Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / pes nesmi na pole???!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
viky
# Zasláno: 13 Pro 2005 10:57
- Nahlásit

no kdyz se postrili mezi sebou, tak at. Ono se neni cemu divit, v nedeli jsem potkala asi 4 a byly totalne na srot. Ale jak rikam - mezi sebou at se vystrileji, aspon od nich bude klid. A mozna pribyde i zvere.

handula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:29
- Nahlásit

Anonymní

tak proc s tim neco nedelate ?

a jak víš že když vidím, že se něco děje, že nic nedělám....?
Nejlepší je sedět na prdeli, čekat že to za vás někdo udělá a psát do cz-pes, jak je ten svět hroznej....

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:33
- Nahlásit

handula tak nám napi co stím děláš. Mě se to stalo a nešlo dělat nic tak nám poraď

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:38
- Nahlásit

handula
ale hlavne sem nepis, co s tim delas, protoze by to ztratilo kouzlo, kdyby se na to ty mrchy mohli pripravit. proste kujme pikle pikle kujme

ale jinak souhlasim - vzdycky se da neco delat. otazka zda to ma spravny efekt a zda je to v ramci daneho problemu "spolecensky prijatelne" (nechtel jsem rovnou napsat, zda se na to neda aplikovat nektery z § z trestniho zakoniku)

viky
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:46
- Nahlásit

handula
nerozciluj se s nekym, kdo se neumi ani podepsat.

Rozhodne, kdyz vidim, ze mi nekdo zastreli psa pred ocima nebo vim kdo mi ho zabil. Nebo pokud vim o tom, ze nekdo svoje zvirata ( nebo zvirata vseobecne ) tyra, urcite se s tim nesmirim, jenom pro to, ze ten dotycny ma znami na policii a pod. Vsichni mame nejaky znami a rozhodne se to da nahlasit i jinde nez na mistni policejni stanici.
Proste moznosti je spousta, jenom chtit a nezavirat pred vsim oci.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:51
- Nahlásit

viky
ale o tom to je. spousta lidi bohuzel radeji zavre oci. ja byl treba v nedeli v noci vencit. mame barak tak trochu stranou od sidliste a jeste v oplocenym arealu. potkal jsem souseda, ktery mi hlasi, ze videl nejaky tri chlapky jak jdou po nasem pozemku smerem k takovymu rosti co tam mame. jelikoz tam uz parkrat prespali nejaky bezdomovci a fetaci a ja bydlim v prizemi a fakt mi to vadi, tak jsem tam sel na obchuzku. soused by sel rad taky, ale bal se tak radeji zmizel doma (taky mohl pockat aspon u vchodu, aby pro me zavolal havrany). tak jsem tam sel, ®onie na ne zacala stekat, oni v domneni, ze je pronasleduje krvezizniva bestie vysli ven a ja hned na ne co tam jako chteji a on to byl spravce baraku a dva chlapci z firmy, kteri se tam staraji o zelen. koho by napadlo, ze si budou domlouvat prace na nasledujici tyden o pulnoci ...

jen me ale stval ten soused, ze proste se mu to nelibi, ze tam nekdo v noci coura, ale on to resit nepujde, on jde radeji domu. a tak je to v tehle zemi v naproste vetsine pripadu ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:52
- Nahlásit

P.S. samozrejme jsem byl taky posranej az za usima a cekal, jestli dostanu jenom pres hubu, nebo jestli vytahnou noze, okradou me, znasilni, zastreli nebo co vlastne bude ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:53
- Nahlásit

Jirikovo
To bylo, jak jsi se vracel ožralej z flámu... to vysvětluje vše...

handula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:58
- Nahlásit

tady přece nejde o to vyjmenovávat konkrétně co všechno se dá dělat, každej případ je individuální a musí se tak i jednat. Když mi myslivec zastřelí psa před míma očima bezdůvodně, tak
půjdu sedět, protože to ten dotyčnej nepřežije....pokud uvidím, že někdo týrá zvíře, půjdu tam osobně, poté policie, liga na ochranu zvířat a pak se uvidí....ale rozhodně neřeknu, no jo no, ten život je ale hustej, ale co se dá dělat, stejně mě nikdo poslouchat nebude a navíc čokl není můj, tak co....
dělat se dá vždycky něco....!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 12:59
- Nahlásit

Jandula
no kdepak, z flamu jsem se vracel v sobotu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

Jirikovo
Já bych docela chtěla vidět, jak tě znásilňujou...

Jinak, jak se chovala Ronie, štěkala ze strachu nebo jim to fakt chtěla nandat...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:03
- Nahlásit

Jandula
®onie je v tehle situacich vyslovene hlidaci pes a je agresivni. proste kdyz slysi nekoho nebo neco, co nevidi, tak ma touhu jit to ulovit ....

viky
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:06
- Nahlásit

Jirikovo
bohuzel takovejch je malo, ale ty silacky kecy okolo, tak ty potom vedou vsichni.
Mimochodem doufam, ze to slo vyprat. Jo a co se toho znasilneni tyce - myslis, ze by to udelali ?

Dokud budou vsichni lidi delat, ze nevidi, co se deje kolem nich, tak to tady podle toho bude vypadat. Bohuzel mam dojem, ze tohle je vysada lidi v CR.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:08
- Nahlásit

viky
jo, vyprat to slo a nemyslim si, ze by byli na tom az tak spatne, ze by museli znasilnovat zrovna me ...

ale jako obecny problem me to strasne stve, ze si lidi nechaji vsechno libit, nikdo se nikoho nezastane, nikdo nerekne, ze ma ten druhy rpestat delat neco, co neni v souladu se zazitymi spolecenskymi normami .... ale rozciluje se potom uplne kazdej, ze v tyhle zemi maji grazlove navrch. bodejt by nemeli, kdyz jim to ta mlcici vetsina pohodlne umoznuje ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:17
- Nahlásit

Jirikovo
nemyslim si, ze by byli na tom az tak spatne, ze by museli znasilnovat zrovna me ...
podívej se na případ zbohatlickejch synáčků lybijských diplomatů v Praze, taky nemuseli znásilňovat 10letý kluky a přesto to udělali...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:21
- Nahlásit

Jandula
no je asi neco jineho znasilnit 10ti letyho kluka, kdyz je nekdo nemocnej nebo proste jenom uchylnej, a neco jinyho by blo znasilnit me. takova nemoc a uchylka totiz neexistuji ....

viky
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:23
- Nahlásit

Jirikovo
no nebud si tim tak jistej..... Lidi jsou ruzni, nemuzes vedet jaky kdo ma choutky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:30
- Nahlásit

viky
nevim, ale myslim si, ze takovou uchylku nezna ani Uzel ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 13:50
- Nahlásit

Jirikovo
no co ty víš... hoď sem ty fotky, my to zhodnotíme... a lidé jsou různí, přesně jak píše Viky...

Janka
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:19
- Nahlásit

U dědy na vesnici taky myslivec zastřelil jedný paní psa, i když ho předtím nahlásila, že se jí zaběhnul a že ho hledá!!!
A mně už taky vynadal u nás na poli jeden chytrák na babetě. Bohužel se ke mně přiřítil zrovna ve chvíli, kdy můj pes opravdu pobíhal za zajícema a ještě navíc ke mně nechtěl přijít, protože se bál chlapa i babety, což si samozřejmě chlapíki náležitě vychutnal...dostala jsem pěknej výpuc a příště prý zavolá policajty (aspoň hned nevyhrožoval střílením..). Ale kdyby to aspoň řek nějak normálně a slušně a řek, kdo vlastně je..já byla tak opařená, že jsem se skoro na nic nezmohla...jsem z města a na vesnici bydlíme teprve rok, tohle jsem vůbec nevěděla, takže fakt šok..al kde je pak má člověk nechat vylítat, když podle myslivců je všechno ta jejich honidba....

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:29
- Nahlásit

Jandula
no s tema fotkama, to je dobrej napad

Janka
Slusnyho myslivce neznam

Janka
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:55
- Nahlásit

No právě...a když se to vezme, je to fakt hrozný - on nadával, že jim tam psi štvou zajíce, o který se starají - a vlastně se o ně starají jen proto, aby je pak mohli picnout a pošmáknout si na nich....ach jo... bohužel u nás zající běhají skoro všude...a Fido za nima, ale už máme pokroky, běží třeba jen kousek, a když zavolám, tak se vrátí!!!!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:13
- Nahlásit

mno, to já si na Píďáka můžu volat horem dolem a ten je prostě v tu chvíli hluchej, prostě běží, přála bych mu, aby jednou dohonil nějakou kočkua ta mu dala pořádnej kartáč, snad by si to pro příště rozmyslel. Zajímavý ale je, že už jsme dloooouho žádnýho v zelený kamizole nepotkali - naštěstí.

Janka
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:34
- Nahlásit

Tak je pravda, že u nás to funguje jak kdy.... snažím se to přivolání trénovat úplně ze všeho nejvíc, ale stoprocentně se na něj spolehnout nemůžu, to bohužel ne... teď je nám rok a půl a určitě se to zlepšuje, ale pak jsou taky chvilky, kdy to vypadá, že jsme necvičili nikdy...

Meggi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 15:45
- Nahlásit

viky
Ale jak rikam - mezi sebou at se vystrileji, aspon od nich bude klid. A mozna pribyde i zvere[i][/i]

Nemůžeš hned házet všechny myslivce do jednoho pytle. Je to smutný, ale oni tu jsou fakt potřeba!!! není to jen o tom, že chodí na hony. Divoká zvěř se musí střílet, jináč by tě pak kanci přišli zežrat zaživa . Muj táta je myslivec a já o nich tvrdím, že jsou to přiblblý myslivci - i jemu, vždycky jen zavrtí hlavou a je trošku dotčenej , ale je to muj názor že!!! Všechno má svoje mouchy a šptaný a dobrý lidi, vem si třeba chovatele, taky se dělí na chovatele, kteří své hafy milují a věnují se tomu, protože to dělají s láskou atd a máš i chovatele mučedníky, kteří drží hafy v otřesných podmínkách a chovají je jen proto, protože z toho mají prachy a i tak nějak je to i s myslivcema - debil a nedebil

Míra
# Zasláno: 14 Pro 2005 04:29
- Nahlásit

Dělam do vycviku psu služebných plemem. Ale ještě jsem se nesetkal z Mislivcem který by vyhrožaval zastřelenim psa. Je pravda když pes je ovladatelný na volno pak je to jiné. Taky jsem se zučastnoval několik honu jako naháněč ale taky byli psi že byli puštěni na volno a už honili zvěř taky strhli srnčí. Já si myslim jestli jeto myslivec který má rád přírodu a zvířata tak byto neudělal ale najdou se takový který si myslí že jsou pání že nadně neni. Nechci házet všechni do jednoho pytle. Člověk musí pochopit když se rodí mládata na jaře musí bejt ochledu plný. Proto říkám že jsem se ještě za 30 let ne setkal z mislivcem aby byl hulvát .Toje muj názor.[img]http://www.cz-pes.cz/img/smilies/shame.gif[/img]

viky
# Zasláno: 14 Pro 2005 06:59
- Nahlásit

Meggi
Míra
Nerikam, ze je dobre hazet je vsechny do jednoho pytle. Vsude se najdou i dobri i spatni lide, ale tech spatnych je bohuzel prevaha a u myslivcu to plati dvojnasob.
Neznam myslivce ( ted nemyslim hajneho ), ktery by v zime sel a nasypal zveri do krmelce. Co jsme se pristehovali na dedinu, delam to ja s pritelem. Za ty dva roky, jsem v zime nevidela u krmelcu jedinyho myslivce.
Nerikam, ze neni potreba odstranit nemocny kus ze stada, ale hony jako takovy, jsou podle me hromadny vrazdeni k nicemu. Nevidim zadny hrdinstvi nebo strelecky umeni v tom, kdyz nahonci nazenou zver primo pred ne a oni jen stoji a strili. Vetsinou uz jsou tak nacapani, ze ani nestreli na poprve a zvire potom umira pomalu nekde v silenych bolestech ( mela jsem tu cest, videt to na vlsatni oci ). Prominte, ale to je hnus. A to nemluvim o zabave zvane norovani a o jeho nacviku. To je podle me tyrani.
A co se vyhrozovani tyce - me uz vyhrozovali i ve meste mezi barakama. Nastesti vyhrozovali, mnohdy hned strili.
A na jare kdyz se rodi mladatka si ja osobne a myslim, ze kazdy slusny pejskar, davame pozor. Bohuzel maladat se rodi cim dal min a spousta jich umre zase diky panum v zelenym.
Tobe zastreli psa, protoze udajne honi zver a sami pak odstreli s ledovym klidem kojici srnu.

Petra
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 07:25
- Nahlásit

To Všechno je pravda, ale může se stát že pes uteče a jen tak se probíhá a myslivec ho zastřelí jen tak bezdůvodně.

Anonymní
# Zasláno: 14 Pro 2005 07:51
- Nahlásit

viky

Viky prosím nepleť si myslivce s pytlákma
. V období říje je zakázáno střílet, jak ty říkáš kojící srny. Je na to myslivecký zákon a pravidla, které určují co se kdy má a většinou MUSÍ střílet. V létě je třeba povinnost, když zrají kukuřice, že mají myslivci služby a chodí ty kukuřice hlídat a střílí prasata a to z toho důvodu a) poškodí úrodu, b), jsou přemnožení, c) lidí je v lese jak ..... tak už mají odvahu chodit do polí a vše likvidovat. Krmení v zimě mají taky jako povinnost, nevím jak je to u tebe na dědině, záleží, zda tam mají svůj revír. Pokud ne, nemůžeš je tam ani vidět, neboť tam nemají co dělat. Rozhodně se jich tu nechci zastávat sama mám na ně né moc dobrý názor, jen jsem ti chtěla trošku vyvrátit a trošku upřesnit to co tu píšeš, viz pytlák (ale jak říkám 5% jsou znich určitě hovada a né myslivci) - Meggi

viky
# Zasláno: 14 Pro 2005 08:09
- Nahlásit

Meggi,

pokud pytlak nosi mysliveckou uniformu, potom s tebou souhlasim. Pokud nemaji mimo svuj revir co delat, jak je tedy mozne, ze krmit nechodi, ale strilet, jo. Opet unifomovani pytlaci. Myslis, ze nektery znich dodrzuje myslivecky zakon, mozna tak 1 z 10. Vzdyt jsou schopni zastrelit dravce tak vzacnyho, jako je morsky orel a jeste se tim verejne pochlubit v hospode. Takze tech tvych 5% plati,ale naopak.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání