| Autor |
Zpráva |
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 20:38 - Změnil/a: pfufí
- Nahlásit
Koukéééj, musím se ti pochlubit se svým hybridem .)) dneska jsme stříhali )
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 20:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Zase dvakrát příspěvek.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 20:59
- Nahlásit
Eninka
Už jsme doma. Ale protože vyhasla kamna, tak jsme tu ve studeníčku.
pfufí
Myslela jsem, že máš takové to bílé mrňavé nic s krátkými nohami. A ono je to docela velké a na chůdách!
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 21:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Mám křížence pudla s boloňákem. Ona když není ostříhaná, tak vypadá jako koule A má jen 6 kilo, by se ti líbila, ani by ses jí nebála.
|
pfufí
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 21:46 - Změnil/a: pfufí
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo a ještě mrkni, jak to u nás teď na vysočině vypadá Doufám, že se někdy stavíš ) Jarní procházka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 21:52
- Nahlásit
pfufí
Je to srandovní pesan. A má rozkošnej podkus.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 11:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Bré poledne, teď byl v telce dobrej fórek v seriálu: prej.....
Inzerát v novinách " Vyměním ženu za jiný bicí nástroj"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:17
- Nahlásit
Eninka
Zdar. Jsem vzhůru od půl osmé, neb tu zase řvala jako kráva ta NO odnaproti. Tož jsem vylezla ven a řvala jsem taky jako kráva. Za chvíli dolítla panička a "ozval se" klid! Opravdu nepochopím lidi, kteří nechají svého psa soustavně vřískat v neděli po 7. hodině. Sousedka vedle nich s tím miminem ho zase nejspíš měla vzhůru.
Ta koukáš už takhle po ránu na TV?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:27
- Nahlásit
pfufí
Jo a ještě mrkni, jak to u nás teď na vysočině vypadá Doufám, že se někdy stavíš
Moc hezky je tam. Já už teď do jižních Čech nejezdím. Už nejezdím prakticky nikam. Tak nevím, kdy pojedu kolem. Konečně si taky doma hniju na zadku a nemusím pořád jezdit přes půl republiky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsem vzhůru od půl osmé
ha, tak to jsme dvě, Terka se totiž po sedmé hodině rozhodla, že si chce hrát na zahradě a to tím způsobem, že ji všichni musíme honit s balonkem v její hubě a nesmíme ji chytit, tak tady šaškuju s pesanama, namísto abych se válela v posteli
Včera večer jsem nostalgicky vzpomínala u kamery, kde mám nahrávky jak jsem byla na tý lodi a jak jsem sebou např. na Notre Dame v Marseille švihla na schodech,neboť jsem namísto¨
schodů horlově filmovala ten alpskej výstup nahoru, pak jsem
ve Vatikánu zapomněla vypnout kam. a deset minut běží záběr na můj dekolt (kamena na rameni) a pak zase vzhůru nohama,
atd. atd. Pak jsem si nahrála Kartágo do Barcelony a tak. Jsem zdatnej filmař.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 12:53
- Nahlásit
Eninka
Terka se totiž po sedmé hodině rozhodla
To je blbka. Aspoň ale vlastní blbka. Asi bych jí přizabila.
Pak jsem si nahrála Kartágo do Barcelony a tak.
Tak mě bývalý manžel přetočil tátu a tetu (oba poslední záběry před smrtí) Saturninem!!!
Do tohohle se zatím moc nehrnu. Budu ráda, když zvládnu aspoň trošku fotografování. Kamarád se tím živí. Začínal jako amatér a pak se vypracoval. A to točí ZVÍŘATA! Ty já neumím pořádně ani vyfotit a on je dokáže natočit. Mrkni sem: http://www.lemuriatv.cz
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 13:18
- Nahlásit
Vlčáčková
To je blbka. Aspoň ale vlastní blbka
to teda je, ostatní holky by se nejradši taky ještě válely, ale ona začne lítat, koulet vočima, kňučet a ryje do nás rypákem, když děláme mrtvý brouky, jo a taky dupe na nás přední tlapkou (zabít málo). Po cestě, teda spíš při běhu stáda divokých koní, sbalí něco do tlamy, nejlépe polštář či bačkoru
a letí a letí, nestíhám ani otevřít dveře ..málem...
Ty stránky jsou hezký, pokoukám videjka. Jinak já jsem velkej
filmař, protože jsem po ex někde vyhrabala v šatně zaprášenou kameru (ale je dobrá, digi a foťákem, titulkuje, stříhá a tak),
vzala ji ssebou nedotčena nikdy jejím použitím a až na místě samém jsem začala koumat, jestli ji vůbec dokážu pustit. Hlavně
že baterka měla sto let a neměla už kapacitu, tak vždycky vydržela tak dvacet minut, tudíž jsem vtipně natáčela cestu
autobusem na pobřeží a pak už nezbylo na krásy okolí.
Akorát mě mrzí, že na Maltě mě neměl kdo natočit, jak ke mně
doplul delfín, chtíc si hrát a já se hrůzou zmohla jen na to ho
polácat po hlavě, že je jako hodnej, že mě ještě nesežral
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 14:06
- Nahlásit
Eninka
Připadá mi to, jako bys psala o Vlčáčkovi. To je taky expert na rejpání tlapkou (do oka třeba), na strkání čenichu do obličeje, na odnášení věci (vynáší je až na pole). U toho ještě éééčkuje.
Jinak se teda divím, že ta kamera vůbec nějakou aspoň trošku životaschopnou baterii měla. Co se týče toho točení výstřihu ... kamarád měl kameru na točení zatmění Slunce, ale byl z toho úplného zatmění tak paf, že má natočené 3 minuty nohou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 14:59
- Nahlásit
Vlčáčková
dneska jsem opět volala P. a ona to vymáčkla, tak už mi to přijde docela divný
Začíná to vypadat, že už nebudeme vědět co a jak, ale neva, hlavně že je psina zpátky
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 15:56
- Nahlásit
Eninka
Ale. To je divný. Tak víš co? Komu není rady, tomu není pomoci.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 16:58
- Nahlásit
Vlčáčková
tak mi teď napsala, že má pokaženej telefon, nejde jí mikrofon a
že zítra zavolá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:24
- Nahlásit
Eninka
Tak já nevím. Všechno možný, jen ne nic normálního... No, třeba to tak je.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Eninka
Tak tady mám toho Merkura. - klikni.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:35
- Nahlásit
Vlčáčková
Evi, a ten Merkur je ta čára, nebo ten obrázek úplně dole?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:54
- Nahlásit
Eninka
No ta čára. Jsem ráda, že tam je .
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:57
- Nahlásit
Vlčáčková
a on není kulatej? Mrška jeden...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 22:44
- Nahlásit
Eninka
Není kulatej, je to ocásek . Bolí mě záda. Ještě jsem u toho prochladla, je tam svinská zima. I odpoledne sice svítilo, ale foukal severák.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 15:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Předávám poptávku na čtyřnožce pro kolegyni.
Její zadání : "spíše střední velikosti, spíše krátkosrstý, pohlaví nerozhoduje, stáří do 2 let. (max. 4)".
A já doplňuji:je sportovně založená, psa bude brát všude sebou (i do kanceláře) , takže by neměl mít problém se psy, ostatními zvířaty, dětmi,cestováním, pohybem ve městě. Často se toulá i po lesích , takže ne nějakého útěkáře a štváče zvěře. Prostě společenské, milé zvířátko.
Ideální umístění ke shlédnutí je Praha, Mělník, Olomoucko, trasa z Hradce do Prahy...
Případné okazy prosím sem. Předám.
Děkuji.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:01
- Nahlásit
Evey
Potvrzuji příjem objednávky .
Poohlédnu se. Kdyby chtěla počkat 2 měsíce a něco, tak bych měla přímo štěndo: http://tyrana-zvirata.blogspot.com/2012/03/stenatk a-voriska-nely.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:14
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj bambulko, hele, až ti někdy dojde kontrola ze státního úřadu inspekce práce, jakou jsem dnes absolvovala já, tak
se máš na co těšit. Představ si, že vykoumala např. nesrovnalost v jednom měsíci v tom, že podle docházky mělo být cosi 9 odprac. a 12 dovolená a ona tam našla půl dne rozdíl
oproti výplatnímu lístku - ne v penězích, ale jen ve výkaze.
Normálně koumala ženská všechno, co si lze jen představit.
Anebo namísto mzdový výměr, bylo napsáno - platový výměr -
což prý neexistuje, prostě každý slovíčko v mrakách dokladů
došlo na zkoumání, bylo mi úplně blběééé
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:48
- Nahlásit
Eninka
Ahoj. Tak vzhledem k tomu, jak moji zákazníci zacházejí s docházkou (žádnou nemají) a s papíry k pracovníkům, bych se mohla jít v případě podobné kontroly normálně utopit.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:51
- Nahlásit
Vlčáčková
bych se mohla jít v případě podobné kontroly normálně utopit
můžeš se utopit třeba v rumu...já teda mám dvacet let zpátky všechno, ale však všechno schovaný a přesto jsem fakt zírala, na čem všem bazírovala. Ona fakt kontrolovala každý číslo, každý datum, každý slovíčko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Evey
"spíše střední velikosti, spíše krátkosrstý, pohlaví nerozhoduje, stáří do 2 let. (max. 4)".
A já doplňuji:je sportovně založená, psa bude brát všude sebou (i do kanceláře) , takže by neměl mít problém se psy, ostatními zvířaty, dětmi,cestováním, pohybem ve městě. Často se toulá i po lesích , takže ne nějakého útěkáře a štváče zvěře. Prostě společenské, milé zvířátko.
Muzu doporucit dve fenule -
Gátka zrzata, bezvadna fenule
Anebo cerna Betka, sice je mensi, ale o to vetsi certik akcni
OBe jsou v Azylu Skrivany, cili kousek od HK.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 09:51
- Nahlásit
Evey
http://www.chovhnevice.cz/index.php?a=standa
je to super pes, mladej, sportovně založenej, se psema a fenama ok. Děcka taky miluje. Cestování mu nevadí
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 12:26
- Nahlásit
Vlčáčková, Fifi
Děkuji, předávám, uvidíme. Mě osobně se nejvíc líbí Betka.
|