| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 18:51
- Nahlásit
Vlčáčková
jak to myslíš s těma černochama a tunelem, asi si stojím na vedení
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:37
- Nahlásit
Vlčáčková
normálně víš, co by mě zajímalo? Eninka nemůže vylézt na sedačku, stoupne si k ní a jakoby se snaží dát přední tlapy nahoru, aby mohla vylézt, ale nedá je tam a bezradně stojí a rozhlíží se. Když ji tam přizvednu, vyleze tam a dolů seskočí jako srna z Brna, i lítá a skáče jako šus, nechápu to
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 19:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
Že je blbé počasí fotit černé psy. Už jsem to zkoušela a katastrofa - z 67 fotek 60 mázlých, protože jim nechci blejskat do auglí a na ten dlouhý čas za těchto světelných podmínek se mi rozmazávají.
Nevím, co by Ený mohlo být. Že by něco se zádíčky? Ale to by asi neskákala dolů. Co takhle simulace - jako "pomóc, pojď si mě opatřit, já nemůžuuuu..." To dělá moje fena a přitom jí nic není. Jen si vynucuje pozornost.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 20:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Co takhle simulace - jako "pomóc, pojď si mě opatřit, já nemůžuuuu..." To dělá moje fena a přitom jí nic není. Jen si vynucuje pozornost.
myslíš, že až tak by to mohli mít psi "promyšlený"? Je mi totiž záhadou, že na postel, která je vejš, si vyleze nahoru dolů vpohodě, večer, a posléze ještě párkrát za noc sleze a vyleze nahoru...hmmmmmm
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 20:21
- Nahlásit
Eninka
až tak by to mohli mít psi "promyšlený"?
Astřička uměla báječně simulovat "zničenou" tlapičku od soli na sníh. Když viděla, že to čistím Bekynce. Dovalila ke mě zezadu, začala do mě rýpat nosem a když jsem se otočila, stála tam s tlapkou nahoru a výrazem v očích "bolí, to bolí! Honem mi to vyčisti". Koukám na tlapu a tam ani vločka, natož sůl. Tak jsem jí přes packu jednou přejela a pak jsem jí pohladila a ona hned packu na zem a hurááá, budeme se mazlit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 19:02
- Nahlásit
Vlčáčková
ahojky, tak jsem dneska měla zase den. Jela jsem domů od Olympie cca 3,5 hod. (obrazně řečeno). Představ si, že jsem vyběhla na 20 min. dovnitř a zaparkovala za černým bavorákem-džípem, před kterým bylo cca 20 m místa - nebylo to v klasické řadě pro parkování. Dojdu k autu, jedu pryč a vidím za oknem papír s nějakým textem psaným tužkou a tam stálo: naboural vás bavorák, blablabla, čas a neúplná SPZ - bez předních třech čísel, jen konec. To jsem anšla až tak 3 km odsud, porotože jsem si toho hned nevšimla a odjela. Volám policii co mám dělat a oni ať čekám kde jsem. Po hodině mě vrátili zpátky k Olympii, že tam dojedou, volali na sekurity, ať zeženou kamerový záznamy kvůli tomu autu. Byla to fuška, ale vystopovali to auto a celej jeho pohyb od vjezdu po výjezd. Zjistili škůdce, zjistili v Praze na kanceláři pojistitelů číslo pojistky, prostě frajeři, porotože to mohli šetřit až někdy a nemuseli to ani zjistit (nebudu říkat proč, ale nemuseli). Tak mám aspoň papír pro pojišťovnu a mrchy dostanou flastr za ujetí od dopravní nehody.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 19:26
- Nahlásit
Eninka
No, hezký. Jednou jsem taky viděla, jak u Intersparu na Vídeňské vyjel nějaký nerudný dědek se starou Škodovkou, při couvání nabořil do boku auta, které tam stálo a odjel. Tak jsem té paní taky řekla, kdo to byl. A představ si, že ona tam jela s invalidní matkou, zaparkovala sice, kde neměla, ale to jen proto, že všechna volná místa byla daleko a ona tu matku prakticky vlekla, ne vedla. No a našli se lidi, kteří měli ještě hubu na ní. Tak snad když stojí tak, že se dá kolem bezpečně projet, tak aby se někdo neposral, stejně jen matku dala do budovy a vracela se. Lidi jsou hovada a Ty buď ráda, že jsi takhle dopadla.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 19:37
- Nahlásit
Vlčáčková
víš co mě fakt sere? Někdo tě naboří a ujede, tohle nesnáším, protože to hradí pojišťovna, tak o co jim jde. Jsem zvědavá, jak to dopadne, je to firemní auto jedné firmy z Brna, budou čučet, že je policajti navštvcí a že je vypátrali, ještě že tam byly všude kamery.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:02
- Nahlásit
Eninka
No, jenže celé to pojišťovna nehradí, víš?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:24
- Nahlásit
Vlčáčková
už to je vše nahlášený, uhradí vše, pokud to dám do servisu, který mají nasmlouvaný, akorát se vyjevili, když jsem jim řekla, co to je za značku, protože jsem se tam hned na ráno objednala na prohlídku, snad to nepodělají, protože chlap koktal a prý že snad to opraví, protože na tohle auto neexistují repliky, což s oblibou servisy používají a budou muset hold použít a objednat originál díly, chachá, to jsem jim zavařila asi, moc toho nenakšeftují
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:32
- Nahlásit
Eninka
Jenže Ti to dají jen v ceně ojetého, ne nového.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 20:49
- Nahlásit
Vlčáčková
to právě ne, bylo mi jasně řečeno, že proplatí vše v plné výši bez odečtu amortizace, pokud to dám tam, kam mi řekli. Ono jde o to, že poškozený nemůže (ale v praxi to kolikrát funguje jinak) být ten, kdo nese k tíži škodu, která mu vznikla a věř mi,. že na tohle by zrovna mě nedostali, protože prostě vím, že to nemůžou udělat, ale je fakt, že to někdy pojišťovna zkouší. Hele, pokud ti někdo udělá škodu, tak tebe vůbec nemusí zajímat, že tvé díly, byť nebyly v době nehody nové, což je jasný, tak že bys měla a mohla být krácena právě ty. Tohle břemeno by mělo být na pojišťovně a škůdci, lze zcela bez problémů vysoudit rozdíl v plnění a pojišťovna nechce být tím, kdo zaplatí náklady řízení, jde jen o to se nenechat odbýt.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 21:00
- Nahlásit
Eninka
Hm. Tak na mě to pojišťovna zkoušela fest. Ale pak jsem nedoplácela nic, protože jsem byla protivná v servisu. Tak prý ať jim podepíšu plnou moc k vyřízení pojištění. To jsem udělala a nedoplácela jsem nic.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2013 22:18
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj, tak ten hajzlík, co málem utrápil vlkodavy - beránci z Beranova - má opět další feny a psa na množení a prej že je krize, že nějak se živit musí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2013 22:28
- Nahlásit
Eninka
ano, slyšela jsem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:23
- Nahlásit
Vlčáčková
uffff, tak snad už to stěhování už jenom dozařídíme, internet už jede, a bude zase lííííp. Už jsem tak vyšťavená, že jsem si už třetí den nalila panáka hned po příchodu dom. Jinak budu mít další výdaj za žužlíky, protože ti dva psi, co tam jsou jsou úžasňáci a mazlové, tak jim nepodstrojuj, že jo. Tak švýcarka má cca pet let a německej ovčák už 12 - dysplazka je u něj dost patrná, truhlíček. Jsou ale nádherní oba dva, když zjistili, že u mě najdou pohlazení a ten žužlík, tak se nastěhovali e dveřím a čouhají dovnitř a leží opření o ty skleněný dveře. Stejně bude prča, jak dojde zákazník a vyběhnou na něj černej a bílej vlkodlak (z černých NO jde podvědomně strach sám o sobě a ta švýcarka - každej je nezná, tudíž podle hodně laiků je to pro ně vlk), a přeze ně se nikdo nedostane k našim dveřím, tak se budu "bavit". To jsem netušila, že na novém působišti budu "adoptovat" další dva psy. Jinak mám na zahradě polámaný stromy z toho sněhu
Ty smlouvy pročtu, jak se trochu vzpamatuju, nejpozdějc zítra, už jsem je našla. Cinknu ti na skype k večeru. papálaláááááá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:55
- Nahlásit
OK. Možná budu koukat na kometu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:56
- Nahlásit
Vlčáčková
budu koukat na kometu
myslíš do zrcadla?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:58
- Nahlásit
Eninka
NEBUĎ DRZÁ!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Vlčáčková
Pani Vlačáková, mohu vás otravovati s pracovním dotazem?
Když vrací sociálka, zdravotka a finančák prachy krz to, že byla placená větší záloha a pak výsledek v přehledu byl menší tudíž máme přeplatky, který jsme chtěli vrátit. Tak tyhle částky co nám vrátili, tak to je jako příjem daňovej nebo nedaňovej?
Já si myslím to má bejt nedaňový, ale nejsem si vůbec jistá bo sem tendle tejden dost mimo...tak bych potřebovala ujistit.
Můžete mě prosím poradit?
tak sem něco dohladela a myslím si to správně že zálohy ny sociálku zdravoutku je nedaňovej výdaj tutíš je pak vratka i nedaňovej příjem..a ted si nejsem jistá jestli je to tak i s daní z příjmu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 14:25
- Nahlásit
Fajka
Nedaňový příjem i výdaj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Díky moc!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 22:32
- Nahlásit
Není zač.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2013 19:05
- Nahlásit
Vlčáčková
jéžiši, teďka bylo ve zprávách, že nějakej chlap, co blbě předjížděl na sněhu a zabil se srážkou s autem v protisměru, že jel na výstavu do Budějic a tak se koukám na net a tam je mezinárodní výstava psů, brrrr, o psovi žádným nemluvili, ale jet tam mohl taky
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 17:09
- Nahlásit
Vlčáčková
no zdáááár, teďka mi dovezl nějaký papíry přítel od mé známé a měl v autě ssebou 5-ti měsíční štěně křížence labradora. Ten šašík měl otočený ucho a celkově jsem jej chtěla "pohladit" a že mu otočím to ucho. Pomalu mu dávám očuchat ruku, aby neměl ze mě obavu a on na mě vystartoval takovým způsobem, že kdybych neuskočila, visel by mi kolem krku namísto šály
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 17:51
- Nahlásit
Eninka
Asi jsi mu byla nesympatická .
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 18:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Asi jsi mu byla nesympatická
cožééééé? Já, takovej dobrotivej člověk, asi si mě s někým spletl
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 19:43
- Nahlásit
Eninka
asi si mě s někým spletl
Asi jo. S nějakou čarodějnicí. Třeba.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 19:48
- Nahlásit
Vlčáčková
S nějakou čarodějnicí
asi jo, člověče...protože když se po ránu (a nejenom to) podívám do zrcadla, tak se kolikrát leknu taky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 20:10
- Nahlásit
Eninka
To nejsi sama. Ještě že moji psi jsou otrlí a poznávají mě po čuchu.
|