Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:09
- Nahlásit

Huráááá, Bekynka si sama papá tu plechovičku, kterou včera nežrala. Akorát to má s rejží. Myslela jsem, že jí to s rejží už vůbec nepojede, ale jóóóóó!!!
V něčem tomu nerozumím, ale přetlumočím a pokud zase budou dotazy, tak napíšu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit

Nesežrala všechno...

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit

Vlčáčková

stačí aspoň něco, každej krůček je krokem kupředu...
Kdyby to chtěla paní S. řešit, dojedu někam za váma a vysvětlím jí varianty - neboj, co nejvíc jednoduše, aby z toho
neměla hlavu "v pejru" a pak se může rozhodnout, jak to pořeší.
KAŽDOPÁDNĚ to jde řešit docela dobře, pokud na to protistrana
přistoupí

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

Už s ní volám. Ale začala žvanit a já na to určitě zapomenu, než za hodinu skončí o křovinořezu a trávníku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:27
- Nahlásit

Vlčáčková

začala žvanit

jo jo, vím o čem mluvíš

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:32
- Nahlásit

Eninka
Vzala Tě hned za slovo. Co děláš v úterý kolem 18. hodiny nebo ve středu po 16. hodině?

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:46
- Nahlásit

Vlčáčková

radši ta 16 hod. pokud si můžu vybrat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:07
- Nahlásit

Zítra tedy obvolá příbuzenstvo a dám Ti vědět, jak se domluvila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit

Vlčáčková

oukej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:28
- Nahlásit

V sobotu dá vědět.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:29
- Nahlásit

Vybila mi mobil.... Teprve teď jsme domluvily.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Kastruje se jen výjimečně. Většina útulků na to nedá peníze, protože zpravidla nemá.
Myslím ale, že by se to finančně vyplatilo za pár ne moc vzdálených let

aha,já myslela že právě se kastruje dost a bylo mi to divný,dík

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:39
- Nahlásit

Vlčáčková

ať nezasekáme Ešusovou, tak mi prosímtě řekni, jak to bylo s tím tvým bivakováním na louce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:48
- Nahlásit

Máš tam odpověď.

Bivakovali jsme u vysílače. Podívej se přesně, kde to je, neb Tě tam budeme čekat na jeden astronomický úkaz v červnu. V 5 ráno zhruba.
Jinak jsme tam fakt leželi na zemi a spali. Teda krom Sabky. Ta zalezla pod auto, pak vylezla, courala dokola, válela se, takže bude samý klíště, a tak. Ale my lemry líné a nemocné jsme si zchruply.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:37
- Nahlásit

Vlčáčková

neb Tě tam budeme čekat na jeden astronomický úkaz v červnu

člověče, tak ti nevím, jestli když budu muset tak brzy vstávat a podívám se do zrcadla, jestli neuvidím jeden velkej astronomickej úkaz už doma a hvězda to teda určitě nebude

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:54
- Nahlásit

Eninka
A co myslíš, že uvidím ráno asi tak já? Tsss. A už je mi to skoro fuk.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:48
- Nahlásit

Vlčáčková

co myslíš, že uvidím ráno asi tak já?

tipuju - kometu?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 18:50 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková

Ahoj ,

Toničce při rekonvalescenci po op. rak. nádoru hodně pomohla kúra injekcí Zylexisu (na podporu imunitního systému). Tonka injekci dostávala každý týden po dobu 2 měsíců. Jedna inj. stojí cca 500,-.
Nebo můžeš dávat Wobenzym, ale Zylexis se mi jeví jako účinnější, ten Toničku tak nakop, až jsem si říkala, že bych si šlehla taky...

Taky se jí rána hodně špatně hojila (což je prý po op. rak. nádorů obvyklý jev).
Ředěná Betadina se nám na vymývání poop. ran moc neosvědčila. Líp zabral slabý (světlefialový) roztok Hypermanganu + Framykoin a později na dohojení Alaptid.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 19:10
- Nahlásit

Eninka
Já Ti dám kometu!!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Zítra jdu zase na veterinu, tak to řeknu vetce.
Beky mě opět překvapila. Vynesla jsem jí vyčůrat a ona zase jako s tou mrtvicí - zkroutila se doprava a visela mi za nohu. Chvíli jsem jí rovnala a až jsem myslela, že je narovnaná, dala jsem nohu pryč. Pes sebou prásknul jak široký tak dlouhý na bok. Tak jsem šla s ostatními psíky za rožek pole, že jdeme stejně hned zpátky, tak jí seberu. Koukám na ní celou dobu, jak leží bez hnutí. A když jsem zavolala na psiska a chvilinku sledovala, jak ke mě Vlčáček běží (tak to nebylo ani půl minuty, že jo), otočím se a Beky pryč. Normálně se za tu chvilku zvedla a zmizela domů.
Tuňáka s rejží sežrala ráz dva.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 19:53
- Nahlásit

Vlčáčková

vypadá to, že má světlý i temný chvilky, že ona to obkoukala od tebe

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 21:24
- Nahlásit

Vlčáčková

jak dopadla operace toho truhlíka?

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 20:36
- Nahlásit

Vlčáčková

co to čtu na berňákách, to mě mrzí sakra

laguna
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 15:31
- Nahlásit

Vlčáčková
neni už čas aby si Beky vysvobodila,podle toho co píšeš musí mít neskutečný bolesti chápu že je to těžký ale zkus víc než na sebe myslet na ni.

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 21:18
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj, máš nedostupnej telefon ty jedna babo

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 18:58
- Nahlásit

Vlčáčková

zkouška spojení bez notebooku...tak mám doma starej vergl z práce, co už nikdo nepoužíval. Mám to asi takto, klávěsnice, na který nejsou skoro vidět písmena na stole, škatula za mnou kvůli elektrice, monitor za zády na stolku, takže vidím hádej co, když píšu a myš za zády na PC, já se fakt picnu, aspoň nebudu tak kokodákat, když je to tak děsně nepohodlný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:25
- Nahlásit

Eninka
cháááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 19:45
- Nahlásit

Mas recht, ono plevelit tema s flekem na jazyku by udelalo tematu "medvedi" sluzbu.
Vlčáčková
Když to tu s Tebou budu řešit, tak to akorát vyvolá reakce od všeználků, kteří stanovují diagnozy, aniž by měli vet. vzdělání a vůbec kdy toho psa viděli.
Ale jen takhle: Tvoje psiska měla diagnozu, se kterou se nedalo nic dělat. Moje na tom takhle není, ta má šanci na uzdravení. Takže nejde o dny či týden.

Asi takhle, nemluvila sem jen o Dorote, ani o jeji diagnoze, ale o tom okamziku, kdy se pro neco rozhodnes a udelas to. Nechci znit jak nekdo, kdo te NUTI do utraceni cuby, kterou jiste milujes. Jen nejak nevidim velkou sanci v uzdraveni 15ti lety feny, kterou vozis uz xkrat uspavat. Nebo myslis, ze se oklepe, sroste a bude tu do dvaceti? - ani nevis, jak moc bych vam to prala.
Ja celou dobu pisu jen o tom, ze abys byla schopna poznat tu spravnou dobu, KDY to uz bude nezbytny, a pak necouvnout. A pokud tak moc veris, ze to neni otazkou dnu, tydnu, tak pak nechapu, proc ji vozis prubezne utracet teda.

A pochop, ze kdykoliv se tu o Bekyne zminis, ano, lidi to zajima, budou reagovat, kazdy po svem. Protoze vetsina z tech reagujicich to uz nekdy se psem realne prozila a vedi, o cem mluvi. A nebudou mazat med kolem pusy, ze se 15ti leta fena ma sanci uzdravit, zit vecne, ze bude vse ok. Snad chapes, jak to myslim.

Pokud tedy hejno bude reagovat jako obvykle.
Už sem nepůjdu, nemám chuť číst jejich bláboly, tak kdybys třeba něco chtěl, tak mi napiš na "pro Vlčáčkovou".

Nejsem hejno, s prominutim.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:00
- Nahlásit

Fifi

Ja celou dobu pisu jen o tom, ze abys byla schopna poznat tu spravnou dobu, KDY to uz bude nezbytny, a pak necouvnout.
No a já už tu po několikáté píšu, že tu správnou dobu prostě poznat nejsem schopná. Vždycky si myslím, že už ano a pak se ukáže, že jsem se sekla. Minulé moje rozmluvené seknutí znamenalo skoro rok a půl psího spokojeného života. Kdyby bylo na mě, tak by Bekča už dávno nebyla.
A to vození na utrácení: tak tohle bylo neplánovaný, povětšinou je to ale tak, že je to v rámci plánované kontroly. Kdy mě se zdá, že zrovna blbý natolik, že prostě při kontrole to skončíme. A pak ... a jsem u prvního odstavce.
Řekla bych, že mě k té určité hysterii to ukončovat nutí i ty diskuze tady. Nechci aby trpěla a kor ne zbytečně. Však víš, že jsme i tu operaci odkládali, dokud to šlo. Pak už to nešlo. Ale čekalo se, že pes zemře už loni na začátku roku, že to s ním prostě půjde z kopce. Jenže nešlo. Jen ty nádory se letos najednou zvětšily. Vše ostatní OK - tedy v rámci věku a zřejmě zpackané kastrace. Kdyby tady nebyla šance to přestát, tak ji samozřejmě nebudu trápit tou operací.

A pochop, ze kdykoliv se tu o Bekyne zminis, ano, lidi to zajima
Po zkušenostech si spíš myslím, že se prostě potřebují exhibovat, zaplivat si trošku, ale de facto je moje Bekynka nezajímá.
Určitě víš, koho tím myslím a koho ne.

Nejsem hejno, s prominutim.
No, nemyslela jsem Tebe, to snad víš. Jestli ne, tak to víš teď. Vůbec by mě nenapadlo, že se k tomu přihlásíš. (Konsternovaný smailík s vytřeštěnýma očima!)

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Řekla bych, že mě k té určité hysterii to ukončovat nutí i ty diskuze tady. Nechci aby trpěla a kor ne zbytečně.
Tak ona je to vypjata situace, na psychiku. Ale nediv se, ze kdyz tady popisujes fenu, ktera nechce zrat, klati se na bok atp, ze clovek zareaguje.
No a já už tu po několikáté píšu, že tu správnou dobu prostě poznat nejsem schopná.
Prave mozna kvuli tomuhle. Psala sem ti driv, at ji vidi nekdo nestranny, nemyslim Eninku, nekdo, kdo ji treba znal a videl driv. Pro me ten nahled zvenku byl moc dulezitej.
Tak proste si s Bekynkou uzivej skutecne kazdyho dne a ja jen doufam, ze az bude skutecne ten cas, ze to poznas. Zatim snad prasky proti bolesti fungaji a tak, si snad uziva fenule den po dni.

Ono lidi, kteri to znaji, o tom moc nepisou, znaji svyho psa a urci okamzik, kdy ma odejit.

Kdysi jeden znamej mel NO, pes nemohl pak uz chodit, vencit se. Pak uz pes nebyl. Jsem se ho optala, zda tedy mu pomohli odejit a on mi vyrazil dech slovy "To bych mu v zivote neudelal!". Takze nechal psa chcipnout, doslova.

Eire
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:36
- Nahlásit

Vlčáčková

Moc ráda bych řekla,že tě chápu.Že chápu ,jak bolí ztráta milované bytosti.

Ale musím říct,že jsi neskutečný sobec a nemáš v sobě ždibec empatie,jinak by jsi musela vidět,jak ta fena strádá.O nějakém slušném komfortu životním nemůže být řeč.Pokud to nevidíš,necítíš,prosím už si další zvířata nepořizuj!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání