Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:10
- Nahlásit

makrel

To jsem ti uz jednou rikala prece, i ten chlast mame spolecnej

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
vyjimky potvrzuji pravidlo, mate to holt obracene no
a dovol mi OT otazku - tys pred svatbou byla poradna a neparilas? Nebo to byla zaranzovana svatba - ze te neznal? Jinak nechapu, na co si stezuje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:13
- Nahlásit

leyenda

Nebyla jsem nikdy poradna a parila jsem dycky a manzel to vedel, asi nejak doufal, ze me jako zmeni bo co uplne jak nējaka naivni zenska

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:16
- Nahlásit

Gerda

No vypnout umim a to jeho mluveni je to nejmensi, spis mi vadi ta poradkumilovnost a jak je desne rodinnej, furt vola nasim, jak se maj a kdy se zas vsichni uvidime a divi se, ze ja nemam pnuti volat nikomu z jeho rodiny..no proste kazdej chlap ma neco no, dyk jsou to jen muži

leyenda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nebyla jsem nikdy poradna a parila jsem dycky a manzel to vedel, asi nejak doufal, ze me jako zmeni bo co uplne jak nējaka naivni zenska
no jo, tak to je teda fakt naivni

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:24
- Nahlásit

jee tady je zajiimavii povidaanii chii

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:37
- Nahlásit

zuzanarosakova
dyk jsou to jen muži
Velmi krásně řečeno

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 14:51
- Nahlásit

Biluška
ale když sou bohatí, tak sou fajn....

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:18
- Nahlásit

já si snad du uklidit hajzlik, nebo co!

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:53 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Hlásím se o slovo se svou nasraností! Na podnět Vlčáčkové (myslím) jsem rozhodila sítě o darovacím psu, který je na stránkách útulku a bylo mi řečeno, co se do toho montuju. Z toho plyne poučení, příště se do ničeho nes.at, anžto se pak z toho může člověk akorát nas.at

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:06
- Nahlásit

corgi
To mě mrzí, ale neber si to tak. Víš kolikrát narazím na podobnou reakci?
A víš, co jsem z toho vykoukala? Že Ti kteří při pomoci místo poděkování držkujou nejsou zpravidla tak úplně košér. Takže pryč od nich.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:11
- Nahlásit

Jsem v práci a je tu stejný bordel jako doma. Takže jsem nasraná.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:12 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Vlčáčková
Ti kteří při pomoci místo poděkování držkujou
Jsou v tomto případě právě současní majitelé toho psa, což mi není tak úplně jasné. Pokud mi jde o dobro toho konkrétního psa, tak snad jsem ráda, když někdo zveřejní, že pes existuje a že je nabízen zdarma, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:14
- Nahlásit

corgi
To je nějaké nelogické tvrzení, ne? Takže pes je už udanej do novýho domova, nebo co?

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:29 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Vlčáčková
Pes není udanej, prý snad o něj někdo má zájem. "Problém" je evidentně v tom, že majitelka (zároveň chovatelka, ke které bylo štěně vráceno) si zřejmě nepřeje nikde zveřejňovat, že je pes zadarmo k mání. Prý jí holky z útulku už jednou pomohly udat nějakého nalezenečka, tak je poprosila o zveřejnění na stránkách útulku - nikde jinde, ani na svých stránkách, o něm není ani Ň.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:32
- Nahlásit

corgi
no to si snad děláš prdel to je ale píp ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:35
- Nahlásit

corgi
To je bohužel celkem normální přístup nejen některých chovatelů, ale i chov. klubů. Třá u šarpejů se smázla celá rubrika "šarpej v nouzi" a předstírá se, že jakýkoliv šarpík v útulku vůbec neexistuje. Důvod tentýž - lidem leží doma štěňata za x tisíc a není o ně zájem Přijde mi to úplně na hlavu postavené, páč je-li šarpej v útulku je 100000% problémový (zdravotně, psychicky a nejčastěji obojí) a není o něj vůbec zájem

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:38
- Nahlásit

Alexa Biluška
Paní mi důrazně doporučuje, abych se příště lépe informovala, než někam něco napíšu. Jinými slovy příště mi předem zavolej, já ti rovnou řeknu, abys to štěně nikam nedávala, a bude klid!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

corgi
Co je jednou zveřejněné, je prostě veřejné. Napiš jí, ať tedy příště nic nezveřejňuje. A že jí vzkazuju, ať se těmi penězi zalkne, kráva.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:40
- Nahlásit

corgi
Přeposílám tuto diskuzi Natálce, která dělá ty stránky, jestli o tomhle jejím přístupu ví.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:48
- Nahlásit

Vlčáčková
Přeposílám tuto diskuzi Natálce
Radši nic nepřeposílej, protože se snažím s paní domluvit v klidu. Jde o významnou chovatelku, která má své zásluhy, mě prostě jenom zaskočil ten přístup, že jako si mám dávat pozor, kde zveřejním její inzerát - pokud jí tedy jde o toho psa, pak to nechápu!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:49
- Nahlásit

corgi
Asi jí o toho psa jde míň než o prachy.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:50
- Nahlásit

Vlčáčková
No nevím, přijde mi, že v "našem" klubu obecně o psy moc nejde. Dřív se to jmenovalo "Klub chovatelů a přátel", teď už je to jen "Klub chovatelů"...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:51
- Nahlásit

corgi
Mnoha "chovatelům" o psy moc nejde.
Musím makat, zatím ahoj.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Musím makat
Si to užij!

ketty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:23
- Nahlásit

corgi
to je mazec teeda..................

JINAK jSEM SEM dosla neb sem se tak rozcilal ze sem si ztoho pripalila veceri .du do zaaadu na zahradu a co nevidim maminka zahradnicila kde nemela a znicila muj pesteny nepesteny zivi plot !!!!!!!!! takze sem ted krasne bude videt a psi asi probehnou tim rezavim plotem az ven neb je nic neubrzdii!!!!!jeste ze tu nemam chlapa ten by urco pronesl neco an obhajobu me maminky snazive a ja bych ho musela zabit ...ted se tu cpu pripalenou cinou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:25
- Nahlásit

kettynooo vidite!vedle se mi smejete a ani nevim cemu,co jsem zasejc rekla a ted to mate!jeste,ze matka ma jen svuj balkon,kde zahradnici!!!!

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 20:11
- Nahlásit

ketty
sem se tak rozcilal ze sem si ztoho pripalila veceri
Pani, kdybyste jedla párky z mikrovlnky, jako my ostatní, tak to nemůžete připálit

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 20:45
- Nahlásit

corgi
kteří ostatní? myslíš nás, co máme akorát rychlovarnou konvici? zrovna přemýšlím, zda se v ní dají vařit vajíčka

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

Baysha
myslíš nás, co máme akorát rychlovarnou konvici?
To bych konečně zhubla!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání