Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 19:30
- Nahlásit

Vlčáčková

čuňačinky tady píše ronysek, já, taková slušná holka se úplně červenám z toho

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:07
- Nahlásit

Eninka
se úplně červenám
No, aspoň něco.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 20:53
- Nahlásit

Vlčáčková

Eviku, jdu padnout do duchen, zajtra to napravíme, ten kontakt papálalá brou brou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Čec 2012 21:02
- Nahlásit

Eninka
Ahoj.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:10
- Nahlásit

ronysek
Tak jestli máš třeba 2275 různých karet, tak nedala no.
Šlo o skype, ne telefon.

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:20
- Nahlásit

Vlčáčková

ahojky, tak dneska určitě nepřijedeme, i když bys byla doma a chtěla, tady lije jako z konve už od noci a tak jsem dnešní nedělní dýchánek s mamkou a Georgem prozatím zrušila a oni jsou oba doma. Pokud by jsi jela do práce, zastav se pro ty buchty - hm?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2012 11:30
- Nahlásit

Eninka
Tady nelije už jak dlouho. V noci lilo, to ano.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 16:12
- Nahlásit

Vlčáčková

prosímtě, ty jsi účetní, viď? napadlo mě, jestli bys mi neuměla kapku pomoct s jednou daní. samozřejmě za úhradu... nějak mi z toho jde hlava kolem....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 19:11
- Nahlásit

Vero
Podle toho s kterou daní.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 21:24
- Nahlásit

výpočet daně z nemovitosti (garáž co přešla do os. vlastnictví), pro dodatečné přiznání.
asi vůbec nic složitýho, ale já nemám na toto buňky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2012 22:52
- Nahlásit

Vero
Tak to je zrovna daň, se kterou Ti nepomůžu. Sama si s tím taky chodím na FÚ. Protože oni mají podle obcí různé koeficienty, každá obec si ho stanovuje sama a může to rok od roku měnit. Ani netuším, kde bych ty koeficienty našla, asi někde na portálu obce, nevím. Já si vždycky předepíšu své nacionále a případně m2 k jednotlivým parcelám a pak tam hrdě nakráčím. Úředník byl sice protivný, ale za 3 minuty to měl hotové. Já bych to dělala minimálně hodinu a ještě blbě.
Takže doporučuju Ti stejný postup.
Nevymlouvám se, ale tuhle daň jsem vypustila.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 13:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Úředník byl sice protivný, ale za 3 minuty to měl hotové.

fakt ti to udělali rovnou na FÚ?
to jsem neměla jaksi odvahu
ale koukám, že to teda asi budu muset jít zkusit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 16:00
- Nahlásit

Vero
Udělali. Ty koeficienty a všechny písmenkové kódy měl v hlavě, počítal a diktoval, a já psala jako blesk do těch milionů pitomejch kolonek.
Od toho tam jsou, aby Ti pomohli. Na téhle dani jsou snad všude ochotní to udělat, protože tohle zkazí skoro každý a oni pak musí obtelefonovávat, aby sis to přišla opravit, nebo hůř, posílat vytýkačky (nebo jak tomu říkají). S tím je hrozně práce, tak je lepší, když Ti to udělají hned správně.
JInak můj kámoš to řeší trošičku oklikou, ne jak já, že si rovnou řeknu. Ten dorazí do kanclu a zeptá se na něco podružného. Dostane odpověď, kterou rozvine. Pak řekne, že tomu vůbec nerozumí a dá úplně pitomej dotaz. Úředník začne víc vysvětlovat. On se zeptá, jestli mají formulář, že by si radši rovnou udělal poznámky do něj. No a pak už to spolu rovnou vyplní.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2012 19:06
- Nahlásit

Vlčáčková
tohle zkazí skoro každý a oni pak musí obtelefonovávat, aby sis to přišla opravit

dík, minimálně se mi ulevilo, že nejsem zas takovej dementi, že si s tím nevím rady. zkusím tvůj postup.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 11:47
- Nahlásit

Vero
Předvyplň si aspoň něco. To, o čem sis jistá, že se to pak nebude muset přepisovat, protože v tom formuláři se moc škrtat nedá. Vezmi si s sebou LV, případně kolaudaci.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 12:39
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóój, hlásím návrat, dojel pro mě známej, tak jsem doma o den dřív a bylo to móc super nádherný, ostatní poreferuju osobně, jo a mám pro tebe pididáreček jupí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 13:03
- Nahlásit

Eninka
Ahoj! Co mamka? Nevolala mi, tak to buď zvládla nebo jí psy zahryzli hned první den.
Proč jsi jela o den dřív? Není to škoda?

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 13:20
- Nahlásit

Vlčáčková

jela jsem tak, protože jsem se už těšila na psiska a nešlo to vydržet prostě, no

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 13:30
- Nahlásit

Eninka
Poučení: příště musíš jet i se psisky.
Jinak pozdrav jsem v Moštárně vyřídila.

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:43
- Nahlásit

Vlčáčková

Vezmi si s sebou LV

co to prosím je? ...

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 19:51
- Nahlásit

Vero

LV je list vlastnictví, ten ti daj buď někde na czechpointu, nebo jen jako "informativní" jej najdeš na netu na stránkách katastru nemovitostí. Jinak já praktikuju pouze variantu, že jdu na finančák, ať mi nadiktujou veškerý údaje, sama to nedáš, to nikdo totiž, jsou tam různý výpočty a koeficienty a tak. Oni jsou zvyklí, že to nikdo nedokáže vyplnit a tak to máš za minutku, oni ti ten formulář přímo nadiktujou "do pera". To LV potřebuješ jen kvůli údajům čísel parcel, nemovitosti a tak a oni to i na FÚ mají možnost dohledat sami v PC

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2012 23:12
- Nahlásit

Vero
Tak nějak, jak Eninka píše.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2012 00:20
- Nahlásit

Vero
s dovolením se vmísím. Já si stahovala formulář z netu, byl to takovej excelovej soubor, teda udělala jsem to samozřejmě špatně i s pomocí toho, ale daň mi přišla opravená

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 10:55
- Nahlásit

Vero
fakt ti to udělali rovnou na FÚ?

kachna_
Já si stahovala formulář z netu, byl to takovej excelovej soubor, teda udělala jsem to samozřejmě špatně i s pomocí toho, ale daň mi přišla opravená

Já to dělala stejně, a taky blbě... tak jsem musela znova jet na finančák a opravit to podle instrukcí úřednice.

Postup Eninky při přiznání daně z převodu nemovitosti (prodala jsem malej kousek pozemku) hodlám uplatnit teď, abych si ušetřila zbytečnou cestu...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:01
- Nahlásit

Daň z převodu nemovitosti je brnkačka proti dani z nemovitosti, kterou myslí Vero a na který jsme pohořely všechny výše jmenované. Jako teda jednou se mi to přiznání k dani z nemovitosti povedlo, a to pro jednufirmu, kde jsem tehdy pracovala. Bylo tam strašně moc pozemků a budov a všeho možnýho a já jsem nad tím seděla a telefonovala a prostě se povedlo. Ale pak už nikdy víc...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:01
- Nahlásit

A jak je jinak? Tipla bych, že na hovno, co? Bez miláčků je to prostě na hovno.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 11:47
- Nahlásit

Daň z převodu nemovitosti je brnkačka proti dani z nemovitosti

jo, jo. daň z převodu je v poho, to mám, ale nad daní z nemovitosti mi vylezly voči z důlků. jsem šla za chlapem a ten, že jako mi nad tím týden sedět nebude, neb nemá čas (a to je fakt), a't du za účetní... ve středu prubnu ten finančák. třeba tam bude nějaký starší pán a budu dělat oči

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:06
- Nahlásit

Vero

ve středu prubnu ten finančák. třeba tam bude nějaký starší pán a budu dělat oči

neboj, udělá ti to i bez očí, mně se ještě nikdy nestalo, že by to se mnou nevyplnili okamžitě sami, to fakt nejde dát, někdo by se ti s tím trápil (účetní apod.) a stejně to vpodstatě nikdy není správně.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:34
- Nahlásit

Eninka
udělá ti to i bez očí,

jo, povzbudily jste mě, já bych si jinak netroufla o to jít žádat ani s vočima.
když jsem odevzdávala daň z převodu, zapomněla jsem 3 stránky kopie smlouvy... a myslíš, že mi to tam ta baba oxeroxovala? hádej třikrát. musela jsem dom a cesta podruhý. takže představa, že chci rovnou vyplnit formulář...

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2012 12:43
- Nahlásit

Vero

a myslíš, že mi to tam ta baba oxeroxovala?

čaramůra jedna...ty to budeš řešit na Brně-venkově?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání