| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:41
- Nahlásit
Vlčáčkovájo,tak jste na tom daleko hur pani nez ja,to by me uz z toho rupla cevka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:44
- Nahlásit
nemethova5
A to si představ, že tam okna měla být před rokem. Nejdřív jeden trotl - zákazník zmrvil a nedodělal jednu várku oken, a pak druhý nezaplatil dodavateli zálohu a já místo termínu montáže jsem se po 6 nedělích dozvěděla, že okna nejsou ani ve výrobě! Přitom všichni vědí a několikrát jsem zdůrazňovala, že musí být dodržený termín kvůli navazujícím pracem. Protože bez nich je to v zimě neobyvatelné a nedají se dělat v listopadu. A kromě toho už mám nakoupený nábytek v placeném skladu atd. Asi tak. Jeden debil na druhýho!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:48
- Nahlásit
Vlčáčkovátak to je mi lito teda!pani mate asi magnet na ty debily debilni,jako fakt srazka s blbcem je horsi jak atomovka!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:53
- Nahlásit
nemethova5
Hm. Tak všichni ti debilové jsou různí známí a zákazníci. Zedník nalezený přes internet jako zcela neznámá zednická firma maká jak čert. Možná to bude tím, že je z poloviny Němec a taky 10 let v Německu pracovat. Ti čeští trotli, kteří patří chováním a myšlením někam do Búthánu nebo Číny, se s ním nedají absolutně v ničem srovnat. V ničem!
Jdu domů, musím právničce poslat nějaké materiály ohledně toho debila, který víc než rok nedodělal ta okna. Protože po něm budu chtít náhrady a zaplatit za účto a tak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
Vlčáčkovápekne to hajzlovy zkasirujte,pekne ho zmastite o love!nooo,mozna to bude tim,ze lidi za komousu se flakali a nenaucili se jeste poradne pracovat,no a ceska mentalita,nooo,clovek kolikrat nechape!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:14
- Nahlásit
nemethova5
Ono to nebude tak jednoduché. Páč se známe asi 13 let, celou dobu mu dělám účto, tykáme si, občas se sejdem na nějaké oslavě. Co z toho vyplývá? Že jsme si neudělali žádnou smlouvu, protože jsem mu věřila. Nakonec účto mu taky dělám bez smlouvy. Tedy vlastně už nedělám.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:16
- Nahlásit
Vlčáčkovátak to je fakt blby,kdyz na nekoho spolehas a mas ho za dobreho pritele,znameho,kamarada,pak se clovek spali a je to vsechno v haji,to znam,taky jsem parkrat nalitla a namlatila jsem si.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:23
- Nahlásit
nemethova5
Mám akorát tu výhodu, že jeho účto za celý roky mám doma. Přiznání za 2009 jsem neudělala, čili udělal si ho sám, ale neměl doklady, takže nebude dobře. Měl jen banku, své vydané faktury a možná pár přijatých nebo jejich seznam. Paragony ale určitě neměl, maximálně nějaký seznam části, ale kdo ví jaký. Počítat si to neumí správně, takže to nebude mít dobře.
Kromě toho znám všechny jeho zákazníky i dodavatele.
Takže mu můžu zatlačit přes FÚ na převzetí dokladů ode mě s tím, že je prostě vydám proti prachům, nebo obvolat obchodní partnery a udělat mu ostudu. Navíc párkrát změnil faktury, protože neměl na platbu DPH a posunul je do dalšího čtvrtletí. Takže při kontrole z FÚ by mu na tohle přišli.
Čili asi se budu muset uchýlit k prachsprostému vydírání.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:25
- Nahlásit
nemethova5
A už mažu domů. Tak zatím dobrou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2010 20:31
- Nahlásit
Vlčáčkovádobrou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 00:56
- Nahlásit
Psíčeka procpak?????ze chci mit od chcipaku klid,ze se do me navazeji a ani neumi trosku vychovat svojeho cokla a budou mi neco kazat,tak at s tim jdou laskave doprdele,ja uz si od nikoho nic kecat nenecham,jeste mam rozum zatim zdravi,to me jako rozesmalo,moje stene ma obrovsky potencional,bacha na to,mozna je to prevleceny a maskovany krokodyl!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:37
- Nahlásit
Psíčekmate recht,kvuli takovym magorum si jen zkracuju zivot,asik se jim zacnu smat a delat si z nich srandu,ne zdejsi psoochranar nastesti nejsem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:46
- Nahlásit
nasrala mě bába, přišla si pro zeleninu, všichni psi venku a rozštěkali se na ní-logicky, tak jsem se nadechla, že je okřiknu a ta cizí bába po nich začala ječet, ale vyloženě ječet, psi se rozeřvali ještě víc-logicky, tak jsem vyletěla, dořvala bábu co si dovoluje řvát po mých psech, bába byla útočná, že štěká na ní celá smečka, že kdyby chtěla jít dovnitř tak by ji snad pokousali ,já na to at´ ani nezkouší chodit dovnitř, že by jí pokousali zcela určitě a okřikovat psy můžu jen já a děda, psi teda byli už zticha, protože viděli, že jsem vylezla, tak bába řekla tak dobře a táhla do hajzlu ani na tu zeleninu nepočkala.
bába totiž měla jezevčíka, nevychovanýho měl asi 20kg, břicho tahal po zemi a venčila ho stylem na ostnáči a na flexi a vodítku a ještě měla v ruce prut, asi ho občas přetáhla, ale to nevím neviděla jsem to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:05
- Nahlásit
kejtlin
možná spíš zamykej branku, pokud je fakt schopná vlézt dovnitř, dyť by jí zabili, přece neni normální lézt na pozemek, když na mě řve zpoza plotu 13 psů v čele s KAO ))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:14
- Nahlásit
Já jsem nasraná, že mám hodně práce, ale asi bych měla spíš být ráda, že?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:40
- Nahlásit
Gerda
já ji zamykám zejména kvůli psům , protože u nás ve vsi jsou ty lidi fakt pitomý
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 19:26
- Nahlásit
VZPOMÍNÁME-Na gumového ježečka,naprosto nezničitelnou psí hračku,kterou mi náká sfině štípla včera,byl geniální vydžel od pakonových prvních nejistých krůčků(měl z něj hrůzu)přes brutální zacházení v psí pubertě až do perfektního naučení povelu hlídej a kolikrát s ním byla zakončena stopa.Všichni víme jak je těžké sehnat psí hračku která zabaví a zároven je nezničitelná,pevně doufám,že se čorkařovi polovinilchlorid v autě vznítí a schoří mu tam drahý nářadí,budíž ježečkovi pvc nebe lehké Jo a sem nasraná páč druhej takovej betelnej už se nevyrábí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 19:09
- Nahlásit
Tje von bez něho neusnem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 19:35
- Nahlásit
danajasa
Tje von bez něho neusnem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
. Ty si tak bubá, že to normálně nemá obdoby
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:13
- Nahlásit
Ach jo. Jsem nasraná, protože už mám problémy přečíst písmenka na NB z metru!!!
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:33
- Nahlásit
danajasa
šiš takovýho ješka měli včerá na výstavišti psů, jsem ho vozkoušela, páč Rokouš je milovník pískacích propriet, ale byl asi čínské produkce, tož to tě asi moc neuklidní
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:39
- Nahlásit
pe3ceNo práve tento byl ten náš měl dole vzmáčklý CE byl betelnej ty barevný sou náhražkový netrvanlivý atrapydavidkova renataDěkujeme,za podporu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:46
- Nahlásit
Sem nasrana. Nechcete nekdo trinohou Lisy?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 21:42
- Nahlásit
Fifi
Tak už jí máš i na Mije.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 18:38
- Nahlásit
Fifi
Sem nasrana
chudák malá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:01
- Nahlásit
Chááá. Vůbec nejsem nasraná, mám radost. Soused se rozvedl. Což ještě na takovou radost nevypadalo ... Ale našel si posléze slečnu, se kterou si dost rozumím! Tak to už radost je. Jenže se občas hádají, tak jsem měla obavy. A teď jí oplodnil a nějak se zklidnici, a z toho plyne, že mi tu ta fajn slečna VYDRŽÍ DLOUHOBĚJI!!!!!!!! Tak to je teda tuplovaná radost!!!!!!!!!!!
Jak člověka potěší, když sousedi budou mít PéZetko!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Jak člověka potěší, když sousedi budou mít PéZetko!
tak tomu nějak nerozumím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:10
- Nahlásit
Vlčáčkováno ja taky ne???pezetk nebrat!jedno me totalne vytaci doma,asik na nem udelam alfa roling a bude klid!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:23
- Nahlásit
makrel
nemethova5
Tedy já myslela, že jsem to napsala jasně. No, když bude dítě, bude tam ta sousedka fixovaná, né? No a to mrňavý pézetečko si občas můžu půjčit, pomuchlovat, pohrát si s ním a až ho budu mít dost, tak vrátit.
|