| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:13 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Zde je:
Zásada - nebrat ze zahraničí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 14:30
- Nahlásit
Vlčáčková
to je ta, co koluje po FB na tom stole jak leží a kouká? Je úplně stejná a taky ze SR
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 16:15
- Nahlásit
Eninka
Ze SR ne. Ještě dál.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2013 21:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Vlčice, ty zase spíš? Pošlu ti tam toho orla, aby ti vykloval okenní tabulku, ty kozo Rózo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2013 00:41
- Nahlásit
Jo jo. Nejdřív veterina, pak spaní.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2013 19:39
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj Vlkodlaku, nebereš skype, telefoun vypnutej...jak jsi dopadla v útulku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 08:25
- Nahlásit
Vlčáčková
cos jela kutit do utulku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2013 13:39
- Nahlásit
cernej caj
Vezla jsem tam kočky od nás. Do Tibetu. Kočky byly naštvané, já jsem byla spokojená a Alča, která jela se mnou, byla nadšená, protože v útulku mají prase.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 16:07
- Nahlásit
Vlčáčková
ještě ahoj, už jsem doma ale nemůžu se z toho furt vzpamatovat. Člověku najednou dojde, jak setina vteřiny hraje roli a může změnit celej život. Normálně to vidím furt před sebou jak to auto jede rovnou na nás s vůbec nic netuší. Ani nechcu domyslet, kam by nás hodil, kdyby nás nabral namísto z boku tak čelně - však víš, jakej sráz z toho kopce dolů napravo je. A ještě mi rozbije půjčený auto
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 19:41
- Nahlásit
Eninka
JO jo. Tam jsou bouračky časté. V zimě tam vyletěl před autobusem nějaký chlap, minul autobus a spadnul do škarpy. Hasiči pak měli pěkné fotky z vyprošťování.
Už jsi na tom líp?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 21:13
- Nahlásit
co se stalo? ste cely?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 21:32
- Nahlásit
cernej caj
Jsou celý. Byli u mě a v serpentýnách směr západ (ty znáš, že?) do nich vlítnul chlapík, co se koukal jinam a ne na silnici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2013 21:38
- Nahlásit
Vlčáčková
no to je docela sila tak hlavne, ze jsou cely...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 09:57
- Nahlásit
cernej caj
ten chlap se normálně kochal, namísto aby se díval před sebe, "vzbudila" jej až rána, když nás nabral. Vlej prostě do protisměru když čučel na baráky při cestě a my už neměla kam uhnout, je to fakt děsnej pocit, když někdo jede čelně rovnou na tebe a nemůžeš vůbec nic udělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2013 11:05
- Nahlásit
Eninka
to verim, jeste stesti, ze ste v poradku...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 19:07
- Nahlásit
Vlčáčková
tak to jsou ty včerejší houby v rozloženým stavu v kuchni
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 19:14
- Nahlásit
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 19:43
- Nahlásit
tady máš ještě pro potěšení oka toho tvýho oblíbence kulišáka Eninku
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 19:47
- Nahlásit
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 20:00
- Nahlásit
a ještě...
někdo má po koupeli žunan, Eninka dečku kam se zachumlá
to je ta drzá myš, co žrala psům z misky a oni na ni koukali
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 20:08
- Nahlásit
myslíš, že Bára Eninku nesežere?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 20:58
- Nahlásit
Hezké.
Každopádně ty absentující řízečky Ti neodpustím a neměla bys dráždit fotkami surovin!
Bára Eninku nesežere, obávám se, že to bude spíše opačně. To božský modrý oko na té první fotce, člověk by tomu dal pětikorunu a ona přitom taková mrška. Ale jinak můj miláček, jasně že jo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2013 21:18
- Nahlásit
Vlčáčková
ty absentující řízečky Ti neodpustím
hele, kvůli tobě zajedu v týdnu na hříbky a ty řízečky ti vážně usmažím, ale musíš dojet v danou hodinu, aby byly křupavý
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 20:07
- Nahlásit
Vlčáčková
kuk...sice blbá kvalita (málo světla), ale abys věděla, co právě dělá tvůj šašek oblíbenej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2013 21:09
- Nahlásit
Eninka
co právě dělá tvůj šašek oblíbenej
Snaží se vyždímat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 17:11
- Nahlásit
Vlčáčková
tak od včerejších 18 hod večer jsem ti snad stokrát volala a nebereš telefon, skype je offline, FB nikde nic a tady na cézetku píšeš, tak co je s tebou?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 21:53
- Nahlásit
Eninka
No jak. Sem na cézetko píšu, ale skype mám offline, telefon byl na záchodě a na FB moc nebyl čas.
A máš na FB ve zprávě PFko.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2014 16:06
- Nahlásit
Ahoj Vlčku, dávám téma nahoru, budeš tu mít dotaz, papa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 20:42
- Nahlásit
Vlčáčková
paní mám dotaz.
Přišel mě mail, že chtějí sponzorský dar na voříškiádu v Prostějově a maj tam uvedené toto:
Výtěžek z voříškiády poputuje na podporu pejsků v soukromém útulku Srbce paní Liškové. Více informací o útulku se dozvíte na www.srbce.estranky.cz
vy určo máte přehled, je to solidní útulek a nebo jsou to nějací untervasermani? Já si ted těma jménama nejsem jistá. Když to bude solidní útulek tak je určo nemám problém podpořit, ale nějaký množárničky skrytý za útulky podporovat fakt nechci...
Jo a ještě dotaz, příjde Vám 250 Kč jako poplatek za účast na voříškiádě normální nebo ne?
Já tam nikdy nebyla tak se ptám
Díky za pomoc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2014 23:40
- Nahlásit
Fajka
Pokud vím, tak paní měla hodně pejsků. Některé jí tam lidi i naházeli přes plot, protože to brali jako snadný způsob, jak se zbavit svých nechtěných. Nikdy jsem tam nebyla, viděla jsem jen fotky. Trošku bordel, ale znám se a vím, že bych to asi měla podobné, kdybych měla tolik psů.
Problém byl v tom, že paní měla problémy s komunikací, na některé zájemce o psa prý byla i sprostá, někdo odešel bez pejska znechucen. Vyskytlo se několik pomahačů a co já vím později odpadli. Paní, co se inzerce týče, není nikde moc vidět. Což já tedy vidím jako zápor - protože pejsci se mají především dávat do adopcí, to znamená inzerovat, inzerovat, inzerovat.
Ale že bych v tom viděla množárnu nebo snahu získávat peníze na úkor psů, to bych zrovna neviděla.
250 Kč mi nepřijde moc. Brala bych to jako dar útulku a pro něj těch 250 Kč není mnoho. Je to třetina 15 kg pytle žrádla a věřím, že ten pytel pesani u ní zhltnou za několik málo dní. Prostě jako startovné někde na nějaké akci by se mi to třeba nezdálo málo, ale jako dar útulku mi to přijde docela v pohodě. Na Sen zvířat vozím pytel žrádla za víc než 700 Kč a ještě tam nakupuju i blbosti, aby kamarádi měli na zvířátka.
Nicméně na ten útulek se zeptám, kdo má nějaké aktuální informace. Pak to sem hodím.
|