| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2013 10:27
- Nahlásit
Eninka
Ne, opila...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 20:55
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj, tak vyhrál prášek, kterej zcela malinko zabral. Říkala jsem mamce, co jsi mi říkala s tím hlasitým zvoněním u tebe, kdyby náhodou a ona hnedka prej ať klidně zavolám jí, že přijde klidně těch pár kiláků pěšky. Ale cítím se jako Zeman na těch "klenotech", chodím jako mátonoha a motá se mi hlava. Věřím, že on mohl po jediným prášku a indispozici zavrávorat stejně, jak se mu to stalo. Brekeke
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 21:08
- Nahlásit
Eninka
Hele, hele na mamku! Ještě Ti jí vychovám . Akorát tedy nevím, jak by Tě vezla bez řidičáku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 21:38
- Nahlásit
Vlčáčková
jak by Tě vezla
nastartovala by koště a vzala by mě na záda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2013 22:19
- Nahlásit
Eninka
Hřešíš(me), že to tu mamka nečte, co?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 17:28
- Nahlásit
Vlčáčková
ahojky, taky tě dneska doma zasypaly kroupy jako mě?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:28
- Nahlásit
Eninka
Zasypaly je silný slovo, ale nějaké krupky spadly. Co psi? Nedostali kroupou do hlavy a nejsou teď hloupí?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Nedostali kroupou do hlavy
naštěstí nedostali, byla jsem doma, tak se obě klepaly pod stolem, jak to bubnovalo, byla to docela smršť. Odjíždím za chvílu na policii kvůli novému trestnímu oznámení na týrání psů tak drž palce.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:32
- Nahlásit
Eninka
Kvůli kterému? Pak mi to povíš. Pa.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:36
- Nahlásit
Vlčáčková
zavolám ti to po cestě do města, pa
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 18:08
- Nahlásit
Eninka
kuk....dneska jsem byla něco vyřizovat pracovně a měli tam Leonbergra, ale byl obrovskej jak kavkazák, spíš mi přišel ještě větší. Děsně si chtěl hrát a tak jsem mu na to přistoupila a on se tak rozdováděl, že kromě toho, že mě štípal zespodu pod paži do holé ruky, tak na mě v závěru houpl, ve smyslu prostě stoupl na zadní a skočil na mě. Medvěd je proti němu malej,
málem jsem sebou sekla na zem, protože evidentně vážil víc než já a na výšku ani nemluvím, byla jsem mu po krk. Byl sice milej, ale po svým, vtipálek, tohle někde potkat venku navolno bez majitele, tak mu odevzdám peněženku a poprosím ho, ať mě nechá utéct
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:01
- Nahlásit
Eninka
To jsi měla prima rozptýlení.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:04
- Nahlásit
Vlčáčková
dneska mi volal exmanžel z Práglu, jelikož se tam trvale nachází a popisoval mi to, co se tam děje docela dramaticky, doma má vodu, nikam se nedostane...ufff, děs běs
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:25
- Nahlásit
Eninka
Nechtěl, abys ho jela zachraňovat?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 19:40
- Nahlásit
Vlčáčková
pché, to víš že nééé,....sleduju v telce jak to je čímdál horší a je mi všech těch lidí děsně líto, ach jo, hlavně na těch dědinách, voda až po střechy, nedovedu si to představit. Když to vyplavilo mě tehdy, tak ten pocit, že všude jenom voda a ještě 5 centimetrů a valí se mi dom, bylo mi hrozně. Eninka se tenkrát málen utopila na zahradě, ještě že jsem duchapřítomně ji chytla za kožich a dovlekla domů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 20:01
- Nahlásit
Vlčáčková
teďka jde na ČT 24 titulek, že nějaká paní šla venčit psa a v průhonickém parku na ni spadl strom a zabil ji.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 21:21
- Nahlásit
Eninka
19:49 - Záplavy mají zřejmě na svědomí další lidský život. V parku v Průhonicích u Prahy usmrtil padající strom ženu, která venčila psa. Tělo vyprošťují hasiči, sdělila ČTK mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková. Počet obětí by tak vystoupal na sedm.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2013 21:42
- Nahlásit
Eninka
teďka jde na ČT 24 titulek, že nějaká paní šla venčit psa a v průhonickém parku na ni spadl strom a zabil ji.
Ano, už jsem to slyšela v rádiu.
Eninka se tenkrát málen utopila na zahradě, ještě že jsem duchapřítomně ji chytla za kožich a dovlekla domů.
Mě úplně stačily ty přívalové deště, co mi tak vydatně zalejvaly stavbu. Do dneška mám žaludeční bolení, když začne lít.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 21:38
- Nahlásit
Vlčáčková
tak ta holka (25let), co na ni spadl strom (vlezla tam i přes zákaz vstupu z důvodů podmáčení parku povodní), tak i její pes je mrtvej, byl při nálezu pod ní (jo a pro sichr měla na uších sluchátka)
Budu hnusná, ale je mi líto víc toho psa, protože když je ona hloupá a tohle udělá, tak zatáhne do smrti i nevinný zvíře, který se nemohlo rozhodnout jinak
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 21:40
- Nahlásit
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/198809/ krasna-helena-je-obet-povodni-zabil-ji-strom.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 21:41
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/krasnou-pravnicku- helenu-25-zabily-povodne-spolu-s-pejskem-zemrela-p od-padajicim-stromem.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2013 21:48
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/hrdinove-dva-kluci -nasadili-zivot-aby-zachranili-pejska-dojemne-vide o.html
lidi jsou fakt hovada, nechají psa přivázanýho u boudy při povodni
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 17:16
- Nahlásit
Vlčáčková
no kuk...teďka bylo ve zprávách, že ve Starým Liskovci někajek magor ožralej vzal kvér a šel ven střílet po lidech a psech s tím, že nesnáší psy. Proti jednomu co tam venčil taky střílel, ale nikomu se nic nestalo a chlapa lapli policajti, to je pako že?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2013 21:26
- Nahlásit
Eninka
No, nekecej. Já tam byla v neděli s čubou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 00:58 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Jo, vidíš, Evi. Nějakého magora jsem potkala někdy před 10 lety. Taky vyhrožoval střílením a vypadalo to chvíli, jakože se něco snaží vytáhnout z kapsy. Ale bylo to ve Wilsoňáku. Zavolala jsem na něho tenkrát policajty, ale byla mlha a on mi mezitím zmizel. Možná by měli policajti zveřejnit jeho fotku, třeba by se přihlásilo víc lidí s podobnou zkušeností. Mě by tedy zajímalo, jestli to nebyl stejný člověk.
Podobnost čistě náhodná? http://www.ibrno.cz/krimi/46628-muz-strilel-v-brne -z-pistole-zpacifikovala-jej-policie.html
Taky 39 letý a taky ve St. Lískovci. Časový rozdíl rok.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2013 13:32
- Nahlásit
Vlčáčková
ahoj Vlčíčku, dneska mě "pobavil" soused. Prodává barák a volal mi, že zde byli v týdnu zájemci a prej mu to odřekli kvůli tomu, že u mě štěkali psi, tak si je zítra mám laskavě zavřít, až zase dojdou další. Psiska vidí vedle cizí lidi, tak na ně logicky štěkají, on se neúčastnil, tak jej ani nemohli vidět. Baví mě hlavně to, že jeho fena tady roky štěkala jako šílená nekonečný hodiny každej den od rána od 6, tudíž nikdo neměl šanci v okolí spát déle, jelikož její štěkot byl slyšet skoro ve vedlejší dědině.
Od jeho exmanželky vím, když tady ještě bydlela, že psa údajně schválně posílal brzo ráno ven štěkat se slovy - běž jim tam pořádně zaštěkat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 03:00
- Nahlásit
Tak nevím, jestli ještě nějaký bez v květu najdeš...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 08:18
- Nahlásit
Vlčáčková
aha, tak neva, kdyžtak příští rok....stejně je škaredě, tak jenom zavolám, když už nekvetete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:28
- Nahlásit
Eninka
tak hlavne logika - kdyz se budou na dum divat a tvoji psi tam nebudou a pak si ho koupi a zjisti, ze tam maj psi kdyz je treba nemaj radi...
my jeste minulej tyden urcite meli nejakej bez na zahradce, tak se muzu podivat, ale po tom desti by stejne byl uz k nicemu, ze?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2013 10:35
- Nahlásit
cernej caj
no, ten déšť asi i zbytky těch kvetoucích bezů asi dorazil, ale seš hodná, díky.
S těma novýma sousedama máš pravdu a proto jsem taky dneska nikoho nikam nezavírala, pak jsem zjistila, že soused sem dojel taky s těma zájemcama a holky ani jednou neštěkly, neměly důvod, když jej znají. Docela mě nervuje, kdo to koupí, protože co jsem tady, tak už to bude třetí novej soused z téhle stejné strany. Oba dva měli psiska, tak nebyl problém, ale pokud dojde někdo, nějakej magor, tak mě klepne.
|