| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:30
- Nahlásit
Vlčáčková
skoro každého vyštěkat pryč
se nedám tak snadno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:32
- Nahlásit
Vlčáčková
když tak se pohádá sama se sebou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:32
- Nahlásit
Vlčáčková
makrel
blpky to že se čék jednou nebo několikrát-v mým případě splete se mu smějete
a vůbec můžu psát sama sobě když chci
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
jo ale 2xza den už dost, ne?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:34
- Nahlásit
kejtlin
ůbec můžu psát sama sobě když chci klidně, ale musíš si i odpovídat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:35
- Nahlásit
kejtlin
Jsem v tom fakt dobrá.
V mezidobí vždycky zahlasuju Lipánkovi: http://nejpes.blesk.cz/pejsci-82947-1.html
Tak kdybych měla mezeru v odpovídání, hlasuju. Já mám tak pomalý internet, že když spustím operaci, tak strašně se loudá, až v půlce zapomene, co měl dělat a radši nedělá nic.
Nekecám!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:37
- Nahlásit
makrel
to nebylo dneska, ale myslím v pátek
Vlčáčková
jééé to máš asi vysokorychlostní jako já, nemáš náhodou připojení přes USB?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:37
- Nahlásit
Tak já jdu spát, bude se mi zdát o svalnatých bez mozku. Zbytek vám přenechávám, Dobrou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
makrel
Ano, to jsou takové ty schizofrenické stavy, známé i od sněžného muže. Protože jak zjistil Jára Cimrman, sněžný muž byl tajnosnubný a proto ho Jára pojmenoval JáTy, což Angličani zkomolili na Jety. JáTy se taky hádal sám se sebou, jak Jára C. doložil i pravděpodobným překladem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:39
- Nahlásit
makrel
já pudu za chvíli taky něco počíst, třeba i usnu, zejtra ráno vstávám do práce a budu vypydat jak dvakrát vyblitý zélí, jako by nestačilo, že vypadám normálně blbě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:40
- Nahlásit
makrel
Dobrou, dezertére.
kejtlin
Nikoliv. Jsem hrdá majitelka PCMCIA...karty od T-Mobilu. Taky stojí za hovno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:41
- Nahlásit
Vlčáčková
checht vy jste ale vtipné ale toto téma bych vynechala myšleno vážně díky!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:41
- Nahlásit
kejtlin
tož to já usnu hned, s tím problém nemám, a jako zelí vypadám furt. jen doufám, že mě pes nebude v noci budit.Tak sladké sny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:43
- Nahlásit
kejtlin
Jako tu kartu od T-Mobilu???
Tak jo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:46
- Nahlásit
makrel
nebude držim palce nespavost na tebe sešlu až v úterý a středu to budu mít noční
Vlčáčková
ne kartu od t-mobilu jsem na mysli neměla
co že ses rozhádala se mi zdáš v pohodě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:52
- Nahlásit
kejtlin
Určité věci nesnáším. Ale to je jedno. Jsem většinou v pohodě a z toho jako správný cholerik vypěním.
S tátou jsme byli dva cholerici. někdy to bylo u nás zajímavé.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:55
- Nahlásit
Vlčáčková
každej nesnáší určitý věci, já jsem taky cholerik, ale ted´ už to dokážu ovládat, když nechci dokážu nevybuchnout.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 22:59
- Nahlásit
My to máme v rodě. Můj děda například hodil jejich faráře, když začal agitovat, urvanou nohou od židle. Apod. A ještě se k nám cholerici přivdávají a přižeňují. Manželka mého synovce (160 cm velká) tuhle nafackovala dvoumetrovému popeláři, protože byl sprostý na děti. Zamknul se před ní v autě...
No, podle toho taky vypadají rodinné oslavy. Teď mi ale umřela tetička, tak nevím, jestli ještě nějaké oslavy budeme pořádat, vždycky jsme slavili její narozeniny.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 23:04
- Nahlásit
Fuj, to jsem se lekla. Za dveřma vrčení, tak tam letím a dvě psiska nikde. Už jsem myslela, že dovalila zlá fena NO od sousedů. Ale naštěstí jen potvory honily kočičku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 06:55
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj, včera jsedm odešla bez rozloučení, ale když jsem popátý psala, že jdu spát a popátý to spadlo, tak jsem to zabalila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
Vlčáčková
Teď je na Slovensku k mání kolie dlouhosrstá.
myslíš tuhle?
ale koukla sem ted na Zvolen KS,a nevidim jí už ,doufám,že blbě koukám..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:45
- Nahlásit
kejtlin
To znám!
davidkova renata
Myslela. Doufám, že jí neutratili, ale někdo si jí vzal.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 19:55
- Nahlásit
haló haló, zdravím....
dneska byl náročnej den bo bílej se koupal a tak nějak sem zjistila, že se nevejde do sprcháče na hvjezdárně, ale co se dalo dělat, našlapala sem ho dovnitř, pustila naň vodu a pjenila sejrákem a von byl tak nešťastnej a prchal, tak sem mu jednu lupla a už byl vesel a neprchal.... teď čeká na véču a je mokrej...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 22:51
- Nahlásit
Ahoj.
Jsi tu ještě???
Netýrej raketoplánka, chudáčka malinkatýho, bezbrannýho.
Vlčounovi se dnes tahaly stehy. Včera si to trubka rozlízal, měl tam trošku krve, ale nejspíš to byl nějaký pohnutý steh. Dnes u veterináře dobrý. Jednou malinko vypísknul a hned na to vyzunknul veterinářovým kočkám mlíko. Naštěstí se veterinářů nebojí, což se divím.
Vyřiď staré Pumpě, že jestli chce, může mi posílat měsíční programy a plány akcí a já jí je budu dávat na svoje stránky do Vaší sekce. A na Vašich stránkách pak může být jen odkaz a Honza nemusí nic měnit, když na to nemá čas a Pumpa st. nemá přístup. Já to vždycky vyměním a z Vašeho odkazu to skočí rovnou na patřičnou stránečku u mě. A můžu to přikládát i jako wordovský soubor pro případné stažení nebo vytištění. Už tam takhle mám u úkazů mapky. Úplně by mi stačil ve wordu ten plakátek, co vždycky lepí na dveře.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 22:53
- Nahlásit
davidkova renata
Někde jsem četla, že jí někdo chtěl. Snad si jí tedy vzal.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 23:24
- Nahlásit
Vlčáčková
vyřídím, vyřídím....
netýrala, ale moc sekoupal a jak dlouho schnul na chalupě, tak se mu trošek zapařila kůže potřeboval koupnout v síráku, aby ho to nesvědilo a nevypadalo... Jinak jsmese byli navočkovat a má z toho takovou reakci, že i Jelda koukal jak vejr. Ouplně prosáklý sliznice, uši zevnitř strupaný, furt si drbal hubu, houbu ouplně nateklou, no děs, píchnul mu jakýs antihistaminikum a snad to bude oukejový, zítra deme na kontrolu, tak se uvidí....
teď du chrupkat, sem jak mrtvola, tak mně vysílilo to koupání nebo že by ta velká véča?
dobrou s kobrou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 23:34
- Nahlásit
Že koukal "Jelda", to koukám zase já. Ještě řekni, že přišel o řeč a upadnu v mdlobách od PC.
Dobrou noc, ať Tě štipky mouchaj celou noc.
A pozdravuj Pumpu starší.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 20:26
- Nahlásit
Psíček
cau hajzliku, cekam na vysvetleni, proc mi neodepisujes na maily.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
Psíček
ale vis, ze laska je jako vecernice?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 21:10
- Nahlásit