Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:23
- Nahlásit

Vlčáčková
to je nějaká novinka? ještě před několika lety se tam psy mohlo naprosto normálně a legálně, sami sme tam párkrát byli...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:27
- Nahlásit

A já na vlastní oči viděla cedulku se zákazem. Říkala jsem si, proč? Když v Ústí se smí. Ale taky to není zrovna letos a asi ani vloni. Radši si to zjisti.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:29
- Nahlásit

pes
do zoo normálně může, tak je tam vemem. Jinak se moc jinam zitra nedostanou chudaci moji Dneska jsem jim chtela doprat poradnou sobotni prochazku, ale na 200 metrech sem se 2x brodila nekolikacm vodou co stoji na silnici mezi poli abych pak narazila na asi 10 cm hlubokou kaluz, do které valila voda z pole jako pominutá... takže výsledek je ten, že po překonání dvou kaluží jsem měla mokro jen v jedné botě a vodu nataženou gatěmi jen ke kolenům a před tou poslední jsem se radši otočila, a šla domů... No aspoň jsem získala zkušenost, že po bouřce a několika denních deštích se v našem konci světa na procházku nedostanu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit

cernej caj
A který to byl konec? Východ Moravy? Nebo snad úplný sever Moravy? Tam dnes byly bouřky - jsem koukala na meteorologický web.
U nás dnes jen okrajově - lijáček a kroupečky. Ale brzo to přešlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 07:18
- Nahlásit

Vlčáčková
No jak jsme se bavili včera, cca 20km směr JV od Brna... takže spíš ten přívalový deštík udělal svoje. O 4 baráky od našeho byli hasiči pumpovat vodu ze sklepa, tak jsem ráda, že můj sklep je už skoro zasypaný.

A jak bylo včera v zoo? vyzkoušela jste si něco nového či zajímavého? A nezmokla jste? nás chytil liják včera hned 2x, poprvé ještě cestou ze zoo...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:00
- Nahlásit

čau pani.... tak jsme se vrátili z chalupy z víkendu a jsme velice zpruzení, že musíme být ve městě. Je to tady vopruz, schody tam schody zpět, když chceme ven musíme napřed městem..... no děs. Táta střelil srnce, už dva, takže Medvjed má baštu, může se toho vařenýho užrat. Tady nic nového, snad by tady mohla v jedný prdýlce za Hradcem jít zootechnička na mateřskou, takže bych šla místo ní.... ale to se uvidí
pozdravuj holky a kluky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit

cernej caj

Jsem ráda, že Vám baráček vydržel bez zatopení. Měla jsem doma dvakrát kroupy a dneska v Brně taky kroupy a hrozný příval vody. Během asi čtvrt hodiny spadlo tolik vody, že valila v proudech nejen po silnici, ale taky po chodníku. Ale po této době přestalo pršet úplně a s Vlčáčkem jsme docela v poklidu vyrazili domů.

V ZOO jsme dvakrát zmokli. Ale pokaždé jsme se natlačili pod nějakou střechu. Prohlídla jsem si tu profesionální techniku. Pěkná moc. Ale kupovat už si nic nebudu, protože jí mám dost a už mi došly peníze.

Abych pravdu řekla, zvířat jsem moc neviděla - už jen kvůli tomu lijáku, ale taky pro to, že jsem se u stánku chytla za jazyk s jiným fotografem a s tím jsme žvanili a žvanili a zapomněli čučet a fotit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 18:24
- Nahlásit

Pumpa

Zdar, tak Medvěd je jistě v dobrém rozmaru, když má srnečky. Taky jsem ráda, že se neprudím ve městě. Ono má sice své výhody, ale ty bych viděla spíš až ve větším městě než v J.H., ale taky nevýhody. Dávám teď přednost před klidem a vůní venkova, oproti hluku, binci, mrakem lidí a smradem města.

Tak Vlčáček už má zase Synergil - má zase zánět na tom zoubku vzadu. Uvidíme, jestli se to nevrátí, myslím, že vrátí. Takže pak se bude čistit zubní kámen, který tam je a zase se počká, zda se to zklidní. Ale obávám se, že ne. Ono ho to i bolí, takže rada - čistit kartáčkem - mi připadá celkem nepraktická. Asi to bude chtít radikálnější řešení.

Co lední medvídě?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:28
- Nahlásit

Vlčáčková

šak Medvjedem myslím Clarka ne tátu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 22:29
- Nahlásit

Vlčáčková

jinak máme steroidy, páč se nám nedaří zbavit těch ošklivých zapařenin a obáváme se většího zánětu kůže bo ten prasák se na chalupě furt válí po zahradě. V neděli jsme našla chcíplého papouška na zahradě, ještěže to Clarke nesežral

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:21
- Nahlásit

Pumpa

Jsem z těch Medvědů u Vás zmatená!
Bekynka má zase takové ty zánětlivé flíčky na loktech. Udělalo se jí to ke stáru a nelze se toho zbavit.
Snad se Cláreček vyléčí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit

Vlčáčková
včera ty 2 přivalový deště byli celkem děs, kdyz jsme jeli vecer domu, aj sme se bali aby nam za brnem v ty ponoreny silnici neteklo do auta

a tak to nevadi, ze jste moc nefotila a neprosla po zoo, hlavne ze jste si ten cas uzila pro vas spokojene

ja mam doma zapujcenou od vcera starsi zrcadlovku s nejakym uplne nejzakladnejsim objektivem, tak musim prijit na to, jak s tim zachazet... kompakty maji jiste kouzlo co se tyce ovladani... i kdyz par relativne ostrych a nerozmazanych fotek se mi podaril uz i vcera, ale metodou pokus omyl a co ktera vec vlastne nastavuje a dela nevim jeste ted

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit

cernej caj

Tady dneska zylezlo Sluníčko, nádherně začalo svítit a v tom začalo lít - Slunce a déšť naráz na jednom místě! To jsem ještě neviděla. Včera jsem si tu vyfotila bouřku, jak procházela. Doslova psychomraky.

Analogy mají tu výhodu, že měly taky automatiku, ale jen na něco, dala se snadno vypnout a taky snadno se dalo nastavovat ručně. Teď než si něco ručně na digitálu nastavím, je to taková doba, že mi zdrhne i šnek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 07:34
- Nahlásit

Vlčáčková
tak ta obloha vam aspon nikam neutece, ne? nemate nekde nejakou galerii s fotkama?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit

Vlčáčková
To máte taky podlahové? tatínek cenu hodil od boku, ale je lepší počítat o něco více... budeme mít podlahové do 2 místností a chodby a do jedný místnosti plus koupelny bude jen normal... no celkově si asi ještě pár měsíců počkáme, přece jen z jednoho platu se tak tak zaplatí hypotéka jinak zase "ušetříme" na kočičce, musíme ji vrátit útulku,protože si za 3 měsíce nezvykla na soužití se psy a bojí se v jejich přítomnosti ze skříně a protože psi jsou s nami doma kdyz jsem z prace, neni moc reseni co s tim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

Vlčáčková
brý den,pani,Livr prosila abych to semka linkla
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10536_2.html
jde o případnou konzultaci s právníkem,no koneckonců je to v těch posledních příspěvcích,díky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 12:29
- Nahlásit

davidkova renata
Díky. Už jsem tam napsala.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2010 12:58
- Nahlásit

cernej caj

Nemám podlahovku. Mám krbová kamna a asi doplním elektrické topení, kdyby se mi v krbovkách nechtělo topit. Mám novou část domu tak dobře zateplenou, že v únoru, když už nebyly ty hrozné mrazy, mi stačilo pět šest polínek a bylo teplo celý den.

Kdybyste potřebovali nějakou podlahářskou radu, tak bych Vám to domluvila u některého mého zákazníka. Zdarma, samozřejmě. Co se ale týče některých podlahářských prací, tak se kolikrát stane, že nákup materiálu je třeba 50 000 a i s prací je to 54 000 a s plnou zárukou a možností reklamovat. Takže je třeba dobře rozmýšlet, zda si koupit materiál s rizikem, že něco neuděláte dobře a pak nevyreklamujete nic, i kdyby materiál byl špatný (třeba nedodržíte techn. postup, který sice nic neřeší, ale některé závady materiálu se na to dají svést), nebo jen trošku přihodit a mít to se zárukou.

Nějaké fotky mám zde: http://picasaweb.google.cz/neureiterova.photogalle ry
Jenže je problém v tom, že nemám čas a mám pomalý internet. Takže skoro není aktualizovaná. Například se mi tam od loňska nepodařila dát Čína, Tibet, Nepál a ani některé meterorologické jevy. Musím si nejdřív zařídit pořádné připojení na internet a pak s tím můžu něco dělat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit

Vlčáčková
ohledně práce, ceny a jiných věcí si nedělám starosti, můj tatínek dělá ve stavebnictví 30 let a není problém vždycky sehnat dobrou kvalitu za rozumnou cenu a spoustu věcí tatínek může udělat sám, takže v tomhle naštěstí máme výhodu.

Jinak v té vaší vsi mám příbuzné, i když vzdálené. Nějací Holešovští s jedním, poprípadě dvěma malinkými dětmi.

a fotky nektere se mi moc libily, hlavne ty s oblohou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 17:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

cernej caj

Chci taky takového tatínka!!!

Holešovské neznám, neznám tu skoro nikoho a ještě méně jménem. Časem snad to zlepším.

Díky za hodnocení fotek. Mohla bych se taky někde podívat na nějaké fotky?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit

Pumpo

Už jsi viděla C/2009 R1 McNaught?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 07:47
- Nahlásit

Vlčáčková
ja mam fotky [url=www.mawenzi.cz]tady[/url], jenze uplne prumerne fotky cloveka, kterej moc nema cit...

jojo, tatinek k zahozeni neni ale nedam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 10:08
- Nahlásit

cernej caj

Díky. Úplně dobře mi to nefunguje, ale až se zrychlí můj NB, půjde to určitě líp a pak se kouknu pořádně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 11:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Jak se dá diskriminovat celá vesnice??? U Vás asi někdo nezná cizí termity, že?
Vesnice se dá diskriminovat velice jednoduše. Pan starosta uzavřel nějaký komplot s firmou co staví tlakové kanalizace. Ač dědina leží v prudkém kopci tak byla záhadně zamítnuta spádová coby "mnohem dražší". Čemuž teda nikdo nerozumí. Vůbec to celé hodně smrdí. Jediným důvodem stavby patrně bude dvoumilionový úplateček, který má starosta slíbený Takže na stavbu neskutečně tlačí. Jde až tak daleko, že místní důchodkyně donutil podepsat smlouvu o smlouvě budoucí se slovy "to se podepsat musí, to je nařízení EU". Takže báby podepisují, páč když se musí tak se musí. Ale tato smlouva zároveň obsahuje zřízení věcného břemene na pozemku (týká se každého baráku v obci). Není tam nijak specifikováno o jaké věcné břemeno se jedná, v jakém rozsahu...nic takového. Prostě podpisem stvrzuji, že souhlasím se zřízením věcného břemene ve prospěch té a té firmy. Tečka. Poslala jsem starostu do pr... i se smlouvou. Pak jsem obdržela další dopis, ve kterém mi sdělil, že svým jednáním diskriminuji slušné občany naší obce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

Biluška¨

Poslala bych ho do pr... taky.

Jó, babky. Moji matku, taky babku, okradlo družstvo o pole a lesy. Nevrátili jí nic a ona je (cituji): "ráda, že si to družstvo nechalo, protože ..." za tím pár s prominutím sraček, které si na ně vymysleli, aby jim to postrašení důchodci zdarma nechali.

A loni jsem šla se psíky kolem vykolíkovaného prostoru v poli, před nímž stále brečící babka, nějaká hnusná megera s protivným ksichtem, mladej vocas a starej sprosťák. A ti dvá páni tvorstva tam tlačili na babku ohledně toho pole. A co tam dosud vyrostlo a bez souhlasu obce? Superhnusnej barák. A komuže prý patří? Státnímu zástupci z Brna.
Nedávno jsem tam šla znova a když jsem tam viděla opět toho mladýho arogantního ksichta, měla jsem chuť mu dát pěstí mezi oči.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:01
- Nahlásit

Vlčáčková

čau pani, jak se vede?....

trávíme většinu času na chalupě, vzhledem k tomu, že je tu bídnej signál úplně ke fšemu, není tady internet. takže mé spojení s okolním světem je bídné.... je hic, že by dva chcípli, ale mně to neva, já to ráda. Pes je celý dni mokrej, furt ho namáčím, bo bílej patří na sníh. Za čtrnáct dní jedem na vodu, ale mám tušáka, že půjdeme pěšo a rafty ponesem na zádech, páč Vltava vyschne. no neva...
Byt je skorem hotov, jen ještě kuchyň doladit a koupelnu obložit. Míšův dva roky umřetý dědýs nás teď chodí strašit. Rozbíjí v kuchyni sklenice, ale nikde ani střep a po půlnoci si šoupe talířema o linku. No jo, byl diabetik, chodí na druhou véču. Asi mu jí budu mazat, než půjdeme spát, aby nerušil.... Místo sousedů máme senilní dědky s minijaturníma yorkama, co vyhledávají konflikty. ach jo, ale jinak je tam kráááásně ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:19
- Nahlásit

Pumpa

Hm. Tady taky vedro. A taky jsem furt na chalupě .
Zítra mi snad přijdou pověsit schody na půdu a pozítří konečně dodělat povrch terasy a příchod - z utlučeného makadamu. Peníze došly, chtěla jsem tam žulové kostky, ale takhle bude prdlajs. Nakonec makadam stačí, voda se přes to vsakuje, tak co. S penězma je to bídný, chtělo by to sponzora.
Budu muset opravdu vyměnit ta nová okna. Tuhle byla průtrž mračen a zateklo do tří z nich, jen jedno vydrželo. A taky mi teče do komína, jsem domluvená s memedem, že mi na něj udělá kryt, ale nedostala jsem se k přeměření obvodu, vím jen přibližný průměr. Zítra řeknu zedníkovi, ať to změří pořádně... tedy, pokud na to nezapomenu já a návazně zase on.

Konečně jsem sehnala kuchyňskou linku, je sice mrňavá a jiná, než jsem chtěla, ale nekup to za ecelých 13 tisíc, když je to i s ledničkou, troubou, sporákem, nerez dřezem a pákovkou? A v pravým dubu, žádná imitace. Je tady: www.nabytekchomutov.com - logicky v oddílu "kuchyě".

Jo jo, s duchy už máme své zkušenosti, že? Tak buďte na dědečka hodní. Nevíte, kdy kde budete strašit sami.

O připojení k internetu mi ani nemluv!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 11:39
- Nahlásit

Vlčáčková
čus hele ukazuje se ti žumpa?? mě ne,vidim jak další píšou,ale zobrazuje se mi jen strana 5000..asi je to strop nebo nevim

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:39
- Nahlásit

strop je horni podlaha

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2010 06:38
- Nahlásit

Ahojky, omlouvam se za OT otazku, ale nechci zakladat nove tema. Nevite nekdo o nejake hracce se zvukem kterou kdyz odhodim bude vydavat pravidelny zvuk aby moje sleponka mohla aportovat? Vecina hracek jen piska kdyz se na ne macka nebo pri odhození ztichne nebo se poroucha. Ja nic nesehnala. Treba neco pro slepe deti. Na materialu nezalezi- prinese cokoliv co lze vzit do zubu- musi to ale najit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání