| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:20
- Nahlásit
Pumpa
Před chvílí jsem poslala Medvědovi mzdy, tak prosímtě zkoukni, jestli si je rozeslal, kam má. Aby to nepřehlíd, když se teď fláká!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:22
- Nahlásit
Pumpa
Je chytrej, to vidím. Ale klidně bych si to tu dovedla představit bez něj.
Pěkně si to vyvětrej.
Už fakt valím. Ahoj.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
Psíček
ano to ví. Pročpak?, potřebujete poradit jak na děti?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
Pumpa
Potřebuje poradit, jak na štěňata.
Psíček
Mám to brát jako výhrůžku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:48
- Nahlásit
Je možné z Pesana někdy taky - zcela výjimečně a za obrovského úsilí, ale přece jen - je možné taky někdy získat odpověď s nějakým konkrétním obsahem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:54
- Nahlásit
Vlčáčková
je možné taky někdy získat odpověď s nějakým konkrétním obsahem?
zatím zde tento jef ještě nebyl zaznamenán
von Psík nejni hlópé ,ale bohužel má skandální způsoby prezentace
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
Už jsem tu jednou postřehla odpověď, která se tomu přibližovala na půl cesty.
Jdu zas makat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:29
- Nahlásit
Psíček
jůůů to tak potěší .... ještě nafíc fod fás paní má
to ofšem bylo předtim,než na Vás argošek prásknul,že si ne vlastně nevážíte!!! Odvolávám,co jsem slíbil!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 17:18
- Nahlásit
Psíček
Pane Psíček, ale pokud vím, já nejsem tady jako nepřítel, se mnou se nemusíte dohadovat, ani uštěpačně odpovídat.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:55
- Nahlásit
Psíček
A jakpak víte, že jsem slečna?
Ale já nechci být Vaším nepřítelem...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:58
- Nahlásit
čágo Vlčando....
jdu jen na skok, bo sem mrtvola z chalupy, makali sme jak černý, f pátek sme do půlnoci štukovali, v sobotu do třech grilovali a v neděli ráno hrabali zahradu a ničili škumpy, co nám rostly na zahradě..
práce vypadá tak na třicet pjet procent, tak nevím, je to podezřelé...
maj sa a pa, snad přijdu zítra na dýl, ale mění nám vod vosmi vokna, takže se prt vyspim...
dobrou pani...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:08
- Nahlásit
Ahoj,
tak dobrou.
Já tu sedím v šoku, protože jsem dostala od jednoho mého zákazníka 30 tisíc na opuštěné pejsky! Tak po DPH budu řešit, co s nimi a kde vzít potvrzení o daru, aby se to dalo odečíst z daní.
Pěkně se vychrupkej. Taky bych tu potřebovala nějaké pracanty.
Ahoj.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:45
- Nahlásit
Vlčáčková
čus pani...
tak máme okýna skoro hotový, klucí jedou, jak motorový myši. Venku je krásně, rači bych šla někam se pesem, ale musim dřepět doma akoukat, jak monťej skříně, a když přišla tchýňa, zjistila, že je to stejně blbě. Večer jedem ke známejm, vyhlásili stop stav a po celým promakaným vejkendu se prej budou válet, takže spojíme síly dohromady a budem se válet kolektývně..
No s prací nevim, sem z toho nějak rozpačitá. Fčera sem smolila motivační dopísek, takovej malej sloh na téma moje know how a jak že bych to teda udělala s tím marketingem, tak jsem na to zvědavá....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
Nic si z toho nedělej. Já zase dřepím u PC a dělám DPH. Teď je termín pro měsíční i čtvrtletní plátce, takže všichni naráz...
S tou prací to snad vyjde. Ačkoliv jeden pán psal ve své knize, že on práci nehledá, ale vytváří ji. Jenže je otázka, jak to v praxi udělat, že?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 21:33
- Nahlásit
Jo, mrkni, Pumpo, na moje fotky, které jsou na fóru Kolie, šeltie. Ti pejsci na konci jsou od té chovatelky, co od ní chci tu drzou šeltičku.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 23:21
- Nahlásit
čus Vlčando...
jsem nějak mertvá, poslední dobou... tak jdu jen na skok, co je nového a tak?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 23:37
- Nahlásit
Taky jsem mrtvá, ale musím se udržovat na živu kvůli DPH. Je v pondělí poslední termín. Přihlásila jsem se do ZOO na jakousi akci uživatelů foťáků Canon. Budou tam prezentace nových výrobků a stativů atd., a soutěž o jakýsi hloupý foťáček za 9 tisíc. Tak se půjdu trošku odreagovat, hlavně tam bude nějaká přednáška a protože jsem byla na dvou od nich ohledně focení (ne výrobků), tak doufám, že to bude něco podobného.
Co okna a skříně? Už jsou, jak mají být?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:56
- Nahlásit
Vlčáčková
okna jsou a jsou ouplně špičkový... Teď vymalovat, namatlat naposled podlahu nastěhovat bydlet.... už aby to bylo... My jedeme o víkendu na MVP do Budějek, tak snad uvidíme nějaký pořádný čokle, teda krom toho našeho... :-D
|
csvlcak
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Přihlásila jsem se do ZOO na jakousi akci uživatelů foťáků Canon.
jde na tu akci ještě někde přihlásit ? Bych se taky zúčastnila vyzkoušet objektiv co uvažuju, že koupím, ale nemůžu to nikde najít - jen snad že je to 25.5....dík za info
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 15:54
- Nahlásit
Psíček
copak chybí?....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 15:56
- Nahlásit
csvlcak
Podrobnosti k akci včetně registrace zde:
http://www.ecanon.cz/zoom/brno/
Co se týče samotného nákupu, můžu dohodit svého prodejce, ale je třeba se na mě odvolat nebo bych tam zašla, protože tak lze získat vlídnější ceny skoro jako na internetu, ale i s přednáškou, jestli je ten objektiv k něčemu nebo není.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:00
- Nahlásit
Pumpa
Teď jsem zmatená - okna jsou dřevěná nebo plastová?
Výstavu závidím. Ale já si teď taky dala za úkol, že aspoň jednou za 14 dní (nejlépe za týden) nebudu jeden den o víkendu makat, ale budu se válet, nejlépe, že někam pojedu.
Fotila jsem Mars s Jeslema v konjunkci a mám to nějaké červené. Asi šum, protože na projev prachu ze sopky se mi to nezdá. Jsem z toho volaká zmatená! Vypadá to otřesně. Nikdy předtím se mi to nestalo.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:03
- Nahlásit
Vlčáčková
okna jsou plastová.. podlaha je dřevěná...
jo jo i mistr tesař se někdy utne.... ))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:10
- Nahlásit
Pumpa
Dřevěnou podlahu si pamatuju a krom toho nejsem blbá, abych si myslela, že se lakuje laminát, ne? Víš, co mám napsané vzadu na autě, že jo?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:13
- Nahlásit
Pumpa
Hele, nechtěl by Ježíš tohle?:
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=5307208
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:23
- Nahlásit
Vlčáčková
k cemu je ten fechtl dobrej, kdyz to nema technickou? dyt to snad ani nesmi na silnici?
Jinak tady to vase tema obcas ctu a jsem navnazena na canon akci do zoo akorat si pripadam, kdyz tady pohrdate 9ti tisicovejma kouskama, co ten muj 6ti tisicovej abych se neprihlasila a nepripadala si pak jak idiot
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:26
- Nahlásit
cernej caj
Mám poloprofesionála přes 20 t jen za tělo. A pak ještě ty zatracený objektivy, drahý jak pes. Ale mám známého s tím samým foťákem, zvládá po technické stránce všechno perfektně, neumí se ale dívat. Můj táta měl analogové staré foťáky a fotil s nimi fantasticky, protože měl na to cit. O ceně to není. Já mám tak drahý proto, že potřebuju nízký šum pro astrofotografii. Na běžné focení stačí mnohem levnější. Takže klid a žádný zábrany. Aspoň nás tam bude víc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:32
- Nahlásit
Vlčáčková
a nejhorsi je, kdyz nemas ani cit, ani to technicky neumis ale minimalne je to dobrej duvod udelat si ten vylet do zoo, kterej si uz par let slibuju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:35
- Nahlásit
Ale pozor - je to v Brně. Měli tam chybu a psali v Praze. Tak aby nedošlo k omylu.
Výhoda mého foťáku je, že umí fotit sám. Co se týče ovládání, to mi 2 hodiny prodejce intenzivně vykládál (jen takové ty základy) a stejně jsem do toho ještě nepronikla, a to už ho mám 3 roky!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 16:40
- Nahlásit
Vlčáčková
nam skoro brnakum to prave vyhovuje, od ty doby co nejsem mladez ve volnocasovym zookrouzku sem v zoo snad nebyla
ja mam prave u toho meho typu pocit, ze na auto rezim foti mizerne... co jsme meli stary canon 3mpx,3xzoom a v podstate dneska to nejhorsi co muze byt a auto rezim mel nadhernej... tak me to stve. kdybych si koupila kompakt za 3, jsem na tom kvalitou fotek snad lip
|