| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:49
- Nahlásit
Vlčáčková
z bedel jedlých udělala bedly nejedlé
jak?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:52
- Nahlásit
davidkova renata
Zpopelnila jsem je. Ale stejně jsem je snědla.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:53
- Nahlásit
Vlčáčkováne ja ji toho parchanta stahnu z kuze a dalsi pi.ku zmydlim tak voditkem,ze se z toho zesere!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:54
- Nahlásit
Vlčáčkovájinak beru tu vasi plynovou komoru,na ty svine,co me se.ou!!!aspon toho vyuziju,nekteri by fakt potrebovali zplynovat,jen je skoda,ze uz nedelam na kremacce!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 18:59
- Nahlásit
nemethova5
Jo jo. Švagrová měla taky dva nevychované parchantíky. Ale časem se trošku srovnali. Každopádně celá rodina je ochraňovala přede mnou, nesměla jsem na ně ani zvýšit hlas. Starší jsem párkrát propleskla. Každopádně se hrozně divili, že za mnou stále doléza.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:04
- Nahlásit
Vlčáčková
Zpopelnila jsem je. Ale stejně jsem je snědla.
měly pohřep žehem ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:12
- Nahlásit
Vlčáčkováno,tak ji asi hajzla vychovam,protoze matka na ni nema totalni vliv,to jako svagrova,to je same tutut nunu a roste z toho takova kurva zakeracka na zvirata!!!!!!eee,z tech bedel vas bude palet zaha!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:14
- Nahlásit
davidkova renata
Jó. Měly.
nemethova5
Nebude, netrpím podobnými neduhy.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2010 19:15
- Nahlásit
My tu zase máme tak parádní západ Slunce, že jsem si z toho cvrkla do textilu. Souseda jsem na to upozornila, on pravil: "Nó, hmmm." A pak dělal, že mě nevidí, když jsem tam hopkala s foťákem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2010 10:26
- Nahlásit
su nasraté. Měli jsme jen naočkovat kočku a odvízt jí pryč. Místo toho jsme u veta nechali skoro litra, páč je kočka zasvrabená.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:00
- Nahlásit
jsem nasraná, ale vypisovat proč jsem nasraná tady nebudu, protože bych se nasrala ještě více
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:14
- Nahlásit
Montynapíš víš že cizí nščestí nejvíc potěší,ale dlažku po mě nematej páč su v práci a je tu asi za dva miliony skla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:19
- Nahlásit
danajasa
chytla jsem se s matkou, otec se do toho montuje a teď ani on se mnou nějak nekomunikuje.
Pak mi tam začal něco mlít, že jsou důležitější lidi než zvířata.
Asi se odstěhuju do sklepa, protože jaksi s mojí výplatou bych žádný byt neutáhla.
Tak doufám, že jsi potěšena z cizího neštěstí
jo a neboj dlažební kostku po tobě nebudu házet, já moc daleko nedohodím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:25
- Nahlásit
Monty
Nezoufej,s mojí vejplatou mi zas padá barák na hlavu,tak mi možná zbyde na zimu taky ten sklep,páč mi chčije střechou Já su taky nakrklá,páč z jednoho vrhu Tři psi jak přes kopírák a jeden má V1 a druhej měl včílV2 a toho mýho upa stejnýho naposled vykopli páč nechtěl ukázat zu a eště tvdili,že neodpovídá standardu přesto že má pár VD1,2 a segra byla též V1,tak já už sním nikam NEPOLEZU asik
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:26
- Nahlásit
Oprava zuby páč je služební a do držky si šmátrat nenechá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:28
- Nahlásit
Taky sem nasraná, bo mám moc práce a málo času a jsem unavená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:34
- Nahlásit
danajasa
co máš za hafana?
tak třeba na jiné výstavě to bude dobrý, třeba tam byl jen nějakej trotl co posuzoval
tak to asi budeme obě bydlet ve sklepě, ale mě narozdíl od tebe tam bude asi lépe
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 18:43
- Nahlásit
Montyboseron toje.No ber to pozitivně třá Bad Bunda to měl dole dolela pěkný zařízený sklépek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:00
- Nahlásit
danajasa
boseron toje
nooo...né tak úplně je to poseron řízlej asidobroušem ,takže s přihlédnutím k situaci dopad eště docela dobře
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Dnes zemřelo to štěně jezoše, které nějaká stupidní kravka chtěla odbarvit po vzoru současných připitomnělých čínských trendů a přitom ho otrávila chemickým sajrajtem. Pes se sice dlouho držel, ale měl různé "výpadky" v chování, občas špatně dýchal. Ženskou bych nechala vykastrovat, páč takový hňup by se neměl množit!!! Kráva jedna blbá. Jsem nasraná opravdu fest.
co to za hovadooooo copak se psii odbarvujooo ..to neni snad mozny jak sou zy lidi debilniiii bozeeeeeeee
Zíráním sem jsem si při tepelném zpracování z bedel jedlých udělala bedly nejedlé a z bytu plynovou komoru. Tož su trochu nasrané.
chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si sikovna jak jaaa
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:07
- Nahlásit
davidkova renataAle lejsrto mu orazili,přece nemůžou hodnotit na výstave KRÁSY že je uplně blbej to tam přecek nepatři,no su smířená s osudem mohlo bejt hůř mohl vypadat jak kůn.(kůn fikus s jezdcem ajou výtězí )
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:24
- Nahlásit
PsíčekVobčas užívám pasáže-nehon slepičky,víš že sou houpé-No právě! Pane vi nic nemáte,tak co vlastně máte?Prosím blechy! My měli bobtajla14let fakt ve brečerníčeku je všecko pravda-je to dokument mluví vim to!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:31
- Nahlásit
danajasa
je to dokument
to asi brzo bude vysílat nešnl džeografik ))))
Skákal taky pro pííívo? )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:33
- Nahlásit
ketty
Tak jsem měla dnes druhou várku bedel nejedlých. O něco však méně. Ještě 10 x a konečně poznám míru.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:35
- Nahlásit
Su nasrane, Kremylek ma zanet v uchach zase po roce. Ranni mlhy, sychravo, ochlazeni nebo oslabena imunita po nedavnem ockovani? rok co rok ten samej scenar, echjo.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:37
- Nahlásit
Vlčáčková
no tak parada vidis uz se lepsiis
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 19:40
- Nahlásit
davidkova renataSkákal taky pro pííívo?)))Chodil s náma na pívo,páč sem ho jednou uvázala u stojanu na kola venku a přišel dovnitř aj stím stojanem s kolama tak pak už chodil dovnitř aj pro pívo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:31
- Nahlásit
cus decka,jsem desne nasrana na amina,uz jsme na cvicaku prisli na to,jak kreten prisel o zub,ja ho fakt jednou zabiju,dam ho do kotce,byl v klidu,pak nastala hotova smrst!!!!!!!jak by nekdo hodil do kotce bombu!volal mi tomas,pojd honem pro amina,nebo si vylame vsechny zuby!ta svina cerna zakousla do mrizi a rumploval tak,ze by to kazdou chvilku vyrazi!takze v kotci je jenom s nahubkem!!!jinak ja mam anginu,taky jsem nasrana,boli me desne v krku a umiram,bo mam rymycku!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2010 21:46
- Nahlásit
ketty
no tak parada vidis uz se lepsiis
Však jo. Jsem učenlivá opice.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2010 09:31
- Nahlásit
tak jsem nasrana,ze mi je hur a hur!nic nezabira,takze ac nerada,musim skocit ke svemu obvodakovy!to mam zasejc radost.
|