| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:26
- Nahlásit
Eninka
obavam se, ze by se do nej vesla leda rozrezana
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:36
- Nahlásit
cernej caj
aha, já myslela že máš pytel na brambory a ty zatím pytlík od svačiny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 10:52
- Nahlásit
Eninka
cernej caj
Nechte toho Vy dvě nebo s sebou vezmu všech sedm psů včetně Bena ze Žďáru, kterému strááášlivě smrdí z huby ty zdevastované zuby. Jsem zvědavá, jestli v těchto podmínkách něco pozřete.
cernej caj
donesu pytel
Dík. Už mi došly a musela jsem nakoupit igelitové na bordel ze zahrady.
A vůbec - mě napadlo, že bychom se sešly u mě na zahradě a až z toho kalvádosu polezete po čtyřech, mohly byste přitom sbírat ten bordel, co tam mám, do těch pytlů. Je tam sklo, rozbité střešní tašky, železo, dřevo, roztrhané igeliťáky a spousta jiných velmi zajímavých materiálů, se kterými se lze zblízka seznámit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 15:40
- Nahlásit
vlcackova
Jeste ze to ctu az ted. Ten zachvat smichu by me v praci prozradil z nekale cinnosti
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 17:50
- Nahlásit
cernej caj
tak teď se podrž, Vlčáčková právě vymyslela, že až budeme mít ten míting, tak já ji přivezu ke mně domů, ona si s náma dá panáka (panáky) a pak, až pro tebe přijede tvůj milej, tak ji pohodíte domů. Má to pro ni výhodu, že jak dovezeš ty pytle, tak ona sama, lezouc domů po kalvádosu po čtyřech, může sbírat ten její zahradní bordel sama, haháááááááááááááá
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 18:15
- Nahlásit
Tak hlavně děvčata bacha, ať Vás po tom mejdanu nepodělá cestou domů nějaká
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2013 18:24 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
zbrnd
bacha, ať Vás po tom mejdanu nepodělá
hahaha, nakoupíne pyrotechniku a uděláme na ně bububu
...a kdyby to nepomohlo, Vlčáčková vytáhne z kabelky svoji bambitku a zabije je do hlavy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 15:43
- Nahlásit
to ste vymyslely moc pekne tak ja mu to nadhodim a uvidime, ale laskave at se napred prestehuje na spravnou stranu brna
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 15:46
- Nahlásit
cernej caj
laskave at se napred prestehuje
jistě....když chce chlastat, musí se přemístit z těch Kotěhůlek někam poblíž, anebo jít na poslední BUS
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 16:26
- Nahlásit
Eninka
ale uprimne sem cekala, jak sem cetla, ze ty ji privezes a ona si da s nama, tak z toho vyleze, ze si dá leda se mnou a ty ji zas odvezes
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 17:53
- Nahlásit
cernej caj
leda se mnou a ty ji zas odvezes
hahaha, to určitě, já teda nenene, buď bude sušit hubu, anebo přemluví vás, samozřejmě bude muset přihodit něco dobrýho za "cestu", přinejmenším kus dortu, flašku, či mísu chlebíčků
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 19:34
- Nahlásit
Eninka
jeste to tak, kdyby nasla nejdobrejsiho psa co ma doma a za odmenu nam ho soupla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 20:08
- Nahlásit
cernej caj
kdyby nasla nejdobrejsiho psa co ma doma a za odmenu nam ho soupla
ježiši,vidíš, ona je toho fakt schopná, šoupne vám nějakýho azylanta s tím, že je ráda, že našel skvělej domov....radši ju odvezte a nic nechtějte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2013 21:12
- Nahlásit
cernej caj . Eninka
Vy dvě jste se hledaly, až jste se našly!
Už mě to NATO štve. Lítají si tu jak za války a moje azylantka je z toho poněkud hysterická.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 13:40
- Nahlásit
tak pak se vy dve domluvte a dejte nekdy vedet
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 16:47
- Nahlásit
cernej caj
Co takhle, když se bude u Eninky natáčet? Že by se to spojilo. Budou tam moje psiska, Eninka, Bára (pes), a Pfufí. Ale to samozřejmě musí vyjádřit Eninka. Tím by tedy odpadlo moje chlastání do mrtva a odvezla bych se sama.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 16:52
- Nahlásit
Vlčáčková
když se bude u Eninky natáčet?
žalobníček, žalobníček
no ale pokud by Kris chtěla, můžeme to zkloubit, zeptám se jí po tel.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2013 19:43
- Nahlásit
tak uz mi Eninka volala, tak jo. Pfufi trochu znam, ne moc - jednou sme ji vezli na voriskiadu na cumendu pac je ze stejnyho mesta jak muz a ja shanela nekoho na venceni, coz teda nikdy nevyslo.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 19:12
- Nahlásit
Vlčáčková
Vlčice, ty spíš, nebo co děláš? Máš půl dne vyplej telefon a já tady pro tebe suším úžasnou banánovou dortu jo a pro ten sendvičovač tady leží marně speciální chleba včetně všech dobrot dovnitř, tak se ozvi, símtě
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 19:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Vlčáčku, teďka bylo ve zprávách, že nějakou ženskou zabili pitbulové jejího syna, doufám, že tě těch tvých, momentálně sedm psů, taky nenakouskovalo z hladu, když jsi furt mrtvej brouk
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 20:41
- Nahlásit
Eninka
Jo, o tom už vím.
Jo, taky jsem spala.
Kromě toho se mi vybil mobil, víš, že je to debil. Však už ho znáš.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 20:44
- Nahlásit
Vlčáčková
víš, že je to debil. Však už ho znáš
znám ho jenom z tvýho vykládání a sere mě neskutečně, mrchožrout jeden, věčně bránící v kontaktu s okolním světem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 22:10
- Nahlásit
Eninka
No a topinkovač je na reklamaci. Neboť mu nedrží dole zaklíněný ten posuvný "zapínač". Takže co? Takže s ním nejde nic topinkovat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2013 18:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Vlčice, nevymlouvej se na účetnictví a dojeď, nebo tu dortu dám psům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 08:29
- Nahlásit
Eninka
jak dopadla dorta? doufam, ze nam taky neco napeces?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2013 14:34
- Nahlásit
cernej caj
jak dopadla dorta?
představ si, že dortu si vyzvedla Vlčice až dneska dopoledne...a neboj, napečíno bude dobrot, dostaneš i výslužku ssebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2013 07:42
- Nahlásit
Eninka
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2013 17:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Ahoj, volám na tel., skype atd a ty nikde, ozvi se prosím, dojede ten pán kvůli tvému kotli.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 02:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
Jo jo. Budeme muset zařídit poštovního holuba. Nebo orla, aby měl zobanem pořádný úhoz a vzbudil mě, až bude ťukat na okno.
Ani jsem Ti neřekla, že budu mít do dočasky přenádherného psíka. Asi. Doufám, že ne sice, ale možná ano. Sice ta dočaska poruší moje zásady, ale je to tak nádherné zvířátko, že jsem prostě neodolala. Zítra najdu fotky, abys ho viděla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2013 11:38
- Nahlásit
Vlčáčková
by te hlavne vzbudil ten pruvan potom
jaky tvoje zasady? o velikosti?
|