Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:45
- Nahlásit

Fifi

Pro me ten nahled zvenku byl moc dulezitej.
Tak já jí teď netahám, kam nemusím. Takže se mnou za tu dobu byla 4x v práci, z toho 2x tam nikdo nebyl . A sousedi tady nahlíží na psa jako na hospodářské zvíře, do kterého se peníze prostě nevráží a i povinné očkování je finančně "bolí".
Ty stavy, co popisuješ, už nemá.

No jo,no. Ono se říká: mluvit stříbro, mlčet zlato. Asi jsem to sem vůbec neměla prezentovat.

"To bych mu v zivote neudelal!"
To znám. To tu slýchám taky. Třeba pes zdrhací skrz plot za háravkami s cystami někde na přirození. Navržená kastrace ne a ne, protože ... viz výše.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:55
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak já jí teď netahám, kam nemusím. Takže se mnou za tu dobu byla 4x v práci, z toho 2x tam nikdo nebyl
Nahledem zvenku sem myslela kamarady, znami, kteri fenu znali drive. Ne, ze bys ji nekde vozila ukazovat.
Ty stavy, co popisuješ, už nemá.
Tak kdyz nema, proc si ji vcera vezla zase utratit? Nebo to bylo v ramci kontroly? - ja tomu fakt uz nerozumim.
A pokud nema a zlepisla se, zere sama, venci se, ma radost z zivota, jen dobre.
No jo,no. Ono se říká: mluvit stříbro, mlčet zlato. Asi jsem to sem vůbec neměla prezentovat.
Ale tak, proc bys nemela. Jen kdyz ti x lidi napise svuj nazor, v tehle situacich byva i dost odosobneny od ruznych averzi, neb lidem jde o to zvire.. Ja tez nemam veterinarni vzdelani.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:05
- Nahlásit

Fifi
proc si ji vcera vezla zase utratit? Nebo to bylo v ramci kontroly?
Nebylo. Stalo se něco, co veterinář ale vyhodnotil úplně jinak, než z čeho jsem měla obavy.
A pokud nema a zlepisla se, zere sama, venci se, ma radost z zivota, jen dobre.
Žere a vybírá si, potvora. Venčí se, ale s výtkou - už byla poněkud inkontinentní po té kastraci, tak teď to prostě někdy nedonese až ven. Má radost ze života - no tak to je otázka, že jo. Je zvědavá, čuchá se se psíky, jeví zájem o okolí, courá po terase, miluje Eninku a její "žužlíky". Ovšem čekala jsem, že to půjde líp.

Než padne tma, jdu ještě s Bekynkou na vycházku. Máme je nyní povinně naordinované. To válení byl prý pravděpodobný důvod té potíže, která mě přiměla jet na to utracení. Takže kromě toho pocházení po terase musíme 3x denně urazit předepsanou vycházku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 23:33
- Nahlásit

Vlčáčková

ahój, dneska nějak nefunguju, jo a v sedm ráno musím dovézt účto a ještě jej nemám hotový a mám návštěvu a piju pálenku a ještě čekáme s kámoškou další nečekanou návštěvu, takže všechno na govno, hlavně to ráno, protože v době, kdy mám vézt ty doklady půjdu teprve spát, papálalá zajtra

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit

Tak co, opilče? "UŽ" jsi odevzdala dnešní DPH?

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:16
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak co, opilče? "UŽ" jsi odevzdala

ani nemluv, spala jsem tři hoďky a návštěva u mě taky, kdesi dole na sedačce

účetní mi řekla, že jestli to v osm nebude u ní, že to neudělá, takže jsem v 6,30 vstala - no spíš vyvrávorala z postele, pohledala psiska, kde si kdo ustlal, návštěvu "vyhodila", kafe, které bylo požadováno neuvařila a upalovala jsem do práce.
Brrrr, prosímtě tak měsíc přede mnou neříkej slovo pálenka, díky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:30
- Nahlásit

Eninka
Vždyť kolega říkal, že Vy si to DPH děláte vždycky 30.! Tak to už tu účetní nějaká ta hodina 25. nezabije, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 18:41
- Nahlásit

Vlčáčková

kecal,ale je fakt, že to odevzdáváme pozdějc, no ale účetní by to později už nestihla, má firmy naplánovaný kdy koho zúčtuje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit

Eninka
No právě. A kvůli Vám pak nestíhá nic... že?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 20:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková

....Eech, nevyžádaná rada: o Bekyně a jejím stavu mluv jenom s lidma, kteří Bekynu osobně znají a mají pro psy cit.

Psát o tom na fóru, nebo se chtít jen vykecat po telefonu s někým, kdo Beky v životě neviděl, je úplně na prd.
Člověk se často neumí přesně vyjádřit, málo lidí dokáže doopravdy poslouchat nebo "číst" a i když jo, spojí si to třeba se svou osobní zkušeností, a tato asociace nemusí (ale může) být na místě.
Pak se taky situace nějak vyvíjí a reporty sem asi pravidelně nepíšeš, a i kdyby jo, málokdo si je pravidělně bude číst... Takže i chápu rozčilenou reakci Erin.

V případě Hipíka i Toničky jsem si naprosto jistá, že pokud by nezvratně trpěli bolestmi, nechala bych je zabít.
Žádný z nich ale vážně nemocný není, jsou prostě jen staří...
V tomto případě se podle mne ta pravá chvíle, kdy je třeba psovi pomoci odejít, určuje mnohem hůř.
Hipík i Tonička mají někdy horší a někdy lepší dny.
Toninka na začátku jara měla pár období, kdy se mi zdálo že už... Ale pak se zas vzchopila.
Měřítkem pro mě je, že se pořád do velký míry zajímá o svý okolí, baví jí prozkoumávat zahradu a baští...
Pokud by bez zjevné a řešitelné příčiny byla několik dní za sebou letargická a bez energie, skončím to...

Držím ti palce, abys s Bekynou strávila jěště spoustu krásnejch dní

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 20:25
- Nahlásit

Vlčáčková

kvůli Vám pak nestíhá nic... že?

ano, šéfe

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 20:52
- Nahlásit

Zdar. Právě jsme se vrátili z vycházky. Jo jo, nevyžádané rady jsou někdy ty nejlepší. Dneska jsme měli kontrolu, tak zase máme o prášek míň, už nám zbývá jen jeden denně, jedna vodička a mazání. Byly jsme tam i s tím retrívříkem, kterého mám nyní kvůli Bekče ne doma, ale "uskladněného" v Brně v dočasce. Tak jsme ho pak vezli "domů" a tam byli další tři pejsci před domem, tak měla Bekča vzrůšo. No celkově dneska nacourala asi tři hodiny, což se mi zdá až moc, i když z velké části stojí nebo jen tak přešlapuje.

Jdu vařit jatýrka. Sviňa se pěkně rozmazlila za dobu nemoci.

Eninka
Zítra Vás Bekča čeká.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:05
- Nahlásit

Vlčáčková

tak jóóó, akorát nemám žužlíky do háje, něco teda vymyslím...
i když je vám i kačena málo a ofrňujete nad ní nosánek, tak ti nevím, no, něco bude, nebojte

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit

Eninka
Tak zase včera Bekyše kačenkou nepohrdla. Naopak jí hltala tak, že jsem se až divila. Úplně si jí v té tlamě nadhazovala. Skoro jsem měla strach, že z toho upadne.

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:44
- Nahlásit

Vlčáčková

včera Bekyše kačenkou nepohrdla. Naopak jí hltala tak, že jsem se až divila

vy jste povedená rodinka, u mě by celá kačena vydržela cca pět minut, než by zmizla navždy z tohoto světa a vás je víc a máte to skoro na týden

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit

Eninka
Jsem lakomá a rozděluji příděli na lístky.

Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:09
- Nahlásit

Vlčáčková
No celkově dneska nacourala asi tři hodiny, což se mi zdá až moc, i když z velké části stojí nebo jen tak přešlapuje.

No bezva... To je moc fajn, že je Beky líp .
Ty tři hodiny se mi taky zdají skoro moc, po tom, co jste nedávno prožily.
Jestli bere jěště nějaký prášky na bolest, tělo jí včas neřekne, že už toho bylo dost...
Asi bych ji zatím radši nechala courat celkově tak dvě hoďky denně a postupně přidávala...

Jdu vařit jatýrka

No jistěěěě... rozmazluj, podstrojuj... prostě si holky užívejte...

Toninka má nový model. Už neťuká kopítkem netrpělivě o podlahu jako kdysi.
Dospěla k závěru, že je třeba razantnějších prostředků k prosazení svých požadavků...
Asi před půl rokem, když se ocitla v úzkých a nemohla sama vstát, vyloudila táhlej vysokej kvil, za kterej by se nemusel stydět ani roj šílenejch bánší.
Samozřejmě jsem po té, co se mi zastavilo srdce a zase rozeběhlo, třema skokama byla u ní.
Tonička správně vyhodnotila, že má na mě další páku. Takže, kvílí, když chce na zahradu, kvílí, když chce podrbat na zadku, kvílí když chce otočit mističku, aby se lépe a bez námahy dostala k jídlu, kvílí, když shltne větší sousto a to se jí nalepí na patro...
U jídla kvílí nejvíc, tak ji raději krmím, protože kdo na to má mít nervy....
Tonička po pár prvních soustech "jako" omylem začne chňapat po mejch prstech. A to pak zas kvílím já. Toninka to zřejmě slyší, protože ji to vždy velmi rozveselí, celá se roztetelí a snaží se mi sežrat další prst...
Esi vona nebude nějaká domina, bo co...

Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit

Vlčáčková

Jo, kdybys chtěla půjčit podpůrný univerzální ortopedický kšíry, tak mi napiš do mailu adresu. Momentálně je nepotřebuju...

Eninka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:19
- Nahlásit

Už neťuká kopítkem netrpělivě o podlahu jako kdysi.
Dospěla k závěru, že je třeba razantnějších prostředků k prosazení svých požadavků

Hipíčková, ty máš doma co já, to je dobrý...borderka na mě normálně dupe, do země, těma kopýtkama, když si něco chce vynutit, když se nic neděje, přidá k dupání pištění a to ve frekvenci, že by to člověka zabilo, a Eninka, ta dupání vynechala a dělá úplně přesně co Tonička, jsou to teda manipulátoři

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit

Prášky na bolest už nemá a když už měla pocházení dost, zalehla na trávníček pod stromy. Ale hned vstala, když viděla, že je na chodníku šrumec a dítě se válí po zemi, tudíž se na něj snadno může. Akorát jsem měla strach z čivavy, takovýho vzteklýho, že ji rafne do frňáčku. Nakonec čivavák kousnul to dítě, což ho uklidnilo.

Tonička je napsto skvělý, chytrý pejsek. A navíc je neuvěřitelně krásná. S Hipíkem jí to moc sluší. Že je to hérečka, je normální, to jsou všichni. Mladý pes má ale hodně věcí na hraní. Starý, hluchý, nasleplý pes už má na hraní pár věcí, hlavně paničku. Koho by nebavila hračka na dálkový ovládání, a na ovládaním hlasem pracují i lidští vědci. To je prostě pokrok, Tonička je vpředu, no.

Esi vona nebude nějaká domina, bo co...
To poznáš spolehlivě, až přiběhne v latexu a s bičíkem.

kdybys chtěla půjčit podpůrný univerzální ortopedický kšíry
Před týdnem bych jimi rozhodně nepohrdla. Ale za poslední 2 dny se mi jeví jako zbytečné. Uvidím, jak se to bude vyvíjet. Pokud by byl nějaký exces, tak bych napsala. Ona má chodit proto, aby tělo rozhýbala, což se zatím, zdá se, daří dost dobře. Zadní tlapky už jsou silnější a jistější. No, jen kdyby to šlo k lepšímu trochu rychleji.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:15
- Nahlásit

Našla jsem na FB dnešní fotku Bekynky. Určitě se dá poznat, která je Bekča.

Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:49 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eninka

jsou to teda manipulátoři

To teda jsou, a pěkně vykutálený.... ale naši...

Vlčáčková

To poznáš spolehlivě, až přiběhne v latexu a s bičíkem.

Jejda, eště, že to Tonička nečte...

Určitě se dá poznat, která je Bekča

Dobrý , stojí pevně, nehrbí se, má zájem o ostatní psy...

Jěště k tomu hojení. Tonce jsem s těžkým srdcem nechala asi před 3 lety, kdy jí bylo cca 14, operovat malej zhoubnej nádor u cecíku (metastáze neměla).
Vybrali jí celou jednu lištu a jednu lymfatickou uzlinu. Pooperační rána se hojila hodně dlouho. Cca měsíc a půl, možná dva. Prej je to v těchto případech obvyklé.
EDIT: Jak jsem psala, Tonce hodně v době rekonvalescence pomohly ty injekce Zylexisu...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:58 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Jejda, eště, že to Tonička nečte..
No bodejď, když jí nepustíš na PC.

Prej je to v těchto případech obvyklé.
To mi říkali přesně takhle taky. Vypadá to, že to u nás bude taky taková doba. Ale u nás jen na třech místech. Jinak to má zahojené už 14 dní, stehy dávno venku, všechno v pohodě. Ovšem na třech místech se to rozšklebilo a ne a ne to rychle zarůst.
Potvora sežrala játra a granule nechala...

Při chůzi je Bekča taková trošku širokorozchodná a když je ta naše polní cesta ze strany na stranu z kopečka, tak je Bekča zadníma nohama taky trošku z kopečka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 00:09
- Nahlásit

Vlčáčková
Ja jen k ty strave, zkus ji varit maso, kureci, kruti, jatyrka, srdicka, zaludky, na granule se vybodni. Asi sama fena vi, co ji dela dobre. Cim min sacharidu, tim lip, takze vareny maso + zelenina, idealne listova typu salat, cinsky zeli, kapusta..

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 00:17
- Nahlásit

Fifi
No jo, ale tuhle se vyprdla na Eninčinu kachnu a sežrala grancle. To jsem teda zírala. Takže se jí zavděčit, není zrovna jednoduchý. Dělám obvykle maso s rýží, ale teď jsem zkombinovala játra s granulemi, když teda ty grancle tak chroupala. No a dneska zase dělá fóry s granulema, no.

Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 08:26
- Nahlásit

Tonka spí... kdo ji vzbudí, toho sní...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 09:56
- Nahlásit

Tonka spí... kdo ji vzbudí, toho sní.
Už se klepu strachy!
Říkám furt, že Tonička je krááásnááá. Fakt se mi líbi, má nádherný výraz (tady teda není vidět, ale já si ho pamatuju).

Dneska jsem chtěla říct sousedovic návštěvě, ať nechodí kolem pole, že se mi tam otrávila Astřička. Jen na ní začnu mluvit, tak se nad námi překřížily přistávajcící dopravní letadlo a startující vrtulník a soused spustil žabu (to je ten vibrátor na utloukání povrchu). Takže mám hlasivky pryč!

Sestavila jsem takové logo:

Jen tak provizorně, aby nějaké bylo. Je to druhé očko od Sabinky, než co používám já na profilu Týraných zvířat:

Ani to se mi nezdá ideální, ale to SOS je podstatně horší. V Picasa je očko tmavší, uložením zpět do PC takhle vybledne. Nejde mi s tím nic udělat. Nemáš nějaký nápad?

Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit

Říkám furt, že Tonička je krááásnááá. Fakt se mi líbi, má nádherný výraz

Óóó ano...

Nemáš nějaký nápad?

Pošli mi odkaz na Picasa a větší fotku mailem, večer na to mrknu ve photoshopu .

To typografický logo se mi zdá už trochu moc roztříštěný, je tam moc detailů, tím pádem je míň výrazný a zapamatovatelný...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 13:43 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty "nějaké nové stránky" jsou občanské sdružení Russell Rescue. Alfa Kojetín neexistuje. Až si příště dáš tu práci si o mě hledat informace, tak nešiř bludy. Aspoň to příjmení jsi nezku*vila.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 14:12
- Nahlásit

Pošli mi odkaz na Picasa a větší fotku mailem, večer na to mrknu ve photoshopu
Picasa je program v google, stahuje se z netu, když máš gmail. Takže odkaz nevím, jak poslat. Jdu na to poslání fotek. Děkuji.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání