Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Vlčáčkovou
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . 48 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:24
- Nahlásit

Vlčáčková

kopíruju z ifauny

Brno pozor!!! Dnes v Brně chycena žena,co rozhazovala otrávené návnady!!! Sdílejte!!!!
Aneta Prokůpková
BRNO!

Pozor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přátelé,tak Oťas Otakar dnes nachytal ženu,která rozhazuje po Brně otrávené návnady.Oznámil to na policii,ale tam mu řekli ,,prý co se o to stará"? Ta žena se jmenuje Magda Musilová a bydlí Maršov u Tišnova 131 má 65let a neustále ubližuje zvířatům-napsáno se souhlasem Oťas Otakar.

Dejte to prosím na stránky,aby to nezapadlo.Je potřeba vědět,jaké svině to dělají!

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:25
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/14447 88/otravy-brno-a-okoli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:27
- Nahlásit

To znám. Ale udivuje mě, že ví jméno, když to Policajti neřešili. Napsala jsem mu na FB a neodpověděl ani mě ani někomu dalšímu, kdo mu psal.

Eninka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:39
- Nahlásit

Vlčáčková

aha

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2013 19:07
- Nahlásit

Už jsi četla ty opravené papíry?

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:14
- Nahlásit

Pejska jsem měla slíbeného, ale pán už nechtěl čekat, takže pejsek už má nový domov. Škoda, ale i tak všem velmi děkuji za pomoc a obětavost.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:16
- Nahlásit

Aha. Tak nic. Doufám, že ho umístil kvalitně. Díky za zprávu.

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:18
- Nahlásit

To také doufám, u nás by se měl skvěle, ale bohužel, co se dá dělat...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Trka
No jo, no. Nechtěla bys velššpringršpaněla?

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:35
- Nahlásit

Asi to zatím nechám tak. Začínám pomalu zjišťovat, že asi nejlepší je vzít si pejska z útulku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:48
- Nahlásit

Trka
Haha. To seš u mě na správný adrese. Když budeš mít sesumírovanou představu, dej vědět, já to rozešlu a přepošlu Ti nabídky. Nebo taky nic, podle toho, jak budeš náročná při výběru .

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:52
- Nahlásit

všude v útulcích je bohužel tolik pejsků, vždy mi je všech velmi líto, vzala bych si každého v takovém množství se strašně špatně vybírá

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:53
- Nahlásit

Trka
Jo.

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 19:56
- Nahlásit

chování některých lidí je hrozné, pejsky nezodpovědně množí, pak je vyhazují a útulky jsou přeplněné

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:10
- Nahlásit

velmi se mi líbil jeden pejsek, jenže je v KS na Slovensku, což je ještě dál, měla jsem pejska zamluveného, skoro se nám podařilo zajistit převoz, ale nakonec to nevyšlo. Pejska našli s dírkou na krku po kulce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:13
- Nahlásit

Trka
Hm. Ty převozy ze SR jsou docela dost časté. Tak to by možná mohl být menší problém než po ČR. I když si myslím, že by se sem psi odjinud vozit neměli, tak pokud se pejsek ze SR zalíbí, zkusila bych se zeptat na převoz. Jinak ty linky na převozy výše, co jsem stáhla z FB, povětšinou fungují.

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:15
- Nahlásit

chápu, že by se sem pejsci vozit neměli, přece jenom jich je v ČR dost, ale když jsem toho pejska viděla s tou dírou po kulce... a pejsek i navzdory tomu má skvělou povahu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:37
- Nahlásit

Trka
Teď mají ve Znojmě-Příměticích něco podobného. Vystřelené očko a prostřelenou tlamičku u malé fenečky. Přitom fenečka pěkná, takový malý jakoby retrívřík a prý moc milá, hodná, důvěřivá.

Trka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 20:38
- Nahlásit

nechápu, jak to může někdo udělat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2013 21:22
- Nahlásit

Trka
Lidi jsou různí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 13:25
- Nahlásit

kuk, tak jsem ti chtěla volat, jestli jsi se vyhrabala do práce, ale stihla jsem kouknout na berňáky a čučím, jak jsi zapadla. Tady samozřejmě taky katastrofa, ráno jsem jela pro mamku, že ji odpoledne odvezu i s Eninkou, aby mohla dojít Jana s Terkou, ale bohužel, mamka tady asi bude muset zůstat, či co, protože už jen cesta ráno k ní byla totálně šílená, já s tím zadním náhonem kol jsem nemohla skoro jet, ani se hnout od baráku, jsem ráda, že jsme ve zdraví vůbec dojely zpátky. Nedovedu si představit jet třebas tím vaším lesem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2013 14:15
- Nahlásit

No, na prd.

Eninka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2013 20:37
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóój, tak dneska byl zas den...začalo to tím, že mamka měla Eninku na návštěvě (ani nemluv proč, co se stalo včera Terce, byl to fakt horor hororů, ale dobře to dopadlo), a ráno, jak vylezla s E. ven se venčit, tak si zabouchla dveře od bytu s klíčema uvnitř. Novej soused to po hodině otevřel a ona zjistila, že má dva psy (nastěhoval se před pár dny), no a jeden ten pes, k tomu přišel tak, že jeho známí jej chtěli někde vypustit do polí a když mu to řekli, skočil do auta a jel pro psa, tak má dva. Otevřela se mi kudla v kapse s tím vypuštěním do polí, lidi jsou fakt hovada, ještě že se mu svěřili a on psa ihned odvezl domů.

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 18:24
- Nahlásit

Ahojky, dneska jsem se nas*ala na jednu, co se na emiminu na diskuzi označila za kynoložku s výbornou radou" a hlavně komentem...kern teriér - malej pes, starší manželé jej mají jako svý děcko a ten pes je, nebo návštěvu občas hryzne asi ruky-nohy, třeba když si vezmeš ze země bačkoru či něco atd atd...
prostě nevycválanej psík s výchovou typu - hryzne, schová se pod postel, jak vyleze tak panička na něj ťuťuňuňu to nesmíš, ale jim to vyhovuje, těm páníkům, neřešej to, no a kynoložka sdělila, že pes je agresivní, může těžce ublížit (třeba ukousnout kus hlavy a tak :mad a buď dát pryč, anebo utratit .
Ti lidi si nestěžujou, ale návštěvě to vadí, takže utratit, utratit, utratit, neboť je prý nemocnej psychicky a nebezpečnej BLBoni

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 18:42
- Nahlásit

Eninka
Jo, odborná rada, no.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:47
- Nahlásit

pejskarina
Od Tebe to sedí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:51
- Nahlásit

pejskarina
Já ne. Na problém vypadáš spíš Ty.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 18:55
- Nahlásit

pejskarina
Zdá se mi, že na prevenci už je pozdě.

Eninka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 18:22
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj hradní paní, kdy budeš mít někde ty fotky novejch azylantů, jsem na ně zvědavá, tak si pohni

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 18:36
- Nahlásit

Ještě nikde nejsou. Nemůžu fotit černochy v tunelu, přece, ne?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 47 . 48 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání