Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:19
- Nahlásit

A Liška mě už fakt štve. Celé odpoledne otevřené dveře ven. A co myslíš? Před chvílí zase hovínko v obýváku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 20:11
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj astronomko, jak se daří? hlavně psinám teda

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:35
- Nahlásit

Furt stejně na hovno.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:39
- Nahlásit

Vlčáčková

ach jo, no. Dneska jsem byla na oslavě 50-tin a nezavolala jsem, držte se všichni Evi, zítra udělám haló

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2012 21:50
- Nahlásit

Eninka
Stejně jsem si zapomněla mobil doma a byla jsem v práci, takže ani foun ani skype by nefungoval...

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:01
- Nahlásit

Vlčáčková

ahojky, tak jak je? Včera jsem ti volala na skype a nikdo nebral, ale neva, vím že nestíháš přiznání, tak tě nechci zdržovat. Kdy dojedeš kozo Rózo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 09:56
- Nahlásit

Eninka
Ahoj.
V pátek? To jsou věci. Myslím, že jsem byla v práci, ne doma. Ale musela bych se mrknout do sešitu. Jsem teď úplně zmatená.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 13:23
- Nahlásit

Vlčáčková

Ale musela bych se mrknout do sešitu

vedeš si deníček jo?

Jsem teď úplně zmatená

to ty furt

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 16:32
- Nahlásit

Eninka
vedeš si deníček jo?
No sichr. Můj milý deníčku ... a pak jsou tam hodiny, kdy a kde jsem pracovala, abych to mohla vyúčtovat.
to ty furt
Nebuď drzá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 20:04
- Nahlásit

Vlčáčková

achóóój, taky se u tebe čerti ženěj? Jde to spíš od Brna, ale i přistávající letadlo v běžným koridoru fest otočilo směr a vrátilo se děsně nízko nad zemí na přistání, už i vypla elektrika na chvílu a to jsem neměla zavřený zadní vrata do garáže, hrklo ve mně, jestli to nerožnou, jak to zavřu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 20:40
- Nahlásit

Hoj. Tady se nežení nic. Ještě ani kapka nespadla.Jsem ráda. Jen si to tam nechte.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:15
- Nahlásit

Výstražnou informaci vydal večer Český hydrometeorologický ústav. Přes okresy Brno-venkov, Brno a Vyškov podle meteorologů postupuje pás bouřek, které jsou doprovázené ojediněle kroupami, silným nárazovým větrem a přívalovými srážkami. Bouřky postupují směrem na sever na Blansko, Svitavy a Prostějov

aha, tohle je info teď z večera, tak vás to asi minulo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:18
- Nahlásit

Zatím minulo. A doufám, že to tak zůstane.
Tak co? Půjdeš se mnou už konečně na pozorování? Tentokrát bude od půl čtvrté ráno.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:20
- Nahlásit

Vlčáčková

v půl čtvrté ráno? Tys blázínek, to se mnou nehne ani pár volů.
Počkám si na tvý fotky, to bude podstatně pohodlnější

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:27
- Nahlásit

Eninka
Ale není to vono, víš?! Fotky třeba nebudou. A jednou bys mohla vstávat jako každý slušný vesničan.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:45
- Nahlásit

Vlčáčková

Hele, stačí mi, že Eninka vstává v šest a rozhodně nemá poté v úmyslu nás nechat na pokoji, takže se slepicema vstávám tak jak tak, ona je jako důchodci, dřív spávala dlouho a teďka ani houby, asi už nemůže dospat či co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:52
- Nahlásit

Eninka
Tak řekni Enince, ať Tě vzbudí v půl třetí, že jí vezmeš na výlet.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 21:59
- Nahlásit

Vlčáčková

já jí dám výlet, do držky dostane za to ranní buzení

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:02
- Nahlásit

Eninka
To už dostat měla! Když nedostala, tak by se to teď hodilo.
Volala mi dnes paní S. celá nadšená, že jí jeden kámoš dohodil nějakého právníka ze Znojma, aby se s (ne)příbuznými už nemusela bavit, a druhý kámoš jí prý půjčí 400 tisíc na dva roky na úrok 3 %. Tak se na ten dopis vyprdni, ať si to už vyřeší s tím právníkem sama, ne? On ten její kamarád ho zná, něco s ním řešil, tak jí přesvědčil, že to bude úplně nejlepší.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:07
- Nahlásit

Vlčáčková

ahá, tak to má dobrý, hlavně s tou půjčkou čéče, aspoň si to v klidu dořeší přes ten soud a vrátí to v klidu, když na dva roky. Já se k tomu včera vůbec nedostala, měla jsem návštěvu, která se jaksi zdržela přes půlnoc
Největší prča byla, když návštěva skákala jak praštěná do bazénu v noci a Bára zachraňovala jak šílená, ona každýho vytahuje z vody, pokud se potopí pod hladinu, no a to by mě teda zajímalo, co pak řekl doma, když měl škrábance na zádech ...já jsem varovala, ale mé varování nebylo vyslyšeno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:23
- Nahlásit

Eninka
Baruška je fakt šikovný pejsek... A paní S. je teda taky šikovná.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:28
- Nahlásit

Vlčáčková

jó, psi jsou všici móc šikovný...Terka tady ochomejtala, když jsem měla na stole v míse dršťky, předvařený, nakrájený, připravený na vaření polívky, no a tak jsem vytáhla kus slaniny, půlku jsem nakrájela na kostičky pod polívku a půlka zbyla na zítra na šťouchaný brambory. Jak lítaly ty blesky, tak jsem na minutku vyběhla vypnout čerpadlo v bazénu (už se mi jednou spálilo při průtrži) no a vrátím se a ta sviňa stojí na stole a tlačí do sebe šílenou rychlostí z mísy ty dršťky, tak jsem skočila, zařvala ať vypadne a ona stihla v tom letu sbalit po cestě dolů tu slaninu - tu velkou půlku a zdrhla i s ní do háje, určitě se z toho posere, byl to flák a ona to snad polkla naráz, abych jí to nesebrala

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2012 22:39
- Nahlásit

Eninka
Jo, tak to si dovedu představit v podání Zlatky. Nebo možná ještě Vlčáčka, ale to už asi nebude tak horký. Zlatka vyžere svojí misku za 13 sekund!!!!! Jenom proto, aby mohla ukrást ještě z cizí misky. Ale ukradne tak maximálně Sabině, ostatní si nedají.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 21:43
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáčková, ty spíš nebo bdíš, už dva dny ti volám na skype a tys mrtvej brouk

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 23:01
- Nahlásit

Nažďár!!!
Nespím vůbec skoro. Dnes v noci 3 hoďky jenom. A teď ještě dlouho budu makat, možná do rána.
Včera o tom vůbec nevím, ale dneska jsem vlastně něco zaslechla a než jsem to začala řešit, tak jsem to zapomněla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2012 23:04
- Nahlásit

Jo a paní S. mi volala a víš, co se stalo? Parchantíci svolili k prodeji s tím, že napíše závěť. Nějaká její sestřenice jim celkem rázně vysvětlila, že se s nima je rozhodnutá o prodej soudit a že nenadělají nic, jen budou platit právníka. Takže to vzdali. Ale samozřejmě to postavili tak, jakože jí dělají hroznou milost a ona jim za to teda musí všechno odkázat...

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 09:44
- Nahlásit

Vlčáčková

hele, ať jim na tu závět přistoupí, protože ji může kdykoliv poté změnit a oni to ani nezjistí chacháááá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2012 13:05
- Nahlásit

Eninka
Jo, něco takovýho taky říkala. Ale je to naprosto nechutný vydírání.

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:08
- Nahlásit

Vlčáčková

tak na co tu smlouvu podepsala?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2012 22:11
- Nahlásit

Podej bytu.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání