| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:46
- Nahlásit
Eninka
tak snad to bude dobry... unas to taky vypada, ze si nekdo koupi dum od vedle, kterej je prazdnej celou dobu, co tam sme... apatri sympatickym starsim manzelum se strednim kniracem, takze pohoda kdyz tam byli, ale mam strach co ti novi...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:50
- Nahlásit
cernej caj
ale mam strach co ti novi...
no právě, to je vždycky sázka do loterie. A mít nějakýho zlýho souseda, tak to je tak na odstěhování, tak snad budeme mít obě štěstí. My jsme měli kdysi s ex chalupu, nádhernou stylovou chalupu na Vysočině a tam, hned vedle stát vybydlenej barák, hodně let tam stál. A jednoho dne jej koupili nějací lidé z Ostravy. Děsila jsem se, že je po klidu a kdo to bude. No, vyklubali se z toho manželé s dvěma dětma, úplně skvělí, paní furt nosila napečený buchty, soused nám sám od sebe třeba posekal trávu, poklidil dřevo na topení atd atd, bylo to bezva.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:56
- Nahlásit
Eninka
jojo, hrozne zalezi, tak snad to bude dobry v obou pripadech
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 20:35
- Nahlásit
kdyby sis chtela vyplnovat
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/32123/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2013 21:50
- Nahlásit
cernej caj
Dík. Dám to na FB, ať má holka víc odpovědí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2013 19:33
- Nahlásit
Vlčáčková
musím ti požalovat, že tvoje oblíbenkyně Eninka mě pěkně štve.
Jelikož má alergii na lepek a nic ji tolik nezajímá jako buchty a jiné výrobky z mouky, tak já dneska dělám schválně palačinky z bezlepkové mouky a ona je nechce. Ta mouka je taková matlavá a pracuje se s ní nepoměrně hůř, než s normální a já stojím hodinu u plotny a ona mi na to hodí bobek.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 08:50
- Nahlásit
Eninka
jestli potrebujes dojidaca, dej vedet, palacinku bych si dala
ale kdybys to nedelala kvuli ni, tak ti to sezere vsecko ve chvili nepozornosti, co
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 09:09
- Nahlásit
Eninka
Haha. Eninka je prostě koza Róza. Mlsná a vybíravá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:58
- Nahlásit
Vlčáčková
v kolik doporucujes sledovat perseidy?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 12:59
- Nahlásit
cernej caj
Včera večer.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 14:08
- Nahlásit
dneska nebudou? nekde psali ze i v noci z 12 na 13 a vcera sem to prospala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 14:39
- Nahlásit
Dneska taky, ale ne taková četnost. Jen pár. Tak klidně koukej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
Vlčáčková
aha tak kvuli tomu asi vzhuru nebudu... leda by sli fakt videt treba kolem te 9h
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:29
- Nahlásit
cernej caj
Furt. V podstatě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 15:30
- Nahlásit
Tedy přesněji: furt za tmy.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:30
- Nahlásit
cernej caj
Promiň, já jsem nějak pomotala dny. Dneska se jdi dívat!!! Já si tak zafixovala noc z neděle na sobotu, že jsem suverénně přehlížela datumy. 12. je dnes, takže dneska je maximum. Sorry, už jsem si vrazila facku!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2013 18:43
- Nahlásit
cernej caj
největší zloděj všeho doma bývala borderka. Semtam ji tady mám jako au pair a vždy ukradne vše co jde. Nedávno s ní byla Jana (nová panička) na nějakým grilování, či čem, a všichni tam měli připravený klacíky se špekáčkama, opřený o lavičku no a na skok někam poodešli a když se vrátili, zůstaly jenom holé klacky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 17:54
- Nahlásit
Vlčíčku
ty máš ten telefon už půl dne vyplej schválně, nebo seš vybitá? Ozvi se
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2013 22:08
- Nahlásit
Už jsem nabitá. Trošku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 19:47
- Nahlásit
Ahoj Vlčice
nahrála jsem ti to "Chcete mě"....nebereš tel. tak jsem ti jen chtěla říct, že tam asi nebylo to, cos myslela, ale nevím, možná tam říkali jiný jména těch psíků
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 20:28
- Nahlásit
Ahoj.
Díky. Sabinka a Richard.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 21:35
- Nahlásit
Díky Tobě jsem se přežrala. A při úklidu jsme pod kolejnicemi našli úžovku, ale jinou než byla ta první. Tahle byla víc do hněda a hlavu měla světlou. Ale stejně to nebyla zmije, jak tvrdil Milda, bo to poznám podle lebeně.
Dneska to možná byla užovka hladká:
V obýváku minule byla užovka obojková:
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 08:08
- Nahlásit
Vlčáčková
Ahoj užovko Žofko, já ti včera usnula a až dnes našla tvé fotografie užovek z obýváku, hele, proč máš v obýváku kládu dřeva?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 08:40
- Nahlásit
hele, kdyz ste tu tak obe, mam dotaz, jestli nekdy neudelame nejaky sraz u eninky? odpoledne po praci na chvili?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 08:45
- Nahlásit
cernej caj
jé, to bysme mohly, kdybys mi volala, mám nové číslo mobilu, tak kdyžtak ti zavolám a pošlu to nové. Dneska mi soused dovezl 5 l kalvádosu, takže dobroty na pití jsou k dispozici a Vlčice stejně moc nepije, ta bude řídit, tak jí dáme ssebou domů. Kdy by se ti to hodilo přibližně?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 08:55
- Nahlásit
Eninka
ok, tak pak nekdy brnkni, nebo posli (volat spis po praci, po 15.00). me se hodi idealne pondelky. Pripadne ctvrtky, oba dny kolem 16.00 klido uz u tebe) ale tento tyden nestiham. od pristiho uz je mi to jedno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 09:52
- Nahlásit
cernej caj
hele, kdyz ste tu tak obe, mam dotaz, jestli nekdy neudelame nejaky sraz u eninky? odpoledne po praci na chvili?
Varuju Tě! Ale pokud si nedáš říct, tak jsem pro.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 09:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Varuju Tě
jestli myslíš před sebou sama, tak to souhlasím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Ale pokud si nedáš říct, tak jsem pro. za odmenu ti mozna donesu pytel
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:23
- Nahlásit
cernej caj
mozna donesu pytel
to jakože strčíme Vlčáčkovou do pytle? Mohly bysme si zahrát hru "Obušku z pytle ven"
|