Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 21:17
- Nahlásit

Eninka
Měsíc. Pak jsem musela předělat sedačky, tak jsem jí dala domů. A neřeknu tady, kam.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2011 22:08
- Nahlásit

Eninka

A neřeknu tady, kam

tipuju, že buď do sklepa, nebo za komín

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 08:16
- Nahlásit

Eninka
Ne, ne.
Když spím, tak neodepisuju, no. Za hoďku jdeme na poslední procházku a pak vyrážíme směr město.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 17:58
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk, jestli se dostaneš semka dřív, než spolu budeme mluvit, podej info, co a jak s Vlčáčkem po operaci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Pro dokreslení:

Nevyčůral se, ani nejevil náznak chtění se venčit. Akorát valil ven a venku většinou seděl. A to jsem ho vedla k jeho oblíbenému rožku, kde rád zvedá nožičku (od dveří asi 2,5 metru).
Doma leží - leží - leží - vystřelí a lítá - leží - leží - leží - vystřelí a skočí na postel. Bolí ho to, chudáčka. Je otrávený, ale nestěžuje si. Vůbec nekňourá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:09
- Nahlásit

Vlčáčková

jejda, chudina Vlčáček, celej okornoutovanej... Držím mu všechny palce, aby už bylo jenom líp

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:10
- Nahlásit

Eninka
Kornout, moje halenka a spoďáry po matce. Fešák.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:21
- Nahlásit

Vlčáčková

vidíš, a pak že doma nic nemáš

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:27
- Nahlásit

Eninka
Jo, nakonec jsem našla. Ta halenka mu docela je - na rozdíl ode mě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:29
- Nahlásit

Vlčáčková

Ta halenka mu docela je - na rozdíl ode mě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2011 23:33
- Nahlásit

Eninka
To víš, je hubenější.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 08:12
- Nahlásit

Vlčáčková

Jéééééjejej.... pacient maličkej

Toničce taky vyrvali najednou asi 10 zubů. Cca 14 dní pak dostávala vařený kuře s rejží a zeleninou, apod..

vystřelí a skočí na postel
S tím skákáním opatrně raději, ať si nepotrhá štychy na zadku...

Že zdravím a posílám pusu na čumák

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 10:37 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak jsem s Vlčítkem do 5:24 skoro nespala. Furt mi ležel v náručí a pro sichr jsem svítila, abych hned viděla, kdyby se něco dělo. V 5:24 chtěla vykadit Astřička. Poté jsem usnula fakt tvrdě a vzbudím se v 9:30 a pes svlečenej z trička a kalhotek. Fakt nevím, jak to udělal. Musel se opravdu hodně namakat. Když viděl, že jsem vzhůru, vletěl mi zase do náruče a začal se velmi moc litovat.
Ráno už se napil, ale čůrat nechce. Když ho vezmu ven, chce si sedat nebo letí dopředu. No, tak na sezení to teď moc není, že jo. Čili šli jsme zase domů. Ani doma není žádná loužička, tak se mi to moc nelíbí.
Loužičky udělala doma akorát inkontinentní Bekynka, z vyvenčení přišla, udělala mnoho kapek, jednu louži na lino a druhou na dečku. Mimochodem, včera jsem zjistila, že Bekynce teče hnis a krev už i ze struků na druhé liště. Tak s ní už to vypadá opravdu hodně špatně. Sice u těchto struků nejsou vůbec žádné bouličky ani k nim nevedou "šťopky" (takové ty jakoby struny, co se vyskytují u jiných útvarů), ale co je to platné, že. Krev o ničem dobrém nesvědčí.
Kuřátko nám zakázal veterinář, protože všichni moji pejsci po tom mají řídké hovínko a to by prý teď na ten odoperovaný konečník bylo špatně kvůli infekci. Tak nevím, nevím, jestli to mám zkusit.
Skákání Vlčáčka na postel - k mému překvapení - by prý na žádnou z těch operací vadit prý nemělo. Jsem se na to ptala. Ale nejsem nadšená, když skáče, tak má pod postelí matrace z jiných postelí, aby to nebylo tak vysoko.
Za chvíli, až trošku vystydne, budeme šalvějovým čajíčkem omývat dásně. Dneska už má dostat jídlo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:16
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj Vlčítko
Tak jak??? Budeš potřebovat nějaký ty plíny a tak, nebo jsi to už vyšpekulovala nějak jinak?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 13:59
- Nahlásit

Eninka
Jsem objednána do Prštic, páč jsem to spojila s nutností nákupu dalších přípravků, které beru vždycky ve Střelicích u toho samého člověka. Před chvílí jsem se dovolala, takže vše OK bez nutností vnějších intervencí. Doufám. Jedu tam večer na otočku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:18
- Nahlásit

Vlčáčková

kdybych patřila do Žumpalandu, tak řeknu, že nerozumím jazyku tvého kmene...ale i tak nějak nerozumím této info...To jakože nebudeš nic ode mě potřebovat - z města?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:22
- Nahlásit

Eninka
Jako že nic nepotřebuju z města. Děkuju.
Když už jsi zmínila semeniště hříchu, tak se musím vyjádřit, že jsem to schválně napsala tak, aby nebylo jasné, oč jde. Asi jsem to přepískla, když to není jasné ani Tobě. Pardon.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:29
- Nahlásit

Vlčáčková

tak se musím vyjádřit, že jsem to schválně napsala tak, aby nebylo jasné, oč jde. Asi jsem to přepískla, když to není jasné ani Tobě

no, nebylo, říkala jsem si, že asi budu muset zajít za nějakým jasnovidcem, aby mi osvětlil, co tím chtěl astrobásník Vlčáčková říct

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:35
- Nahlásit

Eninka
No jó, no. Jen abych to neměla na talíři ještě 10 let!
Přemýšlím, jak si nazvat oddílek na stránky, kam budu dávat pozorování, kterých se můžou zúčastnit lidi.
Pozvánka k dalekohledu nebo Pozvánka pod oblohu nebo Pozorování pro veřejnost (to se mi moc nelíbí, páč je to jak od nějaké instituce) nebo Setkání s oblohou (ale to zase nevypadá jako pozvánka a nejsem si jistá, jestli už to někdo nemá) nebo Přijďte pozorovat (no, pozorovat znamená něco měřit, zatímco lidi přijdou očumovat). Tak nevím. Máš nějaký nápad?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:42
- Nahlásit

Vlčáčková

tak to je těžkej úkol, poradit právě v tomto, ani nevím, jak je to myšlený, to bude on-line pozorování?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:44
- Nahlásit

Vlčáčková

Jen abych to neměla na talíři ještě 10 let!

myslíš jak včera tu buchtu? Tu jsi měla na talířku taky pěkně dlouho, než jsi ji doždibala do konce.. Pumpa měla určitě pravdu
s tou pizzou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:51
- Nahlásit

Eninka
Pumpa je ukecaná, bo je po svých rodičích a ovlivněná taky takovými držtičkami z hvězdárny.
Buchtu jsem zdlábla včas - stihla jsem to do odchodu, ne?
A pozorování nebude on-line, ale pěkně v mrazu u dalekohledu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:53
- Nahlásit

Vlčáčková

počkej, to jako chceš pozvat lidi k tobě na pozorování? Jako
in natura?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:56
- Nahlásit

Vlčáčková

tááák třebááá... Pozvánka na pozorování oblohy u věhlasné astroložky Vlčáčkové, rum, deky a piškotky pro její velesmečku ssebou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:56
- Nahlásit

Eninka
No, tak jako do baráku ne. Ale rozbalím dalekohled a na zatmění Měsíce se podívat můžou. Je to dlouhý, bych se tam sama nudila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 14:58
- Nahlásit

Vlčáčková

rozbalím dalekohled

tak to pozvání ještě doplň: Já to na vás rozbalím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 15:04
- Nahlásit

Eninka
Jo a oni budou čekat reprodukovanou hudbu nebo nějakou sexshow, viď?!
Mám tohle:

zvětšuje to 25 x.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:44
- Nahlásit

Vlčáčková

oni budou čekat reprodukovanou hudbu nebo nějakou sexshow

aspoň bys mohla vybírat vstupný, prostě taková reality show s
pozorováním zatmění Měsíce, proložíš to podáváním horkých alkoholických nápojů a psiska by mohly předvést nějaký dogdancing či něco podobnýho. Myslím, že přijde hodně zájemců

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 16:57
- Nahlásit

Eninka

Srandistko.
Právě jsem to dodělala: ZDE
A valím do Prštic, zatím zdar.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2011 17:11
- Nahlásit

Vlčáčková

máš to bezva udělaný, ale oprav si na mapce text: od Troubka, chybí ti tam "s", tak ať se někdo neztratí

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání