Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro všechny nas...é
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:21
- Nahlásit

Monty
Jo to s těma pezetkama znám, tvoje psíky teda lituju. Já teda žádné pezetka nemám, ale v našem okolí je jich spoustu a také se všichni ti skřítci snažili naše psy bacat a dělat si z nich trampolíny. Já jim povykládla příběh o strašidlech, které mají dlouhé prsty a odnášejí si děti, které zlobí pejsky a všechno vidí od té doby je klid a psi jsou svatí. Chce to výcvik .

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:33
- Nahlásit

Baysha
áá, škoda že jsem sem nevlezla dřív, asi už máš po robotě
i když nevím, jestli je to technický problém, spíš asi nějakej zlej skřítek tam u vás v pc či co
už půl roku mám smlouvu, nějaká p..ka tam zadala k mému číslu špatnou adresu a není moci jí změnit, vždycky jí na moje stížnosti někdo změní, i to vidím na webu a druhej den je tam zase blbě, fakt nechápu
dneska jsem podnikla nový pokus přes diskuzní forum, zatím je to tam dobře, tak uvidím, jak dlouho to vydrží
ale je to teda o nervy

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:45
- Nahlásit

Martinna
Chce to výcvik
my jsme zavření v pokoji a vylezeme raději až odejde.
Ona je fakt spratek, v létě ji bude osm, ale je to rozmazlené a nevychované PZ, já děcka nemám v lásce, ale ji už vůbec ne

Martinna
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 22:55
- Nahlásit

Monty
Aha, tak to vás teda lituji dvojnásob. To my asi máme zatím štěstí na relativně vklidu děti a s troškou fantazie se dají korigovat. A hlavně, zatím všechny děti v našem okolí milují zvířata, takže jde jen o to vysvětlit jim jak se k zvířátkům chovat.To já mám děti ráda, ale musí se chovat slušně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 23:01
- Nahlásit

Ona je fakt spratek
To řeším oko za oko zub za zub-jak mi spratek chtěl kopnout do psa normálně sem ho nakopla taky at ví jaké to je

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Led 2011 23:06
- Nahlásit

danajasa
já už se s ní taky nese.u, protože už má věk, aby chápala určité věci, ona ale dělá i naschvály, když nejdem doma, má zakázano vodit Montyho na vodítku (není s každým psem kamarád) samozřejmě to nedodržuje, ale za to může i moje mamka, že jí to dovolí
nejhorší je, když jí něco řeknu, už mám nervy, tak jí to kolikrát už řeknu hnusně, tak se semnou pak třeba i 3 měsíce nebaví můj bratr

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2011 22:34
- Nahlásit

Monty
3 měsíce nebaví můj bratr
Klíd se mnou se neska nebaví ani záchodové prkénko a schody doma

Papi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 17:42
- Nahlásit

Jsem nasraná,protože moje malá 5měsíční fifinka má problémy se srstí a kůží,má po sobě pupínky ze kterých se udělá stroupek,který odpadne i s chlupy už je chudák celá tečkovaná......a vet neví co by to mohlo být,demodex se po opakovaných seškrabech nenašel,hypoalergení granule nepomohly,cpu do ní lososový olej a Dermazyme zinc a nelepší se to.Moje nervy......mě to táááák sere.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 18:31 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Papi
Kámoška měla něco podobného, ovšem u modře zbarvené feňule - tam byly problémy s kůži v genech. Pomohlo jí podávání nějakého přípravku s aloe vera od firmy LR (dělají i kosmetiku atd. pro lidi). Ona byla na nějakém semináři té firmy a dýluje to, tak to vyzkoušela na svém psu a bylo to OK. Jeden kluk ze cvičáku potvrdil, že ho podobný přípravek od téže firmy postavil na nohy po nehodě tak, že i primář na chirurgii zíral. Toto není reklama Já teda zatím všechno řeším úpravou stravy a bylinkami, takže nemám osobní zkušenost

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 18:32
- Nahlásit

Papi
hypoalergení granule nepomohly
Vyprdni se na granule a dej jí maso

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 18:39
- Nahlásit

corgilady racine,ttedy LR je super,mam z aloe vera skoro vse,muzu doporucit,nejsem dyler.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 18:40
- Nahlásit

Papi
Jsem nasraná,protože moje malá 5měsíční fifinka má problémy se srstí a kůží,má po sobě pupínky ze kterých se udělá stroupek,který odpadne i s chlupy už je chudák celá tečkovaná
Nektery fifinky timhle stylem prelinavaji. Jine fifinky mohou mit treba problem se stitnou zlazou (zjistis po krevnim rozboru) ci pri ataku nejakych vnitrnich cizopasniku (tasemnice, giardie - zjistis po nekolikadennim sberu bobku a naslednem rozboru). Nektere fifinky mohou mit pri podobnych problemech ucpane analky kanalky, ac nesankuji (vyresi vymacknuti u veta).
A ja sem nasrana, protoze tak krava Kremyl si zase vcera sundala pres noc obvaz a takhle se ji skutecne ten jeji servanej polstarek NEZAHOJI!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:02
- Nahlásit

Fifi
ajajaj, polštářkové se hojej blbě a dlouho - kámošky briárd to měl šitý, stalo se mu to na začátku prosince a ještě teď, i když už je srostlej, dostává na lítanice botu. Ať se vám Křemenáč brzy zahojí!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:23
- Nahlásit

Papi
Jsem nasraná,protože moje malá 5měsíční fifinka má problémy se srstí a kůží,má po sobě pupínky ze kterých se udělá stroupek,který odpadne i s chlupy už je chudák celá tečkovaná

Jestli vet nediagnostikuje něco z toho o čem psala Fifi, tak zkus tohle:

Mojí Žofce to pomohlo po pár dávkách... Se srstí měla problémy už když si ji máma brala z útulku. Chvilku to bylo lepší, chvilku horší, ale skoro pořád měla na hřbetě místa s mastnou kůží i srstí a pupínky jak o tom píšeš.
Teď se jí to opravdu výrazně zlepšilo. Provize nedostávám

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:34
- Nahlásit

Fifi
A ja sem nasrana, protoze tak krava Kremyl si zase vcera sundala pres noc obvaz a takhle se ji skutecne ten jeji servanej polstarek NEZAHOJI!

Tak krávě Křemílkovi vyřiď, že je pěkná koza .

Já zas byla pekelně nasraná a eště ke všemu strachy bez sebe včera. Pipka Žofka zas po dlouhý době skočila Hipíkovi na hlavu a vokusovala mu čupřinu, ten už se fakt nasral a zubama jí přimáčk k podlaze, ale neskousnul.
Žofka, ač žádný zranění nemá, se fakt a doslova psychicky zhroutila.
Celou noc přerušovaně dýchala, třásla se, pohybovala se jak mátoha, oči zatažený, hrůůza. Po hodinách jsem kontrolovala dech, třas, teplotu, prohmatávala bříško, nohy, krk....
Hipík seděl u jejího pelechu a vypadal jak umučení bóží. Chjo, ráno lepší, dopoledne dobrý a večer už to zas byla oprsklá (ale mnohem opatrnější) pipka Žofka. Teď ležej na pelechu, zadkama natištěný na sebe .

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 19:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Žofka, ač žádný zranění nemá, se fakt a doslova psychicky zhroutila.
Heerecka jedna. Pan Hipík mel plne pravo se ohradit, a myslim, ze priste mu da ta stenice pokoj. At se hrouti, hlavne ji hodne muchtlej a lituj, chudobku ubohou. Ag dostala sekanec od slecny Sadlo zcela nepravem, pri snidani upad kousek mnamky a Sadlo si myslelo, ze ikdyz to upadlo Ag, tak ze to je jeji a chnapla po ni. Dostala po tlame, jen to hvizdlo, pak musela este trpet, kdyz sem upoustela nerada jine mnamky a nesmela si to vzit ani jedna. Jsem tyran.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:04
- Nahlásit

Fifi
Heerecka jedna.
Jo, tak jsem to přesně brala první dvě hodiny .

Když jsem je pak brala na procházku, tak Žofka, místo aby se vyřítila a hulákala, že de ven a světe třes se, se jen pomalu zvedla a jěště ve dveřích se na mě smutně podívala, jestli jako fááákt musííí. Místo torpéda který lítá někde nad náma, se za námi šouralo nahrbený klubíčko, které se po pár krocích zastavovalo.

Když jsme se vrátili, zkusila jsem test s jídlem. Žofka je pažravá a když de o žvanec nezná bratra ani sestru a okradla by i stařenku nebo sirotka.
Když jsem jí dala pod čumák granuli, otočila hlavu. U sýru a salámu jěště k tomu začala tiše plakat a třást se, tlamu zaťatou a oči zoufalý. Neříkej, že tohle by nevylekalo i tebe ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Neříkej, že tohle by nevylekalo i tebe
NE!
Když jsem jí dala pod čumák granuli, otočila hlavu. U sýru a salámu jěště k tomu začala tiše plakat a třást se, tlamu zaťatou a oči zoufalý.
A kaviar si nenabidla?!!! Se nediv, ze mela oka zoufaly.

A ted vazne, moh ji treba hnout se zadama. treba. Nebo to je fakt jen prevelika heerecka a soby hnusec urazeny. Proste sleduj ji a uvidis, hlavne ji uz nepodstrojuj.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:12 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Pan Hipík mel plne pravo se ohradit

Ale o tom žádná, blbý je, že pan Hipíka má 30kg a štěnice prťavá 6...

Navíc má pochroumanej krk pod bradou (starý zranění), na to přišla vetka při první kontrole. Na hrtanu má hmatatelnej dost velkej výstupek, kterej tam nemá co dělat. A Žofka se kvůli tomu občas zakucká. Nejspíš jí někdo hodně brutálně vycukával nebo vyvěšoval, dle veta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:16
- Nahlásit

Proto sem ti to ve vaznem tonu editla vyse, taky me napadlo, esli si nehnula nekde s necim. Proste ji sleduj, teplicko na zada a klidovej rezim, vsak ty poznas, kdy mas jet k vet, ze je neco spatne.

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:18
- Nahlásit

Fifi
A ted vazne, moh ji treba hnout se zadama. treba. Nebo to je fakt jen prevelika heerecka a soby hnusec urazeny.

Herečka je, ale takhle dlouho a důsledně, to už by bylo na Oscara...

A nepodstrojovala jsem jí, jen jsem jí testla, jak jsem psala. Až ráno dostala svou obvyklou snídani, kterou bez keců, pláče a pruzení pomalu snědla.

A když jsem si se psama hrála na zahradě, jen smutně koukala jak ostatní lítaj a chytají hračky a VŮBEC se nepokoušela jim je ukrást...

PS: pošli kaviár

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:22
- Nahlásit

Fifi
Proste ji sleduj, teplicko na zada a klidovej rezim, vsak ty poznas, kdy mas jet k vet, ze je neco spatne.

jj, kdyby to už teď nebylo mnohem lepší, tak se tu nevykecávám Tak vona jí lekce určitě neuškodí, ale zas ne taková, abysme trvávily život po veterinách... chjo, hajzlíci, chlupatý, mrňavý, přerostlý...

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:30
- Nahlásit

Su apsolutně, totálně nasraná, šíleně a stoprocentně. Dneska mi prodavačka nepřišla do práce, prostě se neotevřelo. Volal mi dodavatel, že stojí před prodejnou a máme zavřeno. a to bylo, prosím, v půl osmé a otvíráme v šest. Celej den jsem jí volala, měla jsem schízu, viděla jsem ji ležet někde v příkopu nebo na JIPce, vona dokalí ve čtyry odpoledne s dementní historkou a neschopenkou. Lidi, chápete to??

Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:36
- Nahlásit

kinta
s dementní historkou

A co měla za dementní historku? Měla aspoň hlavu v gypsu, když nemohla telefonovat, nebo tak něco?

kinta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 20:39
- Nahlásit

A co měla za dementní historku?

Její telefon si vzal omylem její přítel a ona má od rána čtyřicítku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:25
- Nahlásit

kinta
. Lidi, chápete to??
Chápeme. Moji zaměstnanci mi to dělají taky Bez pardonu je vyhazuju, sem tvrdej kapytalysta

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 21:30
- Nahlásit

kinta
Bych ji zabila, souhlas s Biluškou, vyhazov na hodinu za hrubé porušení pracovní kázně a nazdar

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 22:39 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

kinta
Nemocný pracovník musí dát zaměstnavateli vědět, že je nemocný, v rozmezí až 3 dní, co si tak vzpomínám. Takže bych to na poprvé nehrotila. Vyrazila bych jí až po opakování nebo jiných excesech.

Papi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 23:05
- Nahlásit

corgi....
noooo moje fifinka je modrá,taky mě napadl syndrom blue dog, jak se jmenuje ten zázrak s aloe vera LR,beru všechno už jsem z toho na prášky
Hipík a Tonička a Rozinka....
fifule má tu srst spíš suchou než mastnou.......pipka Žofka může mít zhmožděný hrtan a hnutou krční páteř...stalo se mi něco podobného,když Papi vysvětloval Kokorouškovi, že na něho u jeho misky vrčet nebude stylem fláknutím o zem a držením pod krkem (dušením) pustil ho, až když jsem na ně chrstla vodu dacan jeden.Kokorouš chodil týden s hlavou na bok a asi jeden den nechtěl žrát a těžce polykal,po cca. týdnu v pohodě...

Fifi...
krevní testy na štítnou žlázu už jsem taky dělala...análky taky...na všechny možné parazity má Spot....já už nevím,já už asi nejsem nasraná....já jsem zoufalá
Biluška..
už se stalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2011 23:08
- Nahlásit

Papi
na všechny možné parazity má Spot....já už nevím,já už asi nejsem nasraná....já jsem zoufalá
Mohu-li se zeptat jaky spot? On ne kazdy spot je na vsecky endoparazity...

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 54 . 55 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání