Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:41
- Nahlásit

davidkova renata
mě to zajímá a navíc s vámi pani soucítím, páč to znám

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:49
- Nahlásit

Biluška
to sou další výdaje
Tak ještě můžeš nechat o těch deset čísel přesekat elektriku

)))))))))) blbááá mooooc Bilušééééé ))

Jinak dnes svítilo slunko, pipky asi někde taky pípali, v Alzhajmr ústavu měli volno, všichni na sebe byli hodní, usměvaví...a pak se vrátila z vánočních prázdnin moje duposousedka!!!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:51
- Nahlásit

málem jsem zapomněla, dneska jsem byla nasratá...
vyhodil mě jeden chlap sice ne sprostě, ale co si jako myslí
na louce jsme čekali na kámošku s JTR pak tam přišel chlap s vymarákem, ten pořád pobíhal kolem mojich kníraču, tak říkám tomu chlapovi, že jestli těm mým nic neudělá, tak ho může k ním pustit, natož mi hnusným suverénním tónem povídá, že tady jako cvičí stopu a my mu po tom tady šlapem a jesti bych byla hodná a odešla bych.... co si myslí idiot, ta louka je tam pro všechny, pak jsem potkala jinou kámošku a ta říkala, že to je její soused a že je praštěný, ten vymarák nemá ani roček a prý ho vůbec k žádným psům nepoušní a že pán je pěkně zasranej suverén

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:02
- Nahlásit

Monty
stopu jo teď na sněhu jo s mladým psem jo tý jo

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:10
- Nahlásit

Eldoguero
jj, v tašce měli chcíplého krocana a pak šla tím směrem kámoška s labradorkou, no měli štěstí, labradorka je strašně žravá, by jim ho ukradla ami by se nestačili nadát
byl to blbec fakt, nevím co si myslí hňup, chodí tam venčit plno hafů... příště idiotovi něco řeknu, navíc chudák pes, neví co to je si pohrát s pejskem, takového idiota jsem dlouho nepotkala, kdyby jsi slyšela jakým stylem mi to řekl... neřval po mě, ale tak aragantně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:12
- Nahlásit

sem nasraná poněvadž sem v hokně na noční a ještě další noční mě čeká

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:17
- Nahlásit

Monty
a znám ho?

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:26
- Nahlásit

makrel
nevím, když ho zná Radka, tak by jsi ho mohla znát, je to takový chlápek + - kolem padesátky

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:27
- Nahlásit

Monty
jestli je to mladý pes a není tu dlouho, tak tu někde bydlí. chodína vodítku.

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:28
- Nahlásit

makrel
jj, nemá ani rok říkala Radka, říkala, že bydlí myslím ve stejném baráku jako Radka

Yves
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:46
- Nahlásit

já bych si s dovolením taky ulevila..

***** ** ******* *** **** ******* *** **** * ******* * ******* ************. ***** ******* *** ** * ***** ******* ********!!!

Nebojte se, nezačalo sněžit. přeji hezký den!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:05
- Nahlásit

Yves
bys to mohla trošku rozvést...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:08
- Nahlásit

Monty
natož mi hnusným suverénním tónem povídá, že tady jako cvičí stopu a my mu po tom tady šlapem
já jen f krátkosti...dyš se mi ten kretén chystal zrovna srát na lomu,taky sem nebyla úpa fstřícná
Biluška
Tak ještě můžeš nechat o těch deset čísel přesekat elektriku
zistim kolik by to stálo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:17
- Nahlásit

Monty
tak to asi chtěli dělat vlečku zřejmě, no ale stejně teď v zimě na sněhu s mladým psem na louce, kde se chodí venčit spousta psů hm...

Yves
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:40
- Nahlásit

davidkova renata
no řekněme ve vší slušnosti, že mě dokáže někdo nasrat dvěma slovy.. že on se dokáže urazit, když mu řeknu upřímně, že má hovězí nápady, a ještě jsem to řekla docela slušně (řekla jsem, jestli není vožralej, že má divný kecy..) uznávám že jsem zrovna měla rejpavou a asi to nebyl nejvhodnější způsob a chvíle, ale reagovat na to tak, že se otočí na podpatku a vsadím se, že se mnou min. dva týdny nepromluví, protože ho znám.. no to snad nééé

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:43
- Nahlásit

Yves
Předpokládám, že řeč je o samečkovi. Ti mají hovězí nápady fšichni, ať sáhneš kam sáhneš . Tak ho nech jít a vyber si na ty dva týdny jiného, dyť je jich všude dost

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 20:46
- Nahlásit

Yves Po dobu, co nebude mluvit, mu nevař, neper a neposkytuj sex. On rychle rozváže.

Yves
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 21:45
- Nahlásit

pche! mám přece psa sice nedodá sex, ale jinak je jak chlap - chrápe, krká, prdí, sežere kdeco ale lísat se umí taky dobře
ať mi všichni chlapi políbí pr**l :-D za to žádnej chlap nestojí, abych se kvůli němu trápila.. tak jsem si zanadávala a je to zas dobrý

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 22:31
- Nahlásit

Mě ser...češi.Stačí se vracet z ciziny a poznáte,že jste v ČR.Odpadky po škarpách,silnice rozbity,atd...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 09:48
- Nahlásit

Tá ta
Tak tos asi nebyl v Africe a v Asii. Ono "zahraničí" není jen Německo, Holandsko a Švědsko (a podobné země).

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 09:59
- Nahlásit

Eldoguero
přesně tak, navíc jsme se hledali s kámoškou jak blbci... protoře jsem nebyla na domluveném místě

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Měl jsem např.tu ,,čest" strávit 3 měsíce v Pakistánu a i v Egyptě jsem byl.Tedy mimo evropu,když už to zmiňuješ.Ale myslím,že není třeba srovnávat ČR k těmto zemím a doufám,že tam až nespadnem.(aspoň prozatím).Já jenom reaguji na název fóra a proto jsem napsal to co jsem napsal a stojím si za tím!
Např.cesta na Grossglockner je lepší jak některé naše hlavní tahy,či dálnice.
Co mi vadí je to,že když jdu s berňákem lesem nebo po poli najdu hromadu petek,nebo dokonce televizi,sedačky z aut a to i v místě,kam se auto nedostane.Dnes jsou všude sběrný dvory,tak proč to lidi odhazujou po škarpách?
Nebo ať nechodím daleko,co třeba počmárané fasády od sprejerů,vagóny metra atd.
Jo a ať se trefím do vlastních řad,taky často uklízíme před našim plotem po venčení cizích psů,když to tam majitel psa nechá.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 12:47
- Nahlásit

Tá ta
najdu hromadu petek,nebo dokonce televizi,sedačky z aut

simtě, co si stěžuješ, takovejch krásnejch věcí najít, víš kolik to stojí? a ty to máš zadara

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 12:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
Když mi písneš adresu,rád ti je budu zasílat a to bezplatně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 12:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
simtě, co si stěžuješ, takovejch krásnejch věcí najít

http://www.youtube.com/watch?v=0RG6qAWHsoY&playnex t=1&list=PL3D4FA51707E84C06&index=81

Tá ta
jako češi prasata sou,to jako jo..

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 13:34
- Nahlásit

Tá ta
jj, máš pravdu, lidi jsou hovádka... taky se nervuju, kdysi jsem to nějak nevnímala, ale od té doby co mám hafa popelnici tak jo

Yves
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 13:59
- Nahlásit

Monty
taky mám čtyřnohou popelnici.. tuhle jsme šli venku, raťafák zaplul ladně do křoviska a už to ládoval.. nějaký magor vyhodil ani nechci vědět co,podle toho smradu to mohlo být klidně i zvíře! do igelitovýho pytle a šup s tím do křoví na poli.. lidi jsou fakt nenapodobitelný (a nazývat je prasetem je pro prase urážkou na cti!)

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 14:11
- Nahlásit

jsem stále nasraná, protože jsem nemocná.musela jsem dneska zůstat doma.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 17:14
- Nahlásit

Sem nasraná, drahý vyhodil kosti od pečeného kuřete do odpaďáku a psi to samozřejmě našli a vyžrali. Samozřejmě nevím, kerý pes to byl. Takže sem jak debil sháněla zelí a snažila se to do obou psů narvat. Doufám, že to bude bez následků. Debil

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2011 18:41
- Nahlásit

Koukám,že od 3.1. není nikdo nas..ný!?To je supr.Asi se nikdo nedívá na TV.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání