Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:04
- Nahlásit

gabifi
Živýho koně nemám. Stačí mi ti psíci...

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 17:54
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóój, prosímtě, co tos dala na "tak při pátku" za velepsa na tý fotce, to je teda kus

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:32
- Nahlásit

Eninka
Že jo?! Moc se mi líbil. Fotka má prý původ v Kanadě, ale co je to zač, to nikdo nevěděl.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 20:23
- Nahlásit

Vlčáčková
volala jsem Pavlínce, nebrala to, tak jsem jí vyslala sms, ať napíše, až se jí to bude hodit, že jí zase zavolám. Dám ti info pak co a jak

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2012 20:51
- Nahlásit

Eninka
Tak dej, jasně. Jsem zvědavá.
Jdu domů z práce, připojím se tam.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 18:53
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk, tak jsem s ní mluvila, zítra jdou na výslech, řekla jsem jí všechno, co má říkat, jak se má zachovat a co může a nemusí následovat. Byla ráda, že jsme se spojily, každopádně jí ve všem budu nápomocna a ráda, protože nesnáším lidi, co se chovaj ke psům tak, jak se stalo v tomto případě. Smlouvy už jsou vpodstatě předělaný...ostatní ti cinknu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:08
- Nahlásit

Eninka
Príma. Mělas jí ještě říct, že pokaždý, když nebude vědět, má říct: "Odmítám vypovídat bez svého právního zástupce!" A pak Ti má hned zavolat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:21
- Nahlásit

Vlčáčková

nebúj, zatím jde jen o podání vysvětlení, odhaduju to tak, že to stejně Policie odkáže na civilní řízení, protože mě nenapadá, co by to mohl bejt za trestnej čin, to se dozvíme zítra. Bude volat, kdyby náhodou. Jen mě zarazilo, že stáťáci podali TO i na městskou kvůli tomu. Uvidíme, každopádně ten chlap, co jim vyhrožoval není ani právník, je to nějakej co jen vyřvává kraviny.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:23
- Nahlásit

Eninka
Nechtějí náhradu ve výši nad 5 000?

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:26
- Nahlásit

Vlčáčková

to asi nee, údajně už nechtějí nic, chtějí údajně to o.s. "zničit"-
to nemá nikdo šanci, maximálně vysoudí 4 tis za kastraci a ještě kdoví jestli...záleží totiž, jestli došlo tím činem k odstoupení od smlouvy, to si pak strany vrací nejenom plnění, ale i náklady vynaložené na věc během držení té věci.
Každopádně se dá bránit různě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:30 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Tak takového debila jsem měla coby matku spolumajitelky domu. Ta taky šla na doraz. Teď dostala k úhradě 45 000, protože přihodila do soudního sporu 4 lidi, kteří tam neměli co dělat (nové spolumajitele). I bránila se, že přece max. 15 000 dle nějakého předpisu. Soud prohlásil, že v tomto bodě se tento předpis na věc nevztahuje a ať kouká těch 45 000 zaplatit. Fakt mě to tááák potěšilo. Svině dělá schválnosti, tak ať si to zaplatí. Přihodila je tam neoprávněně jen tak z plezíru.
Jestli jsou ti lidi stejně praštění, jak tahle, tak to se mají holky nač těšit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:35
- Nahlásit

Vlčáčková

jsou ti lidi stejně praštění, jak tahle, tak to se mají holky nač těšit

podle řeči se ta holka nebojí vlka nic a stojí si za svým, což je super. Nemyslím si, že jim mají čim až tak zavařit, no ale uvidíme. Já udělám každopádně pro ně co bude v mých silách,
přijde mi to směšný, o co těm lidem jde. Namísto aby se styděli, že psa zavřeli a moc dobře věděli, jak to s ním je, tak ještě vyskakujou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:38
- Nahlásit

Eninka
Tak to je snad normální, ne? Podívej se na ty krysy mojí ségru se švagrem. Co udělali a co vykládali? NO??? (Vlastně jsem měla napsat vykRádali - pak by ta věta perfektně sedla.)

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:41
- Nahlásit

Vlčáčková

měla napsat vykRádali

to se ti povedlo s tím "R"

no, lidi jsou fakt děsný sv**ě, je jich čímdál víc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:49
- Nahlásit

Eninka
to se ti povedlo s tím "R"
Nebylo to schválně, napadlo mě to, až jsem dopsala tu větu předtím. Ale musíš uznat, že to je naprosto přesný.
Přemýšlím o astrofotosoutěží.
A taky jsem začala prudit s přenosem obrazu na dálku. Že bychom si udělali na hvězdárnu takový videomost a mohli bychom tak popít, aniž bych furt řešila, co se psama. V ideálním případě by se takhle naživo dala přenášek i nějaká prezentace nebo přednáška. Prý by to snad i technicky šlo provést.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:53
- Nahlásit

Vlčáčková

to bys jako seděla doma, sledovala dění z hvědárny jo? To je dobrý, to bych taky chtěla vidět, však víš, jak jsem nespolehlivá někam večer jet tím vaším lesem hrůzy na sledování

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 20:02
- Nahlásit

Eninka
To taky. Ale i opačně. Že bych jim konečně promítla třeba Čínu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 20:07
- Nahlásit

Vlčáčková

ajóóó ty cestovatelko po zemi i po obloze

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2012 20:29
- Nahlásit

Eninka
Volá paní S., řešíme co koupit pro naše tlusťochy. Hills r/d tady prohlížíme.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 12:55
- Nahlásit

Eninka
Tak jsem udělala tu fotosoutěž. ZDE JE. Doufám, že se přidáš. Teda pokud přes to Tvé Las Vegas vidíš na té obloze aspoň Měsíc.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:02
- Nahlásit

Vlčáčková

Kuk, já a fotit oblohu? Copak to umím? Jo a dočetla jsem se, že
ceny žádné nejsou, tak ti nevím, bez nějaké ceny ....
Aspoň kdyby byla cena útěchy, či tak něco

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:07
- Nahlásit

Eninka
Ty jsi teď s těmi cenami rozmazlená, viď? Ty mediální hvězdo!!!
Nějakou cenu útěchy pro Tebe bych určitě mohla pořídit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:28
- Nahlásit

Vlčáčková

tak to si teda rozmyslím, když by byla nějaká ta cena
Jsi doma, nebo pracuješ mimo? Já se kochám tím krásným počasím, psiska taky, protože venku dělám všechno možný a tak mají zajištěný skoro celodenní blbnutí venku s létajícíma talířema a bačkorama, co mi byly ukradeny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:32
- Nahlásit

Eninka
Jsem doma. Dělala jsem tohle a teď nevím, jestli mám jet do práce anebo makat na účtu doma. Poraď, babo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:34
- Nahlásit

Vlčáčková

jinak ještě... Terka zase nahání Eninku jak praštěná a blbne jak černá ruka, tak si říkám, co jééé
a ona vtipná hárá, to zase bude veselo. Ona je vždycky jak
střelec ostrostřelec, cejtí se jak největší šéf a taky se tak chová

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:35
- Nahlásit

Vlčáčková

baba radí, buď doma, i když se říká, že všude dobře, tak co doma...já jsem spíš ten domácí typ a psiska budou rádi, že tě maj doma

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 13:41
- Nahlásit

Eninka
Psiska by jela se mnou. Ale dám na Tebe a budu čučet tady. Já se odsud v době budoucí prakticky nehnu kvůli Astřičce, neb o ní musím pečovat.
Potvora Terka. Tady to taky teď bude hárat. Akrorát Beký je v klidu neb je kastrovaná.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:06
- Nahlásit

Vlčáčková

no právě, holky jsou taky v klidu, akorát ten raploň nee.
Musíš dodělat ten plot, ať můžeš jak už bude hezky nechat všechny volně ložený, nebo-li "všude" Astřičce držíme všechny palce, ať už to má za sebou a je vpohodě. Pekla jsem plněnou roládu - masovou, vtipně mi obsah vytekl všude, kde nechal mistr kuchař díru, tak je to jakýsi rozježený, kdybys měla chuť, klidně dojeď, udělala bych ti k tomu pečený brambory v troubě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 14:24
- Nahlásit

Eninka
Vždyť víš, že maso skoro nejím... Ty brambory bych brala.
Jdu vyvenčit loudy.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2012 17:05 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vlčáčková

tak co loudíčci, u jste doma v teplíčku? Já už třetí den volám té Pavlíně a ona nebere telefon

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání