Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 15:09
- Nahlásit

Čau pani.... tak už sem Tě prokoukla žes to Ty... tady Pumpa a lední medvjěd Clarke.... jak je na tom malej? Myslim, že pes jako von se i v tomhle vjeku srovná se fšim....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 21:41
- Nahlásit

hele pani, jako Tobě tady někdo založí téma a Ty to ouplně ignoruješ....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:14
- Nahlásit

No, nazdár!!!!!! Co Ty tady???
Malému se ztratily ty náhradní koule.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:20
- Nahlásit

Vlčáčková

no huráááááá!!
já už tady dlouho léčím si tu duši s virtuálními, nicméně reálnými přáteli a pozoruji dění kolem čoklů...

neboj, až ho příště podrbeš zase se vobjeví....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:23
- Nahlásit

Nechceš jít radši na www.mija.estranky.cz? Tam je milo a příjemno. A sranda. Tady je většinou diskuze z velké o tom, že někdo držkuje a vytahuje své zásluhy. Chci tu vydržet jen kvůli těm psiskům od paní S. a kvůli těm asi pěti holkám, co jsou na tom původním fóru. Jinak bych zmizela zpátky na miju.
Ty tu kamarádíš s kým?

Jinak pinďoucha zkontroluju zase v pondělí, až přijdu z práce. A jak tam zase ty dvě náhrady nebudou, tak bude zle!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:25
- Nahlásit

A co dělá Pumpa starší? Lije do sebe na hv. víš co, že jo?? Já jsem tam zapomněla ten nákup od fruťácké pumpy. Koupila jsem 5 l a chtěla si tak 2 l odlít do Brna. A nic. Skleroza, no.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:26
- Nahlásit

Vlčáčková

já chodím k Davídkům, je tam veselo, nikdo se tam nehádá a kecaj se tam takový kraviny, který Tě odreagujou. Nikdo Ti nic nevyčítá a je tam pohoda. A hlavně, když změníš téma na vážný a potřebuješ radu, dostaneš ji a většinou je spolehlivá....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:27
- Nahlásit

To je: pro Davídkovou Renatu?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:30
- Nahlásit

Vlčáčková

yes.. jinak stará Pumpa baští buchtu co sem upíkla a dávámě si bílej čaj....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:34
- Nahlásit

Já se chodím odreagovávat sem: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/petr-klan.ph p?itemid=9483
Nebo na blog tamtéž od Zdeňka Broma a jiných zajímavých blogerů. Je tam dost politiků, ti jsou většinou k ničemu. Ale mnozí nepolitici reagují na čtenářské příspěvky. Například Dušan Dvořák mi nabídl pomoc s Vaškem Knollem z pardubické hvězdárny a jeho nádorem na mozku. Jenže Vašek asi týden na to umřel. Schválně se tam podívej, například Tolacz a Metelka - meteorologové mají taky zajímavé příspěvky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:35
- Nahlásit

Takže Ty jsi v tom místě neřesti teď taky? I s Clárečkem?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:53
- Nahlásit

Vlčáčková

gde myslíš?, u Davídkojc nebo na hvjězdárně?

tady je jedinej problém, tady jsou holky, co čoklům zasvětili celej svůj rozumnej život. Berou si ty nejhorší psy, vytahujou je hrobníkovi z lopaty a maj jich taky třináct. Vím, že pro Tebe je to téma blízký, ale nesmíš k nim přistupovat jako starej mazák, ale trochu volnějc, páč Tě berou jako "nováčka" nechci Tě teď poučovat, jen tak...

a já pesanům zatim neumim pomoct, tak, jak by to potřebovali a jak by to mělo bejt, tak se alespoň snaim pomoct těm co přijdou na kliniku a podobně....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:05
- Nahlásit

Myslím hvězdárnu.

Ježíš mě minule nalomil. Tak teď koukám na tohle: http://www.supra-dalekohledy.cz/dalekohledy/astron omicke/schmidt_cassegrain/OTA.html
Cassegrainy-Schmidty. Hmmmm. Jsem si tu blahem krůpla do textilu. Tak kolem těch 30 cm průměr, to by bylo úžasný.
Ovšem chce to nejdřív asi sehnat sponzora!

Vlčkovi začínají mizet stehy. Zdá se mi, že měl stehy normální, ale mezi nimi jakési "spojnice". A ta jedna, mi připadá, že zmizela. Už mu asi 3 dny nedávám kornout, on si to olizuje, ale má to perfektní.

Tady se člověk nemůže na nic zeptat ani nic nepsat, aby hned někdo nezačal řvát. Stále se tu někdo cítí být ukřivděn, uražen, dotčen. Já na to seru, ať si pindaj. Akorát mě štve, že zasviňují fórum. Dámy si myslí, že nikdo jiný nic nedělá a ony jsou ty nejskvělejší. Myslím, že Alenka z Miji má daleko víc zásluh, než několik zdejších dam dohromady, ale nijak se neprsí. Je slušná, vtipná, milá. No, každej jsme ňákej, že?

Nebudem se tu o nich bavit, jo? Některé příspěvky nadepsané určitými jmény ani nečtu, to je škoda času.

Máte tam jasno?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:09
- Nahlásit

Vlčáčková

je tu pytel, náfštěvníci přišli. chystá se na víkend hnusný počasí, no přece nebude hesky...

nenech mu to lízat, i když to vypadá oukejový, může to vylízat až na kost a bude z toho průser...

no jo, Ježíš je blázen... pak zabředne do odbornejch termínů a ztrácím se, tak jenom kejvu.... nesmí ale položit kontrolní otázku, to sme pak v řiti...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:17
- Nahlásit

On to zase tak moc nelíže. Vždycky, když se na to podívám, má to suchý.

Tady je jasno. Vyslala jsem psíky se samovyvenčit na noc. Vlč. chytil od holek zvyky. Takže se v poli vyvenčí, počuchají si a vrátí se ke dveřím. Astř. zaštěká a já otevřu. Jsem ráda, že to tak okoukal. Od té doby, co jsme přijeli, se mi ani jednou nepokadil doma. Průjem už neměl druhý den po antibiotikách. Akorát jsem, já kráva, jednou poplatla ant. a lék na bolest, a dala jsem mu antb. i ráno, ne jen večer. Vadí to nějak výrazně?

Ježíš nám krom dalekohledů ukazoval i motorečky. Historické. Víš že má i tu se sajtkárou, se kterou nás obsazovali Němci? A jak vyblejskanou!
Každopádně jsem měla dojem, že kdyby Ježíš položil kontrolní dotaz, ztratil by se i Honza.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:22
- Nahlásit

Vlčáčková

myslim, že to nevadí.
No vidíš, jakej je to šikula, hlavně má doma a bude mu dosmrti fajn...

no, jelikož nám pomáhá v bytě, s lakováním podlah a tak, takže se jdem jen narychlovku na něco zeptat a zkejsnem tam dvě hodiny na ekskurzi vo mašinách...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:23
- Nahlásit

Jo a asi budu mít tu šeltičku, kterou jsem viděla poprvé už před rokem. Panička si to rozmyslela v můj prospěch, zdá se.

A ze včerejška ještě jedna snad dobrá zpráva. Zapomněla jsem včera jít k soudu, ale ničemu to nevadí, protože právnička má plnou moc, takže mě zcela nahrazuje. A dostaly jsme od soudkyně úkol - vypracovat závěrečný návrh. Babě vyloučila k samostatnému jednání dvě věci, ani jedna nesouvisí s nárokem mých pohledávek za ní. Takže to vypadá, že jsem s babou vyhrála i tento třetí soud a konečně z ní vyrazím své peníze. Dělá to už asi 100 t., takže je rovnou můžu vrazit do nějakého toho Cassegrainu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:25
- Nahlásit

JO, my tam šli taky tak na hodinku a zkejsli asi tři. Přišli jsme už potmě, protože jsme ještě koukali asi třema dalekohledama.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:27
- Nahlásit

Vlčáčková

útulačku šeltičku? to sou děsný kámošky. Já, jednou až to půjde, uvažuju vo koliji krátkosrstý. Já prostě musim mít velkýho čokla...

neni lepčí vrazit sto litrů do baráku, je to prt, ale lepčí než drátem do voka... nechi říkat hop, ale tedy hodně štěstí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:34
- Nahlásit

Teď je na Slovensku k mání kolie dlouhosrstá.
Ta šeltička je šampionka, chovná fenečka. Není v útulku, je u své chovatelky, ale je jí 9 a nehodí se jí do chovu. Mě se ale hodí na mazlení a na pěkný pokoukáníčko na krásného pejska. Je blue-merle. Bydlí kousek od Vás (asi 30 km).

Tak u nás je u soudu možný všechno. Ale baba sere i soudkyni. A to docela výrazně a viditelně a už nějakou dobu. Víš s čím přišli? Že prý nebudou platit náklady za zahradu, protože prý tam chodili moji agresivní psi!!! Tak jsem vytáhla osvědčení o canisterapeutických zkouškách a byl klid. Soudkyně to zapsala do protokolu, jakože jde o speciální výcvik a námitku jim zamítla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:39
- Nahlásit

Na barák mám ještě 200 tisíc. A zbytek musí počkat. To už stejně budou jen v podstatě podlahy a částečně nábytek, plot a tak. Né, že by nebylo do čeho vrážet peníze. Můžu třeba udělat podkroví, ale takhle už mám 140 m2 obytné plochy, 70 m2 odkladní plochy pod střechou, 50 m2 půdy a asi 70 m2 dílny a boudiček. Tak už se do ničeho pouštět nějakou dobu nebudu. Max. ještě garáž.
Už chci mít stále klid. Dyť už 12 let nic jinýho nedělám, než že opravuju velkou vilu v milionářské čtvrti a pak bourám a stavím chalupu. Taky žít je třeba!!! Takže teď budou psi a dalekohled.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:42
- Nahlásit

Vlčáčková

no tuhle plesnivou bych taky moc chtěla ale kraťasku a góliji. to je dost divný, dyž se jí nehodí, tak jí prodat. Mně se Clarke taky do chovu nehodí a nešoupnu ho pryč. Ale zas na druhou stranu, lepčí, než aby jí vyhodila nebo dala uspat.

lidi si vymejšlej a dělaj neskutečný vjeci. A nejni to jenom u vás, asi to bude všade. Jak mi poslali z Kolína ten platební příkaz a spletli si mně s cizí ženskou z Kolína, no prostě pizdy...

hele pani du spát, svítim na parkovačky. Neska sem měla doma galeje, od vysavače g žehličce. Ale asi se budeme často potkávat, páč krom víkendů, gdy je to slapší, sem chodím poměrně pravidelně, vyléčit si psí duši...

maj sa a pozdravuj pesáty dobrou noc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:43
- Nahlásit

Nepotřebuješ kuchyň?:
http://www.nabytekchomutov.com/s.php
Tam nakupuju nábytek. Je to sice v Chomutově, ale kvalita opravdu dobrá. Byla jsem se tam i podívat. Nábytek je zpravidla zezadu sololi s dřevěnou dýhou, boky a poličky z dřevotřísky s dřevěnou dýhou a dvířka masiv - vše dekor dub nebo nějaká jiná tvrdá dřevina (žádný buk, smrk, borovice). Nemělo to žadné poškození, jen jedna stěna (už je pryč) měla jeden škrábanec asi 13 cm dlouhý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:46
- Nahlásit

No, docela jsem jí musela přemlouvat, než jsem jí dostala. A ještě to není jisté. Trvalo to skoro rok.

Kdybys měla málo úklidu, můžeš naběhnout ke mě!

Val spát, jsi ještě ve vývinu, mladá. Pozdravuj starou Pumpu (pokud bude ještě vnímat).

Zdar!

Já sem moc nechodím. Jen na to fórum ohledně psíků od paní S. Chodím na Miju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:23
- Nahlásit

sem tady sem se sama přizvala k vlčáčkové na fóru

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlin
se mi zdá, že se zviditelňuješ a nevím co ještě ) Jo, ještě jsi přicmrndávač

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:26
- Nahlásit

No, ono to nemá zámek, takže na každé fórum může každý. Ale já si zase z těch svých umím skoro každého vyštěkat pryč.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:27
- Nahlásit

kejtlin
musím se někam přicmrndnout to je úplně jasný

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:29
- Nahlásit

kejtlin
zase píšeš sama sobě? to už tojednou dneska bylo, nebo jsi to nebyla ty?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:30
- Nahlásit

makrel
Koukám, že kejtlin si na rozhovor vystačí sama.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání