| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
pročež ona bude za ubožáka
no jo,jenže jinak hrozí že za něj bude stejně
Rači ať si najde dalšího
jako hned?? toš to potom jo!
jinak nevim co tu furt rešíte takový blbiny,co mám řikat já?????? sem se vydala do Kaufu cíleně pro bábofky f akci za 17,90 úpa vynikající,a voni je nemaj!!!!!!!!!!!!!!!
sem utratila 260kč za věci co sem nechtěla a jediný bábofky co sem navopak chtěla tak nemám!!!!
tomu řikám tragedyje!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
no jo,jenže jinak hrozí že za něj bude stejně
to by byla jenom za podvedenou ženckou, pročež by mohla tvrdit, že o tom nic neví, jelikož už má dávno novýho pána...takhle bude za ubožačku, co se hrabe v mobilu a eště za podvedenou ženckou, ale to se nesmí nikdo divit, že s takovou stíhačkou čék žít nemůže, dyš se mu furt akorát hrabe v mobilu. Taková dvojitá chuděra. Jednu takovou v práci máme, doteď se jí všichni známí jejího exmanžela posmívaj, jaká je megera stíhavá, bo mu lezla do mobilu, do kapes, do účtu na icq...prostě všude všude všude a dosáhla leda tak toho, že si fakt někoho jinýho našel
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:42
- Nahlásit
davidkova renata
No, tak my dvě jsme tu za největší megery.
Souhlasím, když někdo podvádí, je ubožák on. Ne ten, komu se lže, i kdyby ten podváděný na základě různých náznaků projel mobil. Což je tedy hnusné, ale mnohem větší hnusárna jsou lži a podvody.
Gerda
Já jsem důvěřovala a najednou bylo 200 táců fuč. A kdybych v jeho slabé chvíli neblokla barák přepsáním na sebe s dovětkem do smlouvy, že jsme za něj vyrovnáni i v případě rozvodu, tak bych, děvenko moje starostlivá ohleduplná, přišla i o ten.
Takhle můj ex přišel o milenku, neb ztrátu podílu na vile v milionářské čtvrti neskousla.
Takže já jsem vždy proto, si pochybnosti nenápadně ověřit. A každopádně jsem zásadně proto, nikdy netvořit společné jmění, ale stále důsledně držet svůj podíl majetku napsaný na sebe.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:45
- Nahlásit
Vlčáčková
A každopádně jsem zásadně proto, nikdy netvořit společné jmění, ale stále důsledně držet svůj podíl majetku napsaný na sebe.
tak tady s tím souhlasím, s tím ověřováním už méně. Já osobně bych asi hodně zuřila, kdyby mi někdo lezl do mobilu a vím, že takové podezírání někdy napáchá mnohem více škody, protože člověku to vrtá v hlavě a vidí věci, které vůbec nejsou a zbytečně se stresuje. Takže majetek pojistit předem, ale nepátrat nějak usilovně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:46
- Nahlásit
Gerda
Vlčáčková
děcka nehádejte se,starý paragvajský přísloví praví...důvěřuj,ale prověřuj ..co je todle všecko proti mejm bábofkám!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:47
- Nahlásit
dva nechzci to by mi scházelo
no hrabání v mobilu nenávidim - ve vztahu musí být důvěra, proto budu doufat, že je unavený ,
a ze záchoda si telefonuje se mnou i s kamarádama, mámou a fšema takže to asi nevyzistim, meje se když je večer popř. dyš je špynavej a spocenej, a nový si teď koupil boty, páč v v nich měl díry a tak si koupil nofý.
ty lidi jsou hrozný ani bábovku člověku nenechaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:48
- Nahlásit
Vlčáčková
A každopádně jsem zásadně proto, nikdy netvořit společné jmění, ale stále důsledně držet svůj podíl majetku napsaný na sebe.
no to je naprosto bez diskuse, dobrý oučty dělaj dobrý přátele, platí pro všechny vztahy, o tom se vůbec nediskutuje.
Dále souhlasim s lybičkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:52
- Nahlásit
Akky0Aime
ty lidi jsou hrozný ani bábovku člověku nenechaj
vid?????
nic,děcka,du sčíhnout ze fčéra Čas dluhů..to je myslim poměrně tématický film
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:53
- Nahlásit
makrel
Já jsem se mu do mobilu podívala před jeho očima, víš. Ono totiž jsme měli mobil jen jeden. A to byl můj. Tak to bylo dva roky, protože já ho potřebovala k práci, on do práce chodil a mobil nepotřeboval.
Ale doma ležel mobil, který zvonil nebo přišla SMS, vzal první, kdo u toho stál. Prostě mobil byl jak pevná linka s tím, že když jsme šli do práce, měla jsem ho já.
Najednou přišel s mobilem svým a že prý jak je skvělej, mi ukazoval. A zase: mobily prostě byly společné. A tak když jsem mu už asi po páté připomínala, že mu matka vzkazuje, že jí má zavolat, a přišla SMSka s tím, že on ukázal na mobil přede mnou a sdělil mi: "to je od mámy", tak jsem ho prostě vzala, neb jsem ho měla blíž, a přečetla jsem si to. Kroutil se jak had, že prý nevím, jak si na chatu píšou, že to je jen sranda.
No a pak se začal s mobilem zašívat, což trvalo několik měsíců. Sámo,že doma nic nedělal, furt se zašíval. Tak jsem se mrkla do mailu a bylo jasno. A jen díky tomu jsem nešla "s batohem, svými hnusnými zvířaty, batohem a holým zadkem na psí výběh, kam patřím" jak mi psala ta jeho krasavice inteligentní. Protože jsem si díky tomu zajistila ten barák. Promrhané peníze jsem mu pak odečetla z vyrovnání.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:56
- Nahlásit
Gerda
Akky0Aime
Jestli si myslíte, že mě to prohlídnutí mailu nějak těšilo, tak to se pletete. Je to opravdu hodně hnusnej pocit. Ale aspoň bylo jasno, do tý doby to byla stojatá bažina, ve které se prostě nedalo žít.
A jen bych připomněla, že to byl on, kdo lhal, podváděl a ještě mě okradl, když jsem byla docela hodně a nepříjemně dlouhodobě nemocná. Takže zase tááák moc černý svědomí z toho nemám.
A už zase musím makat a makat, zdar večer.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 12:58
- Nahlásit
Vlčáčková
hnusák
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:02
- Nahlásit
Jo a dověteček:
dneska už bych to sámo neudělala. A to nikoliv z nějakých falešných důvodů jakože nebudu stíhačka a jak je to hnusný. Ale prostě proto, že jsou mi chlapi ukradení. Prostě jim nevěřím, domů bych si to nenasadila a kdybych s někým žila, tak by mi stejně byl tak trošku ukradenej. Tudíž bych neměla důvod chtít, aby se mnou zůstal. Mě se totiž, ač jsem to v té době nevěděla a ani nechtěla, rozvodem hrozně ulevilo. Ve všem. Od té doby, co mi říkala bývalá tchýně různé story, jsem byla už několikrát šťastná, že už takové věci nemusím řešit. Proto je mým cílem KONEČNĚ se nikomu nepřizpůsobovat, na nikoho nemakat, nikoho neživit a dělat si naopak své koníčky, kterých mám dost a které jsem těžce zanedbala.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:03
- Nahlásit
Gerda
makrel
Akky0Aime
no děfčata je to o zkušenosti
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:06
- Nahlásit
Alexa
to je fakt, ale mě se to nijak nevyplatilo a akorát jsem se stresovala.
Vlčáčková
se nikomu nepřizpůsobovat, na nikoho nemakat, nikoho neživit a dělat si naopak své koníčky, kterých mám dost
dobrý přístup
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:08
- Nahlásit
Alexa
JO, přesně tak.
Já jsem tedy daleka toho hodnotit "stíhačky". Ono totiž ve většině případů, které znám, jsou ty stíhačky docela dost nešťastný ženský, který kromě dětí a živení rodiny mají ještě zbytečnou starost s debilem, který se tahá s kdejakou a doma na nic nehrábne. Takže jsem velmi opatrná, když nějakej výkvět mezi chlapama začne o tý svý megeře... Skoro bych řekla, že většina z nich by bez těch svých stíhaček chcípla hlady, ve špíně a s několika promilemi v krvi.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:10
- Nahlásit
makrel
Je otázka, co od tý zkušenosti chceš. Já jsem ta, která nesnáší lhaní, kdo mi lže, ten prostě jde do ... nenávratna. S tím jsem přistoupila i k manželovi. Ale něco hledat a pak nic neřešit je sámo zcela zbytečný. To je lepší nevědět nic, neřešit nic.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:13
- Nahlásit
Vlčáčková
To je lepší nevědět nic, neřešit nic.
Tak u toho zůstanu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Vlčáčková
jako vona je stíhačka a stíhačka. Nesnáším ženský, který chlapa pronásledujou, volaj mu furt do práce, ptaj se známejch essi hom s někým někde neviděli, pořád lezou do mobilu, mejlu, pošty atp, nemůže si bez babi ani uprdnout, ale neodsuzuju, když se ženská podívá na sms, která přijde v divnou dobu,chlapovi, kterej se divně chová, třá je to jenom O2 žejo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:15
- Nahlásit
Tak a fakt už zase musím makat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:22
- Nahlásit
Vlčáčková
A to nikoliv z nějakých falešných důvodů jakože nebudu stíhačka a jak je to hnusný
nem, to sis tam dosadila sama jako falešnej důvod, je to o vlastnim pocitu, jak by bylo tobě, kdyby se ti někdo hrabal ve tvých věcech, takovýmu už bys taky nemohla důvěřovat. A pokud jsi žila s někým v nesnesitelný bažině, pak ano, je to o zkušenosti, pročež tuto bych nerada někdy ověřovala v praxi. Pokud tedy nemáš společný majetky, máš mnohem svobodnější volbu odejít, když se ti soužití už nezdá tak fajn jako na začátku. Myslim však stále naivně, že i s partnerem lze žít harmonicky, v toleranci zájmů a přátel, svýho soukromí atd atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:28
- Nahlásit
Vlčáčková
stíhačky docela dost nešťastný ženský, který kromě dětí a živení rodiny mají ještě zbytečnou starost s debilem, který se tahá s kdejakou a doma na nic nehrábne.
no ale koukni na to i z druhý strany - kdo by chtěl žít s něšťastnou stíhavou ženou, co krom domácnosti a dětí nemá jiných zájmůch?
Skoro bych řekla, že většina z nich by bez těch svých stíhaček chcípla hlady, ve špíně a s několika promilemi v krvi.
Skoro jsem velice ráda, že takový chlapíky ani neznám, co by chcípli na špínu a chlast. Nemyslim, že je nutný dělat zase z chlápků takový ubohý nemožný tvory...co mám vlastní zkušenost třeba z práce, ženský sou mnohem větší prasata než chlapi. I v hospodách dámský hajzly vypadaj neúměrně hůř než pánský.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:31
- Nahlásit
Gerda
Myslim však stále naivně, že i s partnerem lze žít harmonicky, v toleranci zájmů a přátel, svýho soukromí atd atd.
to jsme dvě
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
Gerda
Myslim však stále naivně, že i s partnerem lze žít harmonicky, v toleranci zájmů a přátel, svýho soukromí atd atd.
jde, musi se jen najit ten spravny balanc, aby si ani jeden nepripadal utiskovany a ublizovany, nejlepsi to funguje u dvou aktivnich jedincu, kdyz ani nezbyva cas na hadky, zarleni a spijonovani... stejne tak je ale dulezity mit majetkove kazdy sve a zachovat si i ve vztahu urcitou davku nezavislosti a osobnich zajmu v tomhle kdo by chtěl žít s něšťastnou stíhavou ženou, co krom domácnosti a dětí nemá jiných zájmůch? mas velikou pravdu, ale ta zenska na nejake zajmy musi mit cas, nesmi bejt uplne pohlcena domacnosti a detma, takze by mel chlap prilozit ruku k dilu, nebo se postarat, aby mohla bejt tra pomocnice
ženský sou mnohem větší prasata než chlapi.
zensky a chlapi maji uplne odlisny pohled na poradek a cistotu, ale rekla bych, ze se neda usuzovat z verejneho hajzlu, kdo je cistotnejsi, leda bys musela kouknout na domaci wc samostatne bydliciho muze a zeny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
leyenda
ale ta zenska na nejake zajmy musi mit cas, nesmi bejt uplne pohlcena domacnosti a detma, takze by mel chlap prilozit ruku k dilu, nebo se postarat, aby mohla bejt tra pomocnice
no já mám dycky před vokama Jebloň, kterak na hrbu velkofamíliji, velkodům a mnohopsa žije aktivní a harmonickej život s bezva chlápkem, takže dyš je fajn tandem, de toho hodně.
leda bys musela kouknout na domaci wc samostatne bydliciho muze a zeny
tam to budou mít cimprdlich, to jen když vědi, že uklízet tohle nebudou, prasatěj.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:54
- Nahlásit
leyenda
zensky a chlapi maji uplne odlisny pohled na poradek a cistotu, ale rekla bych, ze se neda usuzovat z verejneho hajzlu, kdo je cistotnejsi, leda bys musela kouknout na domaci wc samostatne bydliciho muze a zeny
Opēt mam vtiravy pocit, ze jsem muš...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:54 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
zuzanarosakova
se rači nejdou podívat na ten svůj
opr.nejdu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
Opēt mam vtiravy pocit, ze jsem muš...
to bych nerekla
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:04
- Nahlásit
leyenda
Mam spinavej zachod, manzel mi furt nadava, ze si mam uklizet svoje veci, ze mam rozhazeny boty, vecer dojde domu a misto aby jako slusnej chlap mlcel ( jak se pise ve vsech priruckach) tak do me zacne hustit, co bylo v praci. A me to vubec nezajima, ja si tra povidat nechci a chci si cist nebo psat na cz.psu. Taky mi nadava, ze moc parim, ze prijdu domu az rano, ze jsem nezodpovedna a nedospela. Proste klasika vztah zena/muz akorat tak nejak divne naopak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
jediný, co myslim, že je špatně, je ten špinavej hajzl, jinak rozumný soužití, pokud ho teda umíš vypnout, když mluví...vypnout jako nevnímat, ne vypnout, jako zabít.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty budeš asi moje dvojče, teda až na ten vzhled!
|