Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 18:42
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóój, tak co Vlčáček a tvoje nastražené finty na stole? Nachytala jsi jej na švestkách?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 19:25
- Nahlásit

Jo, ne na švestkách, ale na stole. A ještě na jiném stole. Posílám Ti mail s tím vyjádřením ohledně té sbírky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 19:34
- Nahlásit

Vlčáčková

už jsem četla. mám zavolat na skype?

Eninka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2013 18:11
- Nahlásit

Ahoj Vlčíčku....vykládala jsem mamce o zítřku a těch dvou hodinách, tak jsme se smály obě dvě, hlavně tomu půllitrovýmu hrnku kafe, které na trzích nemají
Hele, prostě když je třeba tolika času, dej si budíka na tu půl osmou a k úžasným buchtám, co doneseme ti uvařím toho půl litru doma, ju?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 10:58
- Nahlásit

Eninka
Zdar. Tak jsem hádej co? Už Ti volám, i na Skype. A Ty to nebereš! Až se mnou zase začneš mluvit, tak mi zavolej.

Eninka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2013 16:52
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj ty jedna bez hrnku, vařící si kafe a čaj do kýblíku, jelikož ti Vlčáček udělal z jednoho hrnku tucet malejch nepoužitelnejch.
Až si budeš brát tu štolu, mám pro tebe krásnej hrnek, půllitrovej, snad ti bude dost velkej na brazilskou kávu

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj, že tě tuná vedle vidím.....zase jsem měla den....dělala jsem nějakej prac. úkon a představ si, že jsem měla se soudcem odsouhlasenej text nějakýho dokumentu a ještě osobně si to přečetl a řekl, že takhle to je vpořádku....odjedu ze soudu a do deseti minut telefon, že to musí být "jinak"...
obsahově dobrý, ale jeden detail jinak prostě, no a tak já jedu dořešit ty dokumenty a dumám, proč to má být "jinak" a ptám se, když "nějaký" den je dnem nabytí právní moci, což je v okamžiku vzdání se nějakýho práva či neodvolání se a tímpádem to, co bylo podle mě tak, jak mělo být, bylo v rozporu s tím dovětkem o "nabytí". Sám zůstal zaražen, protože zákon říká něco, co je v rozporu se zákonnýma rozhodnutíma, dobrý, co?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 22:50
- Nahlásit

Eninka
Mě to neudivuje. Když dělají zákony ti amatéři v parlamentu, co mají rychlotituly z Plzně, tak jak to asi může vypadat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 22:55
- Nahlásit

Vlčáčková

tak ono poslanci ani tituly nemaj za potřebí, nejhorší je na tom to, že právnická veřejnost "řve" po změnách v zákonech, co mají nedozírné a fatální důsledky pro lidi a oni to prostě nechají roky někde "ležet", magoři. Např. dlouhé roky platilo, díky jednomu slovíčku ve správní řádu, že si k tobě domů může nahlásit trvalé bydliště cizinec a to bez tvého vědomí, protože v zákoně bylo zmíněno "občan" namísto fyzická osoba. Občan znamená občan této země, tudíž jakejkoliv jinej člověk (neobčan- dle zákona) nebyl povinnej doložit souhlas vlastníka, stačí tio to? Bylo mnoho případů, kdy to ten nevinnej člověk zjistil např. až došla exekuce k němu domů na někoho, o kom neměl ani tušení, že u něj má pobyt. Prostě je toho mraky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:15
- Nahlásit

Eninka
Já vím, a dokonce kvůli zákonu o osobních údajích Ti ani neřekli, jestli se k Tobě do Tvýho domu někdo takhle nenahlásil. To bylo tajný!

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:23
- Nahlásit

Vlčáčková

To bylo tajný!

cože? Tohle musí přebít zákon o svobodném přístupu k informacím a taky ochrana vlastnickýho práva apod. Tohle není utajovaná informace, podle mě teda bych tohle prolomila, kdyby to chtěl někdo "ochraňovat" podle zákona na ochranu osobních údajů, protože to není veřejné řízení, ale jenom mezi účastníky řízení

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:31
- Nahlásit

Vlčáčková

teď nad tím přemýšlím, o tom přístupu k informacím by to neprošlo, ale ochranou svých práv k bytu, domu apod. určitě jo

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:32 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
No, tak na magistrátu nám neřekli, kdo je u nás v domě hlášen k pobytu a to dokonce ani u těch, kteří tam byli přihlášeni v době, kdy jsme byli spoluvlastníky a tito přihlášení tam nebyli s naším souhlasem.
Sháníme nějaký stánek - jako plachtu na konstrukci pro prezentačku. Plus stolky. Nevíš, kde něco solidního sehnat? Za levno, samozřejmě, jsme chudé o.s.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:39
- Nahlásit

Vlčáčková

na magistrátu nám neřekli

no pozor, víš kolik úředníků vůbec neví, co můžou a co musí? Tohle je kapitola sama o sobě, s tím jsem se setkala stokrát. Nechci úředníky pomlouvat, ale oni s lidma zametají a neznalej člověk věří, že je to pravda. Řešila jsem jednomu pánovi jednu zapeklitou situaci a měla plmou moc a baba na mě koukala jak péro z divanu, že si někdo na pokutu 50 tis za něco, co bylo jinak vzal právníka a docílil opaku v rozhodnutí, které magistrát udělal, a to neoprávněně. Využívají neznalosti lidí a tvoří si svoje "právo" , to je obvyklá věc.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:41
- Nahlásit

Vlčáčková

něco vymyslíme s tou prezentačkou....plachtu nemám, ale stolky vpoho, jakej budeš chtít, můžou bejt chromový se sklem?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:42
- Nahlásit

Eninka
Prosím Tě, dotaz jiného rázu: nemáš známého dobrého doktora kolem Znojma? Běž na mail.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:44
- Nahlásit

Vlčáčková

okolo Znojma znám jenom vinaře, jdu na mail

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:52
- Nahlásit

Vlčáčková

jdu hodit záda k Zemanovi (myslím seriál)...tak vypínám se zde, kdyby něco, mobil funguje ve dne v noci (ohledně toho mailu)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:52
- Nahlásit

Eninka
Sklo né. To bychom rozflákali. Nezapomeň, že to pojede v autě pod psíky, kteří po tom budou rajtovat.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:54
- Nahlásit

Vlčáčková

ok, dám s dřevěnou deskou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2013 23:59
- Nahlásit

Já bych si tu desku zařídila. Musí to být lehké a skládací. Máme cosi vybrané - tři stolky takové přenosné, skládací (každý 1 m x 0,60 m) - ale stojí 1899 Kč, tak kdybych sehnala něco levnějšího, byly bychom rády.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 00:58
- Nahlásit

kacer_
Pošli peníze Ty mě. To bude lepší.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 01:18
- Nahlásit

kacer_
Jsi chlap, tak se s tím poper.

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2013 19:36 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

Vlčáčková

ahojky, koukám, že čert nikdy nespí, že jsi byla dlouho vzhůru.
Pobavím tě, co jsem vymňoukla za volantem. Ve městě, na konci Heršpické, tam u vody jsou dva pravé pruhy na odbočení doprava a dva levé doleva (snad víš). Jela jsem na Husovu a tak se mi hodilo odbočit spíš doprava, ale byla tam fronta, tak jsem zůstala v pruhu doleva s tím, že po zelené vyrazím jako šíp a předjedu první auto na křižovatce a odbočím též vpravo. Když jsem dojížděla na červenou, přejela jsem dost čáru, tak jsem dala zpátečku a couvla. Akorát jsem teda nevrátila rychlost na "vpřed" (automat), ale nechala "zpět". V okamžiku, jak blikla zelená jsem šlápla na pedál až na zem, abych vyrazila dostatečně rychle a hádej, kam jsem vyrazila? Dozadu....vždycky tam stálá kolona, ale souhrou neuvěřitelnejch náhod tam za mnou nikdo nestál, protože kdyby stál, udělala bych mu z auta pidiauto. Já se tak lekla, že to nejde ani popsat.

edit: já to nějak pomotala...chtěla jsem jet doleva z pravého pruhu, prostě jsem pomotala pruhy v tom mém textu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2013 15:15
- Nahlásit

Eninka
Ty ses snažila o přestupek a pánbůh Tě potrestal!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 13:17
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk, normálně mám chuť jednomu chlapovi jet dodatečně dát do držky. Kecala jsem se zákazníkama nahoře na Olomoucké a za plotem běhá nádhernej štěník NO, úplný mimino ještě. V tom vyleze z baráku chlap, řve na něj, štěník na něj kouká a ještě stihl opusinkovat jejich kočku a v tom ten deb*l lapl štěně za krkem, zvedl ho do luftu, zatřásl s ním jak magor a hodil ho z výšky na záda a znova na něj řval (protože ihned nepřišel k nměu ke dveřím). Stěně pištělo a chlap ho dotáhl ke dveřím a zahnal ho dovnitř. Podotýkám, že domek byl obehnanej zahradou a plotem, pes neměl kam utéct a absolutně hlavně nemohl nic chápat, byl max. 3 měsíce starej.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 17:29
- Nahlásit

Eninka
Ahoj. A to je opakovaný? Nestalo se mu nic se zádama?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 17:34
- Nahlásit

Vlčáčková

asi nestalo, ale ti zákazníci mi řekli, že to je tak pořád, jsem z toho úplně špatná, kdybys viděla to štěndo, takvoý krásný, mailnký a ten dacan s ním takto zacházel. Já nestihla ani zareagovat, protože jsem mluvila s nima a koukala na štěníka jak je krásněj a pak vylezl ten chlap, vůbec jsem nečekala co udělá a pak hned zmizl zase dom. Já se tam určitě pojedu podívat ve čtvrtek, ale nenapadá mě co mám udělat, zazvonit a říct mu, že je hovado? To mě asi vyliská pryč, si říkám, když se takto chová k bezbrannýmu psovi.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 17:36
- Nahlásit

Eninka
Zavolám Ti.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2013 17:56
- Nahlásit

Vlčáčková

musíš vydržet, to číslo mám v práci

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání