Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:21
- Nahlásit

Vlčáčková

777 660 641

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:25
- Nahlásit

Pumpa
Dík, nebere to. Je tam v úterý odpoledne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Pumpa
Tak vyřízeno. Díky. Testy OK, až na slinivku, což prý může být tou nemocí, takže dieta.
Jo, nepojedete teď někdy do Brna?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 17:11
- Nahlásit

Pumpa
Hurááá, máme hovínko. Skoro 40 cm dlouhé. Akorát že posledních 15 cm je úplně žlutých.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Vlčáčková

hmm, tak to bude asi z kostí, ne?

do brna?, no a co bysme tam dělali?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 20:57
- Nahlásit

Pumpa

To nevím, co byste tu dělali, ale zeptat se můžu, ne?

Z kostí to nemá, neb jsem jí je nedala. Pro sichr.

Takže večerní veterinární prohlídka:
ten "nádor" na struku je zánět jak prase. Vymáčkl z toho vzorek a je tam hnis, ale bohužel i buňky, které se mu nelíbí, že to bude asi rakovina. Takže možná pod tím hnisavým zánětem ta rakovina bude. Možná ale ne, protože sám zánět umí deformovat buňky a ten zánět už dneska byl dost velký. Takovýhle zánět prý rád prolíná do okolních tkání, včetně břicha. A břicho je velmi bolestivé, takže proto může mít takové problémy, a to i s tou chůzí. Proto možná nechce chodit.
K zánětu mohla přijít v souvislosti s tou kastrací - páč jí to nabouralo imunitu.
S J. jsem nakonec mluvila, prý jsou hodnoty dobré až na slinivku. Doporučil dietu, kterou ovšem můj vet zatím odložil, až uvidí výsledky od J., protože by mohly být "v normě" s ohledem na ten zánět. Prý s nimi zánět umí zacvičit.
Žluté hovínko je možná z rýže, ale tomu moc nevěřím, protože mi známí psali, že měli u psa totéž vlivem onemocnění slinivky. Takže to by sedělo s tou špatnou hodnotou.
Dostali jsme ATB a když bude boule rychle ustupovat, tak OK, bylo to jen tím zánětem, kdyby do pátku nebyl výsledek nic moc, tak v pá nebo ne k vet.
Kromě toho pes kulhá na přední nohu. Asi špatně skočil z postele, počítám.
To je vše pro dnešek vše, nepočítám-li ten zánět očí.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:03
- Nahlásit

Vlčáčková

žlutý z rejže, hmmm, v tom Brně je fakt fšechno divný no možný je všechno. Leda, že by měla cukrofku, ale to by snad z krve zjistili. Šmankote, to sou problémy, no....
Clarke jde dnes na tu operaci, jsem z toho nějak vedle, i když je to složitostí asi jako vyndat mandle....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:12
- Nahlásit

Pumpa

Kláreček za hodinu ani nebude vědět, že byl na operaci. Vlčáček hoďku spal, pak pět hodin lítal, pak skoro usnul v sedě, tak zase hoďku spal. Byl nějak čipernější než před operací. Jestli bude Clarke čipernější než před operací, tak to bude na odstřel .
Neboj se, je to zdravej, mladej pejsek, tomu to nic neudělá.

Bekynka se opět nevykadila, teď po ránu. Mžourá očkama, ale už trošinku míň. Včera měla 39,3, teď tu byl soused, tak pořád oblejzala kolem, takže trošku větší zájem o okolí má. Včera byla skoro slepá, skoro chromá ... a skoro hluchá už je dávno, tak to byla včera lahůdka. Přitom vypadá jako mladý pes podle vzhledu.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:15
- Nahlásit

Vlčáčková

to je fakt, Astra vypadá daleko starší, jak je šedivá. Simtě Bekča to přechodí a bude zas jak drak.

dyš Clarke je děsná hrabjena, bude vřískat a hysterčit, je to rozmazánek.....uš teď kouká blbje, když je od fčéra hlady.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:24
- Nahlásit

Pumpa
Když jsem hlady, taky koukám blbě! Vidíš, Bekynka, ta nevříská. Ta se rve! Ale nekouše, naštěstí.
No, už aby to bylo - myslím Bekynka jako drak.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:06
- Nahlásit

Vlčáčková

tak jsme na chalupě, Clarke je děěěěsně nemocnej. Nohu má zvednutou do výšky, při každým kroku piští. Stačí udělat ččččč, na koťátko a uš to bolí nějak míň
no ale to víš, že do spjevu mu neni, po poledni se probudil z narkozy, takže spí na gauči a chodí se ven akorát vyčurat. Má to f třísle, takže ho to asi fakt bolí. Měl ho schovaný aš pod ledvinou v břišní dutině, takže fakt pecka...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 20:08
- Nahlásit

Pumpa

Takže Clárečkovi posílám pusinku někam kolem čumáčku. A né že nevyřídíš. Akorát ne před Pumpou starší nebo ta z toho omdlí a pak mě zfackuje, že Tě navádím k tak strašně nehygienickým postupům, po kterých na 99,9 % pravděpodobně zemřeš a s Tebou celá rodina.

Bekynka je na tom hůř než ráno. Ale jí a myje se, tak to považuju za dobré znamení.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:07
- Nahlásit

tak sme nasadili saxofónovou metodu anep museli sme nandat límec. Pan Límec je hrozně ošklivá vjec a Kláreček točí očima jak Hurvínek, když ho vidí. Enomže stále mám před vočima psa, co ho panička v límci tak litovala, aš mu ho sundala, a pejskovi do rána vyhřezla střífva, jak si vypapal bříško...

Pusinku sem vyřídilla, kláreček po véče sprdnul husy u sousedů, naznala sem, že to tak hrozná bolest nebude....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 21:16
- Nahlásit

Pumpa
Že se Cláreček nestydí tak škaredě simulovat! Vem mu nějakou husu na zahradu, třeba ho naučí po operaci rychle běhat.

Jdu spát, Bekynka se nechtěla ani ven vyvenčit, chrupká místo toho v peřince.
Dobrou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 08:32
- Nahlásit

Vlčáčková
Co říkáte na částečné zatmění takhle po ránu? naštěstí není zataženo a tak v práci nakukujem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Led 2011 23:47
- Nahlásit

cernej caj
Ahoj. Tak tady je to částečné zatmění Slunce a hlavně předtím ty tři fotky jsou sluneční sloup. V tomto případě mnohem hezčí než zamtmění.
http://picasaweb.google.com/104780498030750109972/ SlunecniSloupACastecneZatmeniSlunce412011#

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 07:48
- Nahlásit

Vlčáčková
ten slunecni sloup vypada dobre, to sem snad v zivote nevidela. Nicméně nakonec to zataženo mělo vliv na dobré pozorování bez pomůcek a vidět to bylo kupodivu dobře

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Led 2011 09:47
- Nahlásit

cernej caj
Sluneční sloup jsem tu na vsi viděla už podruhé. Ten předtím byl trošku jiný a možná i hezčí. Ale hned to mizí, takže než jsem došla domů ...
Zatmění tady moc vidět nebylo. Ty fotky jsou asi ze 4 děr za celou dobu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 13:54
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáčková, žumpa na tebe vyhrabala tvé krásné přání k básničce, tak jen přidám...to se ti fakt povedlo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:34
- Nahlásit

No, však se pobavte. Smích prodlužuje život, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

Vlčáčková

čoveče, tak nám v kanclu ho prodloužil ten nechtěnej fórek život hodně, teda

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:41
- Nahlásit

Eninka
Protože to tam u Vás bude asi taky samej sprosťák jako na Mije.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:56
- Nahlásit

Vlčáčková

Vás bude asi taky samej sprosťák

to nebude tím, ale spíš tím, že při vážně míněným přání se vloudit takováto chybka je fakt úsměvný, řekla bych že to je fór roku a už pššt ať to furt nepřipomínám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:50
- Nahlásit

Eninka
při vážně míněným přání
Znáš lidi, co jsou zač. Copak si pořád myslíš, že přání něčeho dobrého může být míněno vážně?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:10
- Nahlásit

Vlčáčková

že přání něčeho dobrého může být míněno vážně?

v tomto případě věřím že bylo, až na ten grandiózní závěr

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:19
- Nahlásit

Eninka
No, to víš. Když už nic, tak minimálně koncovka by neměla být rozpačitá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

Vlčáčková

koncovka by neměla být rozpačitá

ano, ano, měla by být výstižná a jednoznačná, jako ta tvoje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:29
- Nahlásit

Eninka
Blbinky, srandičky, co?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:31
- Nahlásit

Vlčáčková

Blbinky, srandičky, co?

díky tobě dneska fakt jo, zvedlo mi to náladu na celej den a ještě se ti musím přiznat, že jsem to žalovala víš komu, aby se taky nasmál s náma

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

Eninka
No to je nechutný. To žalování. Tos chytla od Katky nebo co? Doufám, že jsi vyřídila ode mě, cos měla.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání