Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / pes nesmi na pole???!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 16:22
- Nahlásit

Ebony
Turecko? zazitek na cely zivot? vcetne zmatku kolem odletu?? vis to je jedna z veci, ktera lidi dle meho nazoru odradila. nez se nekam vyrazilo, bylo skoro pozde. je rozdil vyhledavat tri dny a vyhledavat tyden ....

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:19
- Nahlásit

Jirikovo
no, moc ti teď nerozumím, je rozdil vyhledavat tri dny a vyhledavat tyden ....
bohužel to asi nepochopí nikdo, kdo tam nebyl, zmatky byly, ale to nebylo nic proti tomu, co bylo tam

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 17:34
- Nahlásit

Ebony
no podle mych informaci se odlet zbytecne opozdil o tri dny ... tak jsem to myslel. meli jste min casu na vyhledavani ...

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 18:25
- Nahlásit

Jirikovo
jo tak to jo, to víš, v tomto státě....jak v Kocourkově
stejně jsme tam byli týden
ale asi možná půjdem na jiné fórum, ne? Aby anonyma nechyt psotník, že nemluvíme k tématu, jestli tě to tedy zajímá....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 18:38
- Nahlásit

Ebony
hele zitra o tom pokecame ... dneska uz jdu domu. zalozim ti po ranu hned samostatny zachranarsky tema

nefer
Člen
# Zasláno: 3 Led 2006 21:27
- Nahlásit

nic proti, ale osobně si myslím, že je tohle mnohem zajímavější počtění než plky anonymního, byť to není zcela k tématu pár známých mám u záchranářů také, kámoška je právě se svými fenami někde na horách na lavinách a upřímně jim závidím, že mají možnost dělat něco, co má smysl. v našich končinách nic takového není, k nejbližším záchranářům to mám docela z ruky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 09:05
- Nahlásit

nefer
odkud jsi?? zachranne brigady jsou cleneny po krajich, takze i u vas neco urcite bude

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Nazdarek, tak kde mam dneska kamarada ?

Jirikovo
zachranny brigady jsou sice cleneny po krajich, ale clensky zakladny byvaji vetsinou ve vetsich mestech, takze jestli Nefer bydli v takove pr... jako my a nema auto, tak je to opravdu tezky.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 10:41
- Nahlásit

viky
no bez auta to fakt tezky je. to ma clovek potom problem se dostat na sraz k vyjezdu k akci ... ja to znam v podminkach strednich Cech a tady to takovy problem neni

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 10:47
- Nahlásit

Jirikovo
vem si, ze od nas z Obydlene zatacky jeden jenom jeden autobus rano ve 4:45 do Brna a jenom jeden odpoledne zpatky. A to jenom ve vsedni dny. O prazdninach ( jakychkoliv ) jede sice rano do Brna, ale nazpatek uz nic. Zachranarska brigada ma zakladnu v Brne, takze kdybych chtela delat zachranarinu, tak mam smolika pacholika.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 10:49
- Nahlásit

viky
no podle me muzes cvicit i samostatne a do Brna bys musela jenom na zkousky nebo cas od casu na spolecne vetsi cviceni ... ale kdyby ti zavolali v noci na mobil, ze se ztratilo dite a mas jet vyhledavat, tak proste nestihnes odjezd ....

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 10:57
- Nahlásit

Jirikovo
no prave, jeden cas me to docela bralo, tak jsem z toho byla spatna. No ale moji stari psi na to byli moc - rekneme divoci. proste se pro tuhle praci nehodili. Znam par dobrych zachranaru, parkrat jsem jim pri trenincich delala figuranta nebo hledanou osobu spise. Je to fakt makacka a vsechny tyto lidicky strasne obdivuju.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 11:00
- Nahlásit

viky
my s nima delali spolecny cviceni. oni v podstate vyhledavali figuranty a my jim pripravovali veskere technicke zazemi, vysilacky, vytyceni terenu pro jednotlive skupiny, kdyz narazili na skalu, tak jsme jim pomahali se slanovanim i se psama, no a v ostrych akcich jsme jim doplnovali rojnice. akorat me zarazilo, ze vlastne pesani nemaji takovou vydrz, lepe receno, ze potrebuji pomerne casto odpocinek, aby potom zase podavali super vykony ....

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 11:04
- Nahlásit

Jirikovo
no nevim sice jak casto myslis, ale faktem je, ze stopovani je pro pejska celkem namahavy. Zalezi taky na pocasi a terenu a tak. Nekde jsem cetla a taky spousta pejskaru tvrdi, ze zachranarsky zkousky jsou fraska a ze je zvladne kazdej pes. Opak je pradou, jsou to podle me jedny z nejtezsich zkousek jaky znam a malo kterej pes a i psovod na to ma.

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 12:02
- Nahlásit

A to se nam zase seslo par chytrej hlav co ? Co to ma spolecnyho s timto tematem Viky, co ? Bud tak laskava a drz se toho a ty taky Jirikovo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Anonymní
spolecny to ma treba to, ze zachranarinu muzes cvicit i na ostro provozovat v lese, kde muzes narazit na takovy hovada s flintou, jako jsi ty ....

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:13
- Nahlásit

Anonymní
Tak sa prihlas, nech vieme, komu sa budu ospravedlnovat

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:17
- Nahlásit

Jezis, kamos je tady nebo je to nekdo jinej ? Zrovna jsem hodne vytocena, tak neprud nebo se o sobe neco dozvis.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:20
- Nahlásit

viky
ja bych rekl, ze je to ten samej .... asi maji ve skole zrovna prestavku na obed, tak si muze hrat na tvrdyho myslivce. ale jen na chvili, pak ho zavrou do druziny a bude si zase hrat s vlackama ....

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Jirikovo
nebo treba s necim jinym trba je tak nervni, protoze ma nekde pretlak.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:29
- Nahlásit

viky
hmm, nechtel bych byt u toho, az bude upoustet ....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 12:35
- Nahlásit

Ty ses fakt kravka, nezda se ti ze ses drza na starsiho, do skole uz davno nechodim!!!!! To aby Jirikovo vedel.

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:37
- Nahlásit

Jirikovo
ted jsem si to predstavila - opravdu nechutne, ale muzu se tady potrhat smichy. Konecne mi nekdo zvednul naladu, kterou me jedna pani pred chvili zkazila.

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:38
- Nahlásit

Anonymní
jak vis, ze jsem starsi, znas me snad ?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:39
- Nahlásit

viky
hele do skoly uz davno nechodi, ale myslim si, ze by mu prospelo, kdyby si zakladku jeste jednou zopakoval. jen tak pro jistotu

a jsi teda pekne nechutna, jestli te takova predstava upoustejiciho myslivce privede k smichu

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:42
- Nahlásit

Jirikovo
jo to ja o sobe vim, nekdy se za sebe i stydim

Skoda, ze nezname anonymovu totoznost a adresu, koupila bych mu opozdeny christmas present - slabikar.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 12:45
- Nahlásit

viky
posli to na jakykoliv myslivecky sdruzeni, on se mezi nema s velkou pravdepodobnosti vzdycky minimalne jeden blbec najde ....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 12:50
- Nahlásit

hele proc nas jako furt urazite ? Podivejte se na sebe co ste za inteligenty a co ty cokle ucite. Napadat lidi to je ucite na tech slavnejch cvicakach a pak delaji v lese peklo. Sak pockejte az tam nekteryho z vas potkam

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 12:56
- Nahlásit

tak jsem se uz fakticky dlouho nezasmala.

Jirikovo
ucis taky Rony napadat lidi ? Je urcite hoooodne nebezpecna.

Tchor
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:01
- Nahlásit

Anonymní
Krasna ukazka inteligence.
Zkus si nejdriv neco o sportovni kynologii zjistit. Nevis o ni ale vubec nic.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání