Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:26
- Nahlásit

Vlčáčková
no mi to moc jasné nepřipadalo, neboť já se neraduju z pézetek žádných, natož abych si půjčovala nebo dokonce muchlovala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:28
- Nahlásit

makrel
A di. Dyť někteří parchantíci jsou alespoň částečně po alespoň určitou omezenou dobu roztomilí a muchlovací.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:29
- Nahlásit

Vlčáčková
jak pro koho, já je na ruce neberu a myslím, že nemetka kejtlin taky ne. My jsme prostě anti PZ

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:31
- Nahlásit

makrel
Holky, holky. Mít děti je přirozený, ale kdo je nechce, je lepší, když je zodpovědně nemá. Já bych je chtěla a nemám je shodou okolností. Tak z toho tedy nasraná jsem tak nějak permanentně. Ale co už, no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:32
- Nahlásit

makrelno asi tak nejak,nemuzu ty posrany sesrany pezetka ani citit a staci mi to doma,ta mala krafka je na pest mezi oci,co dnes zas vyvadela,takze na naky muchlovani totalne prdim!mas recht!

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

Vlčáčková
však jo, každý je jiný, já je prostě ráda nemám, ale kdo ví, třeba se ve 40 zblázním a budu je chtít. Teď je nechci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:37
- Nahlásit

nemethova5
Švagrová taky měla holčičku, která byla dost problematická. A furt jí přede mnou s tchýní ochraňovaly, protože tušily, že nejsem jak oni. A fakt je, že jsem jí párkrát seřezala. A najednouje holce 17 a o Vánocích, když jsme spolu zůstaly samy, si mi postěžovala, že jí nikdy nikdo nevychovával, všichni na ní prděli. Tedy krom mě, že, páč ode mě dostávala dobře mířené rány, což jak vidno, nyní kvituje s povděkem jako zájem o ni. Ale nejsem tyran, normálně jsem jí občas divočela a dělala s ní blbosti, no - jako s děckem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

makrel
Ve 40 už si je ale neuděláš. Zkus si to ujasnit dřív.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:40
- Nahlásit

Vlčáčková
ty máš radost, že budeš mít v sousedství pézetko? si upadla na hlavu ne, já bych to považovala za tragédii

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:40
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to spíš asi teda vůbec, nic mi netiká

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:41
- Nahlásit

kejtlin
ty máš radost, že budeš mít v sousedství pézetko?
taky jsem se divila, to tu teď řešíme .-)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:46
- Nahlásit

kejtlin
makrel
nemethova5
No Vy mi dáváte! Spratky už tu kolem mám, tak doufám, že tohle bude vychované, rodiče na to vypadají.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:48
- Nahlásit

Vlčáčková
No Vy mi dáváte!
nee, jen se divíme . Tak když rodiče vypadají, tak je šance, že by mohlo být

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

Vlčáčkováhele asi tak nejak,napsala jsi to dobre,tu malou svinu jenom rozmazlujou a tutu,nunu,dnes rozbila televizy a pak prilsa do obyvalu a roztahla si tam kramy na kresleni a ja ji rikam simonko,bez sbal to a odnes si to,nechej si tu jenom to hlavni,protoze si budeme s babickou davat kafe a nemam ho kam dat,no ty vole,jak zacala jecet a pyskovat na me,tak jsem na ni houkla,sbal si to a mazej do pokojiku a hned!no samo,ze jsem se chytla s matkou,ze jsem na ni hnusna a ze po ni rvu,no ty vole moje nervy!!!!!!!!fakt zlatej amin a hajan,zlati psove,zlati psove!!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:57
- Nahlásit

makrel
JO, jak jsem psala, že se mi ta sousedka moc líbí. Chodí jako první z jeho slečen a manželky se psem na procházky, zabývá se ekologickými prostředky, nemaluje se - ctí vše na přírodno, nelíbí se jí, když tu sousedi kupují parchantům od 5 do 10 let malý motorečky, že by ráda svoje děti vychovávala jinak, než jen tak povrchně a tak. Sbírá se mnou moje popadaný jabka a dělá z nich mošt, o který se pak dělíme. Trhá mi u nich třešně, venčí mi psy, když jsem to potřebovala a tak. Prostě je taková normální. Tak snad nebude mít parchanta na zabití, ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

nemethova5
To jo, to znám. Já bych řvala taky.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to vypadá dobře, ještě když má vztah ke psům. snad jí to vydrží a nezblbne

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

makrel
NO, to doufám. Pes jí má rád, pusinkuje jí. Chodí s ním k nám, tady se občas pes poštengruje s Vlčáčkem a občas je protivný i na holky. Ale mi je vždycky seřveme a jde se dál. Normálně mu u nich chodíme po zahradě a psové už u toho nedělají žádný bugr jako ze začátku. Taky jak není ze vsi, tak nemá tendence nechávat psa jen na zahradě, ale normálně s ním chrápe v posteli. Kromě toho neznám ženskou, která by se sousedem bydlela v zahradní boudě plné myší, než se dostaví barák.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:03
- Nahlásit

Vlčáčkovágratuluji k normalni sousedce,bude mit i normalni decko,nejvic me sere svagrova ktera haze na krk matce jejiho nevycvalanyho parchanta a matka je mekka,to same na psi,no tak kdyz uz ji i hajan jde za psem a neprivola ho,tak to je fakt mazec,mazec!!!!ani plysaka!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:06 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nemethova5
No, vidíš. Pak se div, že jsem ráda, že mi tu díky tomu děcku vydrží snad hodně dlóóóóóuuuuuho.
Včera mi přinesla, když mám tu chřipajznu, štrůdl a banán.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:30
- Nahlásit

Vlčáčkovátak vis jak decko taky neni zaruka,ze jejich vztah vydrzi,ale je mit fajn mit takovou sousedku a fajn si s ni pokecat a rozumite si.

malinka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 21:54
- Nahlásit

Vlčáčková
nemethova5

nechci nikomu kazit radost, ale měla jsem taky takovou " přírodní " známou. Byla jsem ráda, že je taková, moc dobře se nám povídalo i pracovalo. Po 6 měsících jsme se rozešly. Hóódně moc ve zlém. Začala chodit +- 6x za den, přestala respektovat naše ujednání - stran psů, (nechození v době krmení, vycházek, úklidu kotců atd.), nechození k nám v době návratu manžela a dětí domů, když jsem jí řekla, že nemám čas strašně se vždy naštvala, odešla za 20 minut tu byla znova. Nebylo jí blbé přijít i ve 22,45 a vzbudit celou rodinu.
Protože, ONA to tak prostě cítila a měla potřebu přijít a říct mi to. Začala být, já, já, já pak dlouho nic a zase já,já,já.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 23:00
- Nahlásit

malinkatak to je zenska sobec,od takove radsi dal!

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 23:10 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

malinkaProtože, ONA to tak prostě cítila a měla potřebu přijít a říct mi to. Začala být, já, já, já pak dlouho nic a zase já,já,já.
Chá, takovou znám taky, když jí člověk řekne, že má blbej den, tak tím postěžováním zkazí den. Zaboha se nestane, že by se zajímala proč, nebo kvůli čemu. Prostě má zkažený den, chudinka. Masakr takoví sebestřední sobci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 23:26
- Nahlásit

malinka
nemethova5
Dáška
Okamžitě, ale okamžitě, pro větší důraz opakuji: OKAMŽITĚ!!! tu přestaňte pomlouvat mojí drahou matinku.

Dáška
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 23:31
- Nahlásit

Vlčáčková
Pardon

malinka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Néé ,to nejni o matince. Tu neznám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 12:34
- Nahlásit

malinka
Buď ráda.
S okny se to opět zadrhlo. Nepřišla smlouva. Čekám ještě do zítra a uvidím.

Dáška
No proto!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:38
- Nahlásit

Vlčáčkovápani vy mate takovou matinku???to vas lituju,ja mam neco v bledemodrem ale rozepisovat to tu nebudu,to by bylo na mooooooc stranek!
jinak jsem desne nasrana,ale fakt nasrana,na amina hajzla jednoho,jak se fakt naseru,tak ho stahnu z kuze,takze budu porizovat ostnaty obojek a nikdo mi to nevymluvi,protoze to co udelal rano v buse,to fakt uz neni normalni,priste asi pujdu pesky!!no delal tak prisernej bordel v buse,ze jsem total nechapala!tocil se dokolecka jak na obrtliku,nemohla jsem ho uklidnit,rval a sapal se ven,jako nakej retizek na stahovaku absolutni nic!!!pamlsky absolutni nic,proste ho popadl amok a ja mu to vytlucu z hlavy,takze jsem se rozhodla poridit ostnac!pohmozdil mi prostrednicek,jak byl vzteklej,tak mi ho prokousl,vylitla jsem z busu malem na drzku,takze jsem ho nechala chvilku vyset v luftu,aby se vzpamatoval,jenze ta kur.va nic!otrepal se a je v klidu na rozdil ode me!no a jsem nasrana za druhe,protoze se vzbudim a misto jednoho posraneho pezetka tu byli dva,tak jsem rekla matce,jestli je taky kur.a normalni,ze mam jediny den volna a tady nakej cizi smrad,ze mi to nezajima a hlidat je taky neminim,ze muzou dostat po hube obe dve,nacez jsem zalezla do pokojiku a vegetovala tam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:52
- Nahlásit

nemethova5
Nechtělo se mu na záchod? Mě takhle jednou Pumice vyváděla ve vlaku (už dávno dospělá, dávno vychovaná). Taky jsem byla nasraná co jako vyvádí. Asi půl kilometru předtím než jsme vystupovali to nevydržela a posrala se. Měla chuděra takovou sračku, že to byla prakticky voda

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání