Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / pes nesmi na pole???!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:02
- Nahlásit

viky
®onie je mega trhac. ta kdyz vidi cloveka, tak ho napadne a lize a lize tak dlouho, nez z cloveka neslize veskery maso. kostma posleze pohrda.

akorat kdyby potkala anonyma, tak by si parkrat lizla a pak by se poblila, takze ten jediny by prezil ....

Anonymní
protoze se tady chovas jako naprosty hulvatsky hovado. my se dnes bavili o zachranarine a ty jsi nas zacal napadat. tak proto se ti to ted vraci. znas to, jak se do lesa vola, tak vybehne hejkal ....

handula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:07
- Nahlásit

Jirikovo

jak se do lesa vola, tak vybehne hejkal ....

jak se do lesa vola, tak vybehne myslivec.....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 13:09
- Nahlásit

Tchor
Jirikovo
tak hele, cet sem drivejsi vase odpovedi, ktery ste sem psali a voba ste byli proti ni a najednou se ji zastavate, kabatnicy!!!!!

viky
a ty ses blba jak sane, nebo jak ti tvoji cokli, protoze jakej pan takove kram

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:15
- Nahlásit

Anonymní
ja se nikoho nezastavam, me jen sere tvuj pristup, to jak s lidma mluvis, to co si myslis a verejne tady prezentujes ....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 13:16
- Nahlásit

aha a vona si muze rikat co si mysli ? To jako nekdo jo a nekdo ne nebo co ?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:31
- Nahlásit

Anonymní
no nejsem si jist, jestli viky urazela, jestli viky tvrdila, ze nic neumis, ze jsi uplne blbej, ze jako chlap nemas narok na plnohodnotny zivot, coz jsou vsechno veci, se kteryma jsi tady ty vyrukoval proti ni .... v tom je ten rozdil. je to o pristupu a o tom, jak se vuci ostatnim lidem chovas ....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Jirikovo
rikala, ze chlastame a ze by sme se meli postrilet a ja nevim co jeste. To jako nejsou urazky ? Ze sme zbitecni a nemeli bysme vubec byt, pak este neco o vrazich mam dojem. Ja sem nikoho nikdy nezabyl, zvire je neco jinyho je to jenom zvire, to neni vrazda. Ale ju bych asi byl schopnej sejmout, ta jestli ma chalpa, tak je to chudak.

nefer
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:38
- Nahlásit

Jirikovo - já bych ti řekla, kde bydlím, ale aby pak anonym nechtěl přijet na návštěvu Týkala by se mě Záchranná brigáda Ústeckého kraje (Louny), popř. Libereckého (Smržovka), ale obě sídla mám od bydliště poměrně z ruky. takže smůla

Viky - poslyš, ty tvému kamarádovi nějak ležíš v žaludku, když si tě neustále bere do úst i za nevyřčené věci. Opravdu bych si sjela seznam odmítnutých ctitelů

nefer
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:41
- Nahlásit

ty příspěvky jsou opravdová slast pro češtináře. myslím, že bych rozhodně nehlásala do světa, že mě nikdo mladší nebude urážet, napsat to co vidím výše. ale mohl by si být docela i vtipný, trošku se víc zasnažit. zatím jen pořád opakuješ dokola jedny a ty samé plky. začínáš nudit, myslivče

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 13:43
- Nahlásit

Tak jsem se pred chvili vratila jednoho fakt hnusnyho meetingu ( byl celej v anglictine a ja rozumim tak asi kazdy treti slovo ) a ctu si co se tady deje.
nefer
premyslim usilovne, ale mam jiz ctvrtym rokem jednoho partnera, tak nevim a zadny z mych byvalych nebyl myslivec.

Navrhuju zalozit nove tema pro neanonymni.
Anonymní
pokud to umis, precti si prosim znovu vsechny moje prispevky.

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 13:49
- Nahlásit

zas urazi, proc bych jako neumel cist ? To ses teda fakt chytra, kdyz neumis zadnej svetovej jazyk.
Myslim, ze ste vsichni tak trochu mimo a vite o myslivcach hovnonefera co ty urazis s tebou sem se vubec nebavil

nefer
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:53
- Nahlásit

To ses teda fakt chytra, kdyz neumis zadnej svetovej jazyk.
za to ty neumíš ani ten mateřský

nefera co ty urazis s tebou sem se vubec nebavil
a co já s tím jako? já nikoho, narozdíl od tebe, neirážím, já konstatuji fakta

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:54
- Nahlásit

Anonymní
no rekl bych, ze toho o myslivcich vime vic, nez treba ty o sportovni kynologii. zalezi proste na uhlu pohledu ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:55
- Nahlásit

nefer
musim rict, ze me zachranarina fakt chytla a kdybych mel vic casu, tak si poridim vetsiho psa a sel bych do toho. takhle bohuzel muzu jen zavidet ....

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 13:56
- Nahlásit

Jirikovo
o myslivcich jo, ale o MYSLIVCACH toho asi zas tolik nevime

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 13:58
- Nahlásit

viky
mozna to bude tim, ze vlastnime psy a ne cokle ....

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 14:37
- Nahlásit

Jirikovo
ja toho o te vasi slavne kinoligii vim dost, staci ze vidim co vidim. Furt to je nekde jak vlcak napadl a pokousal nebo dokonce zadavil decko a podobny pripady a na cvicakach se to jeste podporuje

handula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 14:39
- Nahlásit

Anonymní

o kinoligii toho víš hodně, ale o kynologii moc ne....

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 14:41
- Nahlásit

teda me fakt mrzi, ze uz pujdu domu, takovy zabavny porad nebyl ani na silvestra na nove.

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 14:42
- Nahlásit

ty se vubec neozivej, s tebou se uz odmitam bavit

viky
# Zasláno: 4 Led 2006 14:49
- Nahlásit

Anonymní
no comment

s ostatnimi se loucim, valim za myma davicama nebohych lidi

cherry
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 14:50
- Nahlásit

Ten Anonymní
si z nás dělá srandu, to přece není možné, že tak někdo přemýšlí...
Jinak co se týče Anonymní jako myslivec, tak i věřím, já už jednoho takového potkala. Taky "zkušeně" poznal, že mám LR tudíž mě poučil, že je to lovecké plemeno.. Povídal mi historku, jak uviděl pána i se PSEM na louce (kousek od nás) a on vystřelil (zatím jen do vzduchu) a pes se tak lekl, že pán ho hledal až v sousední vesnici. Nevím k čemu to bylo dobré, ale po setkání s tímto "inteligentním myslivcem" beru na louku stopovačku.
Ale pokud by mi střelil po psovi volám hned policii a žádné sra..., protože i pro myslivce platí zákony. (ne jen ty jejich)

handula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 14:53
- Nahlásit

cherry

nejhorší na tom je, že psovi to život nevrátí a debil nebude adekvátně potrestán...

cherry
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 14:58
- Nahlásit

No to je pravda, bohužel.

Anonymní
# Zasláno: 4 Led 2006 15:03
- Nahlásit

Zdravim,nejsem přihlášená,ale nejsem tem blb anonym. Jen bych ráda řekla můj zážitek.U nás na louce šel chlap se svým psem, myslivec ho vyzval ať psa zavolá k sobě a do vzduchu vystřelil. Pes se nelekl- má svého pána,který přece ví co dělá a neměl důvod utíkat-chytal si své myšičky na poli. A myslivec ho zastřelil.Bohužel byl prý fakt v právu myslivec.Jak je to možné? Já myslela,že jen v lese nesmí být pes na volno. D

nefer
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 15:26 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit

tak to v právu opravdu nebyl! Myslivecký zákon mluví jasně.
1. psa smí zastřelit pouze myslivecká stráž nebo myslivecký hospodář (chtěj vidět průkaz) - nikdo jiný
2. m. stráž nebo hospodář má právo zastřelit psa, který štve zvěř nebo po ní slídí a to jen v případech, že je vzdálený více jak 200m od posledního obydlí
3. na psy lovecké a ovčácké se střílet nesmí vůbec. dál se nesmí střílet psi záchranářské, asistenční, služební - ti ale musí být viditelně označeni
4. majitel psa mohl být maximálně pokutován, že neměl psa pod svým vlivem, pokud ho zavolal a on nepřišel a dál čmuchal.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2006 16:35
- Nahlásit

Pár výňatků ze mysliveckého zákona, celý je ke shlédnutí na: http://www.artemisterra.com/myslivecky_zakon.htm

Povinnosti vlastníků domácích a hospodářských
zvířat a vlastníků pozemků

(1) Je zakázáno vlastníkům domácích zvířat, včetně zvířat ze
zájmových chovů a zvířat z farmových chovů zvěře, nechat je volně
pobíhat v honitbě mimo vliv svého majitele nebo vedoucího.

§ 14

Oprávnění myslivecké stráže

e) usmrcovat v honitbě toulavé psy, kteří mimo vliv svého
vedoucího ve vzdálenosti větší než 200 m od nejbližší
nemovitosti sloužící k bydlení pronásledují zvěř; pokud je tato
nemovitost umístěna na oploceném pozemku, počítá se vzdálenost
od jeho oplocení. Toto oprávnění se nevztahuje na psy ovčáckých
a loveckých plemen, na psy slepecké, zdravotnické, záchranářské
a služební; usmrcovat kočky potulující se v honitbě ve
vzdálenosti větší než 200 m od nejbližší nemovitosti sloužící
k bydlení; pokud je tato nemovitost umístěna na oploceném
pozemku, počítá se vzdálenost od jeho oplocení,
Myslivecká stráž, která usmrtila psa nebo kočku,
zdivočelé hospodářské zvíře nebo označené zvíře z farmového chovu
zvěře, je povinna o tom neprodleně informovat jeho vlastníka,
pokud je známý, a sdělit mu místo usmrcení zvířete a popřípadě jej
na toto místo doprovodit.
(1) Myslivecká stráž je při své činnosti povinna
a) prokázat se průkazem myslivecké stráže a nosit služební odznak

Anonymní
# Zasláno: 5 Led 2006 06:55
- Nahlásit

Hele ty D. kdo je u tebe blb ?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 07:01 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Většina myslivců mají psy taky. Mnohdy jsou na ně pyšnější víc než na své vlastní manželky, je to jejich sparingpartner a chlouba... Pak nechápu, jak takový člověk může mít radost z možnosti střelit si po jiném psovi... Normální člověk, ač je k tomu legislativně oprávněn by té možnosti využil jen v krajní nouzi a to až když už by to jinak nešlo. Opak je pravdou.
Ubožáci střílí po všem, co se jen hne, jakmile dostanou sebemenší záminku.
Jděte do hajzlu chudáčci.

Anonymní
# Zasláno: 5 Led 2006 08:05
- Nahlásit

Proc nas myslivce neustale vsichni urazite ? To co pise anonym je sice mozna trochu drsne receno, ale ja ho chapu. Taky uz jsem byl nucen par psu odstrelit a co to ma spolecnyho s tim, jestli mam nebo ne doma loveckeho psa. Lovecky pes je myslivcuv pomocnik, vetsina ostatnih jsou skodna. Mejte sve hafany v honitbach na voditku a bude vse v poradku.

Jan

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání