Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Tá ta
nas*aný sme fšicííí,ani už nemáme sílu to psát

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:59
- Nahlásit

davidkova renata
přesně paní

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 20:23
- Nahlásit

davidkova renataja dneska hned dvakrat,ze jsem z toho mela zlucnikovy zachvat!!!ja jsem tak nasrana ze mi nekdo vlizt pod ruku tak ho asi zabiju!

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 20:45
- Nahlásit

nemethova5
bumbej teď řepíkový čaj- není hnusnej a navíc na žlučník pomáhá,ať tě to nechytne znovu ( bych mohla o žlučníku i snad napsat knihu na pokračování)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 20:58
- Nahlásit

žandadiky moc!!!jsem dneska vcera chlastala caj z ostropestre marianskeho!

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 18:17
- Nahlásit

žanda
nemethova5
To je dozvuk smaženýho.Febichol nepomahá.Pak jenom laparoskopie,ale rychle dokud to má v nemocnicích ještě kdo udělat.
Dnes je tady celý den hnusně a mlha,která namrzá.Proti včerejšku hnus.

Papi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:03
- Nahlásit

Dneska jsem byla nasrána debilníma připomínkama jednoho sebevědomého páníčka staforda,když jsme se potkali v parku při venčení. Já jsem byla venčit naše fifinky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:07
- Nahlásit

Tá taja vubec ani smazeny,ani ostry,nic takoveho nejim,vsechno mam delany na vode nebo pare,kamarad prodelal laparoskopii a furt to ma stejny,jak mel.
Papidotycnyho bych poslala doprdele,na hruby pytel hruba zaplata!
jsem nasrana pac amin opet kulha,ma zpatky panostitidu!!!

Tá ta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 22:54
- Nahlásit

nemethova5
zpatky panostitidu!!!
Oč jde? To je nějaký zánět kloubu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 23:53
- Nahlásit

Tá tajo to je zanet dlouhych kosti,je to civilizacni nemoc a bohuzel se daji jen bolesti tlumit leky,skace to z nohy na nohu do dvou let veku psa,psa to desne boli,pes kulha a neda se se psem nic delat proste klidovy rezim

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:00
- Nahlásit

nemethova5
A jaký plemena to postihuje? Podle toho co píšeš,tak se to týká jenom štěňať?
Co máš za rasu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:04
- Nahlásit

Tá ta
A jaký plemena to postihuje
zejména ta velká..nemetka má NO,já taky a votravovaly jsme se s tim cca od 9 měsíce do asi 18. měsíce,průběžně byla období klidu a potíží

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 09:41
- Nahlásit

davidkova renata
A teď už dobrý?
Postihuje to psy bez PP,nebo je to jedno?
Je prevence ve stravě?
Mám 8měsíců berňačku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Tá ta
jj,už je to v poho..samo to postihuje psy s PP i bez,to nehraje roli.
Prevence ve stravě je asi taková,nepřekrmovat štěndo aby moc rychle nerostlo a kosti to stíhaly,ale nejsem si teda jistá,.zda je to dostatečný,myslim,že se někdy zadaří i tak.Někteří chovatelé prý krmí zásadně granulemi a málo,takže pes vypadá jak když vypad z herbáře,s čimž já ale nesouhlasim

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 10:21
- Nahlásit

tak a sem tu taky

že já idiot na to koukala zas, když už jsem si to dávno zakázala.
Davítkojc za to může!! Poslala mi odkaz na MOK v útulku, v souvislosti s ním jsem vlezla na lovku v nouzi a idiot se podívala do sekce daruji!!! milijarda inzerátů s tématem daruju ohaře nemám na něj čas, nemůžu mu dát to co potřebuje. KRUCINÁL copak to ti kreténi nevědí, než si ho pořídí??

no já vím, vim, jen sem si potřebovala prostě upustit páru

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 14:42
- Nahlásit

PetraK
Poslala mi odkaz na MOK v útulku, v souvislosti s ním jsem vlezla na lovku v nouzi a idiot se podívala do sekce daruji!!! milijarda inzerátů s tématem daruju ohaře nemám na něj čas, nemůžu mu dát to co potřebuje. KRUCINÁL copak to ti kreténi nevědí, než si ho pořídí??
Přesně to mě napadá při čtení podobných inzerátů.Lidi si pořídí ohaře, protože je krásnej a hodnej, ale už jim nedochází, že jsou to lovecký temperamentní plemena s určitými potřebami. U nás pod cvičákem bydlí lidi s výmarem, pes krásnej, hodnej, ale permanentě někde v trapu. Pán si s tím hlavu nedělá, tvrdí, že pes zvěř neštve (no, silně o tom pochybuju). Horší ovšem je, že ho zřejmě jednou někdo přejede, protože pes chodí i do města a jaksi neví, že se nemá motat po silnici mezi autama. Pevně doufám, že ten chudák co ho jednou srazí nebudu já
Naposled jsem stála na brzdách včera

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 15:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eldoguero

že jsou to lovecký temperamentní plemena s určitými potřebami

no přesně. já zpravidla, když se mě někdo poptává, páč vidí t naše potrhdílo a líbí se jim, tak říkám jo, fajn, ale počítejte s tím, že pokud prostě doopravdy s tím psem nebudete venku a nebudete s ním něco dělat - nemusí to být nutně myslifcování - tak máte velkej, velkej problém a nebude šťastnej a spokojenej ten pes a následně z toho ani vy, protože budete mít jeden průser za druhým.

Koukala jsem ale, že teď jsou nejvíc v darovanejch, odloženejch pravděpodobně němci, takže se to z maďarů asi přesouvá na ně. Výmaři jsou v kurzu furt.

(no, silně o tom pochybuju).

háháháá no to já taky dost teda.

že ho zřejmě jednou někdo přejede, p

a todle nechápu, že se ti lidi o psa nebojí!! Já nevědět pět minut, kde ten pes je, tak vyvádím. Teď v sobotu u Uhnoště lesem svištěla fenka německýho kraťase, nos na stopě a jela. Nikde nikdo, zkusila jsem jí připísknout na píšťalku, což se náhodou i povedlo. No ale panička tak nějak jako nikde nějakou dobu. Mi by fláklo, fakt že jo.

EDIT - ještě si tak říkám, co by se muselo udělat, aby lidi začli nad pořízením psa víc uvažovat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 16:00
- Nahlásit

PetraK
Jednou jsme se cestou ze cvičáku u nich stavili a ptali se, kde maj psa. Pán na to no někde venku běhá. No, běhal, páč nám ho přivedli místní myslivci co měli zrovna ten den hon. Teda, spíš ho poslali po holce co šla se svým psem na cvičák pešo přes louku. Tak, jsme jim psa vyložili, řekli jim co a jak a pán, no jo no on se musí proběhnout, to víte ohař
Fakt jsem nevěděla co na to říct...
Taky pamatuju dva angličany v jedné pidizahrádce na okraji města, co ven chodili jen na vodítku a jen po ulici. Tak smutný psy jsem fakt dlouho neviděla
ještě si tak říkám, co by se muselo udělat, aby lidi začli nad pořízením psa víc uvažovat.
Tak to fakt nevím. Mě třeba fascinujou lidi co se mě ptají na štěňata argentin a v rámci povídání jim mezi řečí zdělím, že AD je lovecký pes, že je třeba s tím počítat a oni na mě často koukají jak na magora co to plácám. Páč lovecký jsou přece jen ohaři a takový ty Dášenky přece ne, jo a taky některý labradoři
Jako ti lidi si jedou koupit psa, o kterým naprosto nic nevědí a to je u všech plemen asi ten největší problém

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 16:16
- Nahlásit

Eldoguero
no on se musí proběhnout, to víte ohař

takovýdle by měli ty myslifci střílet a ne ty psy.ach jo.
Fakt jsem nevěděla co na to říct...

to se ti asi ani nedivím. Ono..... bohužel by to asi k ničemu ani nevedlo

Tak smutný psy jsem fakt dlouho neviděla

jo, taky takovýho jednoho u nás máme, mladej pes a totál bez možnosti proudit volně prostorem.
Jako ti lidi si jedou koupit psa, o kterým naprosto nic nevědí a to je u všech plemen asi ten největší problém

jo to bohužel je smutná pravda. Škoda,že třebas televize po něčem takovým nesáhne a neudělá nějakou osvětu. Jenže, zas kdo by na to koukal, ti co číhnou na obrázek v atlase asi těžko, takže to jsme furt na tom stejným.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 16:30 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

PetraK
Hele s tou televizí by to byl super nápad. Před nějakým časem chodil po netu dotazník co by si lidi přáli vidět v tv za pořad o zvířatech (nově natočenej), mohly se posílat i návrhy. Výsledek byl bohužel ten pořad, jak se v něm lidi zbavovali svejch psů prakticky bez objektivního důvodu - už nevím jak se to jmenovalo
Myslím si, že pořad o psech, ale třá i kočkách atd. jak se k nim chovat, jak o ně pečovat, jaký má který plemeno specifika, výchova, výcvik atd. atd. by byl ŕozhodně prospěšnější
Akorát teda jde o to, aby pak štáb oslovoval opravdové odborníky a ne lidi jako je Desenský a doktorka Žertová

Tá ta
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:49
- Nahlásit

U nás se sousedovi (cca 200m)stále chodila sama venčit berňačka.Někudy si udělala cestičku přes plot a byla pryč.
Je fakt,že se taky sama vrátila a nikdo to asi proto neřešil.Až teď nedávno jsem viděl,že jsou oblepený rohy a hledají ji.Dokonce nabízejí i finanční odměnu.Nechali byste svého psa klidně odcházet a přicházet jak se mu zlíbí?Já tedy ne,Radši bych opravil plot.Teď jsem ale nedávno viděl,že už mají za berňačku náplast.Štěňátko GR.Tak uvidíme,kdy půjde samo na procházku.
P.S.-včera byl Desenský a nějaká doktorka (z Helppesu?)od 16 do 17h.v rádiu na Praze 2.Bohužel jsem slyšel jenom začátek,ale nemyslím si,že mluvili tak špatně.Možná to tam mají v archívu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:56
- Nahlásit

Tá ta
Moje Mia chodí taky na procházky sama Naštěstí přesně vím kam chodí (o dva baráky dál k sousedce, která nejspíš nemá popelnici, takže všechny kuchyňské odpadky háže na hromadu za barákem. Miena se tam chodí dokrmovat ). Nevěřil bys kolik hodin už jsem strávila hledáním a opravováním děr v téměř novém plotě Miena je malinká a protáhne se snad i klíčovou dírkou Pokaždé když jsem přesvědčená, že zahrada už je naprosto únikovzdorná Miena zmizí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 17:59
- Nahlásit

Tá tajj,to povidani bylo dobry,mluvila tam pani dausova,velice dobre,jinak tam byl desensky a nakej vet,jmeno uz nepamatuju,dausova dobre mluvila hlavne o tech plemench a jejich porizeni velice trefne.jj,jak renca pise,mam ovcouna a s tou zasranou panostitidou se potykam poprve a je to fakt o nervy,kdyz chce clovek se psem delat nema moznost,pac pes musi byt v klidu,jak rikam je to civilizacni nemoc,pritahla z ameriky,drive to nebylo tohle,jinak krmim normalne a ztotoznuju se s davidkovou,ze se psa nechci nikdy mit skalaru,dostava plnohodnotnou stravu a hlavne pestrou,jenze to je tezky,myslim,ze tam je to i trochu geneticky dany.
ALL
o oharovy nikdo nemluvte jedni debilove kousek ode me si poridili vyzlu a nemaji s tim absolutne zadnou zkusenost,jo taky ze se jim to libi,doprdele,ale vylitani nema zadne,jen na voditku,pac ji jaksi neuci poslusnost pry nebudou tyrat svyho psa!bo ja ty dva chudaky hajana a amina desne tyram,pac s nema cvicim.no taky si do bytu neporidim kavkazaka i kdyz se mi libi!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:09
- Nahlásit

Eldoguero

Myslím si, že pořad o psech, ale třá i kočkách atd. jak se k nim chovat, jak o ně pečovat, jaký má který plemeno specifika, výchova, výcvik atd. atd. by byl ŕozhodně prospěšnější
Akorát teda jde o to, aby pak štáb oslovoval opravdové odborníky

no bohužel to víš ty, to vím já, vědí to lidi tadydle na fóru, plus další rozumní, ale v tý tydlevízi pitomý to asi nikdo neví a nebo i když asi nejspíš někdo ví, tak se nic takovýho nenatočí, páč .... to neni doják a neprodávalo by se to

Tá ta

Nechali byste svého psa klidně odcházet a přicházet jak se mu zlíbí

ani náhodou. Já jsem ještě takovej extramagor, že bych asi nejspíš svýho psa nenechala přes den na zahradě, kdybych nebyla doma, protože bych měla strach, že ho někdo čórne, něco mu provede.... a blábláblá

nemethova5
pac ji jaksi neuci poslusnost pry nebudou tyrat svyho psa!

NO COMMENT. každej idiot, kterej nehodlá svýho psa týrat povelama ho tím pádem týrá buď tím, že je na vodítku anebo ohrožuje tím, že je navolno a neovladatelnej. Obojí už jsem nastínila tomu kreténovi u nás, jehož Mooontik lítá po sídláků bůhvíkde. nechápu, že když neřeší svou bezohlednost vůči ostatním - páč třá hárající fena má tím pádem Moooontika furt na zádech , tak že se nebojí, že ho sestřelí auto, nebo napadne nějakej pes, nebo ho někdo odvede, nebo co já vím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:13
- Nahlásit

PetraK
ani náhodou. Já jsem ještě takovej extramagor, že bych asi nejspíš svýho psa nenechala přes den na zahradě, kdybych nebyla doma, protože bych měla strach, že ho někdo čórne, něco mu provede.... a blábláblá

tak to pani nenechávám ani já a riziko že by ho někdo čoornul je naprosto minimální...
prostě jak není nikdo doma tak šum do pelechu dom pěkně pod zámek , bo jistota je jistota

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:21
- Nahlásit

PetraK
taky bych ho nenechala mimo jiné kvůli tomu, aby mu někdo něco neházel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:22
- Nahlásit

Fajka

riziko že by ho někdo čoornul je naprosto minimální

sem si vzpomněla na hru pana dělníka a Fajfky nazvanou Kdo si sáhne na kliku, tomu ruka upadne

prostě jak není nikdo doma tak šum do pelechu dom pěkně pod zámek , bo jistota je jistota

sem ráda, že nejsem jediná. Páč prostě lidem se nedá věřit ani náhodou. třeba kolegyně nechává na zahrádce i útulkovýho pesana, kterej má šok z petard, bouřky a tak, což mi přijde kontraproduktivní spešl ve vánoční a silvestrovskou dobu, protože ten pes se vystíhuje ještě víc,když to není nějak vedený celý. No a navíc teď to vypadá, že ho tam tím boucháním i někdo chodí "škádlit" pes vorval dveře, v panice.... nepovedlo se mi vysvětlit, že tohle není úpa dobrá cesta.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:24
- Nahlásit

makrel

taky bych ho nenechala mimo jiné kvůli tomu, aby mu někdo něco neházel.

no přesně. Jako jo, jistě, když to bude chtít někdo udělat, hodí to tam když nebudem doma a pes to pak najde a.... jenže tohle trochu to riziko prostě zmenšuje.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:26
- Nahlásit

PetraK
sem si vzpomněla na hru pana dělníka a Fajfky nazvanou Kdo si sáhne na kliku, tomu ruka upadne
jj je to filuta

sem ráda, že nejsem jediná. Páč prostě lidem se nedá věřit ani náhodou.
jj přesně a jak píše makrel, může jít jen někdo okolo a něco fujtajblovýho jí hodit k žrádlu a je průser že jo

třeba kolegyně nechává na zahrádce i útulkovýho pesana, kterej má šok z petard, bouřky a tak, což mi přijde kontraproduktivní spešl ve vánoční a silvestrovskou dobu
no to se divím že ho nepustí dom ani v tuhle dobu

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2011 09:35
- Nahlásit

Fajka
jj je to filuta

ten dělnik, že jo?

jj přesně a jak píše makrel
jo, lidi jsou bohužel šmejd no.

no to se divím že ho nepustí dom ani v tuhle dobu

no vona se řídí radama RD
jako jasně, že v tom psa nepodporovat a když jsou doma a se psem, tak na tom pracovat, ale ne , když ten pes je prostě v panice a je tam sám, to nic nepořeší.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání