusila jestli to nepude urovnat sem si zbalila a jela spátky k mamince
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Akky0Aime
Vám se to řekne, byl to jedinej chlap co na mě byl kdy hodnej a zajmalo ho vše co dělám
myslíš z těch 2 se kterejma si chodila????
neblbni, kdyby ti bylo 50, takovejch se ještě najde
|