Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 14:13
- Nahlásit

Gi a smečka
Ty "nějaké nové stránky" jsou občanské sdružení Russell Rescue. Alfa Kojetín neexistuje. Až si příště dáš tu práci si o mě hledat informace, tak nešiř bludy. Aspoň to příjmení jsi nezku*vila.
Chápu to správně jako: "děkuji, že jsi na mě přesměrovala zájemce o raslici"?
V tom případě: není zač.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 15:17 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Vlčáčková
Chápu to správně jako: "děkuji, že jsi na mě přesměrovala zájemce o raslici"?
No to chápeš blbě, protože zrovna Nikol mi přeposílá ruslíky v nouzi či zájemce úplně běžně. To za A. A za B nechápu, proč bych ti měla děkovat za inzerát na koupi štěněte, když žádný štěňata nemám a neprodávám.

Edit: pokud ovšem nejsi převlečená Erin, u té by mě to nepřekvapilo.

Takže původní informace je totéž, co bylo v původním textu zcela jasně napsáno - nešiř bludy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit

Gi a smečka
Za prvé nevím, co kde máš za psy k případné nabídce.
A za druhé: tak si příště naser, ty "záchranářko".

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 15:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Za prvé nevím, co kde máš za psy k případné nabídce.
Tak proč mi posíláš kupce na štěnda? To ti přijde normální? Naprosto cizímu člověku, o kterým ani nevíš, jestli štěňata má?

A za druhé: tak si příště naser, ty "záchranářko".
Jo, mezitím jsem to stihla pochopit, ale nechtěla jsem znova editovat předešlý příspěvek.

Takže: Chápu to správně jako: "děkuji, že jsi na mě přesměrovala zájemce o raslici"? V tom případě: není zač.
Pokud máš potřebu mi posílat ruslíky v nouzi (skutečně pouze ruslíky v nouzi), tak je normálně odešli na kontaktní email z webek. Nemusíš to dělat tak oklikou přes někoho, něčí skupinu a můžeš mluvit na rovinu. Ostatně pár témat směrem ke mě a ruslům v nouzi je i tu na czpes.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 15:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Gi a smečka
Poslala jsem na Tebe kontakt víckrát. Nevím, který z nich byla raslice ke koupi. Vždy to bylo na něco ve smyslu: "hledám ...." Příště nabídnu jiného psa od některého z mých kamarádků nebo některého, kterého mám já, i když poptávce úplně odpovídat nebude. Co mám zkušenosti, tak lidi si kolikrát vezmou jiného psa, než půdovně chtěli, když je nějak osloví.
Tímto s Tebou končím diskuzi.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2012 16:00 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Vlčáčková
Poslala jsem na Tebe kontakt víckrát. Nevím, který z nich byla raslice ke koupi. Vždy to bylo na něco ve smyslu: "hledám ...."
Posíláš na mě kontakt často lidem, kteří chtějí koupit štěně russella? Tak to prosím víckrát nedělej. Žádný štěnce na prodej nemám a nikdy mít nebudu.

Příště nabídnu jiného psa od některého z mých kamarádků nebo některého, kterého mám já, i když poptávce odpovídat nebude.
To je mi fakt naprosto jedno. Každej umístěnej pes se počítá. A osobně budu raději posílat ruslíky v nouzi po russelářích, než se handrkovat s někým, kdo má od tebe informace, že mu prodám štěně russella.

Končím a končím, dvakrát.
Tys to jedno končím umazala.

PS: Je jednodušší vysírat, než uznat, jakou volovinu jsi za mnou poslala, viď.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2012 00:35
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Pošlu zítra, mám problém najít původní fotku, zkusím ráno externí disk, až ho najdu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 20:33
- Nahlásit

Vlčáčková

už něco víš? Čekám, čekám na info

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 20:40
- Nahlásit

Před chvílí jsme dorazily a teď volá ta ukecaná paní, víš která, že?
Astřička když spí, tak trošičku až zavíjí. Ale jen když spí, jinak při otevřených očích ne. Játra můžou mít problémy od toho, že už to tam bylo delší dobu. Každopádně nešel žádný výtok a pes byl veselej, jedl, pil - všechno v normě. A taky to nebylo nijak moc rozvinuté. Ale na ta játra to působit mohlo. Ale nejsou to až tak špatné výsledky, takže se to teď může i samo zase upravit do normálu. No, nevím, jestli budu mít takovou kliku. Dost o tom pochybuju.
Bekynka je dneska jak na klíček. Byli jsme na návštěvě, tam taky furt courala, až jsem na ní musela zařvat, aby si sedla. Protože místní pejsek už byl trošku naštvaný. I v autě furt něco řešila a nelehla si a nelehla. Teď teda spí.
Zítra kontrola s oběma.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 20:41
- Nahlásit

A máme ostříhané drápky na Astřičce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 20:43
- Nahlásit

Vlčáčková

tak bezva, to je dobře, že se vše zatím vyvíjí takto

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 20:57
- Nahlásit

Eninka
Vůbec se mi nelíbí to její kvílení. Ale ona je hysterická, to víme. Při jedné minulé operaci dokonce vždycky vstala a začala utíkat, klidně chtěla skákat z postele a do postele a tak, a samozřejmě u toho ječela. Minule jí tahle veterinářka probudila bez medikací, tak všechno proběhlo úplně v klidu. Ale dneska jí asi píchla probouzedlo, už bylo dost hodin, takže bude zřejmě zase troška hysterie.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:12
- Nahlásit

Vlčáčková

máš už pěkně dlouho nedostupnej telefon, to ti není divný, že tě nikdo neotravuje?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:30
- Nahlásit

Eninka
Ahááá.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:35
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj liško Bystrouško, zavolám zítra, povíš mi pohádku o tvé lišce Ryšce ju?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:38
- Nahlásit

OK. Zavolej. Ale pohádku nevím, nevím. V pátek jdeme na kontrolu, tak vezmu lišku, můžeš se stavit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:45
- Nahlásit

Vlčáčková

oukej, už se na lišku těším

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 20:52
- Nahlásit

Tak jo. Zatím pa.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:00
- Nahlásit

Eninka
Tady to máš: http://neureiterova-astronomie.blogspot.cz/2012/06 /prechod-venuse-pres-slunce-6-6-2012.html

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2012 20:03
- Nahlásit

Vlčáčková

kujííííííí

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:06
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóój, taky je u tebe taková děsná bouřka?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:29
- Nahlásit

Eninka
Ahoj. Není. Jen trošku a skoro vůbec neprší. Mám otevřené dveře a Astřička se bojí ve vzdáleném koutu obýváku pod stolečkem. Ostatní jsou normálně v mojí posteli a blízkém okolí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:35
- Nahlásit

Vlčáčková

tady lije jak z konve, ale hlavně lítaj blesky s hromama, psiska se bojí střídavě pod stolem a střídavě v garáži, trubky jedny
asi to zapíchnu a vlezeme do peřin, zavřu okna, ať to neslyšej, jinak to nevidím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:49
- Nahlásit

Eninka
Tady skoro nic. Už i Astřička se vrátila do mojí postele. A Bekynka se šla ven vykadit, úplně v poklidu. I když ona je hluchá, tak hromy nese líp než dřív.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:54
- Nahlásit

Vlčáčková

tady pomalu ustává liják, už jen prší a hromy jsou už slabší, pozdravuj psiska s liškou a já zítra udělám na tebe kuk přes skype ju?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:55
- Nahlásit

Eninka
OK. Liška se Sabinou tu dělají divadlo. A Sabka před chvílí hledala Bekču, jak šla Beky na vykadění. Sabka prolezla celý obývák.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 21:57
- Nahlásit

Vlčáčková

nojono, ste banda vtipná, to je jasný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:01
- Nahlásit

Eninka
Bohužel nás bude záhy o jednu vtipnou míň.

Eninka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:03
- Nahlásit

Vlčáčková

nezlob

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2012 22:16
- Nahlásit

Eninka
No jo.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání